Visszajelzés Az elveszett kirakó fosztogatói - panaszláda

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 17.9.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. 20zeno13

20zeno13 Utánpótlás-írogató

Ismét egy unalmas, rabszolgamunkát igénylő event. Lehet, hogy teljesíteni se tudom, nem mint ha érdekelne már. Nagyon elegem van ezekből az agyrém mennyiséget követelő eventekből.

j.laci6645, vincecs, Marcsifarmja és 2 más kedveli ezt.
  2. a1a4

a1a4 Törekvő

Ez nem kihívás, ez agyrém.

j.laci6645, vincecs, Marcsifarmja és 2 más kedveli ezt.
  3. a1a4

a1a4 Törekvő

Nem csak Te érzed így. Sajnos ez a realitás. Lehet, hogy túl sokan játszunk, és a BP így segít rájönni, hogy abba kell hagyni ezt a játékot, mertá már nem a szórakozásról szól, hanem a pénzről és a rabszolgamunkáról.

4. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

én is így vagyok vele! és hiába küldjük az osztályzatokat teljesen felesleges!Már nem érdekel meg csinálom vagy sem jutok ameddig jutok,vagy el sem kezdem.

Ricsárd kedveli ezt.
  5. czipone

czipone Fórum-zöldfülű

Szia! Miért nem lehet ásatási szerszámot venni? A borostyánkőnél és az ásatási szerszámnál is ha a plusz jelre megyek mind kettőnél 200 borostyán követ lehet venni. Képtelenség az átoktörő játékon túljutni ahol először 750 ásatási szerszámot kér.

Kafumi és Lenczy kedveli ezt.
  6. emancika

emancika Haladó

Befejeztem a kertek felfedezője c. feladatot, a pipa megjelent, de jobboldalt a játéknál viszont az látszik, hogy nem teljesítettem. Nem értem, kiléptem, beléptem a helyzet változatlan.
    Az elveszett kalapnál azt írja, hogy fejezzem be a Visszatérés Aqunautikába, de hát azt meg lejátszottam már rég. SZóval én vagyok értetlen, vagy a játék lehetetlen

7. hannacsenge

hannacsenge Utánpótlás-írogató

A Visszatérés Aquanautikába és az Átoktörő feladatoknál német nyelvű szöveg jelenik meg; és nem engedi a feladatokat teljesíteni.

8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a panaszláda nem segítségkérő topik.
    Ha ki/belépést követően továbbra is problémád van, gyere kérlek egy Segítségkérő topikba, Farm név és Farm ID megadásával, ezek nélkül nem tudok segíteni.

9. Dolphin

Szia,
    a panaszláda nem alkalmas hely segítségkérésre.
    A Kertek felfedezője Küldetéssorozatban összesen 3 feladatot kell teljesíteni, megjelenítési hiba az, hogy az event ablakban úgy látszik, hogy ott is van Arany és Gyémánt feladat is.
    A 16-os mezőnél (Tánc a veszéllyel küldetéssorozat) két feltételt kell teljesíteni ahhoz, hogy elérhető legyen ma 14 óra utántól - a képet az Ismertetőből hoztam:
    upload_2025-9-25_19-20-37.png
    A haladási sávban ellenőrizd, hogy leraktál-e már 235 db puzzle darabkát.
    A kép illutsztáció:
    upload_2025-9-25_19-23-48.png

Ha ezek nem segítettek, akkor gyere azonosító adatokkal (Farm név, Farm ID) egy Segítségkérő topikba, ezek nélkül nem tudunk benézni Hozzád.
    Sok sikert a folytatáshoz!

inanna11 és -kaktuszable- kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    Gazdaboltban nem vásárolható meg az Ásatási szerszám, a képet az Ismertetőből hoztam:
    upload_2025-9-25_19-26-0.png

Aktiváld a Szomszédaidat, s az Erdei tisztáson termelj hosszú érésű növényt, 1x1-s földekben.
    Az alábbi a topikban is tudsz felröpit kérni:
    <<Felröpi kérő topik>>
    Sok sikert a folytatáshoz!

inanna11 kedveli ezt.
  11. böbe65

böbe65 Utánpótlás-írogató

Ez most egy nagy átverés. Eddig, ha nem lehetett valamit meg venni a gazdaboltban nem volt ki téve hozzá a kék plusz jel.

12. emancika

emancika Haladó

köszönöm

13. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Nálam ugyanez a helyzet, plusz a szaggatott vonal nem tűnik el olyan feladatok között (vagy meg sem jelenik vonal), amik teljesen kész vannak, mint pl. Időhasadás > Bip-bip!, vagy Átoktörő > Inutep átka. Idegesítő (mint az egész játék), mert állandóan azt hiszem, hogy én nem vettem észre valamit.
    Ennyi szupertrágyát ás KK trágyát még egyetlen eventre sem pazaroltam el, annyira untam a vég nélküli termesztéseket. Pedig hogy vártam a kedvenc kirakósokat! Mondjuk a 3-3 szinte egyforma kirakós is egy szegénységi bizonyítvány.
    Még nem nagyon panaszkodtam semmire, de ez most kiverte nálam is a biztosítékot..

sutimami57 és vihence kedveli ezt.
  14. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

szeretném napok óta megnyitni az Elveszett kalap mezőt, de azt írja ki, hogy fejezd be az Aquanautikát, Már napok óta készen, mégsem fogadja el.
    Hogyan tovább?

15. Dolphin

Szia,
    olvasd el kérlek, <<EZT>> a bejegyzést, majd ellenőrizd a Haladási sávban a kirakott puzzle darabszámokat.
    Amennyiben nem megoldás a problémádra, akkor gyere egy Segítségkérő topikba, Farm név és Farm ID megadásával.
    A Panaszláda nem alkalmas hely segítségkérésre, azonosítók nélkül pedig nem tudunk benézni Hozzád.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. piroskörte

piroskörte Fórum-zöldfülű

piroskörte ID:56671672 Szia! A játék az elveszett kalap feloldásához a visszatérés aquanautikába teljesítését kéri,ami készen van!

17. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Az elveszett kalap az a 20. számú küldetés. Annak a feloldásához nem csak a 6-os feladat teljesítése szükséges, hanem a 16-os feladat 6. és 7. lépésének az ezüst szintjét is teljesíteni kell.
    Részlet az ismertetőből:
    upload_2025-9-30_21-6-24.png
    upload_2025-9-30_21-9-37.png

További jó játékot!

18. Luminary

Szia!

Ne a vonalakat nézd, hanem a feladat ikonok jobb alsó sarkában a zöld pipát. Amelyiken nincs pipa, az még folytatható. Ha, már mindenhol van, akkor végeztél az eventtel.
    upload_2025-9-30_21-26-9.png

Sok sikert!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. a1a4

a1a4 Törekvő

Lehet, hogy rossz helyre írok, de bármennyire hihetetlen számomra befejeztem ezt az eventet, viszont annak ellenére, hogy mindent megcsináltam és mindenhol pipa van a második felhőt nem tudom aktiválni, mert az első kitevő (kígyórémület) nincs az eszköztáramban. Ezt nem értem. Tudtok segíteni? ID számom: 1664093

20. Luminary

Szia!

Jelenleg nem tudunk ellenőrzést végezni, mert az sem elérhető.
    Ha, megtörténik a javítás, akkor tudjuk csak megnézni, addig is türelmedet kérjük.
    Köszönöm.

a1a4 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.