Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia Kukori!

Pináta házikó, Álmodozó Pénelopé, Légi erő, Farönk hangár, Neon pillangó, Jack, Vulkánbungaló, Sütőlegendák. Ezeket a normál gépi törlés nem törli.

És jól gondoltad! Az Imádjuk anyát viszont igen. De ennek nincs is külön bónusza, ki sem tehető a futtatóba.

genka53, HéricsBáró, rozo52 és 6 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Kékmadár.:)
    Nagyon sokat segítettél, köszönöm, köszönöm, köszönöm. :) Így már nem kell többet vacakolnom, át tudok rendezni mindent és mindenki éljen boldogságban. :) Kellemes hétvégét.:)

Sali~*.*, genka53, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  3. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Na most értem ide. :(

Először is imádom nézegetni a ládás nyitásaitokat..annyira jól néznek ki és durvák :D

A válasz tényleg bölcs, én ilyenkor mindig az elsővel kezdem. Ugyanaz, mint amit Te csinálsz vagy mint a bölcs válasz. Egyenként haladva és nyugodtan. Általában az "azt se tudom hol kezdjem"-ből pánik lesz. Pánik, hogy mennyi a feladat és oly kevés az idő. De nem, mi érezzük kevésnek, időnk mint a tenger. Szépen, nyugodtan, egyenként és bumm. Egyszer eljutsz a végére. :) Úgyhogy a legfontosabb, hogy semmin sem szabad stresszelni, mindig eljutsz a végére. :)

Sali~*.*, genka53, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  4. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Akkor mutatom a mai nyitásomat még. xD
    750 db csengőpengős láda II.
    csp2_750db_20190623.PNG

Ma icipicit tudtam haladni pár aktualizálással. A felhők naprakészek, már az is nagy szó manapság.
    402 db felhő van játékban, hó végére elérjük a 405-ös számot.8)

A LÁDÁS anyagot Tamás szakértő segítségével sikerül(t) valahogy szétbontani. Az első nagy hsz-t már feldaraboltam. Lett belőle sok kicsi. Így remélhetőleg lesz helye az újabb képeknek is majd.
    Persze folytatom majd az M-Z betűkkel is, de örülök, ha most az ABC feléig elértem.
    Annyi új láda jött mostanában, hogy kapkodom a fejem. Aztán majd megyek Imihez, hogy segítséééég! xD

Sali~*.*, genka53, Lillapilla73 és 9 más kedveli ezt.
  5. kukori80

Szia Beko. Pont most szerettem volna még kérdezni egy kitehetőről, de aztán rájöttem hogy azt is le fogja szedni a gép, mert nem tehető ki a futtatóba.
    Ha van olyan feladat amiben tudok segíteni hogy haladjál, akkor szívesen vállalom, most kicsit több időm lesz. De érésidős számolásokat ne bízzál rám, inkább add Tomának. :D:D

Sali~*.*, genka53, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  6. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Gyönyörű.. :) Van 100 ládám..még várok én is, szeretnék már ilyeneket nyitogatni. Most megmakacsolom magam és várok a sok-sok ládáig. Helyes látod, 1 nap eltelt, de vannak befejezettek, sikerek..szépen lassan minden a helyére kerül. :) Kitartás!

Sali~*.*, genka53, rozo52 és 3 más kedveli ezt.
  7. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Folytattam tovább a munkát.

Felhős anyag naprakész.
    Ládás anyag naprakész (feldaraboltam az ABC-t). Ládát adó dekorok naprakészek.
    Fákkal kapcsolatos anyagok naprakészek.
    Eventgyikos linkek naprakészek.
    Pitypangot beírtam a növények listájába.

Az ólakkal van még melóm és a dekorokkal. Ez utóbbiakkal jó sok. :(

Bárhol találtok hiányosságot, szóljatok!

Sali~*.*, genka53, Lillapilla73 és 7 más kedveli ezt.
  8. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Szuper vagy nagyon. :) Így akkor nem is kis haladás lett, hanem jó nagy! Viszont annyit jeleznék, megnéztem a fás újításokat és a Rambutánnal kapcsolatosan valahol történt egy apró elírás:

Ez az eventrész összefoglalója (Rambután BTP 315):
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-bahamarama.422/page-2

Ez pedig a "Fák a játékban" topic (Rambután BTP 135):
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fák-a-játékban.17269/

Gyanúsan a 2.-ban az "1"-es és a "3"-as meg lett véletlen cserélve. :) Amúgy tökéletesek, az ólakra is ránézek, amint készen van.

