Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. barnus06

barnus06 Járnitanuló

Szép napot!
    37-es piac!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. -gézsu-

-gézsu- Utánpótlás-írogató

Szia!

13-as piac

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Megvettem a fagyos páfrány felhősort , és az első láda 25 db trágyát adott . :inlove:
    Jó lesz ez . :p

4. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az fórumos aktualizálások alkalmával a háttérképek mindig háttrébe szorulnak. xD
    Ma is kaptunk egy klassz képet a központból. Nekiálltam és pótoltam az eddigi hiányzókat.

>>ITT<< van az említett friss.

Ez nálam eddig mindent visz. :inlove:

Lillapilla73, Imi*, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  5. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Sziasztok!
    4-s piac

Imi* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia :)
    Tényleg jó, tetszik nekem is, bár én még mindig a jegesmacit kerestem háttérképnek. Sajnos nem jött, pedig nálam ezzel az elégedett és boldog vigyorával biztos, hogy maradt volna az első számú kedvenc. Jobbat azóta sem láttam ami annyira megfogott volna. Kár, hogy nem lett belőle háttérkép. Nagyon sajnálom azóta is :)
    Ő rá gondoltam:

7. BackOffice

Pedig ebből is kaptunk. Jaj, nem tudom, hová tettem. :(
    Este megkeresem és feltöltöm.

rozo52, genka53, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Nagyon örülnék neki :), köszönöm szépen előre is, most ahogy végiglapoztam a képeket olyan jó érzés volt nézni, sok emlék jutott róla az eszembe:) Nagyon szépek ezek a grafikák, kiváló munkát végeznek a játék grafikusai, csak köszönni lehet a munkájukat.

rozo52, HéricsBáró, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  9. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) erre gondoltál?

Ilyen nagy képet játékos nem tehet hozzászólásba. Sajnálom.
    Beko

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.3.19
  10. Rékuci1111

Sziasztok :)

Egy kis taktikai tanácsot szeretnék kérni. Van egy halom Forró életelixírem (1738 db), aminek egy részét szeretném most elhasználni úgy, hogy veszek szintlépő csomagot, pörgetek, meg elhasználom a betakarítási bónuszokat is.
    A játék kedvéért szeretném ebből a legtöbb TP-t kihozni.
    Szombat reggelre befejezem a 2 eventet és kipakolom a kergébe + 2 farmos területre az elixíreket, és 1 területre a többi jó dekort (szintszorzósak + magas TP, 20-23 óra érésidővel).
    Vasárnap (03.24.) reggel
    • elindítom a TP növelő felhőket és dekorokat
    • elindítom a betakarítási bónuszokat
    • veszek egy óriás szintlépő csomagot (ami így még következő vasárnap reggelig fog hatni)
    • aratom a dekorokat
    Ezután 24 óránként aratok a felhőkkel, dekorokkal és bónuszokkal, vasárnap (03.31.) reggel korábban indítom az akciót, hogy beleférjek a 168 órába. Így kiesik majd néhány felhő meg dekor (ami 24 órás), de nem tudom, hogy ez jelent-e tízszeres szorzó kiesést, remélem nem.
    Vasárnap (03.31.) bontom a nem Elixíres területet, és elkezdem a szerdán elindult eventet (ami a Boszorkányfőzethez hasonlít majd), ha keddig tart (ha rövidebb, akkor kihagyom).
    Hétfőn pörgetek, így lesz bónuszom a TP-hez, és a növényekhez is, így az eventet is tudom rendezni.
    Ezután még 1 hétig aratgatom az Elixíreket és próbálok 1 területen eventezni, vagy ha nincs esély a felhőre, vagy nagyon nem éri meg, akkor ott is kitehetők lesznek majd.

