Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 20.4.19
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt. :)
    Szia Beko. :)Nem nagyon szoktam más fórumokra mászkálni, de megsúgták hogy nézzek be és döbbenten olvastam hogy abba fogod hagyni a moderátorkodást. Szerintem nagyon sokak nevében mondhatom, hogy nagyon sokat segítettél mindenkinek és hiányozni fogsz az Enciből . Megértem ha tele lett a cipőd, mert nekem is sokszor tele lesz:D, de remélem hogy a másik farmoddal itt maradsz közöttünk. Gondold át ,hogy egy több éves farmot és tudást itt tudsz-e hagyni egy kattintással. Én nem tudnám itt hagyni, valahol függő lettem. ;):DBiztos rengeteg időd elment a családodtól az eventek leírása miatt, meg az Enci miatt, ezt most pótold be, mert ahogy olvasom a fórumot, sajnos sokan semmit nem olvasnak el. Azt se tudják hogy mi az az Enciklopédia és pont azok, akiknek készülne és el kellene olvasniuk. Remélem jól fogsz dönteni és nem fogod megbánni. ;)

Sali~*.*, nyuszika215, Leho69 és 12 más kedveli ezt.
  3. rozo52

rozo52 Törekvő

Áldott Békés Szép Húsvétot kívánok Mindenkinek!

genka53, parrahviki12, Gio és 5 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika!
    Nálam megtört a trágyauralom és láss csodát kaptam 17 nyitásából ezt is:
    Ma ládás napom volt és próbálkoztam tovább 1000 cs-s ládából pedig ez jött össze:
    [​IMG] Ezt a csp-t egy picit keveslem, de ma ez jutott, majd legközelebb több lesz talán :D
    PS: képet cseréltem és kiegészítettem a hozzászólást :)

Utoljára szerkesztett: 21.4.19
    steve223, genka53, parrahviki12 és 5 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Végre , legalább tudjuk már , hogy lehetséges :inlove:

genka53, parrahviki12, Gio és 2 más kedveli ezt.
  6. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Kivirulást! A Jó Egészség legyen Mindenkivel! Elmegyek.

-vadocka70-, Imi*, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  7. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Karácsonykor bontogattunk ládákat.
    Gondoltam, körülnézek kicsit a menüben.

Ezeket bontottam most:
    29 db Bónuszláda
    upload_2019-4-22_16-22-53.png upload_2019-4-22_16-23-55.png

185 db Csillagos láda
    upload_2019-4-22_16-34-18.png

995 db Felszereléses láda II
    upload_2019-4-22_16-26-11.png

1000 db Trágyás láda
    upload_2019-4-22_16-26-47.png

1000 db Mesterségek ládája II
    upload_2019-4-22_16-27-34.png upload_2019-4-22_16-27-58.png

2000 db 2016-os holmik ládája
    upload_2019-4-22_16-28-59.png upload_2019-4-22_16-29-30.png
    upload_2019-4-22_16-29-50.png

2000 db madaras láda
    upload_2019-4-22_16-30-38.png upload_2019-4-22_16-30-57.png
    upload_2019-4-22_16-31-23.png upload_2019-4-22_16-31-42.png

4000 db Vidám állatos láda
    upload_2019-4-22_16-33-19.png

Most ezekhez volt türelmem. 8)

8. viziszirom

viziszirom Fórum-zöldfülű

Sziasztok :) kéne egy kis segítség,a házi kedvenc futtató terürethez hogy jutok hozzá? Csak a fejlesztéseket látom, az alapot nem :(

9. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

1 ha területen mondjuk elvetnek 200 kg búzát, abból lesz 5 tonna búza (csatni és bónuszok nélkül 25-szörös érték nem is rossz :wuerg:)

