BAHAMARAMA változásai csevegő archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 11.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét
    Itt olvashatsz róla: Kincses sziget és kikötő

Gio, sziszi1965 és szotyola2011 kedveli ezt.
  2. szotyola2011

szotyola2011 Törzsjátékos

Köszike...- szép/jó hetet! :)

Gazda: ideals2011ID: 27170900

sziszi1965 kedveli ezt.
  3. Ápriliska

Ápriliska Fórum-zöldfülű

Hello! Segítséget kérnék Bahama 9. szentély. Hol tudom aktiválni a 9. szentélyt?
    Találtam már erre kérdést itt a fórumon, ahol válaszként ez a link volt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/
    De sajnos itt még csak 8 szintet említ. Így továbbra sem tudom hogy miként léphetek be a 9.-be, hogy vagy a zöld tea szobrot, vagy a csavart pálma szobrot megszerezhessem.
    Köszönöm szépen előre is!
    Ápriliska ID: 1443608

ulmo12 kedveli ezt.
  4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Talán nem olvastad át a kapott linken található leírást. A 2. hozzászólásban a táblázat 9 kamrát említ és ír le részletesen. Természetesen a 8. után található a sorban a szentély alján és 45 arany banán kell a megnyitásához.

sziszi1965 és ulmo12 kedveli ezt.
  5. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Ha minden igaz, a 9. kamra kerek rúnája előtt van egy fehér kereszt zöld négyzetben. Arra rá kell kattintanod és az ott jelzett aranybanán mennyiséggel ki kell nyitni magát a kamrát. Utána tudod a benne lévő szobrokat kiváltani.

.barbi1. és sziszi1965 kedveli ezt.
  6. Ápriliska

Ápriliska Fórum-zöldfülű

Köszönöm a kedves és kellőképp kioktató választ.... :( legközelebb sokkal aprólékosabb leszek

Köszönöm szépen!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.11.15
    genka53 kedveli ezt.
  7. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Na ezt is megértem, kiváltottam mindent a szentélyben a 3 új fa kivételével. (na meg persze a tenyésztési csomagok kivételével)
    Hát nem gondoltam, hogy egyszer eljutok idáig, de most nagyon boldog vagyok.
    Ja, és nem a mostani hiba miatt, és nem is mentem mínuszba, saját kuporgatottból jött össze szépen lassacskán. :)

dagaz70, Mag-Anya, .barbi1. és 14 más kedveli ezt.
  8. dióbélmama

dióbélmama Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Nem régen váltottam ki a bahamát és az összes banánom elment a 3 területre, + cukornád, maracuja, fahéjra, de nem tudom mit lehet ezekkel kezdeni, azon kívül, hogy barimarinak odaadom ? Szokott kelleni eventhez, vagy valamelyik gazdaköribe? Tudom, azért csinálták ezt az aranybanános dolgot, hogy ne lehessen hamar megunni a játékot, de így, hogy csak ötöt ad szintlépésenként nem tudom mikor lehet eljutni odáig, hogy valami jó "pénzes" gazdakörit lehessen vele csinálni. Szerintetek miket érdemes következőnek kiváltani? +kérdés: víztartályt nem lehet ott kitenni ?, van 4 tartályom, de a bahamán áthúzva szerepelt mikor ki akartam rakni.

9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az említett ültetvényi növények piaci ára rendkívül kedvező.
    A szigetre a kút dekorációs elem helyezhető ki.

Gio, sziszi1965 és ulmo12 kedveli ezt.
  10. mebajah

mebajah Fórum császára

Add el!A gazdaboltban viszonylag olcsón minden nap megvehetsz 100-at,és irány a piac!

dagaz70, Gio, .barbi1. és 3 más kedveli ezt.
  11. .attila80.

.attila80. Junior szaki

Sziasztok!

Néha-néha olvasgatok itt is és felmerült bennem egy pár kérdés. Már 263-as szinten vagyok és 11 aranybanán kellene ahhoz, hogy mindenem ki legyen váltva a szentélyben, ez a hiányzó banánmennyiség meglesz szerintem még a héten. De azt nem tudom, hogy ha jön valami újítás vagy valami, akkor mit fogok csinálni.

Mit gondoltok lesz valamikor valami újítás?

Gremonzo kedveli ezt.
  12. -rex18-

-rex18- Törekvő

sziasztok nekem csak egy gondom van hogy valamelyik eventen kaptam valamenyi arany banánt kiváltottam 2-3 dolgot és más napra minuszba jöttem ki

13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem kaptál eventben annyi banánt. Téves kiutalás volt amit el is költöttél. Amikor a rendszer visszavette a rosszul kiadott banánokat, az egyenleged negatívba fordult.

14. Apóca72

Apóca72 Járnitanuló

Sziasztok!
    Megtudja mondani valaki,hogy hány szint van a Bahán?
    Most 223 a szintem.
    Lesz e valami új gazdaköri...stb?
    Köszi

15. Laboviti

16. Apóca72

Apóca72 Járnitanuló

17. Gremonzo

Gremonzo Utánpótlás-írogató

nem beszélnek újításról, csak termeljük és tenyésztjük ugyanazokat..............de minek?

pereputtyék, .attila80. és dalmata10 kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

dalmata10, csopke1 és Gio kedveli ezt.
  19. Apóca72

Apóca72 Járnitanuló

Sziasztok!
    Kiváltottam az acai pálmát,azt mire tudom használni?
    Lehet,hogy felesleges volt?

20. Laboviti

Szia!
    A piacon is tudod árusítani az Acai bogyót.

Apóca72 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.