Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zatini

Zatini Fórumszaki

Ne már, hogy egy pillanatig is komolyan veszitek. :oops: Elnézést! Zölddel kellett volna írnom.:oops:
    De azért a példám is elég csúnya infláció volt. :p

nyuszi63, Melan, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Hát nem tudom. Tegnap Sagittarius érvelése elég logikusnak tűnt.Annak alapján ez beleillene a képbe. :music:Azaz lehet logika a megvásárlásban.
    De az ár nem mindegy:music:Mert 15 fa -árt mindenki megveszio_O
    Akkor én nem;) mert jobban megéri majd gazzal és és táppal foglalkozni.:music:
    Viszont ha már megvehető, akkor legyen pld 150/ db . azért megérheti...:music: Persze az se sokk 1 max csomag Fa , de ez már sokakat kizárhatna...o_O

Melan, -BombadilToma- és Kuzdern kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Belassult a gépem . :cry:

Elpörgettem 1400 Partit , és komforton 190 - 200 db krókuszt termelek .
    Az eventből kiszedtem 16.000 szupitrágyát , és a Pörgetésből nyert szupikat meg Farmpengőt : kerekítve lett kb 20.000 szupitrágya
    Ez krókuszra használva kb 4 millió krókuszt termelek le .

Utána a malomba be . És reggel uzsgyi újra .

De a hajdina palánta komforton kacsa propellerezve : 98.000 TP :D

Fatther, genka53, ördög0 és 4 más kedveli ezt.
  4. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

1400 party után nekem nem a gép lassulna be, hanem én... xDxDxDxD

genka53, Fatther, ördög0 és 4 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

Szia
    Hát , 13 órakor kezdtem , és 17 óra fele végeztem .:wuerg:

genka53, Melan és Kuzdern kedveli ezt.
  6. DevilMókus

Szia ! Gratulálok! Azt hiszem ere gondolt Melan a Top kapcsán.4 millió Krókusz az 700 millió pajtaérték .o_O És én is ere gondoltam..100-200 milla volt tavaly a Top 3000 átlaga. Kb lesz csak innen 2-3 milliárd pajta érték alsó hangon úgy hogy hasznos nyersanyagba nem kerül semmibe söt több lesz az Fp ,Zöld-csepp,sz-táp stb:)Azt hiszem feleslege is beadni bármit akinek ez nincs meg..:oops:Lehet nincs meg 3000 játékosnak(szerintem sokkal többnek van) de a Top 1000 eddig is elérhetetlen volt normál halandónak.:(Mindenesetre elképesztő...o_O

7. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Nem tudom a farmod nevét. Jelzed bagolyban? :)

Fatther és Melan kedveli ezt.
  8. Melan

Melan Fórum admirálisa

A TOP-ban nem vagyok biztos, hogy akkora valtozas lesz emiatt. Szerintem a gazdak 90%-a, aki beszerezte a kutyuket, eddig is bent volt a TOP 1000-ben, mert azert nem volt olcso.

De ez csak feltetelezes persze.

A normal halandok szamara levo TOP 1000 pedig annyira nem lehetetlen.

Krokusz nullazas elerheto, nem tudom hogyan allsz szupertragyaval, de itt egy kis szamolas. Osszegyujt az ember nemi party porit, mondjuk 200-300 db-t. Azt szepen elporgeti, tegyuk fel szerencses, es kijon 2 db 100% bonusz. Megeszik melle egy novenytermesztos bonuszt, arany rekesz meg 1 db 100%, meg mondjuk egy teljes beveteli bonuszt, gyemant rekesz, meg 1 db 100% bonusz, ez osszesen 400%. Komfort talajon igy a hozam netto 72 db = 15 + 60 - 3. Egy nublonos event alatt nekiesik, es elver 20 ezer szupertragyat, az lesz 1,440,000 krokusz, pajtaerteken 271 millio. Lesz 20 ezer nublon akku, ami 222 XL feltoltes, 45 FP/toltes atlaggal 10 ezer FP, az 10 ezer szupertragya, tehat netto szupertragya felhasznalas 10 ezer. A 271 millios krokuszbol vissza kell dobnia 66 milliot a toltesekez, netto 204 millio pajtaertek.

