Visszajelzés Alászállás a szentélybe csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 28.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok kedves Gazdatársak !
    Átolvastam az event ismertetőjét, valamint pár hozzászólást. Van , aki várja, van aki nem, van, akinek tetszik, van akinek nem. Úgy gondolom, én az arany közép úton vagyok. Nem vagyok elájulva tőle, de várom, mert szeretek játszani, s még inkább szeretek ajándékot is kapni. Ebben az ínséges időben, amikor a fontosabb dolgokért, mint például a szupitáp is, pénzt kell adnom, mert képtelen vagyok annyit keverni, hogy elég legyen, nagyon jól jön minden darab. Igaz kevés, de az is valami. Szóval a játék kedvéért kiegyezek ezzel is. Várom a holnapot, s ma végre rákerül a felhőre, aminek ott a helye:) Szép napot Nektek !

Gio, -W-595-, Leho69 és 10 más kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia takizsuzsi40! :)
    A növények egy részét vidd a piacra, és inkább ültess helyettük fákat. Sokkal jobb a TTP-jük. Ha kevés a facsemetéd, akkor a növényekért kapott CSP-t forgasd vissza, vegyél azon fát, csak jól járhatsz vele. :)

Gio, ViriTündi, taga1 és 8 más kedveli ezt.
  3. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Sziasztok.
    Felhősor helyett függönysor.... na de ez van:). Felröppenőkkel valószinű nem lesz gond, majd eldöntöm, hogy meddig megyek.
    Sok sikert, sok felröpit:)!
    És ne felejtsétek el beüzemelni a sütis event felhősorát!

Gio, Imi*, taga1 és 12 más kedveli ezt.
  4. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

megéri?????????

_Cygnus_ és Leho69 kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos én nem az a fajta ember vagyok, aki széles mosollyal tud sírni. Ha valamit nem komálok akkor nem komálom. Többször is megnéztem, de sajnos semmi nincs ebben a templomosban, ami tényleg játék, vagy szórakozás lenne. Még csak feladatot is igen kevés számú játékosnak jelent. Bár kétségtelenül lesznek olyanok is, akik keményen fognak küzdeni.
    Azért, ha nem is írok sokmindent zölddel, a sorok mögött, meg a sörök mögött is, még öniróniát is találsz jópárban.
    Szóval most is segítek bárkinek, aki kérdez. De senkinek nem fogok olyan tanácsot adni, amit én magam nem tennék. Persze bizonyára van olyan 40-70 szintű játékos (nem is kevés), akinek ez az event megér(het)i. Ha ilyen feltesz egy érthető kérdést, játéktudásom legjavát vetem be, hogy a legjobb tanácsot adjam.
    De elfogadok másoktól is ötleteket, hogy mi ebben az eventben a szórakoztató?, mi a játék?, stb., stb., stb. Hidd el, hogy kerestem és keresem.
    És az sem lesz mondjuk egy utolsó kihívás, hogy, amikor ott lesz a rengeteg kulcs a kezemben, a hetedik teremből ne lépjek már be a nyolcadikba.
    Építők a mondataim. A játékmestereknek szól. Egész héten kapálunk, gyűjtögetünk. Az event azt szolgálná, hogy szórakozzunk. Ha a játékosok jól szórakoznak akkor szívesebben költenek is.
    Az előző sütis event például a 0-40 szintűeknek aranybánya lett volna. Ezzel szemben 1 csibém lépett 4 szintet, a többi be sem lépett. Pedig mondtam nekik, hogy ilyen könnyen cuccokért nem fognak hozzájutni egyhamar. Akkor, mire jó ez a játékirány?
    És nem mellékesen. Sokan értik, amit írok. És olyat nem írok, hogy ki csinálja vagy ne csinálja. Az pedig engedtessék meg nekem, hogy leírhassam, hogy mit meddig, miért csinálok vagy nem csinálok.

