Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Bocsi elfelejtettem!;)
    bocsika67 ID : 52984001 .

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Köszönjük a türelmedet. :)

Kollégám ellenőrzése alapján sajnos nincs ilyen dekorod. :(
    Kettőt lehetett szerezni a Tollas macska III. hétvégi küldetésében, de azt el sem kezdted.
    Csak az első és második hétvégét fejezted be.

Dolphin, bocsika67 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Nagyon szépen köszönöm! Akkor így jártam :p
    Köszönöm a segítőkészségeteket !:inlove:

Othep kedveli ezt.
  4. gabiszi

gabiszi Járnitanuló

Sziasztok!
    Ha nem 1 nappal korábban jelenik meg a kiírás, mint a bogárnál (április 1) is, akkor miért nem létezhet az előző érv, miszerint beadtam a bogarakat, de az 50%-tól elestem? Sajnálom, h nem tudtok segíteni, csak szóltam. Legyen szép estétek! gabiszi

5. Méhecske

Méhecske Haladó

Sziasztok.
    A mai nap véget ér a Bevásárlás 3 event.Az a kédésem,hogyan lehet az,hogy eddig(11ó 26p) egyetlen egy felröppenőt (pénztárca) sem kaptam.Valamit rosszul értelmeztem a játék leirásban? Előre is köszönöm a Moderátor válaszát.
    ICUS44 ID 4092529

6. Othep

Szia.

Honnan vártad a felröppenőt?

Érmés pénztárca

• Felröppenhet:
      • az alábbi területen: Főfarmon, Szédült szántón
      • az alábbiakból: ólakból, terményes ólakból
      • tenyésztésekből: tenyésztésenként 2 db érkezik garantáltan
      • Ajándékozás: NEM ajándékozható
    • Varázsfa: NEM adja adja (1 darab Varázsfa, aratásonként 1 darab felröppenőt ad)
      • 2025.04.02. 14:49: a központ döntése alapján a varázsfa még sem fogja adni a felröppenőt. /Ableotory
    • Visszaváltási érték: 44 TP, 29 CSP
    • Felhasználása: gazdaköri küldetésbe kell beadni
    • Vásárlás: a Kosarakkal lehet megvásárolni, FA-ért nem kapható a Gazdaboltban
    Leírás: https://board-hu.farmerama.com/threads/bevásárlás-hétvégi-küldetések.26135/#post-1442364

Javaslom, hogy tenyéssz gyorsan.
    Beleférhet 14:00 óráig.
    Illetve a dekorig igyekezz megszerezni először a szükséges felröpit.
    Menj végig az ezüst feladatokon, egészen a 4. részig. Ott pedig az ezüst, arany és gyémántot csináld meg.
    Itt van a dekor.

Dolphin, Sali~*.*, Luminary és 2 más kedveli ezt.
  7. Menitala

Menitala Fórum mestere

Nagyon elfoglalt voltam és nem vettem munkást fél áron - mikor várható legközelebb? Köszönöm! Kellemes vasárnapot kívánok! Üdv.

8. Othep

Szia.

Áthoztalak az eventcsevegőből ide, egy Segítségkérő topikba.
    Sokkal inkább helyén van a kérdésed itt, mert nem az eventtel kapcsolatos.

Előre nem tudjuk megmondani, de 15-én várható az előző hónapok tapasztalatai alapján.
    Figyeld a hivatalos értesítéseket, hogy ne maradj le róla.

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

ID 1777746 ton a szánton amaránt arattam nézzék már meg,hogy mennyi méhecske jött belőle,mert én ezt nagyon keveslem

10. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Nem akarlak elkeseríteni, de a méhecske nem a Szédült szántón, hanem az Erdei tisztáson röppen fel. Szerdán 14:52-kor jelent meg az értesítés a változásról itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/tavaszi-álom.26174/#post-1444805

vihence kedveli ezt.
  11. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

na akkor nem lesz ebből event mert televan dekorral és napi 750 milliót nem dobok el 2 milláért de köszi szépen ,máskor többet lógok a fórumon

Sylja kedveli ezt.
  12. Sylja

Sylja Fórumgróf

Ha tudsz nullázni, aratás után pár perc alatt összejön a 360 db méhecske, és pakolhatod is vissza a dekorokat.

Dolphin kedveli ezt.
  13. hannababa3

hannababa3 Utánpótlás-írogató

ID 56293437
    hannababa3
    Sziasztok segítségert szeretnék kérni. Írtam a Supportnak március 28-án az automata válasz megjött de kapcsolat tartó azóta sem jelentkezett. Itt küldöm a kifotózott fizetési problémát.
    Segítségeteket előre is köszönöm.

14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    áthoztam kérdésedet ide.
    Amennyiben a Supportra írtál egy probléma kapcsán, meg kell várnod az ő válaszukat, mi itt már nem tudunk ilyen esetben segíteni Neked, a fizetési problémák amúgy is a Supporthoz tartoznak, így a csatolmányokat töröltem a Bejegyzésedből.
    A Beérkezett kérdéseket folyamatosan dolgozzák fel, vannak olyan esetek, amelyek akár hosszabb időt is igénybe vehetnek.
    Figyeld a Spam mappát is a levelezőrendszeredben, van úgy, hogy oda érkezik meg a válasz. A válaszból se hozz már semmit ide a Fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    Türelmedet köszönjük!

15. hannababa3

hannababa3 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a válaszod sajnos a spam-ban sincs és már azóta túl sok idő eltelt.

16. Kertlandia

Kertlandia Járnitanuló

Szia!

Egy kis kézi aratási problémám van. Az a vízszintes csík, ami kijelzi, hogy mi a learatandó dolog, hány pontot ad, mennyi idő van még belőle, egy kicsit beragadt. A képernyő jobb felső oldalán van, a szintemet jelző csík alatt, és onnan nem igazán mozdul el. Ezért az ott lévő dolgokat nem tudom aratni.

Köszi, ha megnézed.

Kertlandia 1403486

17. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Ellenőrizd, hogy ez a beállítás a "Be" fülre van-e állítva, ha nincs, akkor állítsd át, hogy így nézzen ki a jelölt beállítás.
    upload_2025-4-7_18-56-6.png
    Ezt jobb felül, a fogaskerékre kattintva aztán a filmekben használt jelenet "vágó" tárgyra kattintva éred el.
    upload_2025-4-7_18-57-56.png
    Kérlek jelezz vissza, hogy sikerült-e megoldani a problémát.
    Megértésedet köszönöm.

Dolphin és kincsembogaram67 kedveli ezt.
  18. Kertlandia

Kertlandia Járnitanuló

Köszönöm. Átállítottam és működik.

-Sudden- kedveli ezt.
  19. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Ma a szezonból megkaptam a halfarokpálmát, ki is raktam valahova, szégyellem is, de most meg nem találom sehol. Szeretnék segítséget kérni a megtalálásához.
    Köszönettel: Éva0315 ID: 44903957

20. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Ez nekem is nagy problémát okozott. Átállítottam szintén és működik. Hálás szívvel köszönöm ezt a felvetést és a pontos információt. További jó és sikeres játékot kívánok.

Dolphin és smoldering kedveli ezt.