Visszajelzés Az ébredés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 22.10.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Síri játék, Banyakavics, Dobókockák és sárkányok (ébredés event dekorjai) "hozamnövelőek", de TP-t nem adnak, és hatásuk sincs a TP-re

2. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Számomra az “50%-kal nagyobb hozam” nem több TP-t jelent. De a másfél állat sem igazán logikus. (Ilyen esetben a BP felfelé szokott kerekíteni, pl. ananászos süti - papagájtollfa. Tehát az 50% 2 állatot jelentene. Viszont egy másik pl. egy 100%-os hozamnövelővel együtt már csak 3 állat lenne.) Jó lenne, ha ez pontosításra kerülne...

Szerk: Most látom, Tamás már pontosította is. Akkor már csak azt szeretném tudni, hogy az 50% valójában mennyi is egy alap ólnál?

ho-hoboy, Kuzdern, CsakJucinak12 és 12 más kedveli ezt.
  3. |Tamás|

Szia

Per pill teszten 2 az a 1,5 ;)

mamka49, CsakJucinak12, Gio és 16 más kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Köszönöm, akkor viszont nem így kellene szerepelnie a leírásban:

Gio, -W-595-, Kuzdern és 9 más kedveli ezt.
  5. |Tamás|

Alapban a sablonban Tapasztalatpont: xxx + YYY módon szokott feltüntetve lenni, ez max megtévesztő lehet, átírom "Jutalomra", de maga a leírás attól függetlenül helyes.

Gio, GA-BI-O-Farm, -W-595- és 7 más kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ok, köszönöm - engem megtévesztett. Bár elgondolkodtam, hogy most ez TP-bónusz vagy termésbónusz, de az előbbi tűnt valószínűbbnek.

Én is javítottam a hozzászólásomat, mert így a dekorok már hasznosak lehetnek. Persze megint három olyan, amire oda kell figyelni... Minden hónapban a telihold event előtt kell kitenni őket, mert ugye egy hónapig kint tartani őket a semmiért, nem érdemes. Apropó: %-os bónuszuk van, tehát a futtatóra mehetnek. Jól gondolom?

Emőke, -ágianyu33-, Gio és 9 más kedveli ezt.
  7. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Köszi!

Ha lehetek picit szemtelen... Ha ráérsz, megnéznéd azt is, hogy egy 100, ilettve 200%-os terménybónusszal külön-külön, valamint együtt használva mi lenne az eredmény? (Gondolom, a teliholdas betakarításnövelő +2-es bónusza csak simán hozzáadódik...)

Gio, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  8. briguka

briguka Fórum mestere

Köszönöm szépen a pontosabb számolást, máris kedvezőbb, kivéve hogy én személy szerint nem tudok géphez ragadni még 8óránként sem: reggel fél 7-kor ültetek, az nem érik be mire dolgozni megyek, este 11-kor tudok újra aratni, tehát ez napi kettő... ezzel bajos lesz a szükséges mennyiséget akár enövényben, akár röpiben lehozni - és ez veszi el az ember kedvét a játéktól...
    Persze nekikezdek mert szeretem a játékot, csak már nem kapcsol ki úgy mint régen - ez van, pénzt nem költök, jutok amig jutok..
    Köszönet még egyszer a kimerítő számolásért..

bendi1121, Liliom44, nagymami2 és 13 más kedveli ezt.
  9. |Tamás|

Update: Ki lehet rakni a futtatóba

mamka49, maszilva, times84 és 13 más kedveli ezt.
  10. |Tamás|

Egyszer csak hátsón billentenek melóba...
    Zombijuhos dekort próbáltam ki, ennek megfelelően a zombijuh-val, kontroll "ól" meg épp egy kolibri volt, mert az volt a menü lista elején...

.
    --Sima ólZombijuh
    Alap11
    100% termés23
    100+200% termés45
    100+200+
    teliholdas betakarítás növ
    47
    .

Lillapilla73, maszilva, Gio és 18 más kedveli ezt.
  11. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Első olvasatra elég bonyolult, ha lesz időm elolvasom még kétszer. Engem csak a csillagos érmék érdekelnek, a boltban fogok vásárolgatni a többi nem érdekel.:)

Leho69 és pormacska1 kedveli ezt.
  12. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Sziasztok!;)
    Már csak egyet szeretnék kérdezni,amiből kettő lesz!xD
    A Vízköpőboltban nézem a kínálatot,mégpedig a Korábbi főjutalmak felhőit.
    Ezekből nincs meg nekem a Főrendi rendetlenség felhő!
    Ennek a tulajdonságairól kérhetnék egy linket?:inlove: Ahogy látom a 0/1 sárga jelölés szerint csak egyszer vásárolható meg?:oops:
    Sikeres játékot mindenkinek!

13. |Tamás|

Szia!

Játékban lévő összes felhősor leírását itt tudod megtekinteni

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/

Minden felhőből csak 1 lehet a tulajdonunkban, ez nem változott azóta sem.

Csókos, Gio, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  14. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Kuzdern kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Fára ható felhő :inlove: Kell a Ébredés felhősor 1 :pA dekorokat nem tudom , azt majd megálmodom .

Melan, -gyöngy-581 és DevilMókus kedveli ezt.
  16. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok Megértettem .:p Nem volt könnyű:oops:Mindkét játék különböző ládákat ad a mini játéktól függöen , de fixen 20 érmét.o_O
    Bármeddig játszhatok!A terv a következő: Mindkettő játéka maximumig majd a ládák kibontása után eldöntöm melyiken megyek tovább.:music:A röpi lesz a kérdéses itt mese nincs:oops: ha sokat akarok játszani zöldcseppel 1*2 vagy 2*2 talaj attól függöen melyik biztosabb. A kezdés 8h nál hosszabb fák és 8h növények illetve raktárházak.
    Sok síkert mindenkinek.
    Ui A tervezéshez még annyit hogy a Bahát teljesen fákkal rakom tele a csodagyümölcs miatto_O a tisztás még ? / pár csodacsümölcs elhanyagolható a leadás úgyis bahás fákkal éri meg./
    1 fabetakarítási+3 bónuszt életbe léptettek, sajnos az aranyrekeszes a démoni és a fehér ártatlanság miatt nem fér el.:oops:

Utoljára szerkesztett: 22.10.19
    -W-595-, alpha58, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  17. gmelania

gmelania Járnitanuló

Sziasztok.

Tetszik az event, a röpi már más kérdés lesz. Kockázni már kockáztam, viszont a másik mini játékot még nem játszottam. Kérdésem az lenne, hogy ti melyiket ajánlanátok? Ti melyiket fogjátok csinálni és miért? :)

barbi021951, pormacska1 és jutka190226 kedveli ezt.
  18. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A csevegő témájához nem tartozik hozzá sem a magyar nyelv szeretete, sem a helyesírás.
    Volt egy jelzés, amire az illetékes reagált. Minden további hozzászólás ehhez a témához felesleges és off.
    Kérem, hogy zárjátok le!

19. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Szerintem ez attól függ ki melyiket kedveli jobban és mit adnak aládák. Én kipróbálom mindkettőt mert szeretem ezt is azt is.

Kuzdern, Fenyvesi1010, furmint111 és 2 más kedveli ezt.
  20. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Hát ez jó kérdés nekem is mert én mindkét játékot szerettem.o_O:pAz egyik alapvetően szerencse alapú, némi logikával a kezdés alapján, a másik 1 egyszerű párosítós játék.:music:Az is jól szokott menni én kiprobálom mindkettöt és a ládák száma és a tapasztalat alapján megyek tovább melyikből mennyi szerezhető és az mit ad.;):p

-W-595-, alpha58, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.