Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Köszönöm, hogy erre is figyelsz!
    Az új helyeken ezt már javítani fogom, sőt, már meg is tettem >>ITT<<. A régi szövegekhez nem nyúlok, hanem törlöm majd azokat a hsz-eket, ha meglesz helyette a jó.
    Tudom, hogy most eléggé kaotikus a dolog, de ha átvészeljük ezt az átmeneti időszakot, akkor kitisztul a kép és (remélhetőleg) minden a helyére kerül.

genka53, -ágianyu33-, Gio és 3 más kedveli ezt.
  2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

A normál talaj már jó, de a komfortnál még +4 szerepel

genka53, -ágianyu33-, Gio és 3 más kedveli ezt.
  3. BackOffice

Valóban. :oops:
    Köszi! Javítom.

-ágianyu33-, Gio, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia drága Beko/Zsu! :)
    Nagyon köszönjük ezt a fáradtságos munkát, amit az egyes bónuszhatások tisztánlátása érdekében (is) teszel! :inlove:
    Találtam még egy pótolnivalót, a "Növényekre ható termésbónuszok, Egyes növényekre" résznél a napraforgóra vonatkozóan a Tavaszi kitűző még odakívánkozik szerintem. ;):)

-ágianyu33-, Gio, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  5. BackOffice

Szia Genka!
    Köszönöm, hogy te is jöttél!
    Pótolom a tavaszi kitűzőt. ;)
    Ugye? Mondtam én, hogy ide több szem kell. :inlove::)

zsani_apja, -ágianyu33-, Gio és 4 más kedveli ezt.
  6. BackOffice

Kérek egy ellenőrzést a 3 eventnövényes hsz-re.
    >>INNEN<< indul lefelé a 3 hsz.

Kérlek Genka!
    Nézz rá >>ERRE<< és azt ezt követő 6 hsz-re! Ahol nincsen kiírva a szerkesztés alatt a hsz tetejére, azokra gondolok.
    Mert ha ez így rendben lenne tartalmilag, akkor törölném a régi hsz-eket a topik elejéről, hogy tisztuljon a lexikon.

genka53, -ágianyu33- és bota493 kedveli ezt.
  7. BackOffice

Szia megint! :)
    Én is aludtam erre a témára egyet. ;)
    A hármas tagolás (TP-termés-idő) szerint csoportosítom a teliholdast is.
    A hsz-ek egy kupacon (egymás alatt lesznek), tehát könnyen megtalálható. >>INNEN<< indul.
    Két oka is van ennek a tagolásnak.
    1. Ha vki pl. arról érdeklődik, hogy mivel lehet a teliholdason rövidíteni a növényeket és kap egy linket, ahol először át kell görgetnie a tp és a termés bónuszokon, elmegy a kedve az egésztől. :( Sajnos tapasztalunk ilyet. :(
    Ezért talán jobb a sok, lényegre törő, pontosan meghatározott tartalmú, rövidke hsz.

2. Más oka is van ennek a "szétszabdalásnak". Ahogy te is látod, gombamód szaporodnak a bónuszok. Egy hsz-be max 60 képet lehet beilleszteni. Ilyen tempóval hamar ki fogjuk nőni a 60-képes keretet. :(

genka53, -ágianyu33-, Samborg és 3 más kedveli ezt.
  8. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok, szia Zsu!
    Bocsesz, de ez olyan magas labda volt, hogy nem bírtam kihagyni. ;) Megcsinálom szívesen, ha nem "hajt a tatár", azaz ráér mondjuk... ha kb. január közepe táján lesz kész.
    Szerintem is jó lesz így, megpróbálom úgy összehozni, hogy minél kevesebb melód legyen utána vele.
    Ha valamit nagyon keresek, én is úgy csinálom, hogy először a saját farmomon nézek körbe. Továbbá a paszulyhoz megnézem >>EZT<< is. A bónuszt adó dekorokhoz és tojásokhoz pedig az általad linkelt segédleteken kívül >>EZT<<. Illetve még belenézek az Eventek topikba, illetve annak archívumába. Így (talán) semmi nem maradhat ki. (A megvásárolható felhők, dekorok, egyéb ingyom-bingyomok nekem nincsenek meg hiánytalanul.)

genka53, -ágianyu33-, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  9. BackOffice

Szia Kata!
    Idehozlak, hogy ne offoljak a gangon a lelkesedésemmel.

Nem találok szavakat. Na jó, keresgélek párat....
    Vicces, frappáns, megható, meglepő, lényegre törő, zseniááááális.