A búza ezermagtömege 40-65 g (legyen mondjuk 50 g)

ha 1 búza ~0,05 g (ami 0,00005 kg) akkor 200 kg búza az 4 millió búzaszem

1 ha az 10.000 m2 (ami 100 millió cm2) amibe elvetünk 4 millió búzaszemet, vagyis 1 db búzaszemre jut 25 cm2

A farmerama 1x1-es területe, így egy 5x5 cm-es VV mezőgazdasági területnek felel meg:D

Persze dinnyével egész más érték jönne ki :wuerg:

10. Rékuci1111

Szia :) a bal felső sarokban lévő részt egyből tudod használni, nem kell hozzá kiváltani semmit ;)

Persze előbb lépj be erre a területre:

Gio, genka53, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Szia
    Szerintem először sakktáblán próbálták , hogy minden következő kockára 2x annyit tesznek . :p
    Aztán rájöttek , virtuálisan hamarabb le lehet termelni azt az adagot . :inlove:

Volt Indiában egy Shehrán nevű király, aki folyton csak unatkozott, de annyira, hogy bele is betegedett. Fenn akadtak a szemei, végül ágynak dőlt. Ekkor Sessa ebn Daher, az udvari bölcs, megsajnálta, és kitalált egy játékot, a SAKKot. Ez a játék csoda volt, hiszen alig játsszott le egy partit, máris meggyógyult a király. Shehrán, nagyon hálás volt, így feltette nagy kérdését.
    - Mit kívánsz jutalmul? - kérdezte Shehrán.
    - Tégy a sakktábla első kockájára egy búzaszemet, a másodikra kettőt, a harmadikra négyet és így tovább, minden kockára kétszer annyit, amennyi az előtte lévőn volt - mondta Sessa ebn Daher. - Amennyire a búzaszemek száma a duplázás folytán a 64. kockára nő, annyi búzaszem legyen a jutalmam.

genka53, Fatther, rozo52 és 2 más kedveli ezt.
  12. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Beko, tudom hogy a bónusz lexikon szerkesztés alatt áll.
    De jelezném (ha még más nem tette), hogy a termésbónuszoknál virágokra ható 2 felhő hiányzik (5. hsz).
    Mesés virágok felhősor
    Lezárási idő: 22:00 óra
    Jutalom:
    - szint x 600 TP
    - +1 termés Virágok esetén 2 órán keresztül
    - 200%-kal több TP virágok esetén 2 órán keresztül
    Besorolása: Ültetési bónusz sorok
    Tematikus felhősor: Virágkísérlet, Virágverseny, Szorgos méhecskék, Zümmögő üvegház

Gyógynövények rejtélye felhősor 2-2.
    • Lezárási idő: 23:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • 80.000 TP
      • 2 db Szépséges láda
      • 60% TP bónusz a virágok aratásakor. Hatóidő: 05:00 óra
      • +1 termés a virágokra Hatóidő: 02:00 óra
    • Tematikus felhősor, meghatározott dekor elemek helyezhetők rá. (Riadalom, Virágerő-emelő, Feneketlen zsák, Elérhetetlen, Megzavart tudomány)
    Azt nem tudom, hogy ezeken kívül van e más is ami hiányzik.
    Remélem nem gond, hogy jeleztem. :)

-vadocka70-, genka53, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

18.446.744.073.709.551.615 búzaszem:music:18 trillió 446 744 billió 73 709 millió 551 ezer 615 :wuerg:
    Amellyel 9 mm vastagon beboríthatnák az egész földgolyót:p
    Tömege 70.097.624.700 tonna:inlove:
    Ezt a búza mennyiséget 12 tonnás vasúti kocsikba rakva, amelyek átlagos hossza 12 m, a vasúti szerelvény hossza 70.097.674,7 km, amely 17524.4-szer érné körül az egyenlítőt.
    Vagy: A Föld-Hold távolság megközelítőleg 384 000 km, így a fenti vonatszerelvény hossza kb. 1825-szöröse lenne a Föld-Hold távolságnak
    :D:pxD

Lillapilla73, genka53, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Majd eldobtam az agyam, amikor megláttam ezt az okoskodást. Sem a matematikához, sem a földrajzhoz, sem mezőgazdasághoz, sem máshoz semmi köze nincs.

