Visszajelzés Az elveszett kirakó fosztogatói - panaszláda

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 17.9.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GOTARA

GOTARA Utánpótlás-írogató

GOTARA 2616147 Valamit nem értek, szeretném a feladatot teljesíteni az Elveszett kalap kockában, azt írja fejezd be a Visszatérés Aquanautikába feladatot. DE AZT MÁR TELJESÍTETTEM!!!! Akkor hogyan tovább?? Egyébként meg aljasság, hogy 22 mezőn 15-18 ásatási szerszám röppen fel. Ha éjjel-nappal a gép előtt ülnék, sem szedem össze így a szükséges darabot. Ha nem akarjátok, hogy elveszítsétek a játékosaitokat, azért illene olyan feltételeket teremteni, ami teljesíthatő!!

2. Vicram

Vicram Fórum-zöldfülű

Irreálisan magasak a követelmények. Hiába két hét van rá, munka mellett és úgy hogy nem költesz rá ez egy teljesíthetetlen event.. Nem értem hogy minek kellett ennyire megbonyolítani. Mi értelme van annak hogy egy puzzle-t 3szor rakjak ki?? Az átoktörőnél elakadtam. 750 ásatási szerszám???? Nem is értem. Legközelebb bele sem fogok ezekbe kezdeni. Ezt csak az tudja teljesíteni, aki 2 hétig semmi mást nem csinál csak játszik...

3. a1a4

a1a4 Törekvő

Köszönöm, természetesen várok.

4. pmarika612

pmarika612 Fórum-zöldfülű

minden feladatot megcsináltam ,minden feladatnál ott a pipa,de mégis egy kirakóm a kigyó rémület nincsen sehol.Hol lehet?

5. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Farm név és ID megadása nélkül nem tudunk segíteni, kérlek pótold ezeket.

6. j.laci6645

j.laci6645 Fórum-zöldfülű

Elképzelhető, hogy nem jó helyre írok, viszont lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban.
    Talán ez a legnehezebb feladat ami a legtöbb növényt kéri és ezt munka mellett lehetetlenség megoldani.
    A baj mégsem egészen az. A férjem helyett is a gépénél vagyok és segítségére tudok lenni. Már amikor nem végeznek
    a játékidő alatt karbantartási munkálatokat. A kieső idővel mi lesz? Visszakapjuk azt? Kb. 12 óráról van szó. Tudom, mert a hajnali órákban is fel szoktam jönni. Tegnap délután sem tudtunk belépni, két ültetés maradt így ki. Örülnénk, ha nem kompenzációs csomagot kapnánk, hanem hosszabbítást hogy be tudjuk fejezni a robotolást.
    Köszönjük.

kannap kedveli ezt.
  7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Az event vége módosításra került:

várhatóan 2025. október 02. (csütörtök) 22:00 órakor fog véget érni.
    (a játékban a módosítás folyamatban van)

Sok sikert a folytatáshoz Mindenkinek,
    a Farmerama csapata

8. GOTARA

GOTARA Utánpótlás-írogató

GOTARA 2616147 Ma reggel 7 ó 18 kor feltettem egy kérdést, segítséget kérve. Lehetne róla szó hogy válaszoltok? Bizonyára olvastátok, mert a legutóbbi aratáskor már csak 13 ásatásit kaptam 202 mezőről felröppenőként. KÖSZI

9. Kornélapu

Kornélapu Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A kertek felfedezője játékot időre befejeztem, de nem kaptam meg a jutalmat. Ezen az egyen kívül mindet be tudtam fejezni. Mi lehet a hiba?

10. a1a4

a1a4 Törekvő

Még mindig nem tudjátok megnézni? Vagy másik topikba kell írnom?

