Visszajelzés Alice esésországban eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Jan 29, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Úgy olvasom lassan mindenki megtalálja a mosógépeket, én pedig síelni jöttem ide...xDxD
    Amúgy 3 gép már nekem is zakatol...;)a síbot nálam is gyengébben jön...:music:

2. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Aranyos vagy, a zölddel írt mondatod feldobta a napomat :D:D, a többi pedig megnyugtatott, hogy még képes vagyok gondolkozni, bár a mindig tökéletes útmutatóid alapján nem nagyon szoktam ;)

Lehet, hogy még egy idézés hozzád, és "a fórum biztosa" címem "Toma mumusa" lesz? xD

3. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Köszönöm szépen a segitséget! Olvastam a 2. oldalon a javasolt lépéseidet is, de azt hiszem innen elengedtem ezt az evenet.

4. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok. Az erdei tisztáson 1 kis 0 perc kellet a síbotért.Síbotok (felröppenő)
    Hozzájutási lehetőség:

- Felröppenőként minden típusú ólak, fák és növények aratásából (erdei tisztás)
    - Vásárlással
    Eventet követő beváltási érték: 58 TP, 39 CSP / db
    A 2 terem mosógépeihez(Szerintem fáznak azért remegnek);)xD
    Gratula a végzeteknek!Mindenkinek jó esést és síelést!:)

5. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Arattam a mosógépeket, figyeltem, mikor járnak le. 0 percet mutatott az óra, de nem váltott pirosra, csak újra kijött a "használom" gomb. Figyeljetek erre!

6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Sokat olvaslak Benneteket, írni ritkán jövök, mert mindig újra be kell lépni. Mindenek előtt nagyon köszönöm a sok segítséget, amit kapok Tőletek! Nem vagyok kezdő, 223-as szinten toporgok, és 7 éve játszom kihagyás nélkül. Mégis, katonásan be vallom, hogy az előző eventet nem tudtam volna ilyen jól meg csinálni, ha nincs a válaszadó kis okos. Hálás köszönet Tomának, és Mindenkinek, aki hozzá járult a segítség létrehozásához. Mindenkit szívesen olvasok, de hogy kik a kedvenceim, azt nem mondom, mert nem szeretnék senkit meg sérteni. :) :) :):) Fantasztikus, szuper csapat vagytok, és nem csak a kezdőknek, a régieknek is hatalmas segítséget adtok! Nagyon köszönöm!
    Minden eventet meg csinálok, be is fejezek, és szinte mindig Toma verzióit használom. Hatalmas segítség!
    A mostani event is megy szépen, egyik lapon az event tábla, másikon a hogyan menjünk........tökéletes, így nem kell keresgetni a lépéseket. Mindenkinek sok sikert az eventekhez, kitartást, erőt, és kis szabad időt kívánok a következő, segítő munkáitokhoz!

7. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Bocsi a buta kérdésért de meg kell várni hogy pirosra váltson,mivel ha jól tudom a 3-ik játékhoz kell. Köszi

8. zsanna-zsu670817

zsanna-zsu670817 Járnitanuló

Sziasztok.Volna egy olyan kérdésem hogy miért nem tudok a 2,zónába menni,az elsőt végig vittem,a 6-os mezőn ott a lakat és nem engedi,a 80 síszemüvegem meg van hozzá,

9. Kuzdern

Már a második pályán csúszkálgatok, az event gaz területenként, 41-44 röpit ad...Pannikkal 55-57...:music:
    Eddig nálam nem kell más technika, a röpi gyorsítására...;)

Úgy hallom kimostak a gépek, megyek teregetni...csak a párom meg ne tudja milyen házias vagyok...xDxD
    Újra 1 Péntek, talán mindenkinek vége 1 hétnek...legyen napos hétvégétek...;)
    És holnap már Február van, elment 1 hónap...:D

10. szekulagábor

Pont azt mondtam, hogy nálam nem váltott pirosra amikor lejárt az idő, de le lehetett aratni, és a síbérletek megvannak.

11. Akela

Akela Fórum ismerője

Szia.Az ollót is feloldottad?,mert csak akkor enged tovább.

12. zsanna-zsu670817

zsanna-zsu670817 Járnitanuló

Bakker,nem.Köszönöm a segítségedet!!!

13. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Látom mindenki szépen halad, én is igyekszem tipegni utánatok!!!xDSemmi turbó nen jön hiába pörgetek!!! Nagyon sok az eventnövényke is, de majd lesz valahogy!!xDMég csak egy mosógép üzemel, de mire lejár a centrifuga kész a töpörtyűs pogácsám!!!!!!!!!!

Last edited: Jan 31, 2020
  14. Kuzdern

Az egész pályát kell teljesíteni csak utána enged tovább...erre figyeljetek...;)amikor lejárt az ideje az automatának a használat gombbal kell újraindítani, figyelni arra hogy újra zörögjön, mozogjon...xD

15. szekulagábor

Bocs, hogy beleszólok, de nem kell. Én pl, kihagytam a 14, 15-öst, és már a második pályán vagyok. Szerintem ha a 20-as megvan, akkor ha eljutottál a 6-osra, átléphetsz a következőre.
    Ugye, hogy gombolyodik már az a fonal?

Fenyvesi1010, DevilMókus and Kuzdern like this.
  16. Kuzdern

Nem gond...Nekem a 20-as maradt és nem tudtam átmenni a másik pályára...az event ismertetőből én így értelmeztem...:music:

17. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Még 3 óra durván és megyek én is a 2. pályára. Jelenleg 2 mosógép üzemel csak gaz hiányában de 20 bérlet már van. Annyira nem rossz az arány hiszen a bérlet hamarabb aratható. Ha este nem alszom el az aratási időt már előrébb lennék, de a fáradtság nagy úr. Hétvégén majd belehúzok akkor nem kell annyira korán kelni talán belefér a 6 aratás. Éjjel 1-kor mert holnap még dolgozom 5-kor 9-kor délután 1-kor 5-kor és talán nem alszom át az este 9-órást. Nem sietek de a röpik miatt szeretnék legalább egy nappal hamarabb végezni. Nem tudom mennyi jött eddig mivel a bérlet feloldáshoz folyamatosan elhasználok mindent. Viszont cipelem az egy pannimat. Ezt régebben sosem tettem most figyelek rá. Láttam néhányan az idő hiány miatt el sem kezdik. Ez butaság ki kell szedni amit lehet. Tudom nem kevés gaz kell, de a jutalmak még mindig jobban megérik mint simán töltögetni a pajtát. Egyébként is játszunk event van ki kell használni. Sok sikert jó játékot és gratula annak aki már ül a babérjain, mert kész van.

18. Puszpang

Puszpang Rutinos

A következő aratással megvan az utolsó mosógép ,és átjutok a különleges zónába is;)Eddig 120 síbérletem van,a 3 óránkénti mosógép aratás nem igazán megy,néha pihenni is kell:sleepy:Inkább a ruhák legyenek gyűröttek,mint én xDMindenkinek sok sikert,és szép napos hétvégét;)Köszönöm az útvonal tervezést,sokat segített most is!

19. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok! Tetszett ez a len 0 percezés, rájöttem hogy miért ne :music:pörgettem még 1 200% hozamot;)xDMosógépek üzembe helyezve;)
    Érdekesség hogy komforton a felhővel 3,10-alatt jön az e-gazo_O

Last edited: Jan 31, 2020
  20. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Lehet, hogy figyelmetlen vagyok, de a felhő szerintem a 2. pálya 28-as mezőn van, a 18-ason nekem csp-t ad.

Thread Status:
Not open for further replies.