Visszajelzés Az oroszlán barlangja - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 13.3.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszik az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 27.3.24.
  1. 1

22 szavazat
    7.1%
  2. 2

7 szavazat
    2.3%
  3. 3

15 szavazat
    4.9%
  4. 4

8 szavazat
    2.6%
  5. 5

21 szavazat
    6.8%
  6. 6

13 szavazat
    4.2%
  7. 7

18 szavazat
    5.8%
  8. 8

48 szavazat
    15.5%
  9. 9

41 szavazat
    13.3%
  10. 10

116 szavazat
    37.5%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Genka :)

A felvetésed izgatott. Én kliensben játszom és elképzelhetőnek tartom, hogy ez az ő diszkrét bája/hibája, már megint. Elmentem és megnéztem Chrome-ban is és ott ilyen lett az eventablakom. Szóval ami képet hoztam csak egy hibás megjelenés lehet:music::oops::D

Swartsch, PZoli64, vihence és 6 más kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok Mindenkinek!
    Szia!
    Valami bent ragadhatott az egeredbe. A kép szerint még sok a kívánság.

Sziasztok!
    Csatlakozom hozzátok. Nálam is üres a barlang.
    Gratulálok a végzetteknek, sok sikert, szerencsés játékot, szép ünneplést kívánok mindenkinek!;)

Sali~*.*.*, Swartsch, PZoli64 és 8 más kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    rákérdeztünk erre a Központban, sajnos ez klienses megjelenítési hiba, nem ígérték, hogy javításra kerül.
    Megértésedet köszönöm!

PalMa, Swartsch, csopke1 és 9 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Szia Dolphin :)
    Nagyon szépen köszönöm a gyors intézkedést. Engem nem zavar, a lényeg az, hogy végeztem az eventtel :)
    Megszoktam már, hogy néha a kliens különös dolgokat csinál, ez legyen a legnagyobb hibája :D
    További szép napot és kellemes hétvégét kívánok Neked és munkatársaidnak is :)

PalMa, Swartsch, PZoli64 és 12 más kedveli ezt.
  5. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Az este nálam is be lett üzemelve a felhősor, bár el kell mondanom, ilyen vakrepüléssel még nem játszottam végig eventet. Egyáltalán nem emlékszem a korábbi hasonló témájú játékra.
    Az ég világon semmit nem értettem belőle, csak termeltem amit kellett, bedobtam amit kellett, aztán csak kattintgattam, kattingattam, és lőn csoda, eljutottam a végére. :)

PalMa, Swartsch, -Böcsi- és 17 más kedveli ezt.
  6. -.-Gina-.-

-.-Gina-.- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A nagy kérdésem, ha a beadandó ablakoknál nem a felhőset választottam akkor ugrott a felhő??Vagy a végén azért oda adja??

7. Dolphin

Szia,
    háromszor jutsz minden szintre, a bal alsó sarokban látod, hogy melyik körben tartasz. Ha az első körben nem azt az ajtót választottad azon a szinten, akkor majd a második körben vagy a harmadik körben ki tudod még választani :), nem veszett el.
    Event ismertetőben itt találod ennek a leírását:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-oroszlán-barlangja.24670/#post-1377530
    Ha mindhárom gazdaköri feladatot végig megoldod, akkor az összes ajtót ki tudod nyitni az event végére.
    Sok sikert a folytatáshoz!

PalMa, Swartsch, Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
  8. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

A felhőre nem tudom kitenni a formákat. Gazdakör teljesítve!!! Mit kell még tennem???? Köszönöm!!!