11. Dolphin

Szia,
    ha nem a Panaszládában kérnél segítséget, vélhetően kaptál már volna választ a kérdésedre.
    Ahogy már sokszor megírtuk, itt ritkább a moderátori jelenlét, ez a topik a panaszok kifejtésére szolgál, s nem segítségkérésre. Arra nagyon sok topik áll rendelkezésre, a Fórum közepe táján. <<Segítségkérő topikok>>

A felröppenők gyűjtéséhez sok hasznos információt találsz az event segédletben, javaslom olvasd el: <<Eventsegédlet - Felröpik>>
    A beérett növényeket arasd le, ne álljanak a földben sokáig. Az Erdei tisztáson nem ólakat, fákat kellene tartanod, hanem itt hosszú érésű növényeket kellett volna vetned a két hét alatt 1x1-es talajban a felröpik gyűjtéséhez. Mindig olyat, amit a beérést követően aratni tudsz. Ha van Páncél Pannid, vagy olyan dekorod, felhőd, ami a felröpikre van hatással, azokat aktiváld aratás előtt. Ehhez segítséget a Bónuszlexikonban találsz.

Az event második felének megkezdéséhez szükséges 235 db elhelyezett puzzle darabka, erről <<ITT>> írtam többek között. Az egyes mezők feloldásához szükséges információk elérhetőek az Ismertetőben is, a bekezdés végén.
    Ellenőrzésem alapján eddig 155 db Puzzle darabkát helyeztél el, ezért nem tudod folytatni még.
    upload_2025-10-1_20-50-27.png

A felső részen keress még olyan szögletes mezőket, ahol még tudsz képeket kirakni, ha van elegendő malomterméked hozzá.
    Például ilyen a Tenger szíve mező, a bal felső sarokban, itt még két képet ki tudsz rakni:
    upload_2025-10-1_20-49-37.png

Sok sikert a folytatáshoz!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    igen, nagyon jól érzed, hogy nem jó helyen van a kérdésed. A Panaszláda nem jó hely segítségkérésre, erre vannak megfelelő topikok a Fórum közepe táján. <<Segítségkérő topikok>> Itt a Panaszládában ritkább a moderátori jelenlét, s a panaszok között elvesznek a segítségkérések.
    A megadott ID-val és a1a4 farmnévvel nem találtam farmot, kérlek, ellenőrizd a megadott adatokat, hogy segíteni tudjunk.
    Figyelni fogom ezt a topikot most, ha itt válaszolnál.

13. Dolphin

Szia,
    pontosan milyen jutalmat nem kaptál meg?
    3 db feladatot kell teljesíteni.
    Kérlek, olvasd el <<EZT>> vagy <<EZT>> a bejegyzést, s ha ellenőrzést szeretnél kérni a jutalmak kapcsán, akkor gyere Segítségkérő topik-ba, Farm név és Farm ID megadásával.
    A Panaszláda nem megfelelő hely segítségkérésre.
    Megértésedet köszönöm!

14. a1a4

a1a4 Törekvő

Köszönöm, hogy válaszoltál, valóban hibáztam az ID számmal: 16640923. Elnézésed kérem. Gondoltam rá, hogy valószínű másik topikba kellett volna írnom. Sorry.

15. Dolphin

Szia,
    ez már jó adat lett :). A jövőben kérlek, hogy a megfelelő topikban kérj segítséget.

A játék naplójában található infók alapján, eddig egy darabot szereztél meg a Kígyó rémület dekorból, azért nem találod. Az eventet még nem fejezted be. Vannak olyan négyzet alakú mezők, ahol a képet 3x tudjuk kirakni, 3 különböző jutalomért.
    Két lehetőséged van:
    - a Haladási sávból tudsz szerezni még, amennyiben 400 puzzle darabkát elhelyezel, jelenleg 305 db-nál tartasz (ezt tudod ellenőrizni az eventablakban az ajándékdobozra kattintva)
    upload_2025-10-1_22-6-3.png
    vagy a másik lehetőség:
    - a Tenger szív puzzle-t kirakod még kétszer, ott a harmadik kirakásnál lehet a dekort megszerezni (bal felső sarokban a térképen)
    upload_2025-10-1_22-6-57.png

Sok sikert a folytatáshoz!

GA-BI-O-Farm és akatyi kedveli ezt.
  16. a1a4

a1a4 Törekvő

Köszönöm szépen.

Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.