Visszajelzés Alice esésországban eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 29.1.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csakierzsebet59

csakierzsebet59 Junior szaki

Meg van ido csatnival kicsi foldon eleg sokat le lehet termelni,utolso nap ha baj van akkor eloveszem a zold cseppet, de ha nem muszaj nem predalunk

2. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziasztok mindenki!
    Nem is engedi egyik gépnél sem,ha nincs meg előtte a hozzátartozó kocka,ahol terület még nincs aratva. Én mindig a hozzá illő "Strandpapucsos" kockát keresem. :D
    Jelenleg már a 2-es pályán is megy 1 automata mától és tán felén túl vagyok. Bérletem 130 db, de nem sokára 150 és még 1 aratás is vár rám. Utána eldobom kapát és magam is mára.;) Vasárnap estére vagy hétfőn meg lesz a Felhő is és 2-es pálya is, kézzel.:inlove:
    Ezt követően az X számú Bérlettel megnézem a Különlegest még.
    Onnét is még kis ez-az,jól fog esni a májamnak. :music:
    Mint elején is írtam, itt van előttünk egy SZUPER event. Nekem nagyon tetszik és ismit is csak 1x olvastam el,jegyzetelni és számozott képeket, fényképeztem az okosba,mert sose tudni, ........;):p
    Szóval,nagyon elégedett vagyok magammal és ez a legfontosabb.xDxD

Szia apja!
    Most sárgul 1 kicsit a májam,de őszintén Gratulálok.;):inlove:

Utoljára szerkesztett: 1.2.20
    furmint111, jutka190226, bobszi_0 és 11 más kedveli ezt.
  3. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Sajnos hó nélkül nem megy a sizés, nálunk minden fekete, ilyen tél még nem volt életemben, azért Alice lassan de biztosan halad a mü havon. Estére remélem meg lesz a 2-es pálya.8)

4. vadrózsa13

vadrózsa13 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    Szeretném megkérdezni, hogy másnál is szürke, és stop táblás a cápa? Nem lehet kirakni az ólakat, mert nem él. Piacon sem mutatja, valamint ha megnézem a pajtában, hogy hány darabom van, ott is élettelen szürke a sáv.
    Köszönöm

Fenyvesi1010, Éva0315, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  5. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Jó reggelt:)
    Most tudtam csak átcsúszni a különleges zónába, nagyon megy a síelés, már csak azt a 3690 gazocskát kell letermelni...
    Szép Vasárnapot mindenkinek...;)

6. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Szia!
    A szentélyben ki kell váltani a 2-esben AB-ért a cápát és megjönnek a színek + a tápot is keverheted!

7. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Vadrózsa, jó reggelt,
    A Bahás szentélyben ki kell váltani a cápát , akkor válnak az ólak ismét kirakhatóvá és megjelenik a piros kosárban is a vásárlási lehetőség.
    Már csak 110 síbérlet szükséges hogy a különleges zónát befejezzem. Ma végzek. Nem volt ez rossz event, a növény mennyisége lehetett volna kevesebb, annak ellenére, hogy 3 területen termelhettük. Jó lenne, ha a növény és a felröpit adó tárgy érésideje egyezett volna ((nade, ha az volna nem lett volna)), de reménykedjünk, hogy előbb-utóbb ez is "Játékosbarát" lesz.
    Mindenkinek sikeres eventezést, kellő felröpit kívánok, a végzetteknek gratulációm.

8. vadrózsa13

vadrózsa13 Utánpótlás-írogató

Már olyan régóta játékban van, hogy ez eszembe sem jutott :)
    Nagyon szépen köszönöm.

9. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok, szép vasárnapot!

Az eventel haladok, ma reggel sikerült kipörgetnem egy 100 % termény bónuszt és egy +1 növény bónuszt :inlove:, így már jobban lehet haladni :);).
    Még a 2. zónában vagyok, délután látom majd mennyi az annyi és beadogatom a kellékeket.

10. csakierzsebet59

csakierzsebet59 Junior szaki

A masodik szint eleg novenyigenyes itt lelassultam ahogy elnezem ez nem lesz ma meg ha meg 3 szor aratok az utolso szint marad holnapra.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.2.20
    jutka190226, Ribiszke, ulmo12 és 5 más kedveli ezt.
  11. osztrak12

Simán le lehet termelni a sok gazt zöld cseppek nélkül 1x1 kockákon,de nyomatni kell. Én soha nem prédálok semmit, mert később megbánhatom.:p Most is sztrágya nélkül, 1x1-en vagyok és kézzel még mindig.;) Jó lenne KUPON értékesítés is volna Piacon.xD
    Nagyon sötétre sikeredtek azt hiszem az állatok, e szuper után,ahol még röpi gondom sem volt. Túl sok gaz, túl sok röpi. Minek? Fele is megtenné!:wuerg:
    Sztápja 100-as szint alatt/felett kinek van annyi,hogy elbírjon 1 színeződést, hosszú érésű Cápák gyártását és még Tenyésztését is? :music:A Játékkészítők néha nagyon jól,de máskor nagyon ****** gondolkodnak. :cry:

