Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Azért akadt némi más öröm is eme csere alatt számomra,
    mindent azért nem lehet egyszerre de alakul ez apránként .:inlove:
    Ez a mostani:
    Ez pedig az ezelőtti cserekor:

A tervem meg van kövi cserére is azt hiszem,
    csak legyen kedvem,energiám,kitartásom hozzá.

Fatther, genka53, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

:cry::cry::cry:
    Aztán még a trágyára is figyelni kell , hogy ne menjen a levesbe :p

Én vevő lennék rá :D:inlove::p

Fatther, genka53, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  3. Grizzlyng

Grizzlyng Utánpótlás-írogató

Elnézést a tudatlanságomért, de miért éri meg azt a rengeteg mindent odaadni a neon dekorokért, és aztán ólakkal nulla percezni? Tíz évig nem volt erre szükség. Történni fog valami nagy változás a játékban? Biztos kell hogy legyen valami nagyon fontos értelme, ha néhányan mindeneteket odaadjátok most a neon kitehetőkért. Csak én nem látom hogy micsoda az?

-vadocka70-, -ágianyu33-, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  4. kovacsniki84

Ezt tudom.
    Én meg a tiédre s akkor megvan a két területem :D:inlove:xD

GA-BI-O-Farm, genka53 és HéricsBáró kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

Szia
    Eddig a krókusszal tudtam nullpercezni felröpi ügyileg . Ehhez sok szupertrágya kell .
    Na most a szupertrágyát felváltom kukoricával .
    A kukorica zöldség , van sok +zöldséget adó felhőm . Van csatni , van kacsa kata stb .
    Szóval könnyű letermelni , és be a malomba .

Szupertrágya = egértáp .

Nekem ezért kell . :p

6. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) ha az a "rengeteg minden" nem került pénzbe, és rendelkezésre áll, akkor nem mindegy, hogy ki mire használja?
    Van aki olyan régi kitehetőket keres, ami csak számára képvisel értéket, gyakorlati haszna nincs, de bármit megad értük.
    Van aki Páncél Pannikat gyűjt. Nem annyit amennyi bőven elég, hanem még annál is többet. (Ez lehet akár befektetés is)
    Van aki rózsa terményeseket gyűjt, is ezekért ad meg mindent (én ennek se látom semmi értelmét)
    Lehetne még sorolni, hogy ki miket gyűjt, és biztos van mindegyik mögött valami, ha más nem, akkor egy kis játék :)

Az ólakkal való 0 percezés is jó lehet, például:
    • gyorsan lehet velük felröpit gyűjteni szupertáp vagy szupertrágya nélkül (amikor mindenből jön felröpi)
    • van amikor ólakból lehet csak vmilyen felröpit gyűjteni, ilyenkor kifejezetten jól jön
    • ha valaki mondjuk egy évig összegyűjti a party pöriket, akkor a pörgetésből felhalmozott bónuszok segítségével tud TP-t, 0 percezéssel pedig növényt és állatot is gyűjteni elég szép mennyiségben ;)
    • és még ezt is lehetne folytatni :)

nyuszi63, Fatther, tina07141983 és 7 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Úgy érzem megszólítottál, mert egyike voltam azoknak akiknek ezt Zsu tanácsolta.
    Válaszolok rá a saját szemszögemből, ha megengeded:
    Neon egér dekorokat cseréltem: pocoklégyfogókért, neon macska és medve dekorokért és 1 db Páncél Panniért. Számomra és a játékom számára az a mennyiség amit adtam értük nem számottevő, nem hiányzik sehonnét sem.
    Miért csináltam? Miért éreztem úgy hogy hallgatok Zsura és kihasználok egy lehetőséget? Nem a letermelt állatok száma miatt, mert abból bőven van a pajtámban, talán nem is a trágya miatt ami képződik, viszont az eventjeimet elég nagy sebességgel viszem végig és ehhez gyorsan kell a felröppenő is. Több olyan eventünk van és gondolom lesz is még ahol a felröpit ólak adják. Ekkor veszem elő én a pajtából ezt a lehetőséget és használom, ha szükségét érzem. Lett 20 db neon egerem ezzel elméletileg tudok nullázni (nem próbáltam, így ez nálam marad elmélet még) Semmi más indok nem vezérelt ebben az egészben, mint amit leírtam. Számomra ez az értelme, talán elfogadod tőlem. Adtam a játékomnak egy + lehetőséget.
    A saját nevemben írtam le amit írtam másnak biztos más okai is lehetnek.

