Visszajelzés Az út az aranyhoz event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 2.3.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem már a növényeim letermelve.Felröppenőkért ültetgetek most 12 órás növényt,zöldcseppezem is. Holnap biztosan az is meg lesz.,de éjszakára nem kapnak semmit.Nagyon nehezen tudok belépni,sokat kell várni,de csak kb másfél órája történt valami.Lehet hogy csak nálam ? Kitartó munkát.

2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Na szóval. Se komfort, se nullázás, se éjjelem, se nappalom. :D Azt hiszem lefekszek. ;)

Domos52, Nagyii58, magdi06 és 14 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Gabi!
    Első aratás adatait mondom csak úgy megérzésre, mert a darabszámot nem tudom, töröltem a jegyzetlapot, de egy terület boszorkányalmafa nem adott jól felröppenőt. Sokkal többet kaptam a horror tojástól. Ha adhatok valami tanácsot és rám hallgatsz: hagyd a fákat és a növényekkel kísérletezzél inkább, mert sokkal jobban adják.
    Az eventgazhoz gratulálok :) Ügyes és gyors voltál, mint mindig :)
    A szurkolást is köszönöm a kicsik nevében is és a magaméban is :D

PZoli64, Nagyii58, -W-595- és 6 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    Indulok a munka területére. Nálam ez a szédült mellett van. :D

Kuzdern, HéricsBáró, PZoli64 és 6 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Szia apja :)
    Követlek, csak mutasd az utat :)
    Tartok tőle, hogy a neheze még csak most fog jönni számomra, a felröpik miatt, de nem baj, majd megoldom. Legfeljebb szándékosan túltermelem a gazt (volt már rá példa a teliholdas eventeknél, a játékomban)

6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok, szép jó reggelt!

Gyöngy , írtad nem érdemes a fákkal kísérletezni, hát ahogy visszagondolok nálam is a gombaerdőbe fűvészkertek, kripták és a éjféli tölgyek voltak kirakva, a fennmaradó helyen terrortojás ott kevesebb felröpit is kaptam.
    Most szedtem le a terrortojást, csak 1*1 kiskockák vannak lerakva, 55 és 72 felröpit kaptam, ami a 12 órás gazhoz képest kevés, szerintem.:wuerg: Szóval ettől rövidebb érésidejű gazzal nehéz lesz összehozni a 990 felröpit:sleepy:
    Lehet majd birkózni a felröpiért a gaz termelése mellett.:sleepy:

Van 3 felhő, az az lehet van több nekem ennyi van, ami csökkenti az érésidőt a teliholdason.
    - Kísérteties időutazás felhősor 2 10% 8 órán át, két naponta aktíválható
    - Teliholdas éj felhősor 2 szintén 10% 24 órán át, két naponta aktíválható
    - Csontzörgető felhősor 20% 9 órán át , ez is két naponta aktíválható
    Plussz ott a démoni bokréta 20%-al csökkenti az érésidőt, igaz arany rekeszes, de max. kidobom a 200%-os TP/TTP, nálam abból van több száz.
    A démonival és az egyik 10%-os felhővel, víz, trágya 6:03 a terrortojás érésideje. Így napközbe 2* le lehet szedni éjjelre meg már max. víz, trágya kell, attól függ, reggel ki mikor arat:)
    Sikeres gyűjtögetést mindenkinek:)

nolina1965, Kuzdern, zsani_apja és 6 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálam még teremnek a növények... szépen lassan;) Ráérősen:music:
    Ezen a területen már csak a pajtatöltés a cél... szóval nem sietek... 8)
    Amikor van időm , jövök és aratok;) Még a 2. ablakba adogatom be a növényeket;) bár mindegyik növény szaporodik... Ha odaérek akkor hirtelen fogok végezni:music: Majd jól meglepem magam, milyen gyors vagyok;)

nolina1965, magdi06, Rizstej és 2 más kedveli ezt.
  8. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

A szomszédoktól érkező napi 20 felröpi mellett ezúttal érdemes a varázsfákkal is gyűjteni. Ezekből össze lehet gyűjteni ~200-at (akinek sok varázsfája van, annak jóval többet is).
    Az eventes gazokból talán összejön ~500, így az éjszakai terrortojás elengedhetetlen + a 3 tárolóba zselés bokréta/boszorkányalma.
    A 12 órás fa nálam 3:45 alatt beérik, így a tárolókban még két kört érdemes velük futni délelőtt is..
    Végszükség esetén ott van még a tenyésztés, amit csak az egytápos bekészítés miatt sajnálnék, de jó tudni, hogy kedden még lehet mihez nyúlni... Gondolom szándékosan jön ilyen kevés felröpi, hogy valamivel rávegyék a gazdákat 1-2 kör tenyésztésre is.

maszilva, Gio, Fätum és 11 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Ebből a bónuszból rengeteg jön innen onnan... simán kukázható;) Van pótlás belőle!

