Visszajelzés Baba Mau vásárlója (2020. július) eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 30.7.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [mendy]

  [mendy] Haladó

  Sikerült megnyernem a kutya barlangot /még egy sem volt´)....nagyon boldog vagyok...egy kör alkonyi virág és 2 kör fojtófü és boszikorsó kombinációval elég jól adta a felröpit.
   
 2. ulmo12

  ulmo12 Fórum parancsnoka

  Uhhh! Sziasztok!
  Sikerült végigvinni, most lettem készen. A felhőt már tegnap megszereztem, nem is értem mire hajtottam úgy, mintha még egy felhő lenne a végén. (Azt hiszem kavarodik a fejemben ez a töméntelen event.) Így hát meglett a Pokoli kutya, immár 13-an vannak (x3=39 pokoli kutyafej tud ugatni egyszerre a teliholdasomon xD). Attól tartok a Vízisís látványosságban nem leszek ilyen sikeres ... :(
   
 3. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Mindentudó orákulum

  A zseléfülgomba megfelelt a belé vetett bizalomnak; még maradt is 15 röpi. Kész lettem - és beadni sem felejtettem el.
   
 4. swarek

  swarek Utánpótlás-írogató

  Bocsánat, hogy csak most, de aratni kellett. :D
  Szóval, ez a farmom jelenleg 91-es szinten van, nincs panni, semmi extra. A kupákat még töltögetem a gazdakörben ( növényes jelenleg 14-es, éppen a 15-höz tart a beadogatás, állatos 12-es, ha lesz annyi állatom, akkor átlép a 13-es szintre), de még a nagyobbikon is sajnálok annyi állatot/növényt bedobálni, nemhogy itt, ahol még állataim/növényeim se nagyon vannak. Nem olyan régen kezdtem újra ezen a kis farmon, szóval rendesen le van maradva, ahogy az ilyenkor illik. :D A kupák jelenleg a tölgyesen dekkolnak, ott tolom rózsával a felröpizést, de megvallom sok hatását nem érzem ezeknek...
  A tölgyön sincs még kiváltva a kupák beadási lehetősége, ahhoz ugye 300 csillag kellene, amennyi jelenleg nincs, bár igyekszem haladni a gazdaköri feladatokkal, hogy gyűljön a csillag, meg a bahán az AB is. De ugye jönnek az eventek sorban, így azért nehéz haladni a gazdakörrel. És itt felhoznám azt, hogy miért érdemes a kicsiknek tolni az eventeket. Amikor nyereménynek ládák vannak, nem is 1 db, vagy olyan dekor, ami pluszos, tehát ad valami extrát, esetleg elérhető a felhő, ami ládát ad, vagy csökkenti a növények érési idejét, állatokét stb, az bizony a legnagyobb segítség. Éppen ezért is igyekszem csinálni az eventeket sorban, ahogy jönnek, és ha nem is teljesen a végéig, de amíg tudok, addig eljutok, mert a sok kis nyeremény mindig jól jön. Ezt tényleg csak most látom át igazán, hogy a nagy mellett viszem a kicsi farmot is. A nagyon nem figyelem annyira a köztes ajándékokat, nyereményeket, csak a végcélt, a felhőt, a "számomra" ott fontosnak vélt nyereményeket.
  De vissza a kis farmomhoz. Jelenleg a rózsát, és a szegfűt felváltva próbálom nemesíteni, sajnos nem sok sikerrel, bár a szegfűt még évekkel ezelőtt elkezdtem, ahogy elértem a szintjét, sajnos azóta sincs teljesen kinemesítve, bár nullázni nem is tudnék vele, mert nincs hozzá felhőm. A rózsából is csak 1 nemesítés hiányzik ahhoz, hogy 8 perc legyen ( nekem most 51 perc körül van kész), ha jól emlékszem, akkor felhő nélkül ennyit tud. Felröpik szempontjából a nemesítés szintén hasznos, bár csak azoknak igazán az, akiknek van hozzá felhő, és elég szupertrágya, mert ezek nélkül sajnos sok felröpi rövid idő alatt nem fog összejönni, ami pedig sokat számít egy-egy event esetében. A mostani eventnél szerintem nem megérős szupertrágyát felhasználni ilyen érésidő mellett, mert sokáig foglalja a területet, viszont sokszor kell géphez ülni, amire nem mindenkinek van lehetősége. Szóval kicsiknek javaslom, hogy ha nincsen több ezer szupertrágya, se felhő hozzá, akkor a nemesítést ahhoz használják fel, hogy esti ültetéssel másnap minél korábban lehessen aratni. Ha van beáldozható mennyiségű szupertrágya, akkor mehet a 8 perces rózsa is. De tényleg jól át kell ezt gondolni, mert csúnya bukta lehet belőle.
  A területek is hiányosak a kis farmon, a zuhatagok szigetéből 3 rész még hiányzik, a gombaerdőből meg 6 rész, a kicses sziget meg még sehol sincs. A kincses szigetet leszámítva a többi terület igen nagyon számít egy olyan eventnél, ahol a felröpik onnan is jöhetnek, vagy lehet eventgazt ültetni. Most leginkább a telihold miatt problémás a hiányos gombaerdő, mert ha az ott teljes, akkor kevesebb időbe került volna az eventgaz, és valószínűleg meglett volna a felröpi is. Viszont azt tudjuk, hogy bármennyire is szeretne ott bővíteni a gazda nem olyan egyszerű, mert korlátozottan van nyitva a terület, a gazdakörik pedig rengeteget kérnek érte.
  Ha valami adat még kellene, akkor nyugodtan írjátok meg, hozom a választ.
  Egyébként annyit megjegyeznék, hogy egy kisebb farmokat leginkább a sok event az, ami vissza tudja fogni a fejlődésben, annak ellenére, hogy a sok kicsi nyeremény sokra megy. A kis farmokon nincs annyi minden, és ez erősen összefügg a termeléssel, amit viszont akadályoz a sok event. Szóval úgy vélem, hogy aki most kezd bele a farmozásban, az sokkal rosszabb helyzetből indul, mint amikor mi kezdtük. Hiszen mi javarészt együtt fejlődtünk a játékkal, míg ők belecsöppenek egy eventekkel teli hajtásba, ami mellett termelni nehezen lehet, felhozni a készleteket nem nagyon lehet. Ha meg az eventek helyett ezzel foglalkozik, akkor lemarad a ládákról, valamit adó dekorokról, felhőkről, amik meg mindig jól jönnek, és amivel könnyebben tudna teljesíteni egy-egy erősebb eventet.
  Szóval ez ilyen ördögi kör, a 22-es csapdája. Ha nem töltöd a pajtát, nem lesz csp, nem tudsz piacozni, nemesíteni, tenyészteni, ami elég nagy hátrány egy tenyésztős eventnél, vagy egy felröpi igényes eventnél. Ha meg nem eventezel, akkor buksz olyan felhőket, amik rövidítik egyes ólak érési idejét, vagy növényekét, vagy segít a nulla percezésben, ládát ad, amiből jöhet szupertrágya, kk, csillag, AB, stb szükséges cucc.
  Hogy mi lenne a megoldás azt most így hirtelen nem tudom, vagyis inkább nem most elemezném ki, hogy szerintem mit hogyan kellene változtatni annak érdekében, hogy a kisebbeknek is legyen sikerélményük...
   
