Visszajelzés Az elveszett kirakó fosztogatói - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 17.9.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

58 szavazat
    67.4%
  2. 2

3 szavazat
    3.5%
  3. 3

0 szavazat
    0.0%
  4. 4

0 szavazat
    0.0%
  5. 5

2 szavazat
    2.3%
  6. 6

1 szavazat
    1.2%
  7. 7

1 szavazat
    1.2%
  8. 8

2 szavazat
    2.3%
  9. 9

1 szavazat
    1.2%
  10. 10

18 szavazat
    20.9%
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Bizony nem ugyanaz, a második a kirakós, határozottan emlékszem a madárra és a csonti is a másodikon a jó.
    De magad is írtad, hogy nem lehet ismét előhívni.
    Azonban az örök szabály, /nálam biztos/ hogy először mindig a sarkokat keresem meg és onnan építkezem tovább. Négy darabkáról van szó, aminek a 2 oldala biztosan, hogy egyenes.
    Jelenleg az időkorlátos feladatokkal játszadozom, kergetem a nyulakat és a kecskéket, a növényes részen már túl vagyok. Szeretném ma még az első részt én is kipipálni.
    Sok sikert kívánok minden eventezőnek. :)
    Nem tetszik ez a mostani formula, nem látom a következő lépéseket, jegyzetelhetek, szaladgálhatok az ismertetőt olvasgatni és az aktuális csevegőt.
    A mai okos eszközös világban nem gondolnám, hogy külön jegyzet kell egy eventhez valóhoz a mennyiségek és egyebek kigyűjtéséhez.
    :music:-.-

Utoljára szerkesztett: 18.9.25, 20:43
    feki13, agi770, kukori80 és 5 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Sali, gratulálok. Teljesen egyetértek, annyira túl van bonyolítva az egész, hogy elhiszem, ha valakinek még ahhoz sincs kedve, hogy felakassza magát. :D
    Ne felejtsétek el kivenni a gazdaköriből a Vízörvény fejlesztéseket és akinek kell, a kitehetőket.
    Sok sikert.

feki13, Sali~*.* és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  3. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

A növény része nekem is kész de még most sem tudom el kellett-e nekem ezt kezdeni? (Toma taktikáját követem, ezúttal is köszönöm neki a leírást)

Mindhárom területem tele van röppentyű szerző növényzettel (azért ennyi zöldet csak nem szórok el, hogy első este az is meg legyen?!), nem tudom az idejét a tisztást mikor szedtem le utoljára főleg nem a mamutokat is. Rácsodálkoztam a tiszta-tisztásomra, hogy: jééééé hát ilyen vagy csupaszon?!xD:pxD

jófarmerlány és Sali~*.* kedveli ezt.
  4. Matulabá62

Matulabá62 Utánpótlás-írogató

A Viziörvény fejlesztéseket melyik kockából körből érem el?

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. A gazdaköri feladatokból. A gazdaköri feladatokat a térképen egy kör jelzi.

Sali~*.* kedveli ezt.
  6. anci0915

anci0915 Aktív író

Köszönöm!

7. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Kukori!
    Köszönöm szépen, amennyire szerettem, most ezzel az újítással annyira nem tetszik. Célom, hogy mihamarabb legyek túl az egészen, a hosszú eventek sem a kedvenceim. Gondolom ezzel sem vagyok egyedül. Hosszú idő óta minden eventtel játszottam, ezen viszont most gondolkodóba estem. Végül a kezdő röpi mennyiségektől tettem függővé. Mindegyik feladaton végig megyek, nem maradhat ki semmi, ha már elkezdtem.
    Szia Imi!
    A tölgyesben nálam is bebetonozott helyük van a mamutoknak és ott is maradnak. A röpik miatt szedtem be, de a mai kezdés után már mentek is vissza a helyükre.
    Gondolkodtam igen, hogy ér-e ennyi ráfordítást ez az event? Nem a "villogás" miatt szupereztem, most így jött ki. Bejött a forgatás, nem könnyen, de pörgetni való is akad a pajtában. Általában a VV-ben sem tudok mindig előre tervezni, a fél munkát viszont nem szeretem.
    Sok sikert kívánok neked is, persze, hogy kell az a 2 felhő és az eventben megszerezhető ajándékok.
    Szia!
    Ebben az eventben összesen eddig 3 fejlesztést tudtam megszerezni. Kettőt a fő haladási sávban 235 lerakott darabka után, egyet pedig a Visszatérés 4 feladat arany beadási sorában.
    Az első felhőt elérem, de hiányzik róla a Ki korán kell dekor, amit majd a második felvonásban lehet megszerezni.
    Csalafinta, nagyon csalafinta a játékmester, majd még használni is tudnánk nem? Nem!

8. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Hol van a Napraforgódomb??? Állatokat lehet kihelyezni.
    Köszönöm!