Visszajelzés BAHAMARAMA-i hajóút - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 20.7.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Szia!
    Privátban neked is felajánlottam segítségem, de nem válaszoltál. Kérlek,a postahivatalban, a farmodon, a városban, látogass el, kérlek!

jutka190226 kedveli ezt.
  2. strawberry49

strawberry49 Rutinos

hamuska, zolix93, Hahacska és 32 más kedveli ezt.
  3. Bálint_agazda

Bálint_agazda Fórum-zöldfülű

Szia!
    A leveled megkaptam, háromszor is próbáltam válaszolni játékon belül, de az üzenetek nem jelentek meg a Kimenő üzeneteim között. Nem tudom mi lehet a gond.

Előre is köszönöm a ssegítséget!

Hálás szívvel,
    Bálint

4. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

Sziaztok haladok meg leszezis mindeknek jobat :)

Fuhur, sutimami57, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  5. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Event letudva, pár napig pajta töltögetés lesz. :)
    Mindeninek további jó játékot. :)

cirmi54, sutimami57, Pitemano és 4 más kedveli ezt.
  6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha gondod, problémád támad valamelyik Segítségkérő topikot (pl. ezt: Minden egyéb kérdés ide) keresd fel, mert az eventcsevegő nem a segítségnyújtás helyszine.
    Nincs esetleg túl sok kimenő leveled? Törölj néhány feleslegeset.
    Ha ezután sem jelennek meg a levelek, akkor egy böngészőváltást és /vagy géptakarítást javaslok.
    Ha ez nem oldja meg a helyzetet, akkor farmnévvel és ID-vel hozd a problémát a javasolt topikba.

juliannakoczkas és jutka190226 kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Nálam még a zsiráf mindig a hajóban tartózkodik. Micsoda kényelmetlen lehet szegénynek. :D Gondoltam, picit megpörgetem, most, hogy haza értem.
    Ahogy látszik, megint elhamarkodtam. Főleg az elpörgetés után gondoltam így, mivel most jött 2 db +1 növényre. o_O Most, amikor mindjárt alvás lesz.. :D

-Erbrow-, PZoli64, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  8. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

csatlakozom és egyetértek......:):)

-Erbrow-, Pitemano, Esőfelhő* és 3 más kedveli ezt.
  9. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

sziaztok sikeresen végeztem most pihi :)

Fuhur, jutka190226, maszilva és 4 más kedveli ezt.
  10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Az én hajóutam is véget ért...könnyű kis event volt, így a nagy melegben:p
    További nyugis vasárnapot mindenkinekxD

Fuhur, jutka190226, rozo52 és 16 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Olyan meleg van, hogy már a szigeten és a farmon is izzadnak a növények:music:
    A következő eventban felhőt is szeretnék;) - Hűsítésnek:p

12. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Megcsináltam volna bónuszok nélkül is,de már csak egy-egy behajtás volt a Jackoknál :D:D:D
    Na szóval aki kész annak gratula aki még csinálja sok sikert a befejezéshez:inlove:
    Ja és a covid még mindig köztünk van, alig látom mit írok úgy könnyezik a szemem, vigyázzatok magatokra:p

13. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Jó reggelt!

Hát én nem tudom, ki és hogy állítgatja az eventekhez a felröppenők mennyiségét, de ezt a mostanit már vasárnap befejeztem, azóta összejött annyi, hogy újra meg tudnám csinálni.
    Ezzel szemben nem egyszer pont a felröpik száma miatt "idegeskedtem", hogy összejön-e a végére vagy sem...
    Tarlórépa a leghosszabb érésűm jelenleg, itt a kezdéskor 184-et adott rá egy területre, más eventeknél ez 120-130 körül szokott lenni.

Kuzdern, inanna11 és jutka190226 kedveli ezt.
  14. zolix93

zolix93 Junior szaki

Sziasztok!

Sikerült végigvinnem az eventet teljesen. A felröppenő nagyon necces volt, 1 órán belül az event végéhez lett meg. Az oldalsávokról ne is beszéljünk, hiszen aranybanánokat is kellett kapirgálnom hogy meglegyenek a kért növények :D. 1 hónapja kezdtem újra a játékot, örülök hogy sikerült kicentiznem a dolgot. Most még van több időm, igyekszem csipegetni a dolgokat, de nem célom azért hogy maximalista legyek, mert sok korábbi böngészős játéknál ütött az vissza már nekem.

A következő eventekre legalább sikerült kicsit tanulnom, s készüléssel remélhetőleg jobban is fog majd menni. Persze a jövőben nyilván kérdéses lesz hogy egy nap hány aratás fog tudni beleférni az időmbe minden egyéb más elfoglaltság mellett. :) De addig is bőven van még számomra felfedezni való a játékban, ami rendkívül poztitív dolog. Jó játékot és további sikeres eventezést mindenkinek!

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

A "Bahamaramai hajóút" event véget ért.

Zárjuk a csevegő topikot.

Köszönjük a tapasztalatok megosztását, a segítséget a kérdezőknek.

Találkozunk az újabb event csevegőiben!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.