Utoljára szerkesztett: 29.7.19
    Samborg, Fatther, Vadóc és 9 más kedveli ezt.
  8. Grizzlyng

Köszönöm szépen mindnyájatoknak a fenti expert magyarázatokat. Így már megvilágosodtam. Tehát lényegében felröppenő gyűjtésről van szó, a már ismert (szupertrágyát vagy Pannit igénylő) módszerek elkerülésével. Azt azért nem gondolom, hogy szupertrágyából vagy Panniból hiányotok lenne. Mindenesetre megnyugtató számomra, hogy nem valami korszakalkotó globális változás miatt csináljátok, amiről a köznép még nem tud...

Annyi bizonyos, hogy ez már a farmozás magasiskolája. Egyszer talán lesz olyan Top verseny is, ami arról szól, hogy ki lesz az utolsó 10 farmer, aki a legtovább bírja, ahogy a BP tovább emeli a tétet... :)

-vadocka70-, Samborg, Amira09 és 5 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Kiemeltem ezt a részt a válaszodból.
    Kizárt dolog, hogy Páncél Pannit el lehetne kerülni pár egérlyukkal, akármilyen időben érik is. Bizony kirakom a Pannikat az ólak mellé akkor is, ha lassan, akkor is ha gyorsan érnek.
    Szerintem Te is kiraknád :D
    Az utolsó 10 játékost pedig csak akkor láthatod meg, ha Te is ott leszel közöttük :D

Samborg, Fatther, rozo52 és 2 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

Lett 24 db :inlove:
    Holnap kipróbálom sima egérólakkal , szolidan . Megnézem kb mennyit tudok termelni natúron .
    Van 7.000 tápom , az elröffentem .

nyuszi63, Fatther, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  11. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Kedves! :)
    Olvastam tőled korábban is, hogy gyűjtöd, éshogy szép mennyiséged összegyűlt belőlük, csak azt nem gondoltam, hogy még tart a dolog. Nekem is van jónéhány, amelyekből tudok adni. Cserenapkor, (most már tényleg csak legközelebb) ha elfelejteném, akkor csörögj rám. :D:inlove::inlove:

kovacsniki84 és HéricsBáró kedveli ezt.
  12. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Jééé, egy naaagy Medve! Szia!

Annál picit többet írt le Rékuci, mint hogy csak felröpizésre jó.
    De arra is. (Főleg, ha végiggondoljuk, hogy mi mindenhez jött jól eddig ólakból érkező röpi.)
    Tudod még mire volt jó? Kicsit felkavarta az állóvizet. :D Vagy csak én érzem egyre laposabbnak a cserenapokat? 8) Van pár kurrens cucc, ami jó erre-arra. Ezek listája most kibővült ezen a cserenapon. (Gondolom, ez soha vissza nem térő alkalom lesz, hiszen bónuszos dekor default-ban nem küldhető.)
    Rékuci írta példának a gyűjtőket, akik semmit nem érő dekorokért adtak fél (vagy egész) farmokat. Édesanya szíve, Adventi fa és még sorolhatnék ezt azt, ami azóta "fillérekért" megvehető. És ez a tendencia folytatódni fog.
    Tehát ez a neonos őrület most új kütyüknek adott értéket, amik ráadásul tudnak is valamit. ;)

A változatosság pedig jót tesz mindennek, ami már sok éve tart. (Én most csak a farmra gondolok, akkor is, ha te nem. :D:p)

Igen, a tápok ára emelkedni fog, az állatoké zuhanni. De sztem néhány cserenap erejéig a 3 állat színes ólja elég drága holmi lesz. A hatása tehát picit túlmutat ezen a pár napon.

