Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje

Kategória: 'Spam sarok', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Sziasztok
    A mostani event alkalmával szembesültem, hogy nincs gereblye előállító területem. Ha esetleg valakinek lenne 1db felesleges, akkor szívesen átvenném a megfelelő napon. Ha kellene valami tőlem, szívesen felajánlom érte
    Előre is köszönöm

Zsuzsikan, -gyöngy-581 és zsani_apja kedveli ezt.
  2. macimami1958

macimami1958 Járnitanuló

szisztok! akinek van még napi ajándék küldési leheősége küldene nekem? van olyan aratás ahol 1 db sem jön. hoszúakt ültetek mégsem.
    mcimami1958
    ui. naptejre lenne szükségem

Utoljára szerkesztett: 10.8.25
    Zsuzsikan kedveli ezt.
  3. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum bárója

Küldtem :)

macimami1958 kedveli ezt.
  4. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum bárója

Szívesen

5. vzsuzsa26

vzsuzsa26 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! 12 db naptejre lenne szükségem, de látom nagyon kevés idő van már.

6. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum bárója

Szia,
    Sikerült megoldani a felröpiket?

7. vkgirl2001

vkgirl2001 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Ha esetleg valakinek szüksége lenne kenyérgyümölcsfára, a következő cserenap alkalmával hármat fel tudok neki ajánlani:).

8. Kyttus

Kyttus Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Tudtok nekem segíteni, hogy amit ajándékba kapok barkácscuccot a szomszédaimtól az hova kerül? Mert nem találom az elhasználandó dekorok közt és eddig ott volt szerintem

9. Kismatifu

Kismatifu Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nem tudom mikor lesz erre lehetőség és nagyon jól tudom milyen nagyot kérek, de egyszerűen nem tudok szert tenni páncél pannira.
    Szorgosan csinálom az eventeket, de a felreppenők hiányában mindig csődbe megyek.
    Tudom ez nem egy "van éppen porosodik" a polcon kategória, de hátha.
    Bárkinek ötlet, tapasztalat, bármi? (éppen eggy ami felesleges?)
    Van egy pár fám, és lassan nyitok kb 30-40 darab talányos fát és pár darabb ól/ólfejlesztés ezek nem nagyon nagy ritkaságok és pár dekor ami talán a felével sem ér fel de hátha.
    Előre is köszönöm!!

10. apumbiapa

apumbiapa Fórum nagymestere

Szia!

Az ajándékba kapott barkácscuccot ne keresd a dekorok közt mert ez egyből a pajtátba kerül ( véletlenszerűen 10 szerszám kerül kiküldésre ) az egyéb kategóriába. Szép estét

Luminary, GA-BI-O-Farm és -Sudden- kedveli ezt.
  11. BeastMrn

BeastMrn Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Pörgettem egy 1es szintű aranymosó tanyát. De sajnos nincs hozzá alap tanyám.
    Ha esetleg valakinek lenne cserenapkor szívesen fogadnám.
    Köszönöm ha tud valaki segíteni.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Légyszí cserenapon írj rám, szívesen küldök 1 alapot.
    Ez a farmnevem is.

Kuzdern és MonitaSilver kedveli ezt.