9. -gyöngy-581

PalMa, Swartsch, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  10. ambrusne

Igen teljesítettem feladatokat. Kiléptem és visszaléptem, sikerült a felhő . De mind három ablak 999 x mutat, Lássuk! De mit lássak??? 3 teljesítve Room 7/8 Teljesítve??? Ambrusné ID 9434161 Köszönöm! Üdv

11. -gyöngy-581

Gratulálok akkor végeztél az eventtel :D
    Ajánlom figyelmedbe Dolphin Smod válaszát az én hibajelzésemre:
    Az én jelzésemet itt olvashatod: #33
    A választ pedig itt: #43
    További szép estét és jó játékot kívánok! :)

PalMa, Swartsch, PZoli64 és 6 más kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    kérlek, a jövőben segítségkéréssel, ellenőrzési kéréssel ne az eventcsevegőbe írj, mert itt ritkább a moderátori jelenlét, Segítségkérő topikban gyorsabban tudunk reagálni.
    Ellenőrzésem alapján az eventtel végeztél, a felhőt beüzemelted, legközelebb 2024-03-16 16:39:55-kor lesz aratható.
    Kliensben van egy megjelenítési hiba az event végeztével (ahogy azt -gyöngy-581 Játékostársad is jelezte már részedre), erre rákérdeztünk a Központban, nem jeleztek javítási tervet ezzel kapcsolatban. Lépj be böngészőn, ott nincs ez a probléma. Megértésedet köszönöm!
    Gratulálok a teljesítéshez!

PalMa, Sali~*.*, Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  13. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Központtól kapott információ alapján néhány Játékosnál a jobb alsó sarokban a kijelző nem mutatja a Játékban haladást. A Mini-játék ettől függetlenül rendben működik, beadások intézhetőek, az ajándékokat a Játékos megkapja, a haladást is rögzíti a rendszer.
    A második kört elkezdve minden szinten egy ajtónál már látszik, hogy az ajándék átvétel már megtörtént, s már csak két ajtónyitásból lehet választani. A harmadik körben pedig már csak egy ajtó lesz nyitható szintenként.

Az érintett Játékosoknál felmerült megjelenítési hibáért elnézést kérünk!

Megértéseteket köszönjük,
    a Farmerama csapata

PalMa, vihence, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  14. ambrusne

Köszönöm szépen! Kellemes hétvégét kívánok!! Üdv

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. 05Zsuzsa

05Zsuzsa Járnitanuló

Sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne hogy 1 felugró ablaknál ha nem a papagály fát választottam mert nem volt be adandom hozzá akkor mostmár el is úszott? 2 farmon is így jártam :( elvileg eventtel végeztem

16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    háromszor jutsz minden szintre, a bal alsó sarokban látod, hogy melyik körben tartasz.
    Ha az első körben nem azt az ajtót választottad azon a szinten, akkor majd a második körben vagy a harmadik körben ki tudod még választani :), nem veszett el.
    Az eventismertetőben itt találod ennek a leírását:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-oroszlán-barlangja.24670/#post-1377530
    Ha mindhárom gazdaköri feladatot végig megoldod, akkor az összes ajtót ki tudod nyitni az event végére.

PalMa, vihence, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  17. patiapeti

patiapeti Járnitanuló

Nálam furcsa dolog történt. Minden gazdakörivel végeztem, felhő beüzemelve. Viszont még lenne kiváltható ajándékom, amihez a zöld kockán kívül mindenem megvan. Zöld kockát viszont már nincs honnan szerezni. Hová lett egy zöld kockám ? Köszi
    patiapeti ID: 2020437

inanna11 kedveli ezt.
  18. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Központ kérésére jóváírtunk számodra egy zöld Négyzetzsetont.
    Most már fogod tudni folytatni az eventet.

Kérlek, legközelebb ne az eventcsevegőt használd segítségkérésre, főképp, ha ellenőrizni kell.
    Itt ritkább a moderátori jelenlét, később tudnak ránézni a problémára.
    A Fórum főoldalának közepe táján találhatók a Segítségkérő topikok, ilyen esetben közülük válassz egyet.
    Köszönjük, ha ügyelsz erre. :)

upload_2024-3-17_10-41-40.png

PalMa, Dolphin, PZoli64 és 8 más kedveli ezt.
  19. patiapeti

patiapeti Járnitanuló

Hálásan köszönöm.

apcimama, PZoli64, vihence és 3 más kedveli ezt.
  20. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Felhő üzemképes, nemsokára használni is fogom csak összevárom a többi finomsággal:p
    Aki kész annak gratula,aki még csinálja sok sikert a befejezéshez;)
    További szép délutánt mindenkinek:inlove::inlove::inlove:

jutka190226, PalMa, böbe764 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.