Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. H`oótch™

H`oótch™ Fórumlakó

Szia Dolphin!
    Nálam is ugyanez a probléma nem is egy farmon. A Support borzalmasan lassú, és hiányos választ ad, már ha ad. Közeledik a Top, és az összes farmomon ugyanaz a hiba, a banánt rosszul adja a rendszer. Emiatt kiváltani sem merek sok dolgot, nehogy az én hibám legyen, ha a kelleténél több mindent váltok ki. Ezzel együtt az összes bahama áll...

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az, hogy egy kérdés kivizsgálása és megválaszolása mennyi időt vesz igénybe, ez egyedi és a probléma mértékétől függ. Nekem nincsen rálátásom erre. Vannak olyan esetek, amikor a Központtól kapják a Supportos kollégák a választ, segítséget, információt, a Központ pedig minden ország Supportjának segít, nemcsak a magyar Játékosok problémáit vizsgálja. Ezért lehet az, hogy egy-egy kérdés, probléma esetén hosszabb ideig kell várakozni.
    Megértésedet és türelmedet köszönöm Supportos Kollégáim nevében is.
    (Nem muszáj kékkel, és vastag betűvel írni egy bejegyzést - olvasunk mindent, és válaszolunk akkor is, ha sima betűkkel írsz.)

macimami1958 és castellina kedveli ezt.
  3. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Üdvözletem!Kiraktam ma a Főfarmra egy plusz jeles, tehát aratható Jack ajándékát. Mutatja is , hogy 20x arathatom, de nem tudom! Hiába klikkelek rá, nem arat. És nem reagál semmire. Miért? Köszönöm a sEgítséget. Gazda: Flowers66 ID: 5469683

4. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

Jack ajándéka
    Érési idő: 20:00 óra
    Szükséges szint:
    3.
    Tapasztalatpont: 2000 tp vagy btp a kihelyezéstől függően, valamint +2 termésbónusz a növényekre (eventnövényekre és a teliholdas növényekre is) 10 órán keresztül
    Learatható: 20-szor

A bónuszt adó dekort a "normál" arató nem szedi le.

kigyo51 kedveli ezt.
  5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Jack ajándéka dekor érési ideje 20:00 óra.
    Előbb nem tudod learatni, míg be nem érik.
    Nagy valószínűséggel késő este, vagy holnap aratható, ha ma raktad ki.

Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/thre...aratható-speciális-dekorok.16371/#post-931390

Kuzdern, -ágianyu33- és Flowers66 kedveli ezt.
  6. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

ID 17777046 fogalmam sincs melyiket kezdtem el és jó helyen járok-e és merre tovább ,kár,hogy igy elrontották a kefvenc játékomat ezzel az össze-visszasággal

7. Othep

Szia.

Általánosságban Kövesd a vonalakat: a zöld színű vonal azt jelenti, hogy az már teljesítve, a sárga arany színű pedig, hogy nincs még feloldva. A kék pedig a feloldott, de folyamatban lévő ikonokat jelöli.
    Kövesd, hogy melyik van feloldva és így haladj, ha lekerül a lakat, akkor teljesíthető egy feladat.

Elvittem ellenőrzésre is a kérdésedet.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban.
    Amint megérkezik, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Othep

Szia ismét.

Kollégám javaslata alapján:

Bármerre mehetsz, amerre a kék mutatja, Ha rámégy egy lezárt ikonra, akkor láthatod a követelményét is, hogy mit kell teljesíteni a feloldáshoz.

Nem feltétlenül kell addig csinálni, amíg meg nem jelenik egy pipa, elég ha követelményt teljesítjük egy feladatnál, a kirakósnál kell a pipa mindenképpen, a küldetéssorozatoknál nem.

Ha szükséges, tanulmányozd át az event ismertetőjét is: https://board-hu.farmerama.com/thre...sztogatói-2025-szeptember.26807/#post-1465682

9. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Az eventnél el végeztem az első részt, minden feladat teljesítve van. A Kertek felfedezője küldetést is meg csináltam, a térképen pipa is van, de ha be lépek a feladat oldalára, ott csak az első beadásnál van pipa, a 2, 3 az nincs ki jelölve, hogy kész. Nem tudom jó-e, vagy hiba, de nagyon zavaró. Az biztos, hogy a kecskéket, és nyulakat is be adtam.

sutimami57 ID:45724624

Köszönöm, ha meg tudnátok nézni. Szép napot!