 5. ulmo12

  ulmo12 Fórum parancsnoka

  Megkezdtem a teliholdas "berendezését" a következő nyitásig, ami az eventnaptár szerint augusztus 30-án várható.
   
 6. Ribiszke

  Ribiszke Fórumfelvigyázó

  Sziasztok, meglett a kutyabarlang. :)
  Mi az a felröpis felhő? Szerintem én teljesen megfeledkeztem róluk. o_O
   
 7. Mica67

  Mica67 Fórum ismerője

  Sziasztok!

  A felhőt sikerült megszerezni :) Az utolsóhoz még hiányzik pár felröpi, amit már nem fogok tudni megszerezni. Sebaj, a lényeg megvan :)
  Még lemegy egy rövid vetés, aztán átrendezés.
   
 8. BackOffice

  BackOffice Team Leader Team Farmerama HU

  Szia!

  >>KATT<<
  Itt találod szépen összegyűjtögetve mindazt, ami valamilyen formában valamelyik felröpire hat.
   
 9. Ribiszke

  Ribiszke Fórumfelvigyázó

  Köszönöm! :)
  Úgy látom, a különleges tárgyasok közül 3 van meg nekem.
  De nem szoktam külön aratni őket.
  Csak a szülinapi kívánságos 5%-osról szedem le a botanikus kertet, ha sikerül elkapni. :)
   
 10. muksika

  muksika Törzsjátékos

  Tíz perccel a vége előtt sikerült teljesíteni végig. Pöccre kiszámoltam. :p:D
   
 11. Kékmadár1

  Kékmadár1 Forum Moderator Team Farmerama HU

  Kedves játékosok!
  Ez a nem mindennapi event, véget ért.
  A topik zárja kapuit.

  Gratuláció a sikeres befejezésért, és mindenkinek aki lehetőségeihez képest teljesített.

  Köszönet, a tanácsokért, biztatásért, hozzászólásokért!
  Találkozunk a következő csevegőben!
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.