Visszajelzés Barlangkutatás - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 27.1.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok, sajnos a felröppik miatt vagyunk azt hiszem sokan így, letermeltem még tegnap délután az event gazt, hiába raktam hosszút éjszakára adott 57 db-ot, ez jól ki van találva, nagyon pénzre megy a játék.

2. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

1080 sarló és csákány??xDxDxD Honnan is? :mad::mad::mad: Kissé elszállt a fejlesztők billentyűje. Még egy event amit elegánsan elengedek, majd én eldöntöm mire költök farmaranyat.

FREYA1., Fenyvesi1010, jutka190226 és 6 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

No végre földbe van a második gaz... és a véghajrához is maradt 100 felreppenő...;)
    Alakul ez!

4. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Én is úgy érzem, hogy ilyen röpi tempóban még a felhőig sem jutok el. Kár volt erre pazarolni a dolgokat. >:(

FREYA1., Judit5753, Fenyvesi1010 és 4 más kedveli ezt.
  5. csillekerek

csillekerek Járnitanuló

Oké hogy neked jön a felreppenő de akinek nincs pannija mert nincs pénze rá ülteteti a 19 órás növényt maya maszkkal meg gyógykenőcsel meg bölcsességgel mégse halad a felreppenövel esőcseppem csak az van amit kiszedek a gazdakörből meg amit a három fám ad.10 éve játszom a játék kedvéért de itt már ha nincs pénzed vásárolni akkor vagy abbahagyod vagy elégedj meg azzal hogy nincs sikerélményed jó gazdálkodást!

FREYA1., Fenyvesi1010, jutka190226 és 2 más kedveli ezt.
  6. Haar-Anna

Haar-Anna Utánpótlás-írogató

Külön jó,hogy a szigeten van az event,mert szokás szerint be se tölti. 7.30 óta szenvedek. A 6 farmomból 3-on sikerült elindítani ,de tegnap csak 1x tudtam aratni ,nem volt netem. Ma legalább a 3 farmomat felakartam turbózni ,de azt is feladtam.Sikeres eventezést aki küzd és bizakodik.

Nagyii58 kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Szia!

Nem pénzre megy...
    Az alap event a felhőig tart... A többi az bónusz, azoknak akiknek van egy halom exrta a farmjukon;)

8. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szép Jó Reggelt!
    Röpit próbálok hajkurászni, sisakbabbal...1 terület 113 röpit adott, még 500 db kellene, hogy tovább tudjak haladni:sleepy:ez most így 1 kicsit vészes...a piccolo ládáért szeretem volna megcsinálni az eventet...na de mi lesz a ládában...:music:multitaszking zseni, vagy véletlen 1 farmarany fa...megnyomjam a gázpedált vagy a felhőnél kiszálljak...ez itt a nagy kérdés:pde jó lenne a jövőbe látni...na de a rossz oldalnak is van, 1 kicsi jó oldala...lesz bőven sisakbabomxDlegyen szép hétvégétek;)

tewo, vihence, missuzy_53 és 20 más kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ugyan már rég túlhaladta a topik a témát, és választ is kaptál, de megerősítem: én is 3-4-5 részletben teszem ki a Pannikat. Nyilván a leghatásosabb az lenne, ha egyesével pakolnánk, de az a pár röpi, amivel többet hozna a konyhára nem éri meg a macerát.

vihence, Kuzdern, -forrest-gump- és 4 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Kitartás;) A sisakban fontosxDxDxD

11. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Akár mire megy is, már elment a kedvem tőle:oops: Odaírhatták volna, mire megy, mert lehet hogy el se kezdem:p Na most már mindegyxDxDxD

12. -Holdfeny-.

