Visszajelzés Az elveszett kirakó fosztogatói - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 17.9.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

228 szavazat
    51.4%
  2. 2

19 szavazat
    4.3%
  3. 3

7 szavazat
    1.6%
  4. 4

11 szavazat
    2.5%
  5. 5

20 szavazat
    4.5%
  6. 6

11 szavazat
    2.5%
  7. 7

5 szavazat
    1.1%
  8. 8

28 szavazat
    6.3%
  9. 9

12 szavazat
    2.7%
  10. 10

103 szavazat
    23.2%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Utolsó előtti:

babar.bandesz, inanna11, Sylja és 2 más kedveli ezt.

2. Kész van a Tánc a veszéllyel és nem tudtam tovább haladni, most teljesen kiléptem a játékból, újraindítás után enged tovább lépni. Talán most már kész leszek! Köszi!!

3. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

3x kell kirakni!!!

Arrah, babar.bandesz, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  4. apumbiapa

apumbiapa Kivételes tehetség

Sziasztok! Meg volt a nagy pihenés és megjött a második rész nagy örömünkre. És ezzel be is van fejezve. További sikeres eventezést.

inanna11, kutyaszálló és Dolphin kedveli ezt.
  5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a jövőben ha elakadsz, problémád van a Játékban, akkor idegeskedés és dühöngés helyett Farm név és Farm ID párossal gyere egy Segítségkérő topikba.
    Ott Moderátoroktól tudsz segítséget kérni.
    A Csevegőkbe nem mindig tudunk jönni olvasni, ezek nem alkalmas helyek segítségkérésre (ahogy azt már számtalanszor megírtuk)
    Ha jól olvastam, akkor már megoldódott a problémád, ha mégis fennakadás van még Nálad, akkor várlak a megfelelő topikban az azonosítóiddal.
    Sok sikert!

inanna11, Luminary, Sylja és még 1 ember kedveli ezt.
  6. gaboca1955

gaboca1955 Törzsjátékos

Sziasztok!
    A kertek felfedezője feladatnál kész vagyok a barna feladatokkal, de azt jelöli, hogy van még másik kettő is! Hiába próbálok akármit nem ad be több feladatot!

7. Dolphin

Luminary és -kriszta71- kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    a Kertek felfedezője feladatnál csak 3 feladat van.
    Ha kész vagy a Zsálya, Kecske és Nyúl feladatokkal, akkor készen vagy. Megjelenítési hiba, hogy az eventablakban olyan, mintha lenne ott is arany és gyémánt feladat is.
    További jó játékot!

maszilva, inanna11, Luminary és 3 más kedveli ezt.
  9. gaboca1955

gaboca1955 Törzsjátékos

Köszi a gyors választ! Kész is vagyok az eventtel!
    Szép estét kívánok!

kutyaszálló és Dolphin kedveli ezt.
  10. Dolphin

Sziasztok,
    mivel többen is kérdeztétek, ezért leírom külön is.

A pálya ma megnyílt szakaszát csak akkor tudjátok folytatni, ha legalább 235 puzzle darabkát már leraktatok az első részen

A 16-os mezőhöz (Tánc a veszéllyel küldetéssorozat) két feltételt kell teljesíteni, ahhoz, hogy elérhető legyen - a képet az Ismertetőből hoztam:

A haladási sávban tudjátok ellenőrizni, hogy eddig mennyit raktatok le.

Ha itt még nincs 235/470, akkor előbb ki kell tennetek még képeket, a szögletes mezőket nézzétek meg, ahol még nincs zöld pipa. Minden puzzle darabka lehívása 1 malomtermékbe kerül.

Sok sikert Mindenkinek a folytatáshoz!

11. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

maszilva, lovardatanya, kigyo51 és 5 más kedveli ezt.
  12. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecse lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    A pihenő idő alatt letermeltem a növényeket,röpcsiket, már csak a levendula és a vakondok feladatrészt kellett teljesítenem:p
    A fekete bari nem akart beállni a teljesített feladatok közé,de olvastam,hogy megjelenítési hibaxD
    Aki kész annak gratula,aki még csinálja sok sikert a befejezéshez;)

13. -kriszta71-

-kriszta71- Aktív író

14. peter1022

peter1022 Fórumelemző

Sziasztok,

A kertek felfedezője feladat másnál is azt mutatja, hogy nincs kész? Vagy csak nálam? Pedig végig vittem minden feladatot.

maszilva, Kuzdern és ördög0 kedveli ezt.
  15. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    Nálam is úgy van

Kristály-farm kedveli ezt.
  16. zene53

zene53 Junior szaki

Sziasztok, a felröppenőkhöz szeretnék nullaperezni, de még nem csináltam sosem, valaki feltenné a leírásáról a linket? A farmerama lexikonban nem találtam. Nagyon szépen köszönöm, ha valaki segít.

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Csak akkor tudsz nullpercezni, ha van erre nemesített növényed. Ekkor a Szupertrágya-imádat (25%-kal hatékonyabb szupertrágya) bónuszt be kell tenni a bónuszrekeszbe.
    Alap, hogy a Bölcs Tölgyön a Nő, mint a bolondgomba - Hatékonyabb trágyázás rúna ki legyen váltva.
    Aktiválnod kell egy szupertrágyára ható felhőt (Szüret 2014, Szülinapi kívánság, A fáraó gyógynövényei).
    Be kell tenned az arany rekeszekbe a Fehér ártatlanság és a Karácsonyi süti termékeket.

Ha mindez megvan, a felhő és a termékek hatóideje alatt (6 óra) szupertrágyázva azonnal beérik az a növényed (de csak az!), amelynek a nemesítésbónuszát a rekeszbe tetted. Célszerű komfort talajon használni.

Ha nincs felhőd, akkor csak a krókusszal vagy a kockadinnyével tudsz nullázni. Ehhez két nemesítésbónuszt kell a rekeszbe tenni: Szupertrágya-imádat, és Trágyaimádat együttes csomag.

Ha két felhőd is van, és mindkettőt aktiválod, akkor a karácsonyi sütire nincs szükség, helyette tehetsz a rekeszbe növénybevételi bónuszt, ha akarsz.

A részletes leírást az Eventsegédletek részben találod: https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-877441

Utoljára szerkesztett: 26.9.25, 07:42
    ladislaw11, lovardatanya, vihence és 7 más kedveli ezt.
  18. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    A kertek felfedezőjében van egy szürke nyitott és nem kipipált feladat és van a lilás, amin lakat van. Azonban ha belépek, semmit nem tudok csinálni. Nyúl beadása kipipálva, és anno meg is csináltam mind. Ez hiba a játékban?

19. Dolphin

Sziasztok,
    ahogy már ebben a topikban is többször megírtuk, igen, hibásan mutatja a Kertek felfedezője küldetésnél, hogy ott is van Arany és Gyémánt feladat.
    Az Ismertetőben is látható, hogy itt összesen 3 feladat teljesítendő, időre kell zsályát, kecskét és nyulat termelni, és aratással beszállítani. Ha ezt megtettétek, készen vagytok ezzel.
    A térképen ha ott a Zöld pipa, akkor készen vagytok ezzel a küldetéssel:
    upload_2025-9-26_10-50-52.png
    Sok sikert a folytatáshoz!
    (Ahogy az a Fórumszabályzatban is olvasható, kérdés feltevés lőtt célszerű pár hozzászólást visszaolvasni, hátha már volt a bennünk felmerült kérdésünkre válasz korábban)

maszilva, jófarmerlány, .Rukk. és 2 más kedveli ezt.
  20. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Megjelenítési hiba,Dolphin leírta a 248-as hozzászólásban:)

peter1022, jófarmerlány, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.