Visszajelzés Az alkímia titkai - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 7.7.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

A felhő elfér persze, de a kitehetőket már nem tudom kirakni és sajnos nem is olyan eget rengető egyik sem, hogy kirakjam.A horroros kert meg annyira nem érdekel, hogy sokszor el is felejtem. :D

2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Pakold a felhőre és gond letudva :D

3. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Jó reggelt! :)
    Lehet, hogy majd pár nap múlva kiegészítik az ismertetőt azzal, hogy ha minden területet teljesítése után marad kulcs és valaki megtalálja a hozzá való zárat és beleilleszti, akkor ott talál egy titkos szobát egy szép ajándékkal. :p:)

nyuszi63, inanna11, mamszi5107 és 15 más kedveli ezt.
  4. kukori80

:D:D:D
    :D:D:D Jól van móka mikik, menjetek aludni , már késő van . :D:D

MamaMeseKertje, bendi1121, vihence és 8 más kedveli ezt.
  5. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia. Rosszabb vagy mint én.:music::D
    Melan teljesen jól megfogalmazta, az event nem ér meg annyit hogy bármi + életbe léptess.:music:
    Én ezért engedtem el, persze a teliholdas részt megcsinálom mert ott más program nincs, de gazolni se a farmon se a bahán nem éri meg 1-2 napig vele.:music:Bónusz meg itt tényleg kidobott dolog.:oops:
    Te meg vívódsz vele mert érzed hogy olyan "hoztam is ajándékot meg nem is"event ez.;):)
    Persze ad 1 bónusz ládikót + 3 titkost ,de nagyjából ennyi.:DMeg 1 ládikót 2 naponta ami nélkül ezért meg lehet lenni;):D
    Ezzel együtt akinek jobb dolga nincs lightos event lehet szépen csinálni, de azt hiszem jól fogalmaztad meg olyan összedobott érzete van.:)
    Jó éjt bár itt még világos van.;)xD

6. kukori80

Szia. Egyébként igazad van, vívódtam a kezdéssel, hogy egyáltalán elkezdjem-e. De aztán úgy döntöttem, hogy a felhő nem kér többet enni a 44 órájával sem, és vannak még jó nyeremények benne. A kitehetőket biztos hogy nem fogom kirakni. Csak picit össze kellett hangolni fejben a 3 területet és lebontani, de a farmra nagyon gyorsan vissza is szeretnék pakolni mindent, a baha már ráér és a Teliholdas marad a végére. Így aztán valahogy megbékéltem az eventtel.

MamaMeseKertje, Domos52, nagymami2 és 5 más kedveli ezt.
  7. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! mókuska...és akkor mit csinálsz, téli álomba szenderülsz...xD
    a mókusok nem alszanak télen, most amúgy is nyár van, tessék csak eventezni....:p
    ha jó az event csinálom, ha rossz még jobban, nálam ez a teória...:)
    múltkori eventekből lett szurikátám kettő is, és mongongo fám...:p

Zatini, -W-595-, mamszi5107 és 12 más kedveli ezt.
  8. DevilMókus

Igen éreztem .;)Én is igy vagyok vele.:)A teliholdas az biztos a többi meg olyan hogy ha jobb nincs:music:
    A szezonpont miatt mérlegelek csak 21000 pontnál vagyok , event nélkül is kész lesz.:music:
    De jelenleg nem bontottam semmit ha úgy alakul és akad esetleg valami tétova bónusz;) :Dakkor lepergetem a gazt ha nem akkor a megrendelők jól járnak most.;)

9. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Sziasztok. Én egy kicsit meg vagyok lőve, szombaton elutazom egy pár napra, , szeretném megcsinálni. Nekem még minden plussz jól jön. Lehet, hogy a teliholdast hagyom a végére,mivel még nem teljes a gombaerdőm. Gyorsan megcsinálnám a farmost,meg a bahást, és ha szükség lesz rá napi két belépéssel szombattól még lenne esély a befejezésre.

10. kukori80

Erre az eventre semmit nem szabad elpazarolni, se pörgetést, se semmit. Nekem fontos, hogy a farmot gyorsan visszakapjam, a többi ráér, ott majd elszöszmötölök. Persze mindenkinek más terület a fontos, akkor azzal kezdje.

11. DevilMókus

Nem is az event miatt csak ha úgy alakul.;)
    Nyáron a Mókusok lazulnak;)xD
    Jelenleg Ólbónusz utána műhely, az jót tesz a teliholdnak is;):)
    Semmi cél csak gyűlnek a rámtermékek.:)A pokoli kutya 1000 felet szépen alakul hozzá a többi is;):)
    Semmi ellenérzésem nincs az eventel ,csak nem tudom miért kellene nekem egyébként.:)
    Viszont feladat van bőven . Felváltva fut a dália árvácska majoranna stb .
    Persze 1-2 nap nem oszt vagy szoroz ,de jó lenne már túl lenni rajtuk:)

12. kukori80

Neked kell eldönteni hogy mit akarsz, más helyetted nem tudja eldönteni. Melyik a fontosabb? Az árvácska vagy az event?

13. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!!!:inlove:
    Első olvasatra homály:wuerg:, de aztán ismét olvasva nem is olyan bonyolult!!!;) .........majd induláskor mindent tudunk!!!:D
    Benneteket olvasva egészen 1x-ű:music:Köszönöm a jótanácsokat!!!;):D:inlove:
    Jó játékot mindenkinek!!!:inlove:

14. DevilMókus

Szia. Gombaerdő nem kell. Nem oszt ha megvan az se nincs.
    Jelenleg az árvácska. Már látom a végét.;)
    Van 1 kósza gondolatom hogy mindent rádobok ami él és mozog és közbe letudom ezt is.:)
    De még mérlegelem a focist.:music:

-W-595-, Kuzdern, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  15. kukori80

Akkor csináld az árvácskát, de ne bánd meg a végén, hogy nem csináltad meg az eventet.

16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Kész horror!

Mit ad a telihód III. éjjel ládábú?
    Az eventről nincs véleményem. De azt tapasztaltam, hogy ebben sincs farmaranyfa.

17. kukori80

Szia Prof. Uram. Ezeket adhatja:
    teliholdas éj láda III:
    10 Sírkő, 10 Rémtök, 10 Vámpírparadicsom, 10 Koponyafa, 10 Kísértet, 10 Vénusz légycsapója, 10 Gülüszem,
    10 Horrorgaz, 10 Lábgomba, 10 Agyvelő, 10 Harapós orchidea, 10 Denevérvirág, 10 Boszikorsó, 10 Holdharmat,
    10 Izzó penészke, 10 Bűzcsáp, 10 Gombszem, 10 Rácsos bűzcsáp, 10 Izzó gomba, 10 Vérpáfrány, 10 Korallgomba,
    10 Pöttyös horrorka, 10 Alkonyi árnyvirág, 10 Zseléfülgomba, 10 Fojtófű, 10 Éjvirág, 10 Süvöl-tök, 6 Polipcsáp, 6 Boszorkányalma,
    6 Lidércfénygömb, 6 Éjféli gyümölcs, 6 Borzongató fűz levél, 6 Mályvacukor kísértet, 6 Kriptamécses, 6 Szarkofágkörte, 6 Veres szem, 6 Izzó falevél, 6 Medúzagyümölcs, 6 Vértölgycsemete, 6 Éji barka, 4 Sötétlő szentjánosbogár, 4 Trutyiszörny, 4 Macskatündér,
    4 Zombijuh, 2 Trutyi, 2 Árnyfény körte, 1 Teliholdas ólbevételi bónusz, 1 Teliholdas terményes ól bevételi bónusz,
    1 Teliholdas fabevételi bónusz, 1 Teliholdas ól TP-bónusz, 1 Teliholdas terményes ól TP-bónusz, 1 Teliholdas fa TP-bónusz,
    1 Teliholdas növény TP-bónusz, 1 Teliholdas TP betakarítási bónusz S, 1 Teliholdas TP betakarítási bónusz L

18. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Az egy nagyon jó láda. :)

Teliholdas éj láda III[​IMG][​IMG]10 Sírkő, 10 Rémtök, 10 Vámpírparadicsom, 10 Koponyafa, 10 Kísértet, 10 Vénusz légycsapója, 10 Gülüszem, 10 Horrorgaz, 10 Lábgomba, 10 Agyvelő, 10 Harapós orchidea, 10 Denevérvirág, 10 Boszikorsó, 10 Holdharmat, 10 Izzó penészke, 10 Bűzcsáp, 10 Gombszem, 10 Rácsos bűzcsáp, 10 Izzó gomba, 10 Vérpáfrány, 10 Korallgomba, 10 Pöttyös horrorka, 10 Alkonyi árnyvirág, 10 Zseléfülgomba, 10 Fojtófű, 10 Éjvirág, 10 Süvöl-tök, 6 Polipcsáp, 6 Boszorkányalma, 6 Lidércfénygömb, 6 Éjféli gyümölcs, 6 Borzongató fűz levél, 6 Mályvacukor kísértet, 6 Kriptamécses, 6 Szarkofágkörte, 6 Veres szem, 6 Izzó falevél, 6 Medúzagyümölcs, 6 Vértölgycsemete, 6 Éji barka, 4 Sötétlő szentjánosbogár, 4 Trutyiszörny, 4 Macskatündér, 4 Zombijuh, 2 Trutyi, 2 Árnyfény körte, 1 Teliholdas ólbevételi bónusz, 1 Teliholdas terményes ól bevételi bónusz, 1 Teliholdas fabevételi bónusz, 1 Teliholdas ól TP-bónusz, 1 Teliholdas terményes ól TP-bónusz, 1 Teliholdas fa TP-bónusz, 1 Teliholdas növény TP-bónusz, 1 Teliholdas TP betakarítási bónusz S, 1 Teliholdas TP betakarítási bónusz L- Rémisztő farmercsomag eleme
    - Vízköpő banda felhősor

marcsi152, Kuzdern, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Remélem a nagyon jó ládát csak viccnek szántad.:D

Ribiszke, marcsi152, bendi1121 és 4 más kedveli ezt.
  20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A halasnál biztosan sokkal jobb. Az még cápát sem ad, ha sokat nyitok egyszerre.

marcsi152, Kuzdern, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.