1csendes, Gio, Meellcc és 15 más kedveli ezt.
  6. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! Azért annak oka van, (+, -)hogy már a 6. oldal telik az eventtel kapcsolatosan.

Nekem már majdmind1 milyen lesz ez az event. Csinálom azt kész. A tortás után minden mind1, mert a vége felé az már kiakasztott.

Gio, imi010, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  7. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie,hisz Ő tudja,hogy mi van a pajtájába!Találsz egy összesítést a Kukoritól a nyereményekről és tőlem is,hogy mennyi állatot és fatermést kell beadni és mit kapsz érte!;)

Gio, imi010, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  8. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Akkor majd lada boltot nyitok ;)

Gio, -W-595-, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Még nem engedi. Azt nem írja ki, hogy nincs már az eszköztárban, de be nem hozza, pedig vasárnaptól ott hever a lomok között.
    Frissítettem, és észhez tért. Azt sem értem, hogy ha már készen voltam az eventtel első nap, miért nem lehetett ezt megtenni. Ez is egy olyan húzás volt, ami rombolta a játék élvezhetőségét.

1csendes, Gio, imi010 és 5 más kedveli ezt.
  10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Egy ki-belépés, és engedi.

Gio, _Cygnus_, Leho69 és 6 más kedveli ezt.
  11. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Én nem az irányt vitatom . Csak alig indiult el a csevegő és nem olvastam mást , csupán , hogy Te miért nem csinálod , miért nem éri meg , és a silány ajándékok stb . És lehetséges , hogy így van , de elég ám egyszer leírni , mert aki érti az egy írásból is megérti :)

Pontosan megfogalmaztad a lényeget , senki ne csinálja , vacak , de ha ott a kulcs akkor már csak megcsinálom :) Ez így nem ériiiii

Hidd el , értem én a viccet meg a mókát , mégha nem zöld tintával van írna is , mert most én sem találtam meg a zöldet :)

LCZAnikó, Gio, Beus928 és 8 más kedveli ezt.
  12. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Sziasztok !! Fura szokásom lett, hogy az event kezdete előtt írok, de úgy gondoltam : miért ne ?? ;) A sütis is tetszett, ez nem változott a végére sem, minden kis ajándékot ajándékként kezeltem és örültem még a zokniknak is...a sokadiknál bevallom megkopott az elégedett "jóllakottbölcsis" mosoly, de kaptam valamit, és ez jó :) az utolsó darab zsetont is elsütiztem :D Ez is tetszik !! Nincs kihívás?? Van akinek az lesz, higgyétek el! Nincs egálban az adok-kapok ??? Relatív...1 szupertáp hány óra a malomban ?? Vacak ami a titkosokból lesz ?? Én tudom, tapasztalom :sleepy: de a lehetőség az smafu, kérem szépen ??? ;) Párhuzamosan csinálhatod az aktuális feladatot és készülhetsz a farmon a pávákkal, ez is szempont !! Nem jöhet hetente-havonta a Karneválok királynője, mert a végén egyesek azt is leintenék, mondván csak 1-2 száznyi banánja lett, miért nem ezer ????:eek: Laza csuklómozdulattal és halovány (de elégedett) mosollyal besöpörjük az ajándékokat, a fadobozban meg nevelhetünk muskátlit ;) Genkának igaza van: játszunk, mert játszhatunk !!! :) Sok sikert a röpikhez és a játékhoz Mindenkinek !!:)

Domos52, SzilvaG, Gio és 22 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Azt se hittem volna , hogy ezt pont Neked leírom :D Még a Mesternek is lehet újat mondani xD

Az event ideje alatt a felhősort nem tudjuk beüzemelni, mert a Cukrászda dekort nem tudjuk ráhelyezni. Az említett dekorációs tárgy más tulajdonsággal bír(Tortautalványt ad). Event végeztével a dekor ezt már nem fogja nyújtani nekünk, és be tudjuk üzemelni a felhősorunkat

14. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

A sütis felhősor beüzemelve!:D

Gio, -W-595-, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  15. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Szia, már engedi
    http://kepkezelo.com/images/l3o3y3gwi118y4plmmxu.png

Gio, -W-595-, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  16. Leho69

Semmit nem írtam többször, de ha kérdeznek, vagy szólnak ahogy Te is, illik válaszolni.
    Megnézheted valamit leírtam és kérdeztek. Akkor kifejtettem egy két dolgot.
    Bár nemrégiben állítólag provokáltam, pedig nem állt szándékomban, és két napig büntibe is kerültem, ami furcsa módon 1,5 nap után véget ért.
    És tudod jól, hogy annak idején mikor mindenki a fúrók miatt dühöngött a raktárházas topicban, egyedül én voltam, aki csitította a játékosokat, és nyugalomra intettem őket. DE ott egyértelmű volt, hogy egy nagyon pozitív játékelem a raktárház rendszer. Nagy fejlődési lehetőség, és a játékot alapjaiban írja át. Senki nem hitte el a július és szeptember vége között leírt dolgokat, pedig minden pozitív volt.
    És ha mostanában leírom negatív élményeim, azt nem önös érdekből teszem. Félő, hogy a játék ebben a stílusban és irányban komoly károkat szenved. Félő, hogy a sok hiba, a sok fejlesztői mellényúlás, a sok hasraütés, a kritikán aluli eventek, a megoldhatatlan prémium villa, és még sok egyéb, elmossa az egész játékot. Kívánom, hogy ne így legyen.
    Az építkezés alapkövének mindig az őszinteséget kell letenni. A többi sorrendje nem számít.

marcsi152, brozsa, bercy58 és 8 más kedveli ezt.
  17. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Ágy! Nem is rossz! Lehet event helyett inkább alszom! Nem minősítem nem érdemes ,amit ad azért még azt a keveset sem éri meg beadni.

Gio, Imi*, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  18. Leho69

Ezt magadnak kell kiszámolni. Én csak a magamét számolom, hogy megéri-e vagy sem. Nekem az 1 AB is megéri, mert azért már több, mint 3 millió TPt kell kapáljak.

marcsi152, Gio, -kaktuszable- és 7 más kedveli ezt.
  19. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Egy játék akkor szenved károkat , ha azt mesterségesen genarálják . Én úgy hiszem , ha 100 vagy akár 200 játékos fog egy venet miatt végleg nem játszani /bár ezt nem hinném /, akkor a kicsi kínában 1000 vagy 2000 új játékos lesz .
    Biztosra veszem , hogy minden problémáról tudnak , és vagy lesz változás vagy nem .
    De én a közösségről beszéltem , arról , hogy ez játék , és nem megéri vagy nem éri meg alapon szabadna játszani .
    Persze én is szeretem az aranyesőt , de minden nap unalmas lenne .
    Erre az eventre semmit nem kell készülni , sem farmot átrendezni , működhet úgy , ahogy mindenki szereti , és még valami picit kapunk is érte , Én így fogom fel . Lehet másképpen is érteni , de azzal lesz valami jobb ? :)

almáspite48, Gio, alpha58 és 8 más kedveli ezt.
  20. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szép napot mindenkinek!
    Átolvastam az event ismertetőt!
    Már egy jó ideje a hozzászólásokat olvasgatom!
    Magán véleményem az, hogy ezt az eventet se érdemes elkezdeni!
    Én, a magam részéről, nem is fogom.
    Mindenki maga dönti el, hogy csinálja, vagy nem.
    Nem tudom, csinált-e valaki egy teljes összegzést, hogy mennyiből mennyit kér.
    Mindenesetre sokat ! :D
    Az ajándékokhoz mérten, amit ad, aránytalanúl ( pofátlanúl ) sokat.
    Na de, van élet a Farmerámán kívül is!
    A BP-t egyelőre ez nem érdekli !! :D

almáspite48, Gio, kukori80 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.