Visszajelzés Békás mennyország - event csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 31.7.25, 10:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 4.9.25, 09:43.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Amit írtál az rendben van, csak azok másfajta zsetonok, a labdást csak ebből lehetett volna megszerezni. 3 kellene, de csak 2-t ad! Ez a probléma. Ha az utolsó eventből is lehet strandlabda zsetont szerezni, akkor az ismertetőt kellene javítani, mert ott nem ez szerepel.

Utoljára szerkesztett: 3.8.25, 14:44
    libuskafarm kedveli ezt.
  2. apumbiapa

apumbiapa Fórum mestere

3. küldetés
    A küldetés kezdete (várhatóan): 2025. augusztus 22. (péntek) 10:00 óra
    A küldetés vége (várhatóan): 2025. augusztus 24. (vasárnap) 22:00 óra

-És itt is 2db zseton szerezhető

Tehát az írás szerint várni kell kivétel nélkül mindenkinek aug. 22-ig, hogy legkorábban megszerezhesse az utolsó zsetonokat.

Ne haragudj de ezen mit nem értesz ?
    A leírás szerint most nem tudod megszerezni csak a fent leirt időponttól.

kigyo51, fairmike, SnéDóri és még 1 ember kedveli ezt.
  3. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziia apja!

Én sem értettem, hogy miért csak a PP-re lehet tenni mikor mellette ott a labdás közvetlen érintésre a közepétől. Bezzeg fent a két matricát amihez tök más zseton kell az fel van oldódva....ugyanez a szuperetáp pepitába. Nagyon furcsa amúgy a területek közti várakozás ahogy tölt, lassú és követhetetlen. Eltelt csütörtök óta 3 nap és semmi frissítés vagy háttér script futtatás, hogy ez a hiba ne legyen ilyen látványos...? Takarítsak...szerintem ahogy a magyar közmondás tartja a BP kezdje a takarítást a saját portáján! :)
    (Paksot részben a gépem miatt tartják fent, tuti nem itt a bibixD)

Horgászatról nem is beszélve, sima csalival atom karika mellé lőve makréla, szinte a körben megállítva meg rák...why?! Itt az 1+1 is 3!

Kuzdern, Swartsch, Chate-farm és 5 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia, ferike!
    Fejekben kellene rendet rakni, azt gondolom, de ez más téma. :D Nagyon rohannak, rengeteg minden van. Ide már a napi 24ó tényleg kevés lenne, ha úgy szeretnék játszani, ahogy már nem. :) Pecázást még nem próbáltam, igaz a ládákat sem szedtem le, igazam lett, hogy elfelejtem. :D Majd talán reggel és akkor már állandóvá válik, mint a szezon pont. De lehet, hogy tévedek, mert a nyitót nem látom. :) Idő van, majd kiforrja magát. Meg minket is. :D
    A holnapi munka az biztos, ahhoz még bejelentkeznem sem kell.

Kuzdern, sutimami57, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  5. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Bosszantó!!!!

sutimami57 kedveli ezt.
  6. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Melyik ismertetőt szeretnéd, ha javítanánk?
    A Békás mennyország ismertetőjéből hozom a képeket:
    upload_2025-8-3_23-58-36.png
    upload_2025-8-3_23-52-17.png upload_2025-8-3_23-53-17.png

Összesen 4 Strandlabdazseton kell a Békás mennyország eventbe. Ebből kettőt szerezhettünk meg ezen a hétvégén, ahogy az a Svindlertábor ismertetőjében szerepel. Zölddel kereteztem a képen, amelyik mezők oldhatók voltak általa. A 12 és 17-es mező Strandlabdazsetonjait csak a Svindlertábor III. küldetésében, augusztus 22-vel kezdődően tudjuk megszerezni.

A Svindlertábor első és harmadik küldetésénél pedig fel van tüntetve különleges tárgyként a Strandlabdazseton és a táblázatokban az elérhetősége:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/svindlertábor-hétvégi-gazdaköri-küldetések.26616/#post-1459395
    https://board-hu.farmerama.com/threads/svindlertábor-hétvégi-gazdaköri-küldetések.26616/#post-1459397
    upload_2025-8-4_0-7-3.png upload_2025-8-4_0-8-23.png

További jó játékot!

genka53, Kuzdern, zsani_apja és 8 más kedveli ezt.
  7. kigyo51

kigyo51 Fórumszaki

Sziasztok!

Hát ez a horgászos event nálam mindig huszad rangú kérdés. Még szerencse, hogy olyan egyszerű a leírása, és a mechanikája, hogy semmi ész nem kell hozzá, csak szerencse a teljesítéséhez. Engem csak a piccolo láda megszerzése érdekel. Nem gyűjtök fejvesztetten TP-ket. Általában hetente aratom a felhőket, és a pontokat adó dekorokat. Soha sem teszek vető perületre pont gyűjtő dekorokat, csak farm arany fákat.

8. Supernagyi50

Supernagyi50 Haladó

Szeretem a horgászós eventet, de most bajban vagyok. Nem szereztem afféle zsetonokat anno a gazdakörin, szóval, bele se tudok kekzdeni. Ha jól emlékszem, akkor nem volt ilyen követelmény még egyikben sem, hogy az egykori gazaköri feladatokból szerzett valamit is be kellett volna adni ebbe az eventbe. Kár, de ez van. Ezek szerint ezeket a hétvégi gazdaköriket meg kell csinálni, különben a többi játékhoz nem tudok hozzáférni. Sajnálom. Nézegettem, talán valahol tudok venni, de nem jött össze. Így jártam.

9. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Nem ez az első pecás event, amihez több eventből kell összegyűjteni a zsetonokat. Az, hogy most az első állomás egy Gazdaköri volt és ezért nem fektettél rá hangsúlyt, szerencsétlen egybeesés lehetett. A Hétvégi gazdaköri feladatok is egy eventnek számítanak a Békás mennyország szempontjából. Ezek az információk már az ismertető első két oldalán megtalálhatóak:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/békás-mennyország-eventeken-átívelő-pecás-event.26623/

A Svindlertábor ismertetőjében pedig megtalálható, hogy a Strandlabdazsetont a Békás mennyország eventbe kell beadni.
    Még a csevegő második hozzászólásában is kiemeltem:
    upload_2025-8-4_10-43-21.png

Sajnálom, hogy ezek az információk elkerülték a figyelmedet.
    Kérlek, hogy a következő - 08.07-én induló - eventből próbálj szerezni zsetonokat, hogy te is el tudd kezdeni a horgászatot.
    upload_2025-8-4_10-47-40.png

Sok sikert!

10. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

12 gyöngy kellene a piccolóhoz? hm. messze még a vége, de azért 2 naponta kéne egy, ha a végéig össze szeretném szedni.

inanna11 kedveli ezt.
  11. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Sziasztok ! Volt már valakinél , hogy a pecázásnál gyöngyöt kapott ! Vagy ez csak azoknak jár akik kosarat vesznek ? Azért azokra is lehetne gondolni akik nyugdíjból élnek . Nekik lehet ez az egy szórakozásuk !

12. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Szia. Éppen most pecáztam. A napi 3 láda mindhárom csaliból egyet adott. Volt egy semmi, aztán 2 kardhal és 3 polip. Összesen 6 db gyöngyöt kaptam.

genka53, Fätum, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Egy egyhónapos event 4. napján járunk... Nem korai még egy kicsit elsiratni az eventet? ;)
    A haladási sor ad 17 db ritka gyöngyöt. A felhőre és a rávaló dekorokra 24 db kell, azaz pecázással 7 db-ot kell összehozni egy hónap alatt.
    Arra is felhívom a figyelmedet, hogy ahogy haladunk előre, egyre több csaliládát fogunk kapni, tehát egyre többet fogunk tudni horgászni.
    (Nekem sincs még gyöngyöm. Igaz, nem is pecáztam. Egy-egy event végeztével szoktam egyszerre kibontani az összes csaliládát, és egyben el is horgászom. Így kb. négyszer pecázok csak, nem naponta. Kevesebb időmet veszi el, és - ami a legfőbb - nincsenek napi csalódások a gyöngyre várva. A heti adagból szinte biztosan kapok gyöngyöket is...)

genka53, Fätum, inanna11 és 14 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Volt :). Nekem négy ritka gyöngyöm van. Szeretek pecázni, így én naponta elpecáztam a kapott csalikat. Tudom, hogy Tomának igaza van, de nem tudok ellenállni a játéknak. Kosarat nem vettem, messze van még 12.-e és amúgysem terveztem a vásárlást.
    Úgyhogy türelem és kitartás, majd befut a ritka gyöngy is :)
    Jó játékot és sok gyöngyöt kívánok.

genka53, vihence, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  15. Supernagyi50

Supernagyi50 Haladó

Köszönöm szépen! Üdv.: Supernagyi50

Luminary kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Tomát olvasva megnyugodtam, hogy pecázás nélkül nekem sincs még gyöngyöm. :D
    20.- a hetén nem leszek, nagy izgalommal várom az utolsó hetet. Lehet én akadok csalira. :D

genka53, inanna11, vihence és 3 más kedveli ezt.
  17. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Sziasztok! :) Én az ilyen "szerencsén" alapuló eventeket nagyon nem szeretem! Sőt! ;) Mitől függ, hogy ki melyik "csoportba" (szerencsés/szerencsétlen) tartozik?! Na, mindegy is, ez az event nálam 0! :( Csinálom, mert függő vagyok ( :D ) de az, hogy milyen kedvvel, az már más tészta! ;)

18. pistacia2

pistacia2 Járnitanuló

sziasztok! én nem találom a feladatokat, így nem tudok tovább haladni a pecás eventtel

19. inanna11

inanna11 Törzsjátékos

Szia. Kitartás az eddigiekből ma sikerült 2db, tehát nem lesz ez reménytelen :p legalábbis kosár nélkül is így gondolom ;)

csopke1 és Fätum kedveli ezt.
  20. ebroker

ebroker Utánpótlás-írogató

Ilyen unalmas eventek a jó eventek?
    Volt amikor szuper volt a horgászós event, de ez borzasztó.
    Nincs semmi értelme, sokan unják, nem lehetne érdekesebbé tenni?
    Lehetne a ládákban 10-20-30 csali és 23 óra helyett 5-10 óra, lehetne valamivel érdekesebb a játék, lenne értelme

Utoljára szerkesztett: 5.8.25, 08:57