Visszajelzés Bahás fejlesztések csevegője

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 13.5.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. FA-HU

FA-HU S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Ebben a témában van lehetőségetek a BAHÁS fejlesztésekről csevegni.

Ebben a témában kizárólag a bahás fejlesztésekkel kapcsolatos hozzászólások elfogadottak. Minden további hozzászólás off-nak minősül és törlésre kerülnek.

A fórum szabályzata ebben a topicban is érvényes: A Fórum szabályzata
    Érdemes ezeket átolvasni, mert a szabályok nem ismerete nem mentesít azok be nem tartása alól.

Együttműködésedet köszönjük!

Eredményes fórumozást kíván,
    A Farmerama csapata

Kuzdern kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Tetszik az új fa. :)
    Köszi!

feki13, _Ilona49_ és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Hello apja!

kerestem a topikot de most látom, hogy újonnan nyílt :D Nem tudom én sajnos nem rendelkezem túl sok szépérzékkel, viszont a matekja nem hazudik! :D Már az XL változat is 12 órára rövidíti a dolgot ami bizony veri az eddigi rózsaszín selyemakácot ami 17 óra és 10.360PÉ ellenben az új fával 12 óra 9.760PÉ.

Vasárnaptól le is cserélem a területeimet erre a fára és úgy folytatom tovább az altatásukat.

Bár azt megjegyezném nem tudom mennyibe fog kerülni mert nem látom a fák CSP árait a leírásban.

zsani_apja, Kuzdern, -Holdfeny-. és 2 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia
    14 órakor kiderül... Drága lesz... de gyönyörű:D

5. Alnassram

Alnassram Járnitanuló

Az új Baha XL-es fa érési ideje, az előzetes információhoz képest 12:30 lett.

-Holdfeny-. és Luminary kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ez várható volt. A 14 órás fák XL változatai 12:30 érésidejűek. Az XL fák érésideje a sima fák 90%, vagy ahhoz nagyon közeli. Ebben a játék egyébként nagyon következetes.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Terméstündér

Terméstündér S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    Köszönjük a visszajelzést. A Rózsaszín trombitafa érésideje az ismertetőben módosításra került.
    Kérjük, ha ilyen elírással találkozol, akkor használd a jelentés gombot, - a szövegdoboz bal alsó részén találod - hamarább értesülünk róla és előbb tudjuk a javítást elvégezni.
    Köszönjük.

Sali~*.*, Othep, nagymami2 és 3 más kedveli ezt.
  8. Moonlight2026

Moonlight2026 Járnitanuló

Tudom, hogy nem ez a legfontosabb dolog, de megváltozott a lajhár? Hát, mennyire aranyos már!!
    :inlove:

-BombadilToma- és feki13 kedveli ezt.
  9. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Hohó, véletlen volna? :music: