Visszajelzés Az ébredés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 22.10.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Szia,nem kockáztatok csak párokat keresek :D.

milanzs, Domos52, Fuhur és 8 más kedveli ezt.
  2. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Tamás, köszönöm a fáradozásod.

Akkor úgy tűnik, a sima ólak tekintetében az 50%-kal több hozam a gyakorlatban +1 állatot, azaz 100%-os hozamnövekedést jelent. Gondolom, a páros számú állatot adó ólaknál (narancs, piros, neon) a tényleges 50% valósulna meg, de a teliholdason ilyenből csak az új kutyaól létezik, de arra meg nincs hatással.

Én leginkább az ilyen típusú jutalmakért szeretek eventezni, tehát igyekszem fullra megcsinálni. A szezonpontok ugyan nem hoznak lázba, ettől függetlenül mindkét minijátékhoz megszerzem a hozzáférést, mivel ez a kettő a kedvencem.

CsakJucinak12, maszilva, Gio és 15 más kedveli ezt.
  3. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Napirenden kívüli kérés hozzátok!

Kérjük, hogy ezentúl, ha az eventismertetőkben hibát találtok, akkor a hozzászólás alján található
    Jelentés gombot használva szóljatok nekünk! Legyen az elgépelés, helyesírási hiba, vagy tárgyi tévedés.
    A szolgálatban lévő moderátor kezeli a helyzetet.

Ezzel elkerülhető minden további csűrés-csavarás és a teleoffolt csevegő.

Köszönjük, hogy figyeltek a munkánkra és segítitek, hogy a lehető legtökéletesebb legyen!

Annak a néhány játékosnak, akik eddig is így jeleztek, külön köszönjük! :inlove:

4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Annyira jó nyeremények vannak a boltban, hogy el is felejtettem az e.gaz érésidejét.:)
    A megszerezhető ládák is remek jutalmakat adnak. És még régebbi felhőket is lehet szerezni, hát király.:inlove:
    Végre egy szuper event!!!:inlove:
    Első célpontom a tündérpálca-butik, a többi meg jön majd magától.;)

Sok sikert kívánok mindenkinek!

Emőke, CsakJucinak12, maszilva és 22 más kedveli ezt.
  5. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,

Event ismerteto atragva, jo kis event lett, nekem tetszik.
    Mindket jatekot jatszani fogom, mert mindket ladabol szeretnek gyujteni, hogy legyen esely plusz olakra mindket fajtabol.

A kitehetok megerosek lehetnek, de igazan akkor termelnek plusz hasznot, ha nagyon sok olunk van peldaul zombijuhbol, vagy a tobbibol. 1-2 db ol eseten adnak plusz allatot, de csak nagyon rovid idore, ha nem hasznalunk szupertapot az olakhoz, akkor max az elso aratasra. Tehat nem jelentos a nyereseg. 8-10 ol eseten mar inkabb erezheto a hatasa, es jobban kihasznalhato.

Szia,

Napi 2 aratassal az event tenyleg nehez, sot inkabb lehetetlen, de ez igaz az eventek 90%-ra. Viszont igy is szerintem sok hasznos dolog kiveheto, hogy mast ne emlitsek, plusz 1-1 db pokoli kutya ol, es tunderpalca butik.

Az en javaslatom az lenne, hogy probalj meg 25 jatekot lejatszani az egyik jatekkal, amelyik jobban tetszik. Azzal remelhetoleg ki lehet szedni 550 csillagos ermet, abbol pedig erdemes kivenni a boltbol a masodik felhot, 200 erme, mert az a felho boszorkanyos holmik ladajat ad naponta 1 db-t, abbol pedig szerencses bontassal johet teliholdas termek novelo. Erdemes kivaltani meg a boltbol a plusz pokoli kutya olat, es a tunderpalca olat, gyakorlatilag a farmos teruleten valo termelessel kivaltasz teliholdas novenyeket, allatokat, stb mert azokat nem kell igy az olakhoz letermelni.

Ez napi ket aratassal talan elerheto, ha hetvegen tudsz aratni tobbet.