jutka190226 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Sajnos nekem egyik felhősor sincs meg a Teliholdas éj 2 megvan csak nincs felpakolva. Megtaláltam a boltban a rávalókat, de nincs elég növényem hozzá. Megvan a következő feladatom, ahogy letermeltem a szükséges növényt befejezem ezt a felhősort. Talán abból is jön némi felreppenő utána mehet a terrortojás kicsit gyorsítva. Nem lesz könnyű, mert elég gyéren jönnek a felreppenők, de a tenyésztés besegíthet. Szupertápom van bőven kirakok még pár holló és denevérbarlangot, hogy legyen utánpótlás. Köszönöm a segítséget a démoni bokréta eszembe sem jutott, pedig van bőven. További szép napot és jó játékot kívánok.

Kuzdern, Nagyii58 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Mondjuk a szerencsésebb az lenne, ha legalább az arany rekeszből adnának még 1-et.
    A gyémánttal is ez a helyzet, amikor teliholdas van muszály csatni, vagy vámpírszérumot berakni, viszont a farmon és a szántón én csak növényezek. Oda viszont az adott gazra való+3 termést szeretem berakni, mert nem mind1, hogy körönként 404 gazzal aratok e többet.;)

nolina1965, Kuzdern, Nagyii58 és 3 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Ezen a területen taktikázni kell:music:
    Az egytápos tenyésztés miatti bepakolás én is csak az utolsó órákra hagyom a tenyésztéses felreppenő gyűjtést:music:

Rizstej, Rékuci1111 és DevilMókus kedveli ezt.
  13. gkittus

gkittus Törzsjátékos

Sziasztok!

Elég balgán, ami felröpim volt, mind bekevertem, sztem elég lett volna egy-egy keverés mindegyikből, aztán azt felszaporítani.

Nem láttam a Pletykáknál, hogy lesz egytápos, pedig elég sokat visszaolvastam.
    Hol van róla infó?

Köszi

14. -Holdfeny-.

Teljesen igazad van...8)
    Én már Teliholdas rekesznek is tudnék örülni;) No de ez nem kívánság műsor, reménykedjünk benne, hogy meghallgatják az óhajunkat:inlove:
    Nem lesz, volt:wuerg: Legalább is erre a hétvégére jelen pillanatban nincs meghirdetve:wuerg:

jutka190226 és nolina1965 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

A hoppácska dekor emeli a felröppenők számát a teliholdason, ha van érdemes kipróbálni. Nekem még van egy, ha aratom a terror-tojást elindítom.
    A felhők amiket írtál már aktívak és a következő ültetésnél használni is fogom , köszi az ötletet, elfeledkeztem rólunk :) A démoni pedig rekeszben van. :)

Gio, zsani_apja, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Jóságos ég:eek:
    Hoppácska.... szegényről már meg is felejtkeztem:wuerg:
    A menü mélyén ücsörögo_O

jutka190226 kedveli ezt.
  17. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Nálam most kicsit káosz van, mert az első növény utolsó mennyiségében felcseréltem egy számot, így számoltam szépen hogy hogy állok, és persze 300-zal kevesebb lett. Amit akkor vettem észre, amikor adtam be. Nem értettem miért nem adta be mindet, és miért nem mondta hogy kész :wuerg: Közben már a másik két növényem is szaporodik, ez oké, de "ijedtemben" az egyik területet beszórtam gülüszemmel, így most azt is zöldeztem, hogy siessen már, mert még kb kettőig él a 100%-os termésbónuszom. És így persze minden összevissza érik, most valahogy egyenesbe kell hoznom :cry:xD
    A felröppenő mennyisége addig nem is érdekel, de úgy látom, nem lesz vele gond, bő fele már megvan.
    Figyeljetek jobban mint én ;)

PZoli64, jutka190226, Nagyii58 és 2 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Még csak péntek van;) A gülü szem is hoz némi felreppenőt;)
    Hamarosan elkezdem a 3. rész bepakolását... :music: ez a legnagyobb feladat...8)

Rizstej és jutka190226 kedveli ezt.
  19. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Nnnna most segítsetek. Beáldoztam 100 db pörgetést. Lett 2 db 100%-os és 2db +1-es. Valamint él egy Jack. Mit csináljak? Termesszem a fehér százszorszépet vagy szaporítsam a többi növényt gyorsan? És ami a legfontosabb, mekkora kockában?

Kuzdern, jutka190226 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

A terrortojás még mindig ültetve van mind két területen,de csak lájkosan.Ma már kétszer arattam 238 db jött.Szép lassan meglesz az a fránya felröpi,ha csak ezt a növényt ültetem.Utána ólakat rakok be, mert azokból kevesebb van, legalább is 4-5 fajtából.Elég hosszú lesz a nyitvatartás,igy fel is zárkózhatnak. Sikeres eventezést.

soresne, Kuzdern, jutka190226 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.