Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje

Kategória: 'Spam sarok', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Juliett.15

Juliett.15 Járnitanuló

Sziasztok , Nagy szükségem lenne egy kitehetőre ami hiányzik a felhőmről ,nem tudtam anno befejezni az eventet . Hálózat fejlesztés véget az Inutep átka felhősor 1. kincslelet kitehetője hiányzik .Ha valaki esetleg megválna tőle Irja meg mit kér érte cserébe ? Farm név: Juliett.15 Köszönöm

Utoljára szerkesztett: 5.10.25
  2. szinti4

szinti4 Junior szaki

sziasztok
    páncél pannit keresek
    tudok adni érte sok mindent

kutyaszálló kedveli ezt.
  3. rittgasseragnes

rittgasseragnes Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Szeretném ezeket, ha lenne valakinek? Hermelinodú, babajagakunyhó, szúrszopfa,krokikisasszony. További szép estét

4. .julia0905.

.julia0905. Járnitanuló

Sziasztok
    Keresek Hermelinodút van cserébe Muntyák,Hangyaboly,Szalamandra,vagy kérdezz és megbeszéljük,

5. boszorkány2025

boszorkány2025 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Szeretném kérni régen játszo gazdák segítségét, 73 szinten vagyok, régi titok ólakat és fákat szeretnék. Nagyon szépen köszönöm, ha segítesz.

6. 660526

660526 Fórum ismerője

Sziasztok! Nagyon kifogytam a répás almás csatniból, mert a gyorsabb haladás érdekében mindennap használom, de nehezen jutok hozzá, ezért kérem akinek sok van cserélnék vele, szívesen adok piros, pink, vagy amilyet szeretnél (és nekem is van) ólat érte.
    Kérlek írjatok és cseréljünk!

7. ali19

ali19 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Hátha még valaki látja ezt a bejegyzést az utolsó pillanatban!

Szeretnék kérni valakitől egy veres szem fa xxl-t, hogy meg tudjam csinálni az eventet. Sajnos nem néztem, hogy mi kell hozzá és csak ma tudtam cserélni ilyen fát. 1 db-on fog múlni az egész event teljesítése. Nagyon köszönöm, ha valaki ezt látja és segítene.

Játékos nevem: aligátor19

szpiró61 kedveli ezt.
  8. krixtikekrissz

krixtikekrissz Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Keresek szelídgesztenye fát. Bátran lehet érdeklődni, amim van szívesen adok cserébe.