Ha csak egy jatekot kellene valasztanom, akkor varhatoan a kutyas ladat ado jatekot valasztanam (dobokockas), mert ugye a plusz ladakbol gondolom kis esellyel, de johet plusz pokoli kutyaol, es ahhoz a remnovenyeken kivul kell 30 trutyi, es 50 horrorparadicsom is, szerintem jobban megeri ennek az olnak megadni az eselyt mint a tunderpalcanak, de ez csak az en egyeni velemenyem.

Szia,

Ahogy irtam, en nem csak azt neznem, hogy esetleg melyik jatek konnyebb, tetszik jobban, hanem hogy melyik ol lehet jobb, ha kapsz pluszt a ladakbol. Erre irtam, hogy en a kutyasat valasztanam, mert szerintem tobbet tudunk sporolni a remtermekeken, ha abbol kapunk plusz olat, mint a tunderpalcasbol.

6. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Szerintem a felröpikkel lesz baj, mert csak a teliholdas adja és ott nincs komfort talaj és a leghosszabb érésű növény is csak 8 órás, a fák is rövid érésüek egy kivétellel.:)

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

:music::inlove::DSziasztok!
    Szeretnék kérdezni, ha szabad. A tesztek alatt a ládákból mit lehetett kapni legtöbbet? A csillagos érme és a két ól előfordulási esélye lenne ami jobban érdekelne :)
    Horror párosító láda
    Az event ideje alatt az alábbiak közül ad véletlenszerűen: 2 Csillagos érme, 1 Teliholdas láda, 1 Rémes dolgok ládája, 1 Holdfényes láda, Teliholdas éj láda II, 1 Tündérpálca-butik

Démoni dobókockák láda
    Az event ideje alatt az alábbiak közül ad véletlenszerűen:
    2 Csillagos érme, 1 Teliholdas láda, 1 Rémes dolgok ládája, 1 Holdfényes láda, Teliholdas éj láda II, 1 Pokoli kutya barlang.
    Sok a láda benne és tartok tőle, hogy azokból nyitunk többet..
    Szia Melan!
    Pont ezen törtem én is a fejemet, hogy szép és jó ez a két + állatot adó ól, de gyakorlati haszna nem sok van, ha csak nem rakjuk tele a területet ilyen ólakkal.
    Még nem tudtam dönteni, hogy melyiket csináljam, de azt tudom, hogy tündérpálcás ólam még nincs, viszont kutyaólam van már pár darab :D Szóval erre még aludnom kéne.
    A kockapókert nagyon szeretem, a szívem arra húz :D A párosító viszont sokkal könnyebb.:music::inlove::D

furmint111, Gio, nagymami2 és 11 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Óvatos tippem szerint a rémes dolgok ládáját ad többet , mert abban van barkács . :inlove:

9. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia Szomszed,

Csak tipp a ladakra, de szerintem csillagos ermet azert fognak adni konnyebben, az olak szerintem nagyon ritka lesz, ha 20 ladabol bontunk 1-1 db-t akkor mar szerintem szerencsesek leszunk.

Igen, a kutyukben egyetertunk, a 3 oras ido nem sok, persze, jo ha van, de nem letszukseglet, hasznos lehet.

En ahogy mondtam jatszani fogok mindkettovel, de szerintem a kutyaol jobb, kell bele trutyi, es horrorparadicsom is, a horrorparadicsom limitaltan beszerezheto, a trutyigyar borzaszto draga kivaltani.

