Visszajelzés Békás mennyország - panaszláda

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 31.7.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

A békás mennyország láda kinyitása után nem találom a dekorokat. Ez általános probléma, vagy csak nálam van valami gond?

Utoljára szerkesztett: 14.8.25
    farmerSS, GreekYogurt és apumbiapa kedveli ezt.
  2. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Farm név és ID után tudom csak ellenőrizni a számodra.

apumbiapa kedveli ezt.
  3. apumbiapa

apumbiapa Fórum nagymestere

És tényleg , én sem találom. Na rögtön kérünk is egy ellenörzést.

Apumbiapa ID:17884801

Rékuci1111 és farmerSS kedveli ezt.
  4. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Gazda: Rékuci1111 ID: 53162717

5. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

Még nem tartok ott, de kézzel vagy géppel keresitek ?
    Vannak dekorok, amiket az arató nem szokott találni, de kézi keresésnél megvan.

szellorozsa és .julia0905. kedveli ezt.
  6. -Sudden-

Szia.
    Azért nem találod mert ez egy láda.
    upload_2025-8-14_16-19-38.png
    Azt hittem, hogy úgy nem találjátok, hogy már kibontottátok. :D

szellorozsa, inanna11, SnéDóri és 2 más kedveli ezt.
  7. -Sudden-

Nem nyitottad ki a ládát.
    upload_2025-8-14_16-25-33.png
    Az elhasználódó fül alatt találod meg.

szellorozsa és Rékuci1111 kedveli ezt.
  8. apumbiapa

apumbiapa Fórum nagymestere

Köszönöm. Mikor kiváltottam eszembe se jutott, hogy nem nyílik autómatikusan a láda. De így mindjárt más a menyasszony fekvése:D
    Megyek nyitom is rögvest. ;):D

Köszönöm mégegyszer.

szellorozsa, inanna11 és -Sudden- kedveli ezt.
  9. valika5050

valika5050 Járnitanuló

Szia!Minden nap horgászom,és még egyszer sem kaptam ritka gyöngyöt.Az a 11 van amit a békás menyország ládákból kaptam. A másik farmomon már 21 gyöngy van de itt egyet sekaptam .Ez már nem csak szerencse kérdése.

szellorozsa kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Ez érdekes dolog. Az előzőnél alig jött össze a mennyiség, most már 41 db van. Mondjuk csak begyűjtöm, ha eszembe jut, háromszor horgásztam idáig. 5 napig nem leszek, szerintem már bőven elég lesz, ami van. A bolt nem mozgat meg, ezt azért hozzá kell tennem. :)

szellorozsa, GA-BI-O-Farm és feki13 kedveli ezt.
  11. Supernagyi50

Supernagyi50 Haladó

Szerettem a pecás eventet. Most már nem szeretem. Igaz, nem csináltam meg a gazdaköriket, így nincs zsetonom. Már több mint 15 éve farmozok, de nem volt gondom ezzel az eventtel, nem volt olyan event, ami az előző eventekbe nyúlott volna vissza. Sajnálom, de ez most kimaradt nálam. Kezdem unni már ezeket a kínlódós eventeket, ez már nem játék, sajnos, nyögvenyelős lett.
    A kitartó gazdáknak további jó játékot kívánok!
    Supernagyi50

12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Rosszul emlékszel.
    A Pecás eventek 2019. óta több eventet magukba foglaló (átfogó) eventek voltak, csak a 2023-as év kimaradt.
    Szóval nem újdonság.
    Pecás
    >>Farmkupa - eventeken átívelő pecás event<<
    2024. június
    >>Vízi kalandok<< 2022. július
    >>Gonosz vizek<< 2021. október
    >>Vízmánia<< 2020. július
    >>Nyári haldorádó<< 2019. július

Ettől eltekintve természetesen egyéni ízlésed, hogy szereted e az átfogó eventeket, vagy sem. :)

13. PBerti

PBerti Haladó

Egyik kedvenc eventem. De a svindlertábor kimaradt,így bukom a felhőt ha jól tudom...Szuperül ki van ez is találva a nyári szabik alatt mindenkinek kimarad egy egy event...akkor miért is horgásszak tovább???

14. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

ha az első hétvégét megcsináltad és megszerezted a Strandlabda zsetonokat (2 db), akkor nem késtél le semmiről. A másik kettőt, majd ezen a hétvégén, 22-én 10 órától lehet megszerezni.

3. küldetés

A küldetés kezdete (várhatóan): 2025. augusztus 22. (péntek) 10:00 óra
    A küldetés vége (várhatóan): 2025. augusztus 24. (vasárnap) 22:00 óra

A Svindlertábor event 3. küldetés feladatsora

(Az időkorlátos feladatra rendelkezésre álló idő: 02:50:00 óra)

Sok sikert!

vihence, apumbiapa, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  15. PBerti

PBerti Haladó

Szia! Köszönöm a választ. Nem csináltam meg és most hétvégén sem leszek itthon,úh sajnos ez nem jött össze...pedig horgászom ezerrel. Jobb lett volna,ha a boltba került volna a felhő,nem pedig buborékba.

inanna11, Luminary és szellorozsa kedveli ezt.
  16. Mathiasz

Mathiasz Fórum-zöldfülű

Én csak időszakonként játszok, sok tapasztalatom nincs. Emlékezetem szerint az eventeket mindig is úgy csinálták meg, hogy azért a nagyon kezdőfarmokon kívül bárki részt tudott venni benne, akár teljesíteni is. De most van egy eventeken átívelő event, aminél ha nincs végig feloldva a szentélyed, akkor ráfáztál igazából :D .

17. pünköstinééva

pünköstinééva Fórum-zöldfülű

Szép napot! Én megcsináltam a 3.hétvégi eventet(a mostanit) ahol a strandlabda volt a jutalom,de sajnos nem kaptam meg a labdákat és nem tudom kiváltani a felhő és a többit se..Utána tudnátok nézni mi történhetett a strandlabdazsetonjaimmal.Válaszotokat előre is köszönöm.ID:45537577

18. kannap

kannap Járnitanuló

Segítségkérő topicba menj, itt ritkán van moderátori jelenlét

Othep, pünköstinééva és Sylja kedveli ezt.
  19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint sajnos nem teljesítetted a Svindlertábor 1. küldetését (sem a másodikat), így nem tudod kiváltani a felhősort, mert nem szerezted meg a Strandlabdazsetonokat az 1. hétvégéből.

Ennek ellenére azért horgássz, és szedd ki a Békás mennyország eventből az apróbb ajándékokat.
    Ezek is a farmod javát szolgálják.

Kérlek, ha legközelebb problémád támad, akkor valamelyik Segítségkérő topikot használd a Fórum főoldalának közepe táján.

A panaszládák nem segítségnyújtásra lettek tervezve, tehát adott esetben sokkal később kaphatsz segítséget, ha ide írsz.
    Köszönjük, ha ügyelsz erre. :)

20. lizbet54

lizbet54 Fórum-zöldfülű

Hiába csináltam meg mindent, ha az első hétvégi küldetésből nincs meg a labdám, nem válthatom ki a felhősort. Jobban kellett volna figyelni! Igen, persze! No, ja! Ez csak egy játék, mégis bosszantó. És nem csak én jártam így.:(

kannap és adri68053068 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.