Köszönjük az áldozatos munkádat! :) :)

Sali~*.*, genka53, rozo52 és 3 más kedveli ezt.
  9. kukori80

Jóóó reggelt.
    Szia. Ugyan nem kérted a segítségemet, de talán a dekorokban tudok segíteni. Évek óta van egy saját Librés kimutatásom, abból meg tudom mondani hogy melyik dekor melyik eventből van, de képet nem tudok hozni. Ha ez segítség, akkor tudok segíteni. Megmutatom a sajátomat az utolsó 3 eventről. Nahh, nem sikerült, mert eltolta a sorokat, hiába vettem le a betűméretet, de talán látszik.
    Én innen minden információt látok és nem kell az Encibe mennem, csak beírom a keresőbe hogy mit keresek.
    fények ösvénye 1.:felhőn
    2x1tűzzsonglőr 2150 csak BTP 22 óra1075 csak BTPLezárás: 22 óra
    2x1tűzköpő2250 csak BTP22 óra1125 csak BTP- baha szint x 800 BTP
    2x1tűztáncosok2350 csak BTP22 óra1175 csak BTP- 1 db flúgos állatok ládája:
    baha szint x 250 BTP, baha szint x 550 BTP, baha szint x 850 BTP
    5000 csengőpengő, 1 aranybanán, 3 aranybanán,
    1 Albínó anakonda, 1 Mókusmajom, 1 Havasi teve,
    1 Fehér elefánt, 1 Zen panda, 1 Alpaka,
    1 Smaragd anakonda,
    1 Bőgőmajom, 1 Jáde elefánt, 1 Bébi panda
    1 „Kinshasa” talányos tiki-tenyészet, 1 „Hawaii” talányos tiki-tenyészet,
    1 „Kumasi” talányos tiki-tenyészet, 1 „Paisley” talányos tiki-tenyészet,
    1 „Madagaszkár” talányos tiki-fa,
    1 „Stromboli” talányos tiki-fa,
    1 “Zanzibár” talányos tiki-fa, 1 „Tonga” talányos tiki-fa
    fények ösvénye 2.:felhőn
    2x2hátborzongató tiki szentélyszint x 50 TP/BTP24 óraLezárás: 8 óra
    2x1hátborzongató farmszentélyszint x 25 TP/BTP24 óra- farm x 400 TP
    1x1tiki farmszentélyszint x 13 TP/BTP24 óra- baha x 400 BTP
    - 10 % TP/BTP növényekre 1 órára
    - 1 db szerszámosláda III.
    5 szög, 5 fa, 5 tetőcserép, 5 tégla, 4 kalapács, 4 festék, 4 fűrész
    2 ásó, 2 gépalkatrész, 1 fémhulladék, 1 flakon,
    1 Tölgyfacsemete
    + kitehetőknincs
    1x1bégető tökfej 1900 -.-20 óra1900 -.-1 db teliholdas láda
    1x1zizegő szentjánosbogarak 2000 -.-20 óra2000 -.-1 db teliholdas láda
    1x1égő múmia 2100 -.-20 óra2100 -.-1 db teliholdas láda
    1x1lángszentély 900 -.-10 óra1800 -.-
    1x1kicsinosított lángszentély 1000 -.-10 óra2000 -.-
    1x1feldíszített lángszentély 1050 -.-10 óra2100 -.-
    1x1aranyozott lángszentély 1100 -.-10 óra2200 -.-
    1x1kék lángszentély 1150 -.-10 óra2300 -.-
    nyári szentjánosbogár rajzás:felhőn
    1x1kapj el 2250 -.-22 óra2250 -.-Lezárás: 45 óra
    2x1növekvő szerelem4650 -.-22 óra2325 -.-- szint x 1100 TP
    2x2szentjánosbogarak tánca 9500 -.- 22 óra2375 -.-- szint x 1100 BTP
    - 20 %-kal több TP dekorokra 6 órán át

Sali~*.*, genka53, rozo52 és 5 más kedveli ezt.
  10. Kékmadár1

Sziasztok!
    Szia Kukori!

Téged idézlek mint a téma felvetőjét. De szól mindenkinek, aki olvassa.:)
    Megnéztem az összes többi különleges dekort is.

