Visszajelzés Bárcsak itt lennél - Trópusi event eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 12.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! Most simogattam meg éppen az okos buksikámat! Learattam mindenhol mindent. Nesze neked felröpi. :cry::cry:
    Ekkora marharépát, mint én, áhhh. :mad:

hóóvirág, tewo, -Fülemüle-70 és 17 más kedveli ezt.
  2. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Koszonom Tamas a valaszodat , igy mar kapisgalok valamit de majd menet kozben gondolom jobban latni fogom mit is csinaljak es hogyan ;)
    Uhhh Ninett , ajajaj, en is arattam reggel sikerult nem learatnom a bahamakat , vegig mondogattam nem aratni nem aratni a bahan , de majd en is biztos bakizom , szoktam ;)

hóóvirág, tewo, -Fülemüle-70 és 12 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ezt most elcsesztem ám. :(

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A sárgadinnye Varázsitallal, trágyával, vízzel, szupertrágyázva pont beérik 14:00-re.

5. Farmi

Farmi Fórummogul

szia + Majamaszk, de az csak a zöldségekre hat

Utoljára szerkesztett: 13.7.17
    Maszatka47, cseresznye69, Gio és 3 más kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

Sárgadinnyére nem hat a Majamaszk, csak zöldségekre; a sárgadinnye egyéb növény besorolású.

-Fülemüle-70, Maszatka47, taga1 és 5 más kedveli ezt.
  7. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia Tamás!
    Mint ahogy tegnap mások is jelezték, a briteknél más felröpi-szükséglet szerepel az eventleírásban az üdülési prospektusnál (8 helyett 6 pöttyös kagyló) és az üdvözlő ajándéknál (10 helyett 6 virágfüzér), mint nálunk. Most melyik a korrekt? A magyar eventismertető mikor lesz javítva (ha szükséges)?

8. -BombadilToma-

Szia!
    Ezt olvasd el: https://board-hu.farmerama.com/inde...i-event-eventcsevegő.15258/page-4#post-724352
    (És nézd meg, ezt mire válaszolta Tamás.)

9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Magyar ismertetőben a legutolsó hivatalos információ található meg.
    Minket a Brit leírás nem érdekel, minden nemzet azonos ismertetőt kap angol nyelven, amely pontosan van szabályozva, mit mikor kell közzétenni. Az ismertető tegnap 10:00-kor kellett megjelennie, 9:55-kor változtatták a jelenlegi mennyiségekre. Zárójelben jegyezném meg, hogy az általad írt mennyiségek nem is voltak az eredeti ismertetőben.

10. Ninett79

Szia! Áh, köszi a tippet. :) Már be is ültettem a sárgadinnyéket. :)

11. terkafarm

terkafarm Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Tudom ,hogy nem ehhez az eventhez tartozik, de meg tudná valaki mondani mit rejt a 2. óriáskagyló? Sajnos kimaradt 1 kiskagyló kinyitása, mivel nem voltam gépközelben, és szeretném tudni megéri e beáldozni 2 FA-at.Előre is köszönöm a segítséget.

12. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Váltsd kiiii

13. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Az első sor második kagylója Trópusi Tp-rejt!

14. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

A második óriás kagyló 2 db répás-almás csatni.

15. guriga1957

guriga1957 Utánpótlás-írogató

Hosszú idő után úgy érzem ez az első event amit nem tudunk teljesíteni :(
    Gyak. nem is értem mivan miből mennyi kell mit hogyan :( Esélytelen

Maszatka47, Gio, cseresznye69 és 7 más kedveli ezt.
  16. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Gyakorlatilag a Farmerama a gyerekeket célozta meg mikor elindult és most hova értünk :music:nem tudom elképzelni menyit ért meg a mai eventból egy 7-8 éves gyerek de szerintem már nem is ők játszanak inkább a szülök mert megszerették ezt a játékot:inlove::)

17. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Az 1-es és 2-es feladatot azt biztosan, megtudod csinálni. Addig terveztem én is, utána döntök, hogy hogyan tovább. Majd a röpik száma is segít döntést hozni. Az elején ne add fel, próbáld meg! Két feladat az 6 AB . Sok sikert kívánok neked!:inlove:

18. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Na ezt ól kitalálták!,ebben a melegben még az agyam is fel forr!xDNem ,hogy még gondolkodjak,szorozzak,osszak,na meg ezekhez hasonlót csináljak vele!:inlove:Persze még itt van a denevéres is ahhoz is kevés a felpöri:cry:Most akkor szép lassan,de biztosan csinálgatok valami mást!;)öreg vagyok én már az effélékhez!:p

19. guriga1957

guriga1957 Utánpótlás-írogató

Felhősorért szoktam eventet csinálni (bár sokszor egy 24 órás kupon is többet ér mint amit egy adott felhősor ad) gondolom az megint a főcsutkamaxolás után jár mint mindig. Fentebb már a hozzáértőbb szakik leírták hogy kb lehetetlen megcsinálni az eventet "földi" haladónak" :( Mindegy ez van..

-Fülemüle-70, Maszatka47, taga1 és 5 más kedveli ezt.
  20. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Ne becsüld alá a gyerkőcöket. Ők már az anyatejjel szívják magukba a technikát és a hasonló játékokat. Olvasni még nem tud de a számítógépen már szörfözik. :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.