Visszajelzés Aquanautika elveszett városa - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 16.5.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Marika-

Marika- Utánpótlás-írogató

Cromon játszom, 45%-on pörög a virág. Ki és belépés ugyanazt produkálja. Internet és gép jó.

2. blogger55

blogger55 Törekvő

Oda 200-as bónuszom

3. hamuska

hamuska Fórumszaki

Nekem sikerült kézzel ültetni,víz,trágya,kacsa kata,sztáp,aztán ujraindítottam és csak a növény maradt a maga 4 órájával.Kliens

4. bözsi2955

bözsi2955 Utánpótlás-írogató

Nem mutat semmit nem lehet elkezdeni 15 perce !!!

5. apa9154

apa9154 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Három böngészőben nem tölt be a játék:( Valami nagyon jól sikerült...

6. Edythke

Edythke Fórumlakó

Szia! Google chrome

7. kevinerika52

kevinerika52 Járnitanuló

Nálam ugyan ez van kliensbe is és böngészőbe is.

8. péteriágnes

péteriágnes Haladó

Épp azon gondolkodom másnál hogy működik a rendszer,de látom az eredményeket.

9. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Semmit nem tölt be a chrome-n játszom.

10. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Én magába a játékba bejutottam, de nem lép tovább a területekre. Kliensen.

11. (Erzsébet)

(Erzsébet) Fórumprofi

Sziasztok!Nehezen learattam,jöttek röpik.Alig lehetett rekeszbe betenni a bónuszokat.Többszöri frissítésre tudtam csak kiválasztani a növényt,malom viszont nem keveri be,pedig minden megvan.Kiléptam..hátha..Most meg nem enged vissza!

holhosjánosné és asztal2 kedveli ezt.
  12. peter1022

peter1022 Rutinos

Nálam sem megy.

13. davide0170

davide0170 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nálam sem tölt be, 45%-ig táncikálnak a barik. Tisztitottam frissítettem és ki-be léptem, de nincs javulás.

14. Szomszika

Szomszika Rutinos

Chrome az oldalt se töltötte be, a Firefox nagyon lassan betöltött. 16 perc alatt sikerült a felhőket aktiválni és a tojásokat leszedni. Azóta forog a virág...

15. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Hát folyamatosan frissíteni kell, nem akar aratni, most nagy nehezen learatott nem lehet a földeket törölni és újat berakni. Kíváncsi vagyok mikor indul a karbantartás, lehet addig el tudom ültetni a magokat de nem biztos.

16. csillus35

csillus35 Törzsjátékos

2 leszedhető felhőt mutat a kb 400 helyett. Bele se tudok kattintani a gesztenyésbe.

17. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Ha a szerver működése olyan rossz mint eddig, most leterhelve minden böngésző rosszul kezeli mivel maga a játék oldala rossz régóta, onnan a fagyások is.
    A pénzen megvásárolt aratógép nem tud 20 perce letenni szupertrágyát, röhej!

18. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Köszönjük az eddig jelzéseket, jelzem a hibát a Központnak!

Szíves türelmeteket kérjük!

Köszönjük!

.dina1., inanna11, SnéDóri és 3 más kedveli ezt.
  19. aws016

aws016 Utánpótlás-írogató

Hurrá event van... Ja nem megy...

Akela kedveli ezt.
  20. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Sziasztok!
    14:05-kor beléptem 167 felrepi lett, de kiválasztani a nővényt nem tudtam azóta semmi...

EDGE-bőngésző

aws016 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.