Nem szürke,mert Szentélyben a Cápa tenyésztés ki van váltva már rég. No,de minek is? Hisz lehetetlen 2 Tenyésztést is megcsinálni. Számold ki hány ALAP Cápa kellene,mert sztáp csak oda 132 x 2 x 4=264 x 4= 1.056 db sztáp,csak a Cápa tenyésztéshez. Cápából viszont 132 x 4 x 4= 528 x 4=2.112 db Cápa Én ezt fel is adtam és csak színesedés és az is csak kedvemre valamennyi.:cry:
    Ezen szuper eventtel már viszont a Szalagátvágás felé tartok a 2. pályán,csak most gazra várok.;):inlove:

Utoljára szerkesztett: 2.2.20
    jutka190226, vihence, ildiko44 és 5 más kedveli ezt.
  12. Angela1971

Angela1971 Utánpótlás-írogató

Sziasztok az első pályán vagyok át kellene jutnom a 2esre, megvan a hozzávaló dolog, de nem engedi az átjárót megnyitni, mi lehet a gond? Köszi a segítséget. (A 15 és 20 mező nincs kész esetleg az?)

Igen az volt a baj sikerült.

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A cápatenyésztés még be se került a szentélybe, így azt nem válthattad ki. A cápa hozzáférési joga került most be, amikor normál állattá léptették elő (eddig eventeken lehetett csak beszerezni, a közszájon forgó verzióval ellentétben nem titokólból fejlődött ki).
    A cápatenyésztés event még nem került meghirdetésre, így nem tudható, mennyi szupertáp és cápa kell hozzá. Amire Te hivatkozol, az vélhetőleg Imi felhívása egy játékosok közti önkéntes tenyésztési versenyre.

times84, maszilva, jutka190226 és 22 más kedveli ezt.
  14. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Úgy számolom, hogy ma kikapaszkodok a 2. szintről. Az első szinten otthagytam 2 kockát, azokat csak akkor váltom ki, ha lesz még rá idő és hozzávaló. :p
    Hát nem pont tudom, hogy mit számoltál ki, de ebből az eventből is lehet nyerni 105 szupertápot. :)

jutka190226, Fenyvesi1010, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  15. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok! Szerintem itt erős keveredés van.o_OAz itt szereplő adatok azok" Imi" tenyész -versenyénél szerepelnek. 'Nem ismerjük mennyi lesz konkrétan a cápa tenyésztéses event sz-táp igényeo_O, de szerintem nettó 500 körül( oda vissza 100) általában meg lehet csinálni.:music:Persze ha egyéb beadandók (bahás állatok ) és baby boom -os tenyésztést nézzünk.o_O
    Nyilván az se kevés 100 alatt ha nem ömlenek a felhőkről a ládák sz-tápok ,és a pörgetések, de nem is megoldhatatlan ha valaki tudatosan rááll a sz-táp gyűjtésre.;):p

16. osztrak12

Szia Ribiszke!
    1 kör tenyésztés 132 adag,mely 2-2 sztápot kér és 4 körre ez 132x2x4= 1.056 sztáp kell akkor. Ez még volna is.
    Viszont 132 adag tenyésztés 4-4 állatot kér és persze 4 kört,mely 132x4x4= 2.112 db Cápa kellene. Ennyi még az égen sincs!
    Most innét az eventből nyertünk 105 db sztápot és kicsivel több van. Viszont cápák mióta kint és hiába. Fele sincs szükségesnek meg.
    Ezen aztán mit nem lehetett másik hsz-nél érteni? :music:-- Biztos rossz a magyar-magyar fordító!xDxD
    Alice Sí event a kedvencem első pillanattól,bár gazat és röpit is túlzottnak látom.

Igen-Igen! Ott olvastam Iminél,hogy mennyi cápa kell. Sztápom bőven meg van az 1.056 db,hisz innét is jött,de cápa .......:cry:

mingo826, Fenyvesi1010, Ribiszke és 2 más kedveli ezt.
  17. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

A békák ládájából, 25 akvamarin béka, A halak ládájából, 50 bohóchal sikeredet...ez most így sikerült...:wuerg:

jutka190226, osztrak12, Fuhur és 9 más kedveli ezt.
  18. kisegércsaj

kisegércsaj Junior szaki

35 PP alatt nem jött egy terménybónusz még csak mutatóba sem. Kénytelen voltam Jacket munkára fogni, be is fejezte pályafutását, nyugdíjba vonult. Nélküle viszont még ma se jutnék a különleges pályára, pedig a bérleteim 4 zörgő kütyüből is majdnem megvannak.

19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ásókat, ollókat megszerezted?
    Kérlek, nézd át Toma útvonaltervét, biztos segít megtalálni a hibát.
    Taktikai útvonal tanács
    -BombadilToma-

20. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Nálam ugyanezek lettek, ha tudom kihagyom
    Amúgy haladok, még 2-szer kell automatát inditani, az utolsó kör gaz érik a főfarmon, és vége.

jutka190226, czutika, osztrak12 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.