Ja, és az első szó, ami eszembe jutott: köszönöm!

Nincs semmiféle irodalmi fórumjáték, de nálam ez a vers most mindent visz. Töröm a fejem valami ideillő díjon. Előbb-utóbb kitalálom és a következő cserenapon postázom. De privátban akár ötletet is adhatsz. ;)

steve223, HéricsBáró, rozo52 és 7 más kedveli ezt.
  10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Kedves Bekó!

Sikerekben, egészségben, boldogságban gazdag új évet kívánok neked, s a szeretteidnek! :inlove:

rozo52, Gio, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  11. BackOffice

Szilveszter napján és az új év első napjaiban sokan a jó napot, vagy a viszontlátásra köszönés helyett a "boldog új évet" mondják akár utcán, akár boltba belépve.
    Igen, majdnem minden ünnephez kötődik valamiféle jókívánság. Ez az év fordulójakor is így van.

Azon már morfondíroztam ezen a fórumon, hogy vajon a boldogság szó kinek mit is jelenthet.
    Igen, mondhatnám én is azt, hogy boldog új évet kívánok mindannyiótoknak. Alapvetően ez egy szép megfogalmazás.
    Benne van egy szép szó, a boldogság és benne van az új "reménye" is.

Mégis picit kibontom, hogy én mit is kívánok nektek/nekünk 2019-re.
    Természetesen magamból indulok ki, hiszen csak olyat kívánok másnak, aminek magam is örülnék.

Számomra elsősorban az egészség a fontos. A szeretteimé és a sajátom is. Kívánom nektek, hogy 2019-ben legyetek jól fizikailag. Akinek nincs semmiféle "nyavalyája", annak ne is legyen. Aki fájdalmakkal, nehézségekkel küzd ezen a téren, neki kívánom a teljes gyógyulást. Akinek erre nem biztos, hogy van esélye, annak azt, hogy legyen türelmes a saját szervezetével, a környezetével és tegyen meg minden tőle telhetőt, hogy ez az éve szépen és tartalmasan teljen.

Fontos számomra a lelki egészség is. Azt kívánom nektek, hogy 2019-ben legyetek jóban önmagatokkal. Szeressétek akkor is magatokat, amikor nem vagytok éppen fényesen jókedvűek. Mindenkinek hozni fog ez az év is borús pillanatokat. Ne áltassuk magunkat, hogy nem így lesz. Ha képesek vagyunk elfogadni a saját reakcióinkat ilyenkor, akkor talán megoldást is tudunk arra, hogy egy-egy kellemetlen perc elmúljon. Ez nem csak magunk miatt lehet fontos, hanem a környezetünk miatt is. Hiszen nem csak mi viseljük el a környezetünkben lévőket, hanem ők is minket.

Kívánok nektek 2019-re sok mosolyt, tisztító könnyeket, sok napsütést, tisztára mosó esőt, különlegesen szép napokat és olyan monoton hétköznapokat, amik attól szépek, hogy nem történik semmi rossz!

Aki reális és jó célt tűz ki maga elé erre az évre, annak szívből kívánom, hogy érje azt el. Legyen hozzá kitartása, leljen örömöt az oda vezető útban, ne csak nehézséget lásson benne.

Végül:
    Játékosok vagyunk. Életünk része ez a kapálós játék. Legyen 2019-ben ez a játék stabilan működő, hibamentes és szórakoztató. Ha időnként nem felelne meg ezeknek az elvárásoknak, akkor legyen türelmünk, kitartásunk és jó kedélyünk ennek átvészeléséhez.

Szeretettel kívánom a fentieket kedves kollégáimnak, szomszédaimnak, barátlistám tagjainak és minden olyan olyan gazdának, aki e sorokat elolvassa!

HermioneWatson, mabinog, Bringing és 23 más kedveli ezt.
  12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Drága Beko/Zsu!:)
    Tegnap szülinapoztunk, az egyetlen lányunokámat ünnepeltük :D:inlove::inlove:, így csak ma tudtam megnézni.
    Első ránézésre, végig tekintésre nem találtam "nem megfelelőséget" .
    Horror egy munka volt ezt mind erre a szintű verzióra összehozni! Hatalmas köszönet a munkádért! :inlove::inlove::inlove:
    Fontos:

Köszönet a szívhez és elméhez egyaránt szóló szavaidért! :inlove::inlove::inlove:

BÚÉK! :inlove::inlove::inlove:

rozo52, Gio, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.
  13. kekmaci75

kekmaci75 Járnitanuló

Drága Zsuzsám és minden Kedves Gazdatársam!