Igen, abban is igazad van, hogy akik erre a 3 dekorra ráálltak, azokról feltételezhető, hogy Pannikból és/vagy szupertrágyából nem szenvednek hiányt (ahogy fogalmazod). Igen, van egy ilyen réteg. De ezt te is tudod. Ők majd ezeket az eszközöket más célokra fogják fordítani. Tele lesz gazdakör királyával és királynőjével a fórum. xD

És azt is tudod, hiszen öreg medve vagy már a farmos világban, hogy minél több eszközöd van, annál eredményesebben, könnyedebben, szórakoztatóbban, változatosabban (kívánt szó behelyettesítendő) tudsz játszani.

Az én jelzésem arra vonatkozott (Gyöngynek és Rékucinak), hogy nagy eséllyel ezek a dekorok többet nem lesznek cserélhetők. Akinek ez a hír jelentett valamit, vagy átlátták a taktikai előnyét, azok áldoztak rá. Ki mit és mennyit, maga tudja. De ahogy írtam, a javainkat használjuk, ha úgy látjuk jónak.

Gyere ide olvasgatni, hátha a témában lesznek még új gondolatok, ami neked is hasznos lehet.

Meglepett, hogy írtál, hiszen erre nem is tudom mikor volt példa utoljára (na ez hazugság, hiszen meg tudnám nézni :D). A lényeg, a meglepetés kellemes volt.

nyuszi63, Fatther, Rékuci1111 és 9 más kedveli ezt.
  13. Grizzlyng

Zsu, köszönöm a szíves fogadtatást. A válaszaitok alapján feloszlott agyamban a köd. :) Teljesen egyetértek azzal, hogy a játék számára hasznos, ha a lelkes játékosok önerőből plusz érdekességeket találnak illetve teremtenek benne.

nyuszi63, Fatther, Rékuci1111 és 6 más kedveli ezt.
  14. genka53

Szia Zsu/Beko! :)
    Az "Eventismertetők útvesztői" összeállításból kimaradt a 2019. június hónap. 2019. május, július, augusztus bent van, a június elszökött :).
    Gondoltam, szólok. ;)

rozo52 és BackOffice kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Megnéztem , és 1894,5 TP-t ad egy sima egér ól . De fel tudnám még magasabbra is tornászni , akár 2000 TP-re . :p
    De nem most .
    Na de , ha egy óra alatt a 44 ólat 3600x aratom : 300.000.000 TP .

genka53, Fatther, Rékuci1111 és 3 más kedveli ezt.
  16. BackOffice

Próbáltam meg nem történtté tenni a júniust, de nem jött össze. :D:D:D

Köszi szépen!

nyuszi63, Samborg, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  17. genka53

Szia Zsu/Beko! :)
    Ez igen jó mondás volt! :inlove::inlove::inlove:
    Kár, hogy elfogyott a napi küldési lehetőségem, mert küldtem volna egy csokis palit amiért megnevettettél. :inlove::inlove:

Samborg, GA-BI-O-Farm, rozo52 és 2 más kedveli ezt.
  18. kovacsniki84

Szia.

Túl sok a ha. Ha-ha-ha.
    Amennyiben nagyon nagy előnyt akarsz ehhez szintlépő
    csomag dukál belegondoltál akkor mi lehet a vége 1 óra alatt vagy pont így számoltad?
    S ez csak a napi 1órából . Ezen felül felhős kütyüvel mehet a pocok ki utána s nem vesztettél semmit sem.
    Viszont a gondolatod tovább építve mindezt ha három állattal művelnéd akkor is belefér az időbe
    mármint az állatok és a pocok légyfogók is. Az mennyi is lenne naponta?xD:D
    Medve ,macska,egér triumvirátus.
    1 hétre csak tápot kell előgyártanod s pontosan kiszámolnod a megfelelő mennyiségeket,
    nehogy bajba kerülj menet közben s dőzsi -hapzsi lenne. xDxD:music:

Komolyra fordítva a szót lehetőség van benne ki-ki maga dönti el mire használja majd.

19. HéricsBáró

Pipa . :inlove:Csak a holnapi karbantartások fognak bezavarni :cry:Remélem nem zavar be annyira :p

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. BackOffice

Hát most igazán sz..r van a palacsintában.xDxD

Két olyan ügyön dolgozom, amit mással nem lehet túlélni, csak humorral. 8)-.-:D

Samborg, rozo52, genka53 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.