Tunderpalcas olbol 1-t kiszedek innen, 1-t a gazdakoribol, 2-t gond nelkul ki tudok valtani Jacknel, 4 db termenyes ol nekem boven eleg, es ha nem akkor is konnyebben le tudom termelni a hozzavalokat. Szoval nekem valami ilyesmi a logikam, de mindenki kitalalja majd:)

ildiko44, maszilva, Gio és 13 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Jancsika Te mindig meg tudsz nevettetni és ezt köszönöm neked :D :inlove:
    Azt hiszem a ládákból fogunk jóval többet kapni, aminek általában örülök, de leginkább a csillagos érem és az ól amire szükségünk lehetne.. Meg persze neked a barkács :D
    Igazad van, a kutyaól, ha így nézzük hasznosabb és kiváltani sokkal drágább. Horrorparadicsom ólam csak 3 darab van, sajna nem tudtam hozzájutni a léghajón egyhez sem hiába indítottam el keresést érte..

furmint111, Gio, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

De ha már aratod a 3 kitehetőt , akkor :

Viva la paradicsom felhő : Gyorsabb termelés a horrorparadicsom ólnál, a sötétlő szentjánosbogár rejtekénél : 20%
    Kristálygömböt megenni : Gyorsabb termelés a teliholdas ólaknál : +5%
    Vérvörös koktél meginni : Gyorsabb termelés a teliholdas ólaknál : +10%

Majd az Ezüstláng füstölő megenni : Nagyobb hozam a sötétlő szentjánosbogár ólra : +1
    Utána a szellemtök tojást aktiválni : Termésbónusz ól fa állat

Majd megenni egy teliholdas betakarításnövelőt : +2 termés

De előtte a farmárudában pörgetni Zöld és Party pörgetést .

Ezeket a felröppenő bónuszokat fogom aktiválni a 2 terület boszi fáimra . Majdnem 2 terület .

furmint111, Gio, -BombadilToma- és 3 más kedveli ezt.
  12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia

Ehhez ugyan azt tudom tippelni, mint a felröpik kapcsán... teljesen felesleges bármilyen adatot mondanom, közel sem biztos, hogy az lesz az éles játékban....

13. -gyöngy-581

Szia Tamás :)
    Köszönöm a válaszodat. Sajnos azt hiszem igazad van :D Na nem baj, majd kiderül holnap-holnap után élesben..

HéricsBáró, Melan és DevilMókus kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Egy kis információ a két minijáték esélyeiről.

A memóriajátéknál ha nem csinálunk felesleges fordítást, akkor legrosszabb esetben is 15-ből meg lehet csinálni. A gyakorlatban 12-13 játékból van meg a leggyakrabban, így az érméken kívül játékonként 3-4 ládára számíthatunk. Ez 40 játéknál 120-160 láda; olyan 140-145 körülire saccolom a 40 játék végeredményét.

A kockajátéknál, ha a korábbi eventeken elért eredményem alapján kaptam volna a ládákat, akkor 40 játék alatt 140-180 ládát kaptam volna; attól függően, melyik 40-es sorozatot nézem.

Vagyis nagyjából hasonlóan alakul a ládák száma, szerintem a kockásból egy kicsit többet lehet szerezni, de ez nyilván szerencsefüggő is. A két láda gyakorlatilag ugyanaz, csak a memóriásban az új Tündérpálca-butik, míg a kockásban a régi (már két hetes) pokoli kutya ól lapulhat - gondolom, nem fogunk tucatjával ólakat bontani belőlük.

15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Taktikába ha szabad picit beleszólnom...
    Memóriásnál ha X-elünk, visszalépünk, adott mini gamet elölről kezdjük, tehát ha van türelem, akkor fullosra tudjuk csinálni, míg a kockásnál ott folytatjuk, ahol kiléptünk.... (pont ma néztem rá)

Lillapilla73, -ágianyu33-, Li27 és 29 más kedveli ezt.
  16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt. :)
    Szia Tamás, nekem is lenne egy kérdésem a 3 db dekorral kapcsolatban. 36 óra az érési ideje, tehát a havi 1 napos teliholdas eventnél csak először tudnánk használni és előtte másfél nappal ki kellene rakni. A kérdésem, hogy a sima arató leszedi-e? Mert a Telihold 14 órakor kezdődik és ha a reggeli aratással leszedi a gép ezeket a dekorokat, akkor nem sokat érünk vele.

