Visszajelzés Az elveszett kirakó fosztogatói - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 17.9.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

228 szavazat
    51.4%
  2. 2

19 szavazat
    4.3%
  3. 3

7 szavazat
    1.6%
  4. 4

11 szavazat
    2.5%
  5. 5

20 szavazat
    4.5%
  6. 6

11 szavazat
    2.5%
  7. 7

5 szavazat
    1.1%
  8. 8

28 szavazat
    6.3%
  9. 9

12 szavazat
    2.7%
  10. 10

103 szavazat
    23.2%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Erről beszélsz igaz?
    Eléggé félrevezető a kép, ehhez a küldetéshez nem találtam mást. Engedett a következő 14-es mezőre is, ami szintén kész.
    A többi kipipált elemnél ott a felirat: "Kaland teljesítve!"
    Megtaláltam moderátorunk Luminary válaszát, megjelenítési hiba! #280

Utoljára szerkesztett: 24.9.25
  2. örzsemama54

örzsemama54 Utánpótlás-írogató

sziasztok.örzsemama54 gazda vagyok ID26830985. megcsináltam a kertek felfedezője küldetést ,mégse pipálja ki a feladat befejezését. csak a zsálya beadását. Mit néztem el amit még megkellene csinálni köszi ha tudtok segiteni

mucika1954 gazda vagyok az első felhősor megvan, de a rávaló dekor ki korán kell gyémántot lel az nincs. Hol keressem ,vagy csak később lesz elérhető,?

Megcsináltam ki is van pipálva kecske és a nyúl be van adva

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.9.25
    Luminary kedveli ezt.
  3. scherika64

scherika64 Járnitanuló

Még visszavan két küldetés ott. Időkorlátos kecske és nyúl leadás, akkor tudsz továbblépni.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Amennyiben minden ki van pipálva, akkor kész vagy a feladattal. Vehetjük úgy, hogy megjelenítési hiba, de az ismertetőben le van írva, hogy lesz olyan feladat, ahol csak ezüst kategória van. Na, pont ez az, azért nem pipálódik ki az arany és a gyémánt feladat ikonja.
    Részlet az ismertetőből:

Lesznek olyan feladatok, ahol egy küldetéssorozatban megadott időre kell egy tárgyat beadni, példaként:

1. Itt látható, hogy mennyi idő alatt kell teljesíteni az adott beadandót
    2. Itt látható, hogy csak 1 kategória választható ki (ezüst)
    3. Itt látható, hogy hányadik lépésnél tartunk
    4. És itt pedig az látható, hogy miből kell termelni a megadott idő alatt és milyen mennyiséget, a kezdés gombbal elindul a számláló.

További jó játékot!

Kuzdern, pisti243, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  5. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Az elveszett kalap feladatsor utolsó, időkorlátos feladatában tudod majd megszerezni.
    upload_2025-9-25_6-0-36.png

Sok sikert!

Sali~*.*, Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. cicavica5

cicavica5 Utánpótlás-írogató

Szia !

Szeretném megkérdezni, hogy miért nem tudok tovább menni a Tánc a veszéllyel feladatra ( ID 20190423 ).
    Elméletileg mindegyik feladatom készen van, ki vannak pipálva.

Köszönöm cicavica5

7. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

"Tánc a veszéllyel" az "Elveszett kalap" és az ezekből feloldható kirakósok csak 2025-09-25 14:00:00-tól válnak elérhetővé.

Baby72 és Sali~*.* kedveli ezt.
  8. cicavica5

cicavica5 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen

9. pappgera

pappgera Törzsjátékos

Én most már elvesztem. Azt irja az utolsó sorban középen, hogy csináljam meg a visszatérés akvatikumba, megcsináltam, kipipálva és mégsem tudom az egyik felhősort megszerezni. Miért.
    Másik kérdés miért nem jönnek a felröpik, rendesen, valamikor csak 15-20 db-ot ad, ugyanarra a növényre. Azt már látom, hogy nem tudom befejezni az egész eventet.

soresne kedveli ezt.
  10. bazsge

bazsge Törekvő

Nagyon szépen köszönöm!
    Elnézést a késői válaszért, de gyengélkedőn voltam.
    További szép hetet, jó hétvégét kívánok!

Dolphin kedveli ezt.
  11. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

Az eventben 2 felhősort lehet megszerezni.
    Az egyik a haladási sor jutalma:

Fő haladási sáv jutalmai
    Az elhelyezett puzzle darabkák után

A másik a ma délután 14 órakor feloldásra kerülő 2. részben az elveszett kalap feladatsor 4. szintjének gyémánt jutalma.

"Elveszett kalap" küldetéssorozat

Dolphin, Kuzdern és aida2330 kedveli ezt.
  12. chajagi

chajagi Junior szaki

Kérdésem lenne: Tánc a veszéllyel hogyan tudom feloldani? Meglenne a 30 db kirakós, de lakatok nem mozdulnak...

Lenczy kedveli ezt.
  13. Sziasztok!
    Már elérhetőnek kellene lenni az utolsó négy kirakósnak, de mindenhol lakat van. Az előtte lévőkkel kész vagyok, mi a teendő?
    ID:11041043

Lenczy kedveli ezt.
  14. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

3x ezt kell kirakni:

PZoli64, inanna11, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  15. Hogy rakjam ki, amikor német szöveget ad elő és a kirakást nem mutatja sehogy! Nem értem az egészet, eddig a többi feladatot simán tudtam csinálni, most ez ki fog rajtam!!>:(

Most engedte ! Megcsináltam ,tudok tovább haladni! Köszönöm, hogy foglalkoztatok velem! Szép délutánt!:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.9.25
  16. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

Először a szaggatott kék vonalra fókuszálj. Az a feladatsorhoz vezet / Tánc a veszéllyel / ha ezzel végeztél a jobb oldali kirakót tudod megcsinálni és lent az Elveszett kalap feladatot.

Kuzdern és inanna11 kedveli ezt.
  17. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Előtte jobbra van egy küldi, Szünetet szeretnél. Utána tudod kirakni a tánc a veszéllyel

PZoli64, Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. -kriszta71-

-kriszta71- Aktív író

sziasztok ezekkel az érmékkel mit lehet kezdeni? szerencse érme piroszeton? ezek mire jók? köszönöm

ebroker kedveli ezt.
  19. Most már tényleg ideges vagyok!-.-A szaggatott kék vonal az Elveszett kalaphoz vezet és megint a német szöveg és nem lehet teljesíteni a feladatot. Minden le van termelve, hogy be tudjam fejezni az eventet és csak kínlódok, mert valami nem stimmel! Most ilyenkor mi a teendő????

20. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Szia!

Először csináld meg a Tánc a veszéllyel első feladatait, mind a nyolcat, utána nyitja meg az Elveszett kalap feladatait.
    Onnét pedig már szép sorban megnyitja a kirakósokat is. Nálam így működött.xD

Baby72 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.