Visszajelzés Aquanautika elveszett városa - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 16.5.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Türelmes vagy! Gratulálok;)
    Kár, hogy ezek a dekorok a menüben nem hatnak semmire:wuerg:

Kukackukac és aida2330 kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Háromkor szoktam lefeküdni, de fél négykor kelnem kell a munka végett. :D ;)

Kukackukac, inanna11, -iza52- és 2 más kedveli ezt.
  3. tyutyika2005

tyutyika2005 Utánpótlás-írogató

Szia! Én 2-kor kelek amíg megiszom a reggeli kávémat ültetek, 3-kor elindulok dolgozni fél 6-ra hazaérek, de sajnos a hosszú gaz addigra nem érik be. 7-re megyek a másik munkahelyre fél 12- re hazaérek akkor tudok újra ültetni. A harmadik melónál már jó, mert azt itthonról csinálom, így időben aratok. Viszont ahhoz, hogy hajnal 2-kor kibírjak mászni az ágyból legkésőbb 10-kor már aludnom kell, úgyhogy a negyedik aratás már nem jön össze. Most már a rövid jön az más helyzet, mert beérik reggel mire hazajövök, így ott már belefér az 5 aratás ha nagyon kell gyorsítok mikor hazaérek, de valahogy nem vonz már a piccoló van olyan ládám amiből több száz van, de csak akkor bontogatok, ha valamire hirtelen szükségem van. A talányos fa ládánál mindig viszket az egerem, de rácsapok a kezemre, hogy nem szabad. régebben rögtön bontottam és vártam a csodát. Nem történt meg ezért ma már visszafogom magam. Ugyanez vonatkozik a ládás válogatásra is. Hátha a türelem egyszer valami jót is teremt.

Kukackukac, .barbi1., Bonzó1945 és 4 más kedveli ezt.
  4. -iza52-

-iza52- Aktív író

sziasztok, megcsinálta a 4 órással a játékot, hogy tudok váltani?????nem jön be a választási nyitó kép????

5. zsani_apja

Szia!
    Menj tovább, 30 uszony kell és már keverheted is a másik növényt. :)
    Ezt szeretem, kár hogy nem marad így.

Kukackukac és inanna11 kedveli ezt.
  6. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Sziasztok, lehet, hogy értelmetlen vagyok, de nem jönnek be a másik növény inditásához szükséges malomterékek. Se iránytű, se várostérkép, mindkettő 0. A 8 órással természetesen végeztem.

7. zsani_apja

Bemásolom az ismertető egy részét... ;)

Rövid feladat-ismertetés:

Miután a malomban lekevertük az előzetesen kiválasztott eventnövényhez a szükséges magokat, nincs más dolgunk, mint letermelni a szükséges növénymennyiséget, és beadni a haladási sáv ajándékainak elnyerése érdekében a feladatba.

Ha teljesítettük az általunk kiválasztott eventnövénnyel a haladási sáv azon részét, amely annak megfelelő számban történő beadását kérte tőlünk, a feladat automatikusan átvált a másik eventnövényre, amelyet szintén a malomban tudunk előállítani a korábban már ismertetett módon.

Ezután ismét a termelés, a felröppenő-gyűjtés és a szükséges mennyiségek beadása a feladatunk, egészen a haladási sáv teljes befejezéséig!

Mindig hagyjunk elegendő ültetnivaló növényt, körültekintően adjuk be a feladatba, mivel ebben az eventben nem kapunk a játékból pótlást, nekünk kell előállítani a malomban, amihez 5 óránként kaphatunk segítséget kellék formájában!

.barbi1., Nagyii58 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Köszönöm, ezt én is olvastam, az első eventnövénnyel végeztem, de nincs automatikus átlépés a másik növényre, ezért kérdeztem.

9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Adj be 30 búváruszonyt

10. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Köszönöm, már rájöttem, hogy a következő feladat 1. pontját is kell teljesíteni, utána lép át automatikusan a másik növényre.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. 05Zsuzsa

05Zsuzsa Járnitanuló

Sziasztok! Nem szoktam írni forumba csendes figyelő vagyok. De most mérges vagyok nagyon. 8órás nővénnyel végeztem ,60mag megtakarítva a malomba ,gyorsan be keverem h. ültessem a 4 órást erre a 8 órást raktam be keverni automatikusan.Olyan gyorsan lekeverte h kikspcsolni se tudtam .Igy narad a várakozás h kapjak ujra 5 magnak való keverést. így el cseszni Bocsánat muszáj volt ki írnim magamból.

Bonzó1945 és pecástündér kedveli ezt.
  12. mudi195119562001

mudi195119562001 Utánpótlás-írogató

Segítségeteket szeretném kérni. A szezonok felhősorra kipakolható, - hiányzó - kitevőket meg lehet vásárolni valahol ? Köszönöm, ha segítetek !

13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Erről semmiféle információnk nincsen, sajnos.

Kérlek, ha kérdésed, vagy problémád van, ne egy eventcsevegőben kérdezz, mert nem segítségnyújtásra tervezték.
    A Fórum főoldalának közepe táján írunk ilyenkor valamelyik segítségkérő topikban, pl. itt:
    Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

.barbi1., -ágianyu33- és stb_farmer kedveli ezt.
  14. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Ez valóban nagyon nagy bosszúság, de játék közben minden előfordul egyszer. Még az is, hogy a teljes termés törlődik, mert rossz pipára nyomtam. Együttérzésem, tedd túl magad rajta, van még idő a végéig.

vihence és .barbi1. kedveli ezt.
  15. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

8 órás növény kész, 938 felrepim volt, így már bele is fogtam a rövid növénybe és még van több mint 2 nap :))) most már normál módban ültetek, a végéig nem hiszem, hogy eljutok, de egy-két kitehetőt és egyéb dolgokat még begyűjthetek :)
    Hajrá Mindenkinek! :)

maszilva, Kuzdern, agi770 és 5 más kedveli ezt.
  16. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

A 4 órás növényt termelgetem, az első kitehetőt megszereztem. A növénnyel végig fogok érni, de a végén durva a 900 felröppenő. Nekem nem ér annyit a Piccolo láda, hogy bármit is áldozzak érte.

maszilva és stb_farmer kedveli ezt.
  17. dudute2

dudute2 Rutinos

sziasztok ! szeretném megkérdezni hogyan ugrik át a másik részre hogy tudjam tovább folytatni az eventet hova tudom betenni a 20 uszonyomat nekem nem ugrot át autómatikusan kéren válaszoljatok rá mert nem tudom mi a baj

de hova kell beteni a 30 felröpit nekem is ez a gondom

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.5.23
  18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ahova eddig is beadtad a dolgokat. Egy helyen lehet csak. Az eventablakban kattints a + jelre. 5-ös számmal van jelölve.

19. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Ugyanoda a feladatsorba, ahova a növényt és a felröpennőt adtad. A 7-es feladatba ha beadod, annak a jutalma a következő növény gyártáshoz a 9999 db kellék

20. dudute2

dudute2 Rutinos

köszi de nekem nem vált át szürke ahogyan be kell adni pedig frisitettem is a feladat nem engedi ki be léptem és semmi már készen van a növény is elkezdeném beszorni már készen van a piccoló ládám a 8 órás növénynél már kezdeném a másikat

Utoljára szerkesztett: 21.5.23
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.