Visszajelzés Az elveszett kirakó fosztogatói - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 17.9.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

228 szavazat
    51.4%
  2. 2

19 szavazat
    4.3%
  3. 3

7 szavazat
    1.6%
  4. 4

11 szavazat
    2.5%
  5. 5

20 szavazat
    4.5%
  6. 6

11 szavazat
    2.5%
  7. 7

5 szavazat
    1.1%
  8. 8

28 szavazat
    6.3%
  9. 9

12 szavazat
    2.7%
  10. 10

103 szavazat
    23.2%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Ugye nem gondoljátok komolyan, hogy minden belépéskor végignyálazom az összes hozzászólást?
    De köszönöm az infót.

Az eventről.
    Alapjában véve a mechanizmus nagyon tetszik. Jó a képkirakás, jó az időre termelés. Ezeket kezdetektől fogva szeretem. Kihívás nekem és ad valami izgalmat.
    Ami lehúzza az eventet nálam, az a sok egyéb beadandó, nem mintha nem lenne, na de tpért, cspért, csillagért és egyéb nyalánkságért, hm .. nem igazán kreatív, és végül a röpi kiszámíthatatlansága. Értem én, hogy 2 hetes event, de akkor feltételeznék egy olyna instrukciót, hogy az event röpiszükséglete az eventnövények gyors letermelése után hosszú növényekkel megoldható. Nekem őszintén riasztó volt a 4ezer feletti röpiszükséglet 1 területről, és zöldeztem. így mára készen lettem az egésszel, de igazából most döbbentem rá, hogy nem érte meg. A beadandók sokasága még közel sincsenek összhangban a kapott dolgokkal. Tp, csp, csillag és társai... 200 felett nem igazán kezdhető vele bármi is, ha őszinte akarok lenni. De ez legyen az én gondom. Én nem hagytam a végére semmit, én költöttem a zöldet is. A felhő meg hagyjuk, elfér a többi között.
    Hova tűntek a gesztenyés, virágos, zöldséges felhősorok társai? Valahol azok megalkotása után elvesztek a hasonló felhősorok. Sajnálom, hogy nincs annyi kreativitás már a játékban, hogy hasonló értelmes felhősorok készüljenek.
    Megfontolandó legközelebb megéri-e. Csak rontja a statisztikát nálam ez az egész összhang, mint javítaná. Most akkor hányast is adjak rá? Végülis azért kezdtem bele, mert a puzzle a kedvencem és kell az "akármire" is még a "függöny", fejlesztés.
    A mai fejlettségnél, programozásnál nem hiszem, hogy nem megoldható egy szintenként alkalmazható jutalom. Egyértelmű, hogy a kicsiknek opció a csp, tp, csillag, de mint írtam 200 felett nincs szükség még többre amennyi úgyis van. Persze többet kellene tenni érte az alkotóknak. Gondolom... Amit biztosan nem akarnak.
    S végül 2x is előfordul, hogy 3x kell kirakni ugyanazt a képet. Ez komoly kihívást jelentett a tervezőknek? :D Nekem kicsit gyagyásnak tűnik.
    Most ott tartok, hogy nem adok semmilyen osztályzatot, mert minek is.

2. zene53

zene53 Junior szaki

nagyon szépen köszönöm!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  3. laruska06

laruska06 Utánpótlás-írogató

Szeretném megkétdezni, hogy az időkorlátos levendulát csak a főfarmon lehet ültetni?

4. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

Nem. A szédültön is ültetheted.

Kuzdern és laruska06 kedveli ezt.
  5. laruska06

laruska06 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!

Baby72 kedveli ezt.
  6. Lilla047

Lilla047 Fórum-zöldfülű

Sziasztok Nekem nem úgy jelenik meg a feladat, mint az eventismertetőben. Az Elveszett kalap feladathoz azt írja, hogy fejezd be a Visszatérés Aquanautikába feladatot. Befejeztem, de mégsem oldható fel a feladat.

7. Baby72

Szia!

Válasz itt olvasható.

Dolphin kedveli ezt.
  8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha a Játékostársunk által beidézett válasz nem oldja meg a problémádat, akkor kérlek, Farm név és Farm ID megadásával gyere egy Segítségkérő topikba.
    Sok sikert!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Egy felhő megvan, robogok tovább xD

Zsuzsikan, lovardatanya, inanna11 és 11 más kedveli ezt.
  10. Baby72

Szia!

Nem kell elkapkodni, van még 123 óra a végéig;)xD.

inanna11, GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  11. Imrus65

Imrus65 Fórumlakó

Kész!
    Kalandok teljesítve.
    Egyedül a "Kertek felfedezője" nem írta ki, de a ott is a három részfeladatot (Zsája, Kecske, Nyúl) ott is megcsináltam.
    Event növényekhez 200% Termény bónuszt és 100% Növény bónuszt használtam.
    További jó játékot.

lovardatanya, inanna11 és ildics1981 kedveli ezt.
  12. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Befejezve, fehők beüzemelve! Szívesen kirakóznék még! xD
    Üdv. mindenkinek! :)

jutka190226, lovardatanya, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  13. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

igen

Zsuzsikan kedveli ezt.
  14. Tundeati

Tundeati Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    40 vakondot 13 óra alatt? Ezt hogyan?

15. apumbiapa

apumbiapa Kivételes tehetség

Szia!

40 vakondól és kész, vagy 20 vakondól + 100% - os állat bónusz arany rekeszbe és kész. Ha ennél kevesebb ólad van akkor növelned kell a darabszámot.

16. peter1022

peter1022 Fórumelemző

Szuper, köszönöm. :):) Nem sok időt tudok online lenni, így nem tudom a fórumot sem böngészni, ezért lemaradtam róla.

kutyaszálló, lovardatanya és Kuzdern kedveli ezt.
  17. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Sziasztok :) Lehet én vagyok az aki nem látja a dolgokat - Az a helyzett hogy a Kertek felfedezője című pályánál miért van az hogy nem lehet tovább menni ? Az első kérdőjel kipipálva de a 2. és a 3. ra nem enged át, holott már körülötte mindne feladta kész van.. ez valami hiba ? Vagy én nem csináltam jól valamit ? Köszönöm ;):)

18. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ahogy már itt a Csevegőben is többször leírtuk, és a Segítségkérő topikokban is, a Kertek felfedezője Küldetéssorozatban összesen 3 db időre teljesítendő feladat van.
    Ha kész vagy a Zsálya, Kecske és Nyúl feladatokkal, akkor az a küldetés befejezett. Megjelenítési hiba, hogy az eventablakban olyan, mintha lenne ott is arany és gyémánt feladat is.
    Itt meg tudod nézni újra az Ismertetőben is, hogy csak 3 db Ezüst feladat van.
    Ha ezt látod a térképen, akkor nincs további teendőd ezen a mezőn.
    További jó játékot!

19. scania7

scania7 Járnitanuló

Kééééész....Üdv

kutyaszálló kedveli ezt.
  20. Tundeati

Tundeati Utánpótlás-írogató

Ha hiszed ha nem , nekem csak 1 van ! :oops:

apumbiapa és Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.