„B orongós napok tűnjetek tova,
    O kkal szomorú ne legyél soha!
    L épteid kísérje töretlen szerencse,
    D erűs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre!
    O szoljanak el az óévnek sötét árnyai,
    G úzsból szabaduljanak a képzelet szárnyai!
    Ú j évet hozzon a nesztelen iramló idő,
    J öjjön már a rég várt, csodálatos jövő!
    É vek ha múltok, ha elszálltok napok,
    V idámságot, örömet számolatlan adjatok!
    E lfusson most az óévnek malac a,
    T öbbé ne legyen senkinek panasza!
    K erüljön betegség, bánat messzire,
    Í rmagjuk is vesszen mind a semmibe!
    V ágyaid sorra valóra váljanak,
    Á lnok szavak többé ne bántsanak!
    N övekedjen az igaz barátok tábora,
    O kosan élj, ne legyél ostoba!
    K ívánom neked, legyen 365 szép ünneped!”

Nagyon Boldog Új Évet Kívánok !!!
    Drága Zsu !
    Köszönöm, hogy vagy nekem !!!:inlove::inlove::inlove:
    Pusszancs. Viki

Kata_rzis, rozo52, Gio és 10 más kedveli ezt.
  14. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Drága Zsu!
    Köszönet az áldozatos odaadó munkádért, amit értünk teszel! Hozzon a malackám Neked is sok szerencsét és örömet az életedben és a farmodra is!:inlove:

mabinog, Imi*, kekmaci75 és 10 más kedveli ezt.
  15. nyific

nyific Fórum elő legendája

Szia Zsu! Egészségben, boldogságban, örömökben, és szeretetben gazdag,
    Boldog Újévet kívánok Neked és kedves családodnak! :)

kekmaci75, genka53, rozo52 és 3 más kedveli ezt.
  16. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Kedves Zsuzsa !
    Fenti írásodat olvasva, könnyeket csaltál a szemembe ! Mindent leírtál, amit egy tiszta, érző ember kívánhat társainak ,ezért nem tudnám már ezt , szerény írásommal fokozni !
    Köszönjük, hogy vagy nekünk, szeretettel ápolsz és óvsz minket, mint "tyúkanyó" a csibéit ! :)
    Szívből kívánom, maradjon ez így még sokáig !!! Ehhez jó egészséget, hozzánk pedig sok türelmet kívánok !
    Legyen neked és szeretteidnek a 2019. év olyan boldog, amilyet szeretnél !
    Békés, boldog új évet !!

kekmaci75, genka53, rozo52 és 3 más kedveli ezt.
  17. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Drága Zsu!
    Köszönöm az összefoglalódat, mindent leírtál amit le lehetett írni :inlove:

jófarmenylány, leírta az én érzéseimet, gondolataimat :inlove:

Mindnyájunknak kívánok boldog Új Esztendőt.

genka53, kekmaci75, Gio és 2 más kedveli ezt.
  18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Zsu!

Boldog Új Évet Kívánok Nektek!:)

genka53, kekmaci75, Gio és 3 más kedveli ezt.
  19. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Derűs estét kedves játszópajtások.
    Mindenekelőtt jó bulizást, és még jobb új évet kívánok mindenkinek.
    Lenne egy kérdésem, és nagyon ráér a válasz, mert csak a kíváncsiságom miatt kérdezem.
    Van olyan bónuszom ami a tenyésztésre 1000% és még más a tp bónuszom is van, termékből talán. Hogy lesz ebből 800 tp egy tenyésztésnél? Ha csak az az egy bónusz él, akkor az alap 0,8 tp tenyésztésenként?

20. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szép estét mindenkinek, aki még ma éjjel is erre kószál...

Eljött a nap, mely lezár egy évet,
    a jövőtök rejtsen sok jót és szépet!
    Álmotok-vágyatok valóra váljon,
    Mindenkinek boldog új esztendőt kívánok!

Szia!

Az 1000%-os bónusz nem 1000-szeres, hanem csak 10-szeres szorzót jelent (hiszen százalék).

A tenyészterep bónusz nélkül 50 TP-t ad egy tenyésztésre. Tehát ha 800 TP-t kaptál egy tenyésztésre, akkor összesen 1600% aktív bónuszod van. (Több felhősor is van, ami TP bónuszt ad a tenyésztésre.)

genka53, HéricsBáró, kekmaci75 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.