Ami kitehető a házi kedvenc futtatóba. Legyenek bármely területre kihelyezve. Azokat a gépi törlésnél csak a különleges sapkás váza ikonnal lehet törölni.
    Sem a sima váza sem a mindent mást törlő piros karika, nem töröl.
    Aratni is csak a sapkás vázával lehet őket. A sima aratógép nem aratja le.

Van még egy csoport. A meghatározott számban aratható dekorok. Minden, aminek neve mellet (+) van.

4 fajta kitehető a házi kedvencekhez is: (de ezt jól át kell gondolnia mindenkinek, érdemes-e oda tenni őket) Jack ajándéka, Gyepek ura, Virágfestés, Multitaszking zseni.
    Ezeket szintén csak a sapkás váza aratja le.
    Az összes többit a sima arató.

És minden ilyen (+) ellátott dekorra igaz, hogy géppel nem lehet törölni őket. Még azután sem, hogy már elfogytak a különleges jutalmaik.
    Kizárólag kézzel törölhetők!

Van néhány dekorunk, ami fejleszthető és csak, egy adott szint felett tehetők ki a futtatóba. Pl: Lombház, banyatanya.....
    Ezekre is a fentiek vonatkoznak.
    Amíg nem tehetők ki a futtatóba, csak a sima törlő és arató ikon használható. Ha elérték a fejlesztési szintet, a sapkás váza törlő és arató.

Két apró eltérést találtam csak.
    1 A Majomkirály palota kitehető a futtatóba de a sima arató aratja le.
    2 A gyár. Alapszinttől a 39. fejlesztésig, még nem tehető a futtatóba, de csak a sapkás vázával lehet törölni.

Sali~*.*, Anulu73, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Kékmadár :)
    Köszönjük szépen a munkádat a dekorkkal és a törlésükkel. Ahogy olvastalak, -lehet, hogy csak számomra nem behelyezhető sehová- egy dekort még hozzátennék, ha megengeded a felsoroláshoz amit a normál dekort törlő utasítás nem töröl. Kifutóban nem próbáltam, oda azért túlzás lenne tenni, de a normál farmterületen nálam kint van és a terepátrendezésekor sem törlődik, ez pedig a Minden gazdák legjobbika dekor. Ez az első pillanattól nem ad semmit sem, ha jól emlékszem rá, de a normál törlés sincs hatással rá (és ennek én nagyon örülök).
    Ha csak én nem találtam rá arra a kategóriára amiket Te felsoroltál és mégis bent van ez a dekor is bocs a megjegyzésért :)

HéricsBáró, genka53, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  12. Kékmadár1

Szia Gyöngy!
    Jól látod! A minden gazdák legjobbika dekor, amit a 200. szint eléréséért kap meg minden gazda, nem tartozik ezen kategóriákba.
    De köszi a kérdést utánajárok van-e még ehhez hasonló dekorunk.

genka53, -ágianyu33-, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  13. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok!

Annyit tennék hozzá, hogy nem csak a (+) jellel ellátott korlátozott számban aratható dekorokat nem törli a sima dekortörlő ikon, de a szezonális ajándékként küldhető dekorokra is igaz ez (emlékeztek, mennyit kínlódtunk a forró elixírek egyenkénti törlésével?), továbbá a nem szezonális, de napi ajándékként küldhető egyéb csecse-becsékre is, amik törlés után elvesznek (pl. pompás virágcsokor, totyogó tyúk és társaik).

Megjegyzés: Van egy pompás virágcsokrom a főfarmon, aminek csupán eszmei értéke van számomra, mivel egy nagyon kedves barátomtól kaptam valamikor hajdanán. Ugyan már semmi kutyafülét nem ad, mégsem törlődik pl. amikor a pannikat törlöm. Ellenben a tisztáson, a szélekre kitett magas TP-t adó dekorokat szinte minden event kezdéskor kitörlöm a pannikkal együtt, pusztán figyelmetlenségből.

No, ha már idevetődtem, megemlítek még egy témát:

Egyre többen használunk event kezdéskor Páncél Pannikat a röpiszám növelése érdekében. (Igen, Zsu, én is - a pannikkal kapcsolatos ellenérzésemet félretéve és a korábbi elveimet sutba dobva...)

