Visszajelzés Alice, a lejtők királynője - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 13.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Síbotok:
    - a hüllők csoportba tartozó állatok tenyésztéséből garantáltan ad 1 db-ot tenyésztésenként.
    -ajándékozható, vásárolható. Varázsfa nem adja.

-kaktuszable- és Kuzdern kedveli ezt.
  2. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

köszönöm Toma, ezt benéztem, de70 síbérletem van, de nem engedi beadni a 23-t nem írja ki, hogy "Felfedezés"

köszönöm

Utoljára szerkesztett: 14.12.22
    jutka190226 kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Meg van a felhő;) A síbérletek csak a ráadást adják;)

incimami, inanna11 és jutka190226 kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Csak akkor tudsz a 3. pályára menni, ha feloldottad; ehhez a 2. pálya jobb alsó mezője szükséges.

HéricsBáró és jutka190226 kedveli ezt.
  5. h040057

h040057 Junior szaki

Hogy lehet a 2. pályára átjutni. Nem találom a leírásban, lehet, figyelmetlen vagyok. Légyszí segítsetek.

6. palcsi360

palcsi360 Utánpótlás-írogató

Látom megint remekeltél.Az elsőként irtad, hogy már kész vagy az event alapjátékával. A többiek még aktvívan dolgoznak rajta, vagy még neki sem álltak.Nem értem miért kell minden event játéknál a "többieket" idegesiteni ezzel. De ezért láttam, hogy a TOP 3000ben nem jártál az élen. Ott többet vártam volna el tőled, aki mindig ennyire jó.

Zsazsa59, Tavirózsa, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  7. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Szia! Nálam sem adja.

8. Esőfelhő*

Esőfelhő* Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az előbb olvastam, hogy jól tudtam, a kaméleont is lehet a hüllőknél tenyészteni, én beadtam 130 darabot, és a tenyésztés végén csak pár farmpengőt kaptam. Elbuktam a szuper tápot, ez van. És azóta sem jelent meg a síbot , így anakondával végül sikerült.
    Köszönöm.

9. Bubu49

Bubu49 Járnitanuló

nálam most épp nem lehet leszedni, zöld a bearatás mező, csak épp nem csinál semmit, hiába frissítettem, ki-, beléptem. Kezdek belefáradni a sok hibába, mióta megjelent a játékban a Gyopárvölgy.:cry:

picikém04 kedveli ezt.
  10. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Miért vagy elszállva?! Éppen az ilyen hozzászólások miatt nem merik már ideírni a játékosok, hogy régen készen vannak. Az órák mennek és ez volt a legnagyobb cél, a felhő régen kész ez egy nyúlfarknyi event volt még 100-as szint alatt is! Felkélszültél? Ha volt elég szupertápod és állatod akkor te is kész lehettél már régen.

tandem6 és inanna11 kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Többet vártál?o_O:eek:xDxDxD Miért? Ez egy játék...:music:
    Most ennyit szántam rá... - ennyit is írtam előtte beadandónak...8) Soha nem voltam a Top élmezőnyében...;)

Most meg csak tenyészteni kellett... :p

tandem6 kedveli ezt.
  12. picikém04

picikém04 Járnitanuló

nálam is probléma nem szedi le a sibérletet

Kisfenyő kedveli ezt.
  13. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Csak????.......:oops::music:;);):wuerg::wuerg:

inanna11 kedveli ezt.
  14. iboly70

iboly70 Járnitanuló

Sziasztok! Nálam olyan probléma jelentkezett, hogy hiába tudtam leszedni mid a ha automatát, 84 db helyett csak 30 db síbérletet jelez a játék.
    Kérlek nézzétek meg mi lehet a probléma, mert nem tudok tovább haladni a 3. pályán.
    ID számom:2505565 kert név iboly70

Utoljára szerkesztett: 14.12.22
  15. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Én is végeztem, mi ezzel a probléma?

inanna11 és farmeres53 kedveli ezt.
  16. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

köszönöm
    Szia Toma!! Köszönöm!! Most már minden rendben van! Ígérem nem nyafogok többet:D

-BombadilToma- kedveli ezt.
  17. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok ! Nálam is az automata leszedés a gond.
    Az első pályán lévő kék pingvin feletti automatát nem engedi leszedni, hiába próbálkozom bármivel ( ki-belépés, frissítés ) így a síbérletet sem kaptam meg!
    Kérek szépen egy modit nézzen utána mi lehet a gond. Köszönöm szépen !
    Kisfenyő ID 8339551sd

18. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

szia. Már keresik,másnál sem működik!

19. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Sziasztok! Én nagyon nem értem ezt a játékot. :cry: Pedig elég sokszor elolvastam az ismertetőt. Az 1-es pályán küszködök. Ott megszereztem a 3 automatát, de csak 28 síbérletet kaptam. Ezt, hogy? o_O Nem úgy van, hogy 14-et adnak? Bárhogy számolok, az 42 kéne, hogy legyen... Pfuh, mindegy. Én ezt asszem, hogy ezt feladom. Nagyon felidegesített. >:( Mindenesetre örülök neki, hogy van akiknek már sikerült befejezni... xD :p

20. Csíkoscsili

Csíkoscsili Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nálamm is gond van. Leszedtem minden automatát, s 14 síbérlettel kevesebbet kaptam.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.