Vélemény? :music:

Lillapilla73, BackOffice, PalMa és 5 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Szia
    Én még egyenlőre ott tartok , hogy nekem sehogy nem jó a vasárnap 11 óra , amikor vége az akciónak .
    Vasárnap délig dolgozom max . Kicentizni nem akarom a hazaérést .
    Akkor , ezek szerint szombaton kell megvennem , de ez azt jelenti már csak ma és holnap tudom letermelni a maradék felröpit a 2 eventre .
    Ha jól látom bahára nem hat , szóval ott mókolhatok .
    Ha elvileg kirakom a pockokat , ami 22 órás , akkor elvileg napi 2 órám lesz a felröpi letermelésre .
    Gondolom az uborka kevés felröpit adhat , marad az egyetlen lehetőségem a krókusz .
    De ha lesz ez a boszi event , és ha meg akarom csinálni , akkor a pockaimat délutánra kell időzetenem hogy beérjen az első , mert ha 2 óra múlva érik be , minden nap pár perces csúszásom lesz , és azt nem akarom , hogy ne legyen olyan nap , amikor nem aratom .
    De jönnek még a nublonok is , és én akarok farmpengőt , szóval még oda is be kéne valamit tervezni .
    Még jó , hogy az ólválogatás nem kér felröpit , habár ki tudja .
    Kivagyok , mert mindent akarok :D De legalább az event növény már le van termelve , és arra nincsen gondom :p

rozo52, Fatther, Rékuci1111 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. BackOffice

Szia Gyöngy!

>>ITT<< megtalálod.

13. -gyöngy-581

Szia Rékuci :) Nem volt időm megköszönni neked napközben, de láttam és köszönöm.
    Az Elixírekkel szintlépőzni elég nehéz és nagyon oda kell rá figyelned, hiszen odaláncol az arathatósági kvótája, ha nem akarod menet közben veszni hagyni a dekorokat és a TP-t ami a bontással veszni fog.. Eventezni lehet egy területen, már évek óta csinálom csodás mestereim voltak akik segítettek megtanulni a módját :). Semmi más nem kell hozzá, mint pár pajtabónusz (Jack ajándéka stb) és szupertrágya.
    Igen jól átgondolva lehet csak ebben a formában végig csinálni, ahogy leírtad, de nem lehetetlen, szurkolok neked, hogy sikerüljön :)

Szia Zsu :)
    Nagyon szépen köszönöm, már mentettem is :inlove::inlove:

Fatther, rozo52, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  14. Rékuci1111

Bocsi, legközelebb csak linket rakok be :)

rozo52, jófarmerlány és BackOffice kedveli ezt.
  15. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia Rékuci!
    Egy rugóra jár az agyunk. Nálam az ebédes event kivégezve, késő este kitettem az elixíreket a Kergére, Tölgyhöz és a Szédültre, főfarmon szupermamutok, raktárházak és nagy TP-s kitehetők. Ma 18.00-kor veszem meg a szintlépő csomagokat és meg is lesz az első nagy aratásom.
    Azon még nagyon gondolkodom, hogy úgy csináljam-e, ahogyan Te tervezed - tehát a 24 órás felhő- és tojásbónuszokhoz időzítsem-e az aratásokat, de így a szintlépő csomag lejárati idejébe (168 óra) összesen csak 8 aratás fér bele - ha az utolsó kört a bónusz lejárta előtt, kevesebb felhőbónusszal learatom.
    Most inkább arra hajlok (de még nem volt időm számolgatni), hogy "ahogy esik, úgy puffan", tehát a 15 órás elixír érési idejéhez időzítem az aratásokat, úgy, hogy az éppen beért bónuszokat (6-8-10-12 órás felhők, tojások) előtte learatom. Így ki tudom maxolni a szintlépő csomagokat és az arany rekeszbe kerülő TP-bónuszokat is, és minden második kör így is a 20-22-24 órás bónuszokkal együtt aratódik. Így a 168 órába 12 elixíraratás fér bele - a hátralévő 3 aratásnál pedig (amikor már nem hat a szintlépő csomag) én is átállok arra, hogy a 24 órás felhő- és tojásbónuszokhoz igazítom az elixírek aratását.
    Ha valaki ennél jobb taktikát ötölt ki, köszönöm, ha megosztja velünk.
    Üdv, Kata

Lillapilla73, Fatther, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Szia Kata :)
    Elolvastam amit írtál, bár nem nekem szólt, de had reagáljak rá. Elöljáróban mondom csak, hogy én is szintlépőzöm, de nincs elixír a farmomon kitéve :). Tehát csak elméletileg fejtegetem a gondolataidat tovább. Ha lenne azt csinálnám amit Te tervezel és minden éréskor aratnék, ebből minden 2. aratás teljes "díszben" mehet. Ennél jobbat nem tudok kitalálni, én is így fogok aratni, bár nem elixíreket. Most olvastam a tegnapi gangos kérdésedet, kedvező hír a következő event (Boszorkányos) teljesítéséhez. Hagyjál "szabadon" (elixírmentesen) egy területet, hogy nullázni is tudjál a felröppenők miatt, ha ott minden + bónuszt ki tudsz használni szépen arathasz TP-ből is mellé. Ha a rekeszekbe is TP bónuszok vannak akkor jól gondold át milyen felhőbónusszal tudsz még rásegíteni a nullázásnak. Az ezüstrekeszekbe biztos, hogy fér még valami termék mellette azt is nézd át esetleg, hogy oda mit tehetnél be :) Sok sikert kívánok neked és minél több TP-t :)
    Még valami eszembe jutott :) nem tudom hogy állsz szupertáppal, de a tenyésztések is ha minden felhőd és tojásod megvan hozzá meglepően jó TP-t tudnak adni.. ezen is gondolkodhatsz esetleg :)

Fatther, genka53, Gio és 4 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Szia
    Most van időm nézegetni a megkapott növényeket (jobb későn mint soha) és feltűnt pár növény:D
    A naracssárga dália 1036 TP-at , míg a gyékény 1296 TP-t ad .
    A dália most 63.921 TP-t , komforton 127.842 TP -t ad .
    A gyékény most 78.602 TP-t , míg komforton 157.204 TP-t ad .
    Én nem tom hogy csinálom , lesz ami lesz :p

Kezdet : 222. szint : 11.481.295.431 TP
    Most : 223. szint : 12.890.717.151 TP

Elvileg , ha így haladgatok , jövő szombatra elérem a 227. szintet .
    Talán .
    Remélem .
    De jön a boszi event , és mivel , ha jól olvasom , oda felröpi kell , és jönnek a nublonok a farmpengővel , akkor tudok játszani a krókusszal , és a nublonakut odaadva , kapott farmpengőt odaadom , és abból szupirtágyát ki tudok váltani .

Fatther, genka53, Gio és 5 más kedveli ezt.
  18. Rékuci1111

Szia :) az a gond, hogy nem számoltam még össze a 24 óránként beérő felhőket és TP %-os kitehetőket.
    Ha mondjuk megpróbálom a 15 óránkénti aratást (éjszakai felkelés nélkül), akkor lehetne valami ilyesmi:
    V 8:00
    V 23:00
    H 14:00
    K 6:00
    K 21:00
    Sze 11:00
    Cs 6:00
    Cs 21:00
    P 11:00
    Szo 11:00
    V 7:30
    Holnap 8-kor veszem a csomagot, így az utolsó aratást jövő vasárnap 8 előtti időpontra kell időzítenem. Így tudnék összesen 11x aratni, de csak 6x a 20-24 órás szorzókkal.
    Ha 24 óránként aratnék, akkor csak 8 aratásom lenne, de mindegyik a %-os kütyükkel.

Már kipakoltam mindent, holnap reggel kezdek, és ha lesz rá időm és kedvem, akkor kiszámolom, hogy mi éri meg. Azt is figyelembe kell vennem, hogy a 24 óránként nagy aratás esetén 12 óránként is tudok aratni. Vannak kitehetőim, főleg a teliholdason, amik 8-12 óra alatt érnek be (ezeket minden reggel tudnám az összes bónusszal aratni, este pedig ami még fut).

A rekeszekbe kerülő TP növelők idejét ugye ki tudom tolni a Pinkie sütivel?

19. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Kipróbáltam, tudod növelni az időt vele.

Fatther, genka53, rozo52 és 2 más kedveli ezt.
  20. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Egy kis kedvcsináló:
    Nem panaszkodom az első aratásra: a Főfarmos dekorokkal együtt 683 milla lett!! Jó lesz ez! :D
    De közben eszembe jutott az is, hogy mennyit kínlódtunk a 99-100-as szint 100 millájával... xD Sokat fordult a világ azóta a Farmerama szemszögéből is.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.