10. Dolphin

Szia,
    amint az az Ismertetőben is látszik, ennél a Küldetésnél összesen 3 feladat található, ha ezekkel készen vagy, akkor ezen a mezőn nincs további teendőd.
    A képet az ismertetőből hoztam:
    upload_2025-9-22_7-49-59.png

Sok sikert a folytatáshoz!

sutimami57 kedveli ezt.
  11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia! Akkor úgy marad. Közben találtam a fórumon is hozzászólást, de mivel 3 napom ki maradt, nem volt időm a játékra, olvasásra. Azt hittem, valami nem jó nálam. Köszönöm szépen a válaszodat! További szép napot!

_Ilona49_ és Dolphin kedveli ezt.
  12. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Ahogy belépek a farmomra a feladatok, megrendelők felugrónál van egy piros egyes. Már minden új és régi feladatot átnéztem, de nem találom, hogy mit jelez. Megnéznétek? Köszönettel
    ID 16483862

13. Dolphin

Szia,
    a Gazdaköri feladatoknál megjelenik akkor is egy jelzés új feladatról, ha Az elveszett kirakó fosztogatói eventben felszabadul a lakat alól egy újabb kör alakú mező, ahol (a gazdakörikhez hasonlító) küldetést / küldetéssorozatot lehet végrehajtani. Amint erre a mezőre rálépsz és megnézed milyen feladatok várnak Rád, el fog tűnni a jelzés.
    További jó játékot, sikeres eventet.

csibegazda2014 és krisztabanya kedveli ezt.
  14. flora2017

flora2017 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Azt szeretném kérdezni, hogy Felszereléses láda XI-et hogyan tehet szerezni?
    Előre is köszönöm.

15. Baby72

Szia!

Felszereléses láda XI[​IMG]Ez a láda a következők egyikévé változik:
    • 5x szupertrágya
    • 10x szupertrágya
    • 20x szupertrágya
    • 2x Kacsa Kata szupertrágyája
    • 4x Kacsa Kata szupertrágyája
    • 8x Kacsa Kata szupertrágyája
    • 2x Kacsa Kata turbótrágyája
    • 4x Kacsa Kata turbótrágyája
    • 8x Kacsa Kata turbótrágyája
    • 2x szupertáp
    • 4x szupertáp
    • 8x szupertáp
    • 2x luxus bájital
    • 4x luxus bájital
    • 8x luxus bájital
    • Szuper mamutfa
    • Szuper mamutfa XL
    • Szuper mamutfa XXL
    • Kacsa Kata mamutfája
    • Kacsa Kata mamutfája XL
    • Kacsa Kata mamutfája XXL
    • Turbó mamutfa
    • Turbó mamutfa XL
    • Turbó mamutfa XXL
    A földönkívüli kockajáték - 2023. március eventben került a játékba
    - Profik a magasban felhősor 6
    - Szentjánosbogarak naplemente fesztiválja event - 2023. június jutalma
    - Fonalgombolyító éjszakák felhősor
    - Szentjánosbogár-fesztivál - 2024. február jutalma
    - Anyáknapi közösségi ajándékcsomag - 2024. május 4 db
    - A hátulgombolós kockázatos kihívás 2. event nyereménye 1 db
    - Új csomagajánlatok időben lépcsőzetes megjelenéssel - 2025. január (Piros) 5 db
    - A Jég titkai event nyereménye 9 db
    - Édes születésnapi ajánlatok - 2025. január 26., S kosár eleme
    - A Szentjánosbogár fesztivál event nyereménye 2 db.
    A mamutfa" fejlesztések alap fát nem tartalmaznak!

16. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Sziasztok!

Szúrszop fát honnan tudok szerezni?

17. Baby72

Szia!

Válasz itt.

Luminary, Sylja és Dolphin kedveli ezt.
  18. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Köszönöm a segítséget. :)

19. Sziszi1950

Sziszi1950 Fórumelemző

Kaptam egy tp-ttp növelő felső kategóriás jutalmat a szomszédomtól, amely 120 órás. Nem tudom. hogy ez dekor, vagy ahogy megkaptam azonnal indulás is? ID 5338636. Köszönöm, ha felvilágositasz.

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Azonnal indult, és a bónuszsorba kerül, nem a rekeszekbe. Ha kapsz még több darabot, az idejük fog összeadódni.