Visszajelzés Bazsalikom színkavalkád - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 14.8.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Ez egy fantasztikus megoldás volt. Jó lesz elmélázni rajta.

Na de mi lesz 5 mag (nem 10) esetén???

meszimarsi és spagetti24 kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Az egyszerűbb, mivel az első kör végén nincs annyi magunk, hogy a teljes területet lefedjük. Ebben az esetben a komfort nem játszik.

1. kör: 5-5 mag 2x2-be, KK, RACS -> 45-45 mag
    Ha a teljes területet le akarjuk fedni, ahhoz minimum 189 mag kell. Mivel ennél kevesebb van, ezért az első 128 magot 2x2-be tesszük, majd további 15-öt 1x2-be végül a maradékot 1x1-be:
    2. kör: 3x (42 db 2x2 + 3 db 1x2), KK nem kell, RACS -> 309-309 mag (KK nem kell, mert azzal is csak 399 lenne a növényünk, nem érhető el egyenként az 588; viszont összességében bőven megvan)
    3. kör: 3x (196 db 1x1) -> 897-897 növény, összesen 2691
    4. körtől vagy ugyanígy megint, és akkor egyformán szaporodik a növény, vagy 1-1 teljes kör mindegyikből.

Utoljára szerkesztett: 19.8.18
  3. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

5 mag esetén egyszerű dolgunk van - nem kell variálnunk a területekkel, még a második körben sem tudunk az összes területre vetni.

meszimarsi, _Cygnus_, Gio és 3 más kedveli ezt.
  4. *boszi*

*boszi* Aktív író

Még 6100 fehér bazsalikom, és kész vagyok. :) Szépen lassan, komótosan csinálom, közben halad a kerti, konyhai munka, van idő a családra is. Legkésőbb holnap délelőtt végzek vele. :)
    Drukk aki még csinálja, a többieknek jó pihenést!

meszimarsi, mebajah, Gio és 3 más kedveli ezt.
  5. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Köszönöm, csak viccnek szántam a kérdést -mondhatnám nagyképűen, de igazság szerint nem gondoltam végig, hogy mit is kérdezek. Sorry

taga1 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  6. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Sziasztok. Még egy aratás kb. 2 óra múlva és kész vagyok a teljes gazdakörivel. Ez elég laza event volt és a végén még egy tiki fa is+a 14 banán jól jön most. Mindenkinek sikeres eventet kívánok.

mebajah, Gio, ulmo12 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. édes75

édes75 Fórum-zöldfülű

sziasztok egy kis segitség kellenne ha beraktam a sárga növényt kapok még vagy honnan tudok szerezni

8. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Gio kedveli ezt.
  9. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Gyorsan keresd elő az sárga automatát és rakd ki, én is így jártan,vártam a magot!!

mebajah, stefi49, Anna051955 és 3 más kedveli ezt.
  10. -.Napocska.-

-.Napocska.- Járnitanuló

Sziasztok, ha a felhőm megvan de már nem lesz meg minden rávaló dekor akkor a cserenapkor lesz rá lehetőség megszerezni ugye?

Gio kedveli ezt.
  11. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Sziasztok. Sikerült befejezni a gazdakörit. Most gyüjtöm a "zöld pöttyöt"(szupertrágya) mert ki szeretném próbálni a komfort talajos megoldást ha lesz olyan event. Bocsi egy picit off voltam. A sok banán nagyon jól esett a végén, a tiki fát pedig sikerült elcserélnem más dologra ami hiányzott, úgy hogy megérte az eventet végig csinálni. Aki még csinálja annak drukkolok, aki kész van azoknak nagy gratula.

Janata9, spagetti24, kidmama és 2 más kedveli ezt.
  12. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Én is készen vagyok. Most számoltam össze, a 7 féle növényből összesen maradt 65 darabom. Egész jól kiszámoltam. :)

maszilva és Gio kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Minden bizonnyal. Kérdés: mibe fog kerülni? Azt borítékolhatod, hogy nem lesz belőle rengeteg.

14. ERzsike2011

ERzsike2011 Junior szaki

Tegnap kb 2320 körül beadtam az összes fehéret , azóta se kaptam magot ? !

15. Janata9

Janata9 Junior szaki

Nem is fogsz. Sajnos, a kiírás a felugró ablakban téves. Az eventleírásban benne van, hogy csak az első 3 színből adnak +5 magokat, a többiből nem. A beadott feladatok adnak valamennyit, és a megszerezett automaták X óránként 5 db-ot (nem emlékszem fejből, h. 6 v. 8 óránként).

_Cygnus_ kedveli ezt.
  16. Janata9

Janata9 Junior szaki

Szia, Toma,
    bocs, nekem valami nem stimmel:
    1., 45 X 3 = 135 mag. Ha 128-at kiteszek, csak 7 db marad, nem több.
    2., Ha egyformán szeretném rakni, a BT-ön csak 40 nagy terület van, akkor ahhoz igazítva 3x 40 db 2x2, + 5x 1x2)
    Én azt csináltam, hogy a 2 alapszántóra tettem 44 db 2x2-t + 1 db 1x2-t, a BT-re ami fért, mert a pavilonokat fenn hagytam, a maradékot pedig szétdobtam minden területre 1x2 ill. 1x1-re hogy minél több legyen a harmadik színből. A köv. körnél a legkevesebbet ültettem alapra, majd az utolsó szükséges körnél számoltam, hogy melyikből mennyi kell. 3-6 db magok maradtak.

17. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Gratulálok, Ildikó! Az első célszalagot átszakítottad. Szorgalmas játék van mögötte.

Gio és ildiko44 kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    ...
    Tudom, hogy ez a topik az event csevegője, így megosztom Veletek, hogy tegnap befejeztem én is az eventet. Aki kész, azon Gazdáknak gratulálok és további jó játékot kívánok! :) Aki még küzd, azoknak hajrá! :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.8.18
    Gio, meszimarsi, ildiko44 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    1. Amit dőlt betűvel írtam, az az alapelv hasonló esetben. Most is azt kellene tenni, ha egyféle növény lenne. Mivel 3 van, ezért kapott mindegyik 42-42 földet, ami összesen csak 126. Plusz még növényenként 3-3 db 1x2-est.
    2. Mivel a 3 farmos terület nem egyforma, nem tudjuk mindegyiket egy-egy színhez rendelni. Minden leírásom gyakorlatilag egyben kezelte a 3 területet, mert a cél folyamatosan a lehető legnagyobb aratott mennyiség volt.

Az egész egy játék volt, ami a legnagyobb hozam eléréséről szólt. Minden tanácsot, taktikát amit a fórumon olvasunk, a saját lehetőségeinkhez, időbeosztásunkhoz, erőforrásainkhoz kell igazítani. Attól még nem lesz rossz, mert nekem nem jön be.

Gio, mebajah, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  20. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

köszönöm szépen!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.