Visszajelzés Apró kincsek - panaszláda

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -Sudden-, Feb 18, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cicimsincs

cicimsincs Fórumlakó

Hali nem itt az idő a plusz 2 anyaghoz? Várom a választ, addig nem aratok!

Last edited: Feb 20, 2026
    GA-BI-O-Farm and SnéDóri like this.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Picit még bólinthatsz. :D
    Meghatározott időpontok:
    Minden nap 00:00 - 01:00 óra között.
    Minden nap 12:00 - 13:00 óra között.
    Minden nap 17:00 - 18:00 óra között.

3. cicimsincs

cicimsincs Fórumlakó

Köszi:)

4. Doggyra

Doggyra Törekvő

Hello!

Szupertáp akció, Baby Boom, Farmpengős tenyésztés, Luxus bájital csomagok vására!
    Az akció kezdete várhatóan: 2026. február 21. (szombat) 10:00 óra
    Az akció vége várhatóan: 2026. február 21. (szombat) 22:00 óra

Szuper akciós nap!
    Az akció kezdete (várhatóan): 2026. február 22. (vasárnap) 10:00 óra
    Az akció vége (várhatóan): 2026. február 22. (vasárnap) 22:00 óra
    Ez komoly, hogy nem egyszerre lesz? Igy semmi értelme. Köszönjük Bigpoint :cry:8)

Jó játékot és sikeres eventeket!

5. zsóka56

zsóka56 Fórum mestere

Hálásan köszönöm a leírást, igen a kezdetektől játszom, de ez valahogy kimaradt nekem:D. Szép hétvégét kívánok. :inlove:

Szia. Hálásan köszönöm, a képes bemutatót, sokat segített. Szép hétvégét kívánok.

Last edited by moderator: Feb 23, 2026
    Doggyra, Sali~*.* and GA-BI-O-Farm like this.
  6. GreekYogurt

GreekYogurt Fórumelemző

Szia!

Épp emiatt akartam reklamálni én is. :eek:
    Dönts okosan: vagy sok boldog bébit akarsz vagy a szupertápon akarsz spórolni. A kettő együtt nem jár. -.-

7. Doggyra

Doggyra Törekvő

Szia!
    Luxus kategóriába tartozik lassan, hogy egyszerre legyen a kettő. xD>:(

Én már ezen is meglepődök: "a központ úgy döntött, hogy csökkenti a Csapóajtós pók tápjához szükséges hozzávalók mennyiségét" hisz szerintem sok volt a táp miatta körte darabszáma nagyon sok :eek:

Jó játékot és sikeres eventeket!

Baby72 and GreekYogurt like this.
  8. -Enéh-

-Enéh- Utánpótlás-írogató

szeretnem kérdezni hogy az esökabátot hogy lehet el érni, koöszönom.

9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A varangy teményese, a városban megépthető;)

inanna11 and Baby72 like this.
  10. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem ez a pók nem nyerte el a tetszésem, semmilyen formán. Pók is, ronda is és etetni is kell.xD
    Nálam a körte valahogy mindig vak folt. Minden más alapfa termésből van bőven. Lehet, az én pajtámat vették alapul amikor a táp összetevőket kutyulták?;):)

Doggyra and Csacskamacska like this.
  11. zsóka56

zsóka56 Fórum mestere

Szia , megint én vagyok, a Zsóka mama, egy kerítettem el ahogy a képen van, több is volt mint 30 db, nem volt benne szivárványos pótlásnak, kétszer megcsináltam, kaptam is mindenfélét, csak a kivehető dekort nem , ami a felhőréteg kell. Mégegyszer ha segítenél , azt hálásan köszönöm. :inlove:

melcsi67 likes this.
  12. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    Csak akkor fogadja el a teljesítést, ha pontosan 30 a szorzó. Az alakzaton belül ez a felirat legyen, ugyanúgy, ahogy GA-BI-O-Farm képén is látszik: x30.

13. melcsi67

melcsi67 Törekvő

Szia,sajnos én sem boldogulok ezzel a dekorral,a mellette lévő ábra 0-át mutat,fogalmam sincs hogy lehet hozzájutni!-.-

14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Mindegy, hogy van e benne rubik kocka vagy sem. A lényeg, hogy kösd össze, zárd be a kört és ha 30-at mutat körön belül
    akkor engedd el az egeret és kész.

Swartsch, SnéDóri and zsóka56 like this.
  15. zsóka56

zsóka56 Fórum mestere

Köszönöm a segítséget, próbálkozom tovább.

Sziasztok. Végre sikerült, megvan a dekoratív. Mindenkinek hálásan köszönöm a segítséget. :inlove:

Last edited by moderator: Feb 22, 2026
  16. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    ha a képes és szöveges segítségekkel nem boldogulsz, akkor kérlek, akkor gyere Segítségkérő topik-ba, Farm név és Farm ID megadásával, ezek nélkül nem tudunk benézni Hozzád.
    Add meg azt is, hogy pontosan melyik feladattal van a problémád.
    A Csevegőben vittem egy példát én is a x30-as feladathoz, ahol a dekort tudjuk megszerezni, ezt ITT találod.
    Sok sikert!

17. Dolphin

Szia,
    a Panaszláda nem segítségkérő topik.
    Az Esőkabát egy új játékelem, mely csütörtökön került játékba.
    A Varangy kapott terményes ólat, s ott tudjuk gyártani.
    Az Esőkabátbolt megépíthető a Városban a Műhelyben, de az event alatt ki tudjuk váltani az eventboltban is, ehhez a Varangy tenyésztésekből kell Békatárcát szereznünk, ez a fizetőeszköz.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/apró-kincsek-2026-február.27460/#post-1497146
    További jó játékot!

18. Dolphin

Szia,
    a Farmodról eltűnni nem tud semmi. Amit beadtál gazdakörbe, az már a Pajtádból kikerül. A tenyésztésekkel is kevesebb lesz a Varangy állatunk.
    Ha továbbra is azt gondolod, hogy problémád van a Varangyok létszámával, akkor gyere egy Segítségkérő topik-ba, Farm név és Farm ID megadásával, ezek nélkül nem tudunk benézni Hozzád. Add meg azt is, hogy hány varangyot keresel, s mikor láttad ezen a farmon azt a mennyiséget.
    A panaszláda nem alkalmas hely segítségkérésre, itt ritkább a Moderátori jelenlét.
    Megértésedet köszönöm!

19. Dolphin

Szia,
    ahogy az ismertetőben szerepel, a Hírekben és az event órában a Boldog növény akció csak akkor jelenik meg, ha frissítesz vagy frissen belépsz az akciós időszakban.
    Amennyiben az adott idősávokban aratsz, akkor megkapod a +2 növényt. Gyanítom, nem volt aktív a Répás - almás csatnid az aratás pillanatában. Ha legközelebb problémát észlelsz, akkor ne a Panaszládában írj, mert ez nem alkalmas hely segítségkérésre, itt ritkább a Moderátori jelenlét.
    A fórumon főoldalának közepén találhatóak a Segítségkérő topikok, ott kell jelentkezni problémával, segítségkéréssel, Farm név és Farm ID megadásával, vmint a probléma leírásával.
    További jó játékot!

20. revesziren

revesziren Utánpótlás-írogató

Szép estét érdeklődöm, hogy a rendrakó dekor mikor kapom meg a felhőig kész vagyok. köszönöm Révész gazda ID21629117

Thread Status:
Not open for further replies.