Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje

Kategória: 'Spam sarok', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. börharisnya2

börharisnya2 Törzsjátékos

Sziasztok.

Amit keresek:

Mormota ól
    Fonálfarm ól
    Gereblyegyár ól
    Pók fészek piros ól
    Terelőbójagyár
    Flabellum gyár 4.rszin ól
    Cápafokgyár 4 .rszin ól
    Gyergyaöntő 4.rszin ól
    Illatszertár 4.rszin ól
    Gördeszkagyár4. rszin ól
    Napenergia telep 4.rszin ól
    Tündérpálca butik 4. r szin ól
    Tintamanufaktúra 4 rszin ól

Ha cseréled ird mit szeretnél érte.

2. pankotaiildiko

pankotaiildiko Járnitanuló

sziasztok. szeretném felajánlani a fáimat óljaimat terményeseimet 100 szint alatt lévő farmoknak.írd meg mi kell. 1 farmernek max 3 dolgot kúldök. nem kérek értük semmit
    pankotaiildiko a farm nevem

szeretnék megkérni mindenkit hogy mostmár ne kérjenek:új ólakat, fákat. sajnos mind elfogyott.Régebbi óljaim, műhelyek és fák (xxl-es is) még vannak. kissebb farmosokat várok

Utoljára szerkesztett: 3.5.25, 16:46
    Ms.AbyZu kedveli ezt.
  3. tanyasicsibe82

tanyasicsibe82 Járnitanuló

Sziasztok,

több, mint 2 évre abba hagytam a játékot, igy sajnos sok minden hiányzik amit valószínűleg már nem tudok megszerezni.

molylepke
    muntyákszarvas
    sirály
    kabomani tapír
    mandarinhal
    góliátbogár
    kicunekotorék
    babajaga

és fák is.

Viszont mivel a kezdetektől játszottam nagyon sokáig, igy van rengeteg régi dolgom.

Köszönöm szépen!

farmnév Tanyasicsibe82

Egy nagyon kedves játékostól rengeteg mindent kaptam és nem kért cserébe semmit. Nagyon szépen köszönöm!

Utoljára szerkesztett: 1.5.25
  4. szabolcs711999

szabolcs711999 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A következőket keresem, ha van valakinek felesleges.

Tulipánfa, Izzó bükkfa, Magellán bükkfa, Tiszafa, Nyárfa, Ferdefa, Sivatagi rózsa, Sárkányvérfa, Papau, Éjféli gyümölcs, Fagylaltbabfa, Graviola, Ébenfa, Fikusz, Ősfenyő, Kőrisfa, Barkóscinege, Sirály, Daru, Homár, Harcsa, Jakól, Gekkó, Tengerimalac,

5. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..keresek...barkóscinege...sirály ólakat.
    Tudok adni : naphalmedence...dodó...vízidisznó...pelikán...quetzal...pudlimoly...ólakat...és neon ólakat.
    Vannak dekorok...kérdezz milyet szeretnél...
    Akiszilvafa...és még régebbi fák...
    szelllorozsa* bagolycím....köszönöm..

6. Kismatifu

Kismatifu Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Nem rég tértem vissza a játékhoz. Régebben csak úgy-úgy játszottam. Mostanában újra aktív vagyok és jobban elmerültem a játékban az egyik jóbarátom álltal. Kicsit le vagyok maradva dekorokban, fákban és ólakban is. Szinte mindenben. Folyamatosan aktív vagyok az eventekben és próbálkozok a küldetésekben is. Ha bárkinek lenne bármilye amit már régóta csak talomban tart, és úgy dönt elajándékozná én azt nagyon szépen megköszönném. Jelenleg 88 szinten vagyok. Bármi segítséget elfogatok és persze ha netán valamit tudok cserében adni azt örömmel fogom.
    Előre is köszönöm és szép hosszú hétvégét mindenkinek!

7. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép estét Mindenkinek!

Csak reménykedem , hogy valaki kétszer is kiváltotta a legutóbbi felhőre valókat.Szeretnék kapni Rendkívüli tojományt, meg tojás robbantó varázst. Bármit tudok adni érte a kezdetektől játszom és szinte minden megvan.Több ólat vagy kitehetőt is szivesen küldök.
    Köszönöm

Doggyra kedveli ezt.
  8. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Sziasztok!

Az alábbiakat keresem:
    Cukorfa, Papagájtollfa, Páncél Panni; Parti játékok, Csokoládés cső, Vaníliás cső, Epres cső, Turmixforrás (Tejshakel 5), Vödörlabda, Zsákbanfutó verseny, Karikadobálás, Az vagy amit megiszoll, Macskatolvaj, Turmixforrás (Tejshake 4), Kezdőszezon, Méhek iskolája, Segédszakács, Tiszteletlen osztály, Professzionális almaszedő, Turistatekintet, Á, kígyó!, Majommorcosság, Tejcsárda, Szomjas süldő, Makibot, Csatárpalánta, Csoda a jégen, Csúszásveszély, Sokat olvasott rémtölgy. Rendkívüli tojomány, Tojásrajzás.

Várom a postákat. Jó játékot mindenkinek!
    8)

Utoljára szerkesztett: 2.5.25
  9. firekoktel

firekoktel Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Keresek Tojásrajzás.

Doggyra kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mandarinhal-tavacskát keresek. Neon, rózsa ól, esetleg virágos dallamok lenne cserébe.
    Ha érdekel, kérlek írj.:)

Kuzdern kedveli ezt.
  11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Gátlástalan nevetés dekort keresem a felhőre. Ha cserélnél, kérlek írd meg mit szeretnél érte. Csak reálisan! :)