Visszajelzés BAHAMARAMA változásai csevegő

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 13.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia

jó lesz ez a újítás... legalább egy totális bontás után újra rendezhetem a farmrészeket:music:

agi770, Swartsch és feki13 kedveli ezt.
  2. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

Ha a bahára teszed ki, akkor igen.

3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Örülök a bahás bővítésnek, de jól feladták a leckét. :D A terület teljes kitisztításához igen sok BTP kell. Holnap átalakítok mindent. A baha szintet is örökre elintézték. :D
    Akkor hajrá nekünk. ;)

-kaktuszable-, Sali~*.*, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Legalább nem akarunk egy darabig szintbővítést...

5. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum bárója

Még nem számoltam ki, hogy mire elég ez a btp, de most meglesem :)

6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

1.030 288.061.739.2002.594.750.000 Esőfonó gyémánt
    1.031 290.656.489.2002.620.040.000 Kék amazon vas

7. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum bárója

Szió,
    Nagyon szépen köszönöm :)

genka53, Swartsch, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  8. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Hahó.
    No segítsen nekem valaki rendet rakni a fejemben. Milyen Tp-t kapok a futtatóból és milyent az új bahás területről?

9. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)
    Ezekre a területekre nem a TP vagy BTP miatt teszünk ki dekorokat, hanem a dekorokra ható %-os szorzójuk miatt. Persze adnak valamennyi TP/BTP-t de ez nem jelentős.
    Vannak olyan dekorok, amik vagy csak farmos területeken lévő dekorkra (vagy akár egyéb dolgokra) hatnak és van olyan ami csak a bahásokra (és van ami csak teliholdasra), de a legtöbb (függetlenül attól, hogy bahás vagy farmos területre teszed ki) mind a farmos, mind a bahás dekorknál növeli a TP-t illetve BTP-t (mint ahogy a felhők esetében).

10. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Köszönöm a válaszod. Az este már agyhalott voltam, csak gyorsan elolvastam. Engem az zavar meg, hogy általában az szerepel a dekornál, hogy Tp, vagy Btp kihelyezéstől függően. Tehát ha kiteszek egy galaxisrengetőt a futtatóba és az új bahás területre is, akkor mindkettő az összes területen növeli a Tp és Btp mennyiséget?

11. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

Aratás után a hozam, amennyiben a Bahán van, akkor oda íródik jóvá, viszont a 15 % bónusz mind a Bahán, mind a farmon lévő dekorokra szorzódik.

[​IMG] Érési idő: 20:00 óra
    Méret: 2x1
    Hozam: 5750 TP / TTP kihelyezéstől függően
    Egyéb bónusz: 15% TP/BTP bónusz dekorok esetén 2 órán keresztül

Dolphin, Zsuzsikan, nagymami2 és 11 más kedveli ezt.
  12. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Köszi. Így már tiszta. Már csak azt nem tudom, hogy mivel vegyem rá magam, hogy átnézzek mindent és rendet tegyek a területeimen :)

13. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Ezzel nem leszel egyedülxDxD
    Ma event kezdődik,.. nem jóxD, nem érek rá
    utána cserenap,... nem jóxD, mert ...xD
    na meg meleg is vanxD....
    Jó, hogy lesz egy új terület, de a megszokás nagy úr!xD
    Furi lesz, de egyszer majdcsak rászánom magamxD, talán Hétfőn, vagy kedden...xD

Sylja, Swartsch, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  14. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Szerencsére most időmilliomos vagyok, betegállományban leledzek :) Nagyon furcsa :)
    Imádom a cserenapot. Bár egyre nehezebben találok bármit is. Már szinte csak dekorokra megyek. A farmos és bahás fáimat kell átnézni, lecserélni.
    Tervem még nincs. Annyit mondtam az előbb a páromnak, hogy igyekezzünk vásárolni mert főznöm kell és 2-kor megszünök létezni :) Szerintem rámegyek én ma az eventre, közben bevásárolok a bahán. Szerencsére még annyira sok dekorom nincs, hogy gondot okozzon a kirakásuk :) Tegnap megnéztem, valahova az 1080.-ik szint környékére érkezem. Banánom elég lesz. Aztán taktika nélkül haladok majd előre :)

15. -Holdfeny-.

Gyógyulj meg gyorsan... :inlove:
    Taktkika nélkül játszom én is folyamatosan:DCsak a játék öröméért;)

.julia0905. és SnéDóri kedveli ezt.
  16. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Köszönöm. Sajnos műtét vár rám, szerencsére nem betegség ez csak állapot. Igaz, igen fájdalmas csípőizület kopás. Időpont meg 2027-re :)
    A valóéletben sem szeretek taktikázni, és nem tudok kibújni a bőrömből itt a játékban sem.

Zsuzsikan és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

2027:eek:o_O Az messze van... :(
    Én gerincsérvvel buliztam 11 hetet.... szerintem a dokim a bahamarára küldött már mire megtalálta mivel segíthet:cry:

Nagyon csábít az új bahama csomag... ha valóban 5-5-5 xxl fa van benne akkor megérős;)

SnéDóri kedveli ezt.
  18. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Nem sietek sehova, idővel meglesznek a fejlesztések. Az eventes legkisebb csomagokat szoktam megvenni, meg alkalmanként a nagyon megérős ajánlatokat.

-Holdfeny-. és inanna11 kedveli ezt.
  19. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Sziasztok !

A bahán már él az új szintrendszer
    Kettő előtt megettem egy egész lángostxDxD és jött a felugró az új szintemről és egy rakat banánrólxD

maszilva, Kuzdern, -Holdfeny-. és 4 más kedveli ezt.
  20. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az ismertetőből:
    • A további szekciók feloldása Bahamarama szinthez kötött, továbbá mindegyik területrész feloldása arany banánba kerül.
    Kérdésem: Jelenleg a 1222. szinten vagyok, a második ......és következő szekciókat mégsem tudom feloldani. Arany banán bőven van, a szentélyben is minden szobor kiváltva.
    Mi lehet az oka?

Kuzdern, Swartsch, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.