Szóval 4 millió búzaszemet elvetni a játékban 588 1x1en az 6802 farmon lehetne. Tekintettel arra, hogy 50egynéhány millió farm van regisztrálva, ez kb 9000 ha területre jönne ki, a fenti okoskodás alapján.

Egy kis statisztikai adat ehhez a wikiből az USA mezőgazdaságáról:
    A 2007-es felmérések szerint 2,2 millió farm található az országban, összesen 373 millió hektárt művelnek ezek (170 ha átlagosan).[1]

Szóval a fenti logikával 2537,146 milliárd farmnak kellene lenni ahhoz, hogy az USA 2007es adatait a fenti eszmefuttatások megközelítsék.

Vannak dolgok, amiknek nincs határa.

15. HéricsBáró

Szia
    Ezt az értéket oszd el hárommal , vagy szorozd meg , mert ez a szöveg a játék eleje óta megy , amikor még csak a Főfarm volt . :p
    Az osztást/szorzást rád bízom . xD

parrahviki12 kedveli ezt.
  16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem kell, mert kb 4-5 éve megy ez a szöveg. Akkor már mindhárom terület működött.

parrahviki12, genka53 és HéricsBáró kedveli ezt.
  17. Rékuci1111

Szia :) konkrétumot nem írtál, hogy minek mihez nincs köze, így megvédeni sem tudom az 5x5 cm-t :D

A farmon lehet használni bónuszokat, így kevesebb mint 2,5 billió farm is elég lenne ezt a búzát letermelni xDxDxD

parrahviki12, genka53 és HéricsBáró kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Az sem mindegy , hogy a képernyő hány százalékra van nagyítva , hogy 1 négyzetcentiben van 4 mag , vagy 1 nano miliméterben
    De pörgetünk párat és lesz plusz bónusz nem is kell ennyi farm
    Nekem úgy rémlik , mintha a kezdetek óta menne . :cry:

parrahviki12 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok Kedvesek! :)
    Húsvét előtt meg alatt nagy volt nálam a pörgés, és ezért nem igazán tudtam jönni, de ma különleges élményt kaptam a topik visszaolvasása során.
    Remélem mindenkinél jól teltek az ünnepek, sok örömmel és boldog percekkel a családdal.:inlove::inlove::inlove:
    @alex0824 moderátori portfóliója olvasásakor majdnem "bepislantottam". xDxDxD Az otthoni bónuszok Excelbe való átültetése meg egyenesen megkoronázta a jelenséget. xD:D:inlove:
    Jancsika újabb kísérleti témája már-már az eszementség határát súrolja, mentségül szolgáljon, hogy tudjuk róla, hogy szeret újdonságokat kipróbálni.
    Sok sikert kívánok hozzá! :D:inlove:

Szia Farmer54!:)
    Mit jelent a hozzászólásodnak az a része, hogy "Elmegyek"? Hova el? Elutazol? Vagy a farmos találkozóról írtad? Vagy el a játékból?
    Tudtommal Te is nagyon régi játékos vagy, nagyon sajnálnám ha a játékból mennél el. :sleepy:

20. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ígérem, előkerülök hamarosan. Még melózok a holnapi anyaggal.

A héten nekiállok az aktualizálásoknak és remélhetőleg a hét végéig a végére is érek mindennek.
    A májust a bónuszlexikonnak fogom szentelni. Ahogy már többen jeleztétek, segíteni fogtok ebben nekem. Ezt továbbra is köszönöm és kérem.

Azóta Csocsoval megbeszéltem a dekor lista sorsát. Abban maradtunk, ha folytatom a játékot, akkor annak karbantartása megmarad nálam.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.