Mivel nincs belőlük több tucat, csupán 20 db, ezért aratáskor területről területre "cipelem" őket. Nagyon egyszerűen csinálom: kézzel learatok 20 földet vagy 5 ólat, majd géppel törlöm ezeket, géppel kiteszem a pannikat, aratok, majd ugyanúgy géppel törlöm is. Nem frissítek, nem lépek ide-oda, ennyi az egész.

És itt jön a mondandóm lényege: ez a manőver jól működik a földeknél és az ólaknál, mivel az érésben lévő vagy éppen már beérett cuccokat békén hagyja. Illetve jön egy felugró ablak, azzal a szöveggel, hogy "Néhány tárgyban éppen munka folyik, bla bla bla és valóban szeretném-e ezeket is kitörölni"... Természetesen nem.

Viszont a fáknál (vagy éppen a dekoroknál) nem számít, hogy éppen milyen érési fázisban vannak, az arató mindent lekap.

Nem lehetne esetleg javítási/fejlesztési kérésként továbbítani az illetékesek felé, hogy a fák, netán a dekorok tekintetében is "kísérjék figyelemmel" a farmmunkások az érési fázist?

Utoljára szerkesztett: 27.6.19
    Kékmadár1, Sali~*.*, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  14. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

A fákra, amiket nem akarom, hogy leszedjen a gép, szoktam tenni egy zoknit, és akkor otthagyja. Vagyis megkérdezi, hogy biztos le akarom-e ezeket is szedni.

Sali~*.*, Fatther, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  15. farmerogirl

Való igaz, hogy ha már turbó vagy KK trágyázva van egy fa, akkor nem törli ki azonnal az arató. A füvészkerteket én is meg szoktam szórni valamivel, csak hogy ne kelljen újra pakolni. Viszont pl. egy olyan eventnél, ahol csak fákból jön a röpi, szerintem pazarlás 3-6 terület fát megszórni pusztán azért, hogy ne szedje le az összeset az arató. Ha ilyen event van (mint nem is oly rég volt erre példa), akkor inkább kiteszek 20 db 1x1-es földet, amire olyan növényt ültetek, ami valamivel előbb érik, mint a fák. De mennyivel jobb lenne, ha nem trükközni kellene, hanem lenne egy rá egy működő megoldás.

Sali~*.*, mebajah, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  16. Lillapilla73

Lillapilla73 Aktív író

Sziasztok, ért ma egy pici öröm, Rackónál elértem az 1000. látogatást :inlove: ti hol tartotok ?[​IMG]

Sali~*.*, ursa11, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Szia!

967-ik napnál tartok,kicsivel több mint 1 hónap és én is elérem az ezredik belépést.

Sali~*.* és Lillapilla73 kedveli ezt.
  18. farmerogirl

Szia!

Mindenki itt tart, aki 2016. október 1. óta (amikor Rackó a Hírek felületére költözött) minden nap belépett a játékba, pontosabban minden nap átvette a napi ajándékot. Sőt, akik esetleg a prémiumos hiba előtt néhány napot elmulasztottak, de a hiba idején volt prém. előfizetésük, ők is itt tartanak, mivel az akkori hiba javításakor visszamenőleg az összes napot jóváírták. (Én speciel ez utóbbi csoportba tartozom.)

Sali~*.* és Lillapilla73 kedveli ezt.
  19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Prémium nélkül is jóváírták akkor a kihagyott napokat (2017 december). Én pont akkor voltam kórházban, jó pár nap kimaradt, és helyreállították a belépési sorozatomat.
    (Más kérdés, hogy egy tavaly nyári kihagyás miatt csak 338 napnál járok...)

20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Elmesélem nektek az én történetemet is, mert érdekes. Ismertek talán, évek óta játszom napi szinten, a prémes hibás napokat kivéve napi szinten játszottam már 2012 óta. Egy napom sem maradt ki azóta, kivéve amikor nem engedtek be a farmra. (ezt viszont jóváírták ahogy írtátok is). Egyetlen nap volt amikor napközben nem tudtam belépni a játékba egy nagyobb utazás miatt ami egész napos volt. Kb este 10 órakor értünk haza: nos ezen a napon a városunkban áramkimaradás volt ami éjfél után 10 percig tartott. Ekkor tudtam belépni csak a játékba. 10 perc miatt veszítettem el több mint 1 évnyi napi szintű belépés számait és kezdte el nulláról újra a számolást, így jelenleg a 617. napnál tartok.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.