genka53, Gio, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  17. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Köszi Toma. Így jelenleg azt mondom inkább az ól felé gondolkodom, mert a terményest etetni is kell és ha nem akarom sz-tápozni akkor bizony sok macskatündér kell.:music:De 20 -20 at biztos megcsinálok mindkettöből mert a boltból nem kivánom az egyiket se kiváltani , :pinkább Jack boltjára és a gazdaköriekre támaszkodom, így a boltból inkább a dekorok és a felhők a cél.( a többi majd helyzett fügvénye)

-kaktuszable-, Kuzdern és Kukackukac kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

Köszi, ez fontos infó.
    Azért azzal árnyalnám, hogy azoknak a leosztásoknak a száma, ami 8-10 forgatásból megcsinálható, nagyon kevés, így ha valaki az 5 ládára hajt, akkor nagyon nagy türelem kell hozzá. Ilyenkor a 3. olyan forgatás után, amikor nem párt forgattunk, ki kell lépni.
    A gyakorlatban a 4 ládára érdemes rámenni, de nagyon kell figyelni; ha az utolsó pár felfordítása előtt már 12-nél tartunk, újra kell indítani. Vagy számolni kell fejben a sikertelen (nem pár) felfordításokat, és ha elértük az 5-öt, akkor restart. Kb. a játékok felében kerülhet erre sor.
    Így a 40 játékból kihozható a 160 láda, és ez csak mérsékelten szerencsefüggő.

19. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Az event "nyersanyag" szükséglete:

- Ahhoz, hogy játszani tudjunk, minimum az egyik minijátékhoz meg kell szerezni a hozzáférést. Ehhez 5 db malomtermékre van szükség, ami 2750 légyölő galóca (eventnövény - főfarm, szántó) és 280 üres bájitalos üveg (felröppenő - teliholdas farm, gombaerdő).
    - Ha mindkét minijátékot szeretnénk játszani, az újabb 2750 légyölő galócába és 280 röpibe kerül.
    - A 40 minijátékhoz 22000 légyölő galóca és 2240 üres bájitalos üveg szükséges.

Összesítve:
    1. Egy minijáték feloldása + 40 minijáték: 24750 növény és 2520 felröppenő.
    2. Mindkét minijáték feloldása + 40 minijáték: 27500 növény és 2800 felröppenő.

A két teliholdas területről ez a felröppenő mennyiség nem kevés. Még akkor se, ha a szokásosnál több idő van az összegyűjtésére. Szerintem a minijátékok feloldásával érdemes egy-két napot várni, addigra már lehet némi kalkulációt végezni a várható röpi számról. Ha nem éri el vagy éppen csak súrolja az egy játékos megoldáshoz szükséges mennyiséget, akkor célszerűbb csak egy játékot feloldani. Akár a korábbi hasonlókban való sikerességünk, akár a felkínált jutalmak alapján.

Kiegészítés: 40 minijáték a 3 bónuszt adó dekor megszerzéséhez kell, a két (nem tematikus) felhősor kiváltásához elég 20 játékot lejátszani. Előzetesen fel kell oldani valamelyik játéklehetőséget, ami további 5 malomtermék. Összesen tehát 25 malomtermék, amihez 13750 növény és 1400 felröpi kell.

Azt nem számolgattam, hogy az eventbolt vegyes részlegének teljes "kifosztásához" mennyi cucc kell, de első blikkre rengeteg.

2. kiegészítés: Most látom, hogy a minijáték indításához szükséges vízköpő érme mellé malomtermékenként 2 csillagos érmét is kapunk. Így a két felhőhöz legfeljebb 19 (+5) malomtermék kell. Ez 13200 növény és 1344 röpi. 18 játékkal 396 érmét lehet szerezni, a hiányzó 4 a ládákból is beeshet. Ha nagyon jól potyognak a ládákból az érmék (amit azért erősen kétlek), akkor akár 17 játék is elég.

Utoljára szerkesztett: 22.10.19
    Lillapilla73, nrg18, zamenik és 24 más kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

Szia!
    A macskatündér akkor is kell a terményeshez, ha szupertápozol.

-ágianyu33-, genka53, Gio és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.