Visszajelzés Barlangkutatás - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Jan 27, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

Csatlakozom.Bevallom eddig vettem is időnként paysafecardot (csak 2000.Ft.-ért) de amiota itt megszűnt az árusítás nem megyek 40 km.-re vásárolni. Folyószámlám nincs nem is akarok,úgyhogy tart az arató,ameddig tart,aztán valószínű kiszállok. Legalább vége a "függőségnek"

mamszi5107, Fenyvesi1010 and Evita-55 like this.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Normál esetben egyet sem használok;) ez volt az első event amikor többször előkerültek... ;)
    Sok sikert Neked! és mindenki másnak is!

3. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Még 23 sarló kell és végig vittem az eventet. Sisakbabot vetettem sok érésgyorsítóval,ami beérik amire kell.Valós pénzt nem költöttem rá,csak itt a fórumon olvasgattam az ötleteket : és bejött.A 7 órás növénynél szupitrágyáztam 2 x,majd később kiforgattam 2 x 24 órás bónuszt.Éjszaka nem keltem fel egyszer sem.Mégis sikerűl végig vinni az itteni tapasztalatok alapján .
    Aki kész hatalmas gratuláció !
    Aki még küzd / többek között én is / kitartás,még sok idő van 22 óráig:)

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ugye nem a felugró sárga csíkon nézed a felröpi számát? Mert az nem jó. Kizárt, hogy csak 36-ot kaptál.

5. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Sziasztok. Tegnap azt írtam, hogy elengedem az utolsó beadást. 330 felröpi hiányzik, ha nagyon nekifeküdnék, lehet meglenne estig, de még küzdök magammal, hogy csináljam e vagy tartalékoljak. Nagyon nem szeretem a cél előtt abbahagyni. Most mit tegyek?

6. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Az első nap öröme, hogy kész a hosszú növény, elszállt. Nagy kínnal most jött össze a felhő röpije, úgyhogy ennyi volt:sleepy: Gratulálok mindenkinek, aki végig tudta vinni:) Szép napot!:):)

7. edoka1965

edoka1965 Fórum-zöldfülű

Ez nem hogy lehetseges.Csak egyiket lehet meg csinalni kozepig. Egyszeruen lehetettlen a tobbi.kezd unalmas lenni

8. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Sziasztok!
    A reggeli aratással megjött a hiányzó felröpi, kész vagyok a szó szoros értelmében :p
    A piccoló ládát még nem mertem kinyitni.

9. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Szia !
    Ne hagyd abba! A kitűzött célt be kell teljesíteni ;)

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Még kell két kör gaz a 4 órásból és 104 felröpi. Sajnos tegnap egy aratás kimaradt, így éjszakára a sisakbab helyett is a napszem ment, különben a felröpi ezzel a két aratással már zsebben lenne. Így még ki kell pótolnom 10-20 darabbal délután.

Most már összegezhetek. Mivel az elején látszott, hogy nem az eventgazt kell megnyomni, hanem a felröpit, így hétfő reggelig csak felröpiztem éjszakánként (sisakbabbbal és füvészkertekkel), nappal pedig 1x1-en termeltem a 7 órás gazt. Sajnos 3 kimaradt aratásom volt, ezt 520 KK-val pótoltam. Tegnap meg ma 7 kör a 4 órásból (komforton, egy növénybevételi bónusszal, KK-val). Ez a bónuszon kívül 287 szupertrágyába és KK-ba került (KK-ból még kell 6 db a hiányzó 18 növényre). A felszaporítás 110 db-ot igényelt mindkettőből. Vagyis terv szerint megúsztam volna 397 szupertrágyából és 403 KK-ból; de a kimaradt aratások miatt (kb.) 420 szupertrágya és 923 KK fogyott (és ha nem rontom el a malmot a második növénynél, annak felszaporítása is olcsóbb lett volna).
    És soha ezelőtt nem fordult elő, hogy a Pannikat 2-3 aratásnál többször használtam volna; sőt, zömmel egyszer sem kellett elővenni. Most (majdnem) minden aratáshoz kitettem őket.
    Egyszer jó volt, nem volt könnyű, sokat kellett tervezni, és a végrehajtás sem volt zökkenőmentes. De most egy ideig kibírom lazább eventekkel...

11. Ananke

Ananke Fórumelemző

Nekem még a reggeli aratás után is hiányzik 14 db.:oops:

12. magduska01

magduska01 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!:) 1080 felröpiiii??? :(( Lehetetlen!!:( 500- nál járok! :(

13. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Nálam 20 híja van a felhőnek és este tudok még aratni. Ennyi röpit is a rendes szomszédaimnak köszönhetek, akik minden nap küldtek. Köszönöm Nekik, mert ha elérem a felhőt, az Ő érdemük is. Nélkülük idáig sem jutok:D

14. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

98 röoi hiányzik 40 perc múlva aratok egy tábla suggarót bizakodom ,hogy ezzel meg lesz a láda és nem kell még pár darabért lgikáznom

15. mani2004

mani2004 Törzsjátékos

Szép napot kívánok ! 887 röpim van ! A felhő lehetősége is elúszott , pedig kapáltam !Sajnálom.

Fenyvesi1010 likes this.
  16. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, ez a Te döntésed , szerintem pedig hajrá a célig. :)

17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Az a maradék már meglehet este 10-ig. Ne add fel! :)

18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ma megszánt a kerekkerék, dobott egy 200 %-os bónuszt. Sikerült befejeznem az eventet.
    Azt írja "szép volt".. nekem annyira nem tetszett. Még hogy "jót szórakoztam"? Ebben az eventben inkább az adrenalin szintem emelkedett többször a normál szint fölé. Mostanában nem szeretnék ilyen eventet. A "tologatósnak" nagyon megérősnek kellene lenni, hogy egyáltalán elkezdjem.
    Gratulálok a végzetteknek, a még eventezőknek kívánok sok sikert és elegendőt mindenből.;)

Last edited: Feb 2, 2021
  19. mani2004

mani2004 Törzsjátékos

Nagyon szépen köszönöm a biztatást ! Nem nagyon reménykedek , de próbálkozom !

20. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Még van remény! Megértelek, de itt a legnehezebb elengedni. Ügyes legyél, ne kapkod el. Egy jó aratás meg még egy kicsi.
    Drukkolok, meglátod meg lesz az a fránya felhő.;)

Thread Status:
Not open for further replies.