Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia! :)
    Igen, most működik, valószínűleg elírtam valamit, lehet, hogy az é betű helyett e betűt írtam (?)
    Gyere csak, amikor csak tudsz, mert nagyon jók az észrevételeid.

Jut eszembe amit felvetettél egyszer, hogy az 1.000. -dik belépésre szép gesztus lenne a BP-től, ha valami ajándékot kaphatnánk, arról semmi hírt nem lehet hallani ugye? Pedig én is kiegyeznék pl. egy 5-10-15%-os bónuszt, 1-2 óráig adó,
    futtatóba való szép kis dekorral, ami örök emlék lehetne, és nem fogyóeszköz :D:inlove::inlove:. A "Minden gazdák legjobbika" dekornak is nagyon megörültem anno, pedig az nem ad semmi dologit, hanem egy szép eredmény elismerését jelenti, amire büszkék lehetünk mindnyájan, akik már elértük, és megkaptuk.:inlove:
    Kedves Beko/Zsu, azaz @BackOffice TL, lehetne ezt javasolni a BP felé? :inlove::inlove: [​IMG] :inlove::inlove:
    Most itt tartunk már, aki Rackó költözése óta legalább egyszer egy nap belépett a farmjára: [​IMG] :D:inlove::inlove:

HéricsBáró, Sali~*.*, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  2. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép napot kívánok mindenkinek.

Az ötleted olvasva eszembe jutott egy olyan játék, ahol a BB száz naponta "jóváírt" a játékosoknak 100 gyémántot, ami fizető eszköz volt. Egy másik "okosság" is szerepelt a játékban, amennyiben elfelejtettél egy nap belépni, akkor a napi "bónuszt" gyémánttal ki lehetett váltani.
    A játék kb: sajnos már két éve nem működik, de nem azért, mert nagy lelkű volt a cég.xD

Mosolygós szép napot, jó játékot.

Sali~*.*, rencsike982 és genka53 kedveli ezt.
  3. genka53

Szia kedves Fatther!:)
    Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az alap ötlet Rékucié volt, én csak felmelegítettem, és kicsit megtoldottam a javaslatot, és azt, hogy "valami ajándékot adhatnának igazán", kicsit konkretizáltam, és javasoltam valamit. De ha csak egy picike ajit kapnánk, az is már elismerés lenne. ;):)

HéricsBáró, mebajah, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Szia
    Asszem nekem jósok olvasni való lesz :eek:
    Azért nem voltam pár hétig , mert tönkrement a laptopom .
    Elvittem szerelőhöz , és kiderítette , hogy belül lesz a gond
    Na , meg is állapította a diagnózist . Az egyik , hogy tönkrement az aksi , ami tárolja az áramot .
    Áram nélkül meg elég nehéz internetezni .
    A másik baja , meg az hogy tönkrement az adatrögzítő , és ha meg is tudná csinálni , akkor 60%- osan működne elmondása szerint , az meg nem valami csudajól hangzana .
    De még ha egy 60% adatrögzítővel , meg egy új akutöltővel lélegezne a gép , az se lett volna jó , mert már régi volt a gép .
    Szóval van egy új gépem :D És ami evvel a játékkal kapcsolatos képek/dolgok örökre elvesztek asszem . :cry:
    Ja , és valami hihetetlen csoda folytán , amikor itt volt Valdemár , gép közelbe kerültem , ki tudtam váltani a katicát :inlove:

-vadocka70-, Vadóc, alpha58 és 11 más kedveli ezt.
  5. genka53

Szia Jancsika kedves! :)
    Én nem vagyok informatikus, de egy tönkrement aksi csak annyit jelent, hogy nem "mobil" a laptopod, vagyis, állandóan 220 V-ra kell legyen bedugva a géped, amikor használni akarod. :sleepy: Az viszont már komolyabb baj, hogy ezek szerint tönkrement a vinyód is. Akkor már tényleg ideje volt lecserélned. Nézd a pozitívumait. Kaptál (vettél) egy új, megbízható gépet. :DÚj géppel, könnyebben mennek a minijátékok is. ;):D:inlove: Sikeres játékot és számítógépezést az új gépeden! :D:inlove::inlove:

HéricsBáró, rozo52, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  6. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Hiányoztál. :inlove:
    Az új gépre vigyázz nagyon!
    "Asszem nekem jósok olvasni való lesz" Jósok másik topikban vannak. Pontosabban csak egy jósunk van, de ha olvasnivalóra vágysz, ott is van jóóóóó sok. xDxD

Sali~*.*, alpha58, HéricsBáró és 7 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Te kóbor lélek :):D:D:inlove:
    Örülök, hogy visszajöttél, hiányoztál a leltáramból :)
    A géped új nincs kifogás jövő tavaszig remélem (úgy emlékszem az elmúlt évben is május környékén voltak gondok előtte vele):pxD :D
    Vesd bele magad a visszaolvasásba, mert bőven van olvasnivalód aztán, ha valamit nem értesz kérdezz és megírom, hogy én hogy gondolom :)
    A képek sajnos nem pótolhatóak. Én is sok mindent elvesztettem amikor elszállt a gépem, de képek nélkül is öröm barátok között lenni :)
    Szia Zsu :)

Ma ezen nevettem a legnagyobbat, köszönöm szépen neked :):D

alpha58, HéricsBáró, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Szia
    Ez igaz , mert biztos kevés süti lehet a gépemen még . :p
    Köszi :inlove:
    Szia
    Tavaly az volt a baj , hogy sűrűn elment az áram , és a rúterem megadta magát :cry:

Fatther, -gyöngy-581 és genka53 kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Szia Zsu sziasztok :)
    Úgy gondoltam a ma induló eventeknél szükség lehet az utánpótlásra extrákból, ezért nyitottam:
    Az eredmény pedig ez lett, nem panaszkodom, talán nem lett olyan rossz:
    Pár PP-t megtakarítottam vele és még pörgethetek is :D

10. BackOffice

Sziasztok!

