Visszajelzés Aquanautika elveszett városa - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 16.5.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem alapján elültetted a palackbambusz-eventnövényt.

upload_2023-5-17_18-36-18.png

Ha továbbra sem működik az eventablak, akkor csak a következőket próbáld meg:
    -próbáld meg, hogy törlöd a klienst a gépről, majd utána a lomtárból is. Futtass le egy Ccleaner-t, majd kapcsold ki a gépet. Várj egy kicsit, kapcsold be újra a gépet, és töltsd le a klienst újra.
    Próbálj meg így játszani.

-esetleg megoldás lehet még másik fajta böngészőt is kipróbálni, hátha azzal akadálymentesebb lesz a játékod.

Remélem, így már sikeresen be tudsz lépni a játékba!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. cs.e.

cs.e. Fórum-zöldfülű

Nekem sem működik, csak 5%-ig tolja a talicskát a majom (birka).

3. Enike**

Szia!

Kérek szépen ID-t és farmnevet, hogy ellenőrizhessem, mi történt nálad.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Irtam a supportnak,remélem ezek után visszautalják a csomag árát

5. Enike**

Szia!

Elnézésedet kérem, egyedül vagyok a fórumra.

Kérlek, próbáld meg még az alábbiakat:

-próbáld meg, hogy törlöd a klienst a gépről, majd utána a lomtárból is. Futtass le egy Ccleaner-t, majd kapcsold ki a gépet. Várj egy kicsit, kapcsold be újra a gépet, és töltsd le a klienst újra.

-esetleg megoldás lehet még másik fajta böngészőt is kipróbálni, hátha azzal akadálymentesebb lesz a játékod.

Remélem, így már sikeresen be tudsz lépni a játékba!

6. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Én be tudok lépni,minden működik az eventen kívűl

7. Enike**

Szia!

Kérlek, próbáld meg, hogy törlöd a klienst a gépről, majd utána a lomtárból is. Futtass le egy Ccleaner-t, majd kapcsold ki a gépet. Várj egy kicsit, kapcsold be újra a gépet, és töltsd le a klienst újra.

Esetleg megoldás lehet még másik fajta böngészőt is kipróbálni, hátha azzal akadálymentesebb lesz a játékod.

8. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Nem az ültetés a gond hanem hogy az eventablak nem jön elő. Vagyis előjön de csak egy üres oldal és nem mutat mást csak az előző gombot meg a felrepik számát. De megpróbálom törölni a klienst egyedül azt nem csináltam még meg. Ahogy kész megirom mi történt mutatja-e vagy sem az eventablakot.

GA-BI-O-Farm és Enike** kedveli ezt.
  9. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Ez meg a kliens képe az eventikonra kattintás után

Enike** kedveli ezt.
  10. Enike**

Szia!

Leírnád, pontosan mit tapasztalt, mi a probléma?Kérek szépen farmnevet és ID-t is, hogy tudjam ellenőrizni.
    Köszönöm.

11. nemo-kapitany

nemo-kapitany Aktív író

Szia!
    A Hirdetőtábláról próbáltad már elindítani az eventet? Vagy ott sem jelenik meg neked?
    Nekem mindhárom farmomon már megy az event, sikerült elültetnem. Előtte nekem se jött be semmi, ezért sorban mindenhonnan elküldtem a röpiket a szomszédjaimnak, mert mást nem tudtam még akkor úgysem csinálni, utána visszamentem az elsőre és láttam, hogy a hirdetőtáblán már megjelenítették az eventet, így nosza gyerünk, onnan indítva kiadta a választási ablakot, ezután már csak pár kattintás és megvolt az eventnövény mag.
    Sok sikert mindenkinek!

12. Enike**

Kedves Játékosok!

A központ döntése alapján a játékban ma 14:00 óra után tapasztalható fennakadások, hibák miatt módosult az event befejezése!

Az event vége a központ döntése alapján várhatóan: 2023. május 23. (kedd) 23:59

Kérjük, hogy játékotokat ennek megfelelően tervezzétek!

A felmerült hibákért, problémákért szíves elnézéseteket és megértéseteket kérjük!

Köszönjük a türelmet!

maszilva, -kaktuszable-, HeteRozi és 4 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Éjfélig lesz ? Szent habakukk . :D:inlove:

14. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

És azzal mi a helyzet,hogy valaki vett csomagot amiben benne van a +3 növény 24 órára,de nem tudta elkezdeni az eventet csak a kosárvásárlás után több mint 3 órával??Az is tolódik 3 órával vagy ilyenkor nyelje le az ember a békát???

Calibaby és sutimami57 kedveli ezt.
  15. Enike**

Szia Ismét!

Minden alkalommal felhívjuk a figyelmet arra az eventismertetőkben, hogy győződjetek meg arról, hogy a játék rendben működik nálatok is! Pontosan azért, mert hibák sajnos bármikor becsúszhatnak.

Sajnos a kosárvásárlással vagy pörgetéssel szerzett bónuszok, illetve termésszám-növelő bónusz indítása esetén nincs kompenzáció a kiesett időre, termésre.

Sikerült belépned már az eventablakba?

-kaktuszable-, HeteRozi és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Valahogy sejtettem,hogy ilyenkor nincs kompenzáció!!!
    De akkor azt magyarázd meg légyszives,hogy ilyen kosárvásárlásnál vajon miért nincs sose probléma????

Calibaby kedveli ezt.
  17. Birizias

Birizias Fórum-zöldfülű

Ugyanaz, mint Petya 2007-nél. ID:21423997 Birizias

18. ankina

ankina Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Mindent amit leírtatok megpróbáltam, tisztitottam, frissitettem, kiléptem visszaléptem, stb. Event ikonra kattintva lefagy a játék, nem lehet a beadandókat teljesíteni.
    ankina ID: 33358739

19. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Igen, megpróbáltam már mindent. Most azt a tanácsot kaptam telepitsen újra a klienst és most telepitettem. Hála istennek most már helyreállt az ablak és betudtam adni a növényeket. Most már műkszik. Köszönöm az érdeklődésedet. Megoldódott.

-kaktuszable-, GA-BI-O-Farm és Enike** kedveli ezt.
  20. Enike**

Szia!

Köszönöm szépen az adatokat. Megpróbálunk segíteni, egy kis türelmet kérünk!
    Köszönjük.

-kaktuszable- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.