Értem... :(
    Próbáltam jelezni, hogy illene az ismertetőbe betenni meddig tart a normál event...
    De kioktatást kaptam... :music:
    Szóval igazad van, mindegy:p

13. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

10 Pannim van kint a területen, mégsem jön a felröppenő. Erről ennyit. ;):p

14. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Valószínűleg ha odaírnák is sokan elkezdenék, csak akkor arra készülnénk és nem maradna ez a rossz érzés:sleepy:

Nagyii58, Fenyvesi1010 és Kuzdern kedveli ezt.
  15. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia!
    Ugyanez a dilemmám nekem is...2 óra múlva lesz meg a felhőm, utána remélem produkál valamit ma is a kerék, mert a napszemből marha sok kell...meg még a másik 1000 röpi...pannim van dögivel, növénybevételi és jack is van, valószínűleg le tudnám ma késő estig zavarni a rövid gazt és akkor maradna időm a röpire, csak annyira nincs kedvem sisakbabot termelni 2-2,5 napig-.-. Szupit meg nem akarok pazarolni, csak hogy hamarabb meglegyek. Sajnos, túl csábító az a piccolo a végén...a röpi követelmény meg erősen túl lett tolvao_O. Aggódva várom, hogy hónap végén az ugyanilyen farmos event mit fog kérni...Nekimegyek annak a ládának, de most nem vagyok lelkes.:oops:

tewo, spagetti24, vihence és 6 más kedveli ezt.
  16. parcsi45

parcsi45 Járnitanuló

Nekem is a felröpi okoz gondot, mint másoknak! Tegnap már 4 kör siskabab ment éréscsökkentőkkel, szupertrágyával, ráadásul volt pörgetésem 1 db. 100 % meg 1 db. 200 %. de sajnos a siskababra ment el, amiből egyébként is van vagy 50 ezer. Az éjszaka ixora 24 órás növény volt szupertrágyával ma reggel arattam 6 páncél pannival 66 db-ot adott. 3 farmot viszek a 2 gyerekemét is 226-227 szinten vannak a farmok tehát nem kezdő vagyok, már a flash megszünésével is gondolkodtam, hogy abba kellene hagyni, de már talán mostanra elég jól megy a játék, de a fejlesztők elveszik az emberek türelmét, már élvezhetetlen, néha pénzt tesz bele az ember és így sajnálja több mint 10 évi munkát. Napi több órát igényel, hogy a 3 farmon dolgozzak a rengeteg láda nyitása, pörgetések stb. Most kicsit betett nekem, elment a kedvem az egésztől.

tewo, vihence, Nagyii58 és 4 más kedveli ezt.
  17. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia :) Szerintem nincs most itt olyan játékos, aki ne a felröppenőért izgulna. Én is szívok vele mint a torkos borz, pedig nem vagyok kezdő. Tudom mi kell egy sikeres eventhez, még is toporgok én is. A sisakbab jó választás, én is azt ültettem, most is. 1x1-en 7db Pannival 131 db-ot adott. egész meg is hatódtam xD Most úgy állok, (ja nem ülök), hogy 853 db sarló és kalapács van a pajtában, és érik a következő adag sisakbab. 11:20-ra lesz kész. Ma még egy kör, és szerintem meg is leszek. Tegnap délelőtt még azon vakarásztam, hogy lesz meg a felröppenő, ha 321 db van csak a pajtában? Már nem izgulok, mert biztosan meglesz. Ha Neked 500 hiányzik, akkor az 4,4 aratás ha 113 db-ot kapsz átlagosan egy aratásra a sisakbab után. Legkésőbb holnapra, vagy a estére kész leszel, no para :)

Nagyii58, Fenyvesi1010, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Igen pont ezért kellene odaírni;)
    De ez az én véleményem...

spagetti24, Evita-55, Nagyii58 és 2 más kedveli ezt.
  19. Nikita0828

Nikita0828 Fórum-zöldfülű

sziasztok! én nem tudok napszemet ültetni. Ez miért lehet? Elvileg tekertem a malomban.

20. -Holdfeny-.

Szia!

Az első adag simán meglehet mindenkinek;) A másodikért taktikázni kell;)
    Legalább nekünk vén rókáknak is van egy kis izgalom;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.