Én újra csp után turkáltam a ládák között.

Talán eddig ez a legjobb a nyitásaim között.

1000 db csp-s láda

upload_2019-6-20_20-7-18.png

11. HéricsBáró

Szia
    Asszem vehetek egy új mosógépet ? :p
    Ki akartam mosni a fehér munkás ruháim . Vagyis nem akartam , hanem ki is mostam . Rendesen . Jól kifertőtlenítettem .
    Beállítotttam mindent ahogy szoktam , 60 fokon szoktam mosni . Aztán elmentem itthonról . Tudtam , hogy 2 óra múlva jár le .
    Amikor letelt , hazamentem , és ahogy beléptem , megcsapott a víz szag . Aztán meg a felismerés , hogy nagyon meleg van .
    Hát , a mosógépnél , ahol az öblítőt rakjuk be , az elég szépen meg volt olvadva , és ezerrel jött ki a gőz .
    Az áram zsinórja meg olyan meleg volt , hogy ihaj .
    Az egész mosógép meg olyan meleg , hogy kenyeret lehetett rajta sütni .
    Namármost , mivel ilyen meleg van kint árnyékban , a legvékonyabb műszálas ruháimat tettem be .
    Nem sok esélyt adok nekik , mert ugyanis nem tudom kinyitni az ajtót .
    De van elég ruhám , szóval inkább izgulok , mi lehet a géppel .

Én így jártam , veletek mizu ? :D

Fatther, mebajah és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. BackOffice

Sziasztok!

A központnak jeleztük ezt a hibát is.
    Már nem az első visszajelzést kapjuk erről, de eddig a kollégáim tesztjei szerint nem történt változás. De talán most....

Kérlek benneteket, ha van rá időtök, energiátok, nézzetek rá a képekre, hogy most ti látjátok-e azokat rendesen!

Kérik tőlünk a visszajelzést. Akkor is, ha minden rendben van, akkor is, ha nem.

Sali~*.*, genka53, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  13. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) most már mindent látok :D köszönjük :inlove:

14. BackOffice

De szuper! Köszi!
    Szóval az ólakat is az állatos anyagban? :)

15. -gyöngy-581

Szia Zsu :)
    Tökéletes, köszönjük szépen. Beléptem az Enciklopédiába is és végre minden képet láttam :D

genka53, HéricsBáró és BackOffice kedveli ezt.
  16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Zsu
    Mindent látni amit csak szabad.;)
    Még azt a látványos képet is az aláírásodban.:)

17. BackOffice

Köszönöm!
    De hozzád van még egy kérésem, ha belefér az idődbe. :music: :)
    Az archívumban meg tudnád nézni >>EZT<< az anyagot? Kimondottan a dekorok mozgó képeire koncentrálva. Látod őket rendesen?

Sali~*.*, HéricsBáró és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Minden rendben működik most már a jogosultságokkal kapcsolatban.

Nem tudom mennyire szeretik a hibajelzéseket, de én még 1-et mutatnék, képproblémával kapcsolatban, ami viszont kicsit zavaró.
    Itt a widget-ek mögött, mindig volt 1 kép, gombás & madárijesztős:

Viszont az SSL váltás miatt, már a kép nem érhető el azon az URL címen, amire fel van töltve. Pontosabban ez a kép van betéve background-image-nek: http://sharedimages.a.bpcdn.net/CMT.../56911b017a758ceac04ba443c3da7fb853cfac31.png

Mivel nem tölt be a kép, széthúzza a fórumot a widgetek. Website-archívumban látható:

Ez volt a háttérben.

Oké, tudom, ez nem annyira létfontosságú, csak szembejön mindig, amikor belépek a főoldalra, hogy ugrik egyet a jobb oldal, mivel nem tölt be a kép. :)

genka53, Fatther és BackOffice kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Az Élőholt grafikáját még nem is láttam mozogni, sajnos nálam ki kellett kapcsolni az animációt :)
    Igen minden képen mozognak a dekorok és ez olyan jó élmény :D

mebajah, Fatther, BackOffice és még 1 ember kedveli ezt.
  20. BackOffice

Naná, hogy mindig találok magamnak valami munkát. xD
    "Nekiszaladok" két ősrégi hibás szöveg módosítási kérelmének is. Az én szememet régóta és nagyon bántja. :D Tudom, apróságnak tűnnek, de akkor is "butaság" a két szöveg így.

Ismerős?

upload_2019-6-21_20-29-39.png
    Felhőknél a felugró ablak. Akkor is ezt írja ki, amikor "még nincs" meg, vagy sose volt. A "már" szót kivetetjük a mondatból.

A másik, amit kimondottan utálok. xD
    Felugró ablak, ha géppel törlöd a földeket. No comment...
    upload_2019-6-21_20-34-20.png
    2013 óta nincsenek tenyészterepek a földeken.

Meglátjuk, mire jutok ezekkel.

Sali~*.*, spagetti24, Ribiszke és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.