Napi piros kosar vasarlasbol vesz 300-300 db-t 5 farmos, 5 bahas novenybol. Szamoljunk 300 nappal, mert elfelejti, az 450-450 ezer noveny meg igy is. Farmon 130 atlag pajtaertek, bahan 200 atlag pajtaertek, lesz 148,5 millio pajtaertek.

Mi van meg? Gyekeny eventeket varni. Legyen 40 event ahol gyekennyel varjuk a kezdest. A gyekenyt nem csatnival aratjuk, hanem tropusi coladaval, es dinnyevarazzsal, akkor a netto hozam 2900, ez 40*2900*778 = 90 millio pajtaertek.

Hol jarunk? 204 millio + 148,5 millio + 90 millio = 442,5 millio pajtaertek. Ez az utobbi evekben eleg lett volna a TOP 1000-hez. Nincs benne piac, nincs benne egyeb mas, esetleg szerencsesebb party porik. Csak meg egy 100% bonusz hozzaad a krokuszhoz 50 millat. Esetleg tobb szupertragya, stb.

Szerintem ezek meg csak nem is voltak az elerhetetlen kategoria.:)

Ment a szomszi keres:)

Fatther, Kuzdern, rozo52 és 3 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Engem jobban izgat most a hatalmas villa hiányom :cry:
    • 23 db Villa
    • 27.452 db Kés
    Van 870 elvégzett minijátékom , és 696 malomtermékem . Holnap eljátszom a malomterméket . Vagy ma . Nem tudom .

696 malomtermék = 13.920 FP :inlove:

Melan, Kuzdern, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  10. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia .

Hogy is mondjam ez a kés elment 796108 TP + 549040 CSP xD

11. HéricsBáró

Holnap még gyűjtögetek egy kis kést még . :inlove:xD:cry:

genka53 kedveli ezt.
  12. DevilMókus

Szia ! Az eleje rendben van szerintem is a Top 1000 körül van meg a játékosoknak...( de szerintem a birtokosok száma magasabb) Ilyen nagy számokkal nem , mert folyamatosan eventezek valamint én alapanyagokra nem vagy csak igen ritkán költök( táp zöld-csepp stb...), de a többit alkalmazom. Van kb 300 millám a Top-ra és 300 ami akkor ha jó . Ennyi körül de lehet optimista vagyok. Szerintem nem lesz elég a 3000 hez sem..De ezt már egy ideje érzem függetlenül a mostanitól. Túl sok olyan komoly játékos van aki nem eventezik csak termel.Ennek több oka van , nem ecsetelem...De mindenesetre találok magamnak más célokat... Pld a gazdakört teljesen befejezni... vagy nem... Nem tudom hogy a mostani változások hova visznek... Néha azt gondolom ideje átalakulni , néha meg azt hogy ez véglegesen szétszakadt...
    Eddig mindig megvolt az ok -okozat összefüggés, most viszont ez nem egyértelmű...
    De nem akarok negatív lenni, de sajnos realistaként látom így.
    Lehet Sagittáriusnak van igaza és jót tesz az új szemlélet, viszont lehet hogy a le maradók végleg elvesznek...
    Mindenesetre Jó éjszakát!

Melan, Kuzdern és genka53 kedveli ezt.
  13. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Jó reggelt!
    2018. TOP
    Platz 1000 = 389.114.661
    Platz 2000 = 143.939.339
    Platz 3000 = 92.628.000
    Nem tartom valószínűnek, hogy 30%-nál nagyobb nagyobb növekedés lenne, habár nagy az infláció a játékba, de ez csak az én véleményem. Tehát a 300M-val jó vagy a 3.000-re, de az a kérdés, hogy megéri-e. Valóban sokan indulnak a TOP-on, akinek még csak hírből se hallod a nevét a fórumon, viszont sokan nem indulnak, akikre talán ráillik a "komoly játékos".
    Nekem tökéletesen megfelel a 6-800. helyezés, pont ugyanazt adja, mint az 50.
    Nem gondolnám, hogy ebbe TOP-ba bekavar a 0 percezés. Sajnálnám, ha megborulna, mert én ezt egy éves eventnek tekintem és hiányozna, ha nem lenne. Persze, ha ócskák a jutik, akkor felejtős lista.
    Legfeljebb majd óvatosabb leszek, végül is ráér az utolsó néhány órában bedobálni, hacsak a nagy betűs élet át nem írja a forgatókönyvet.

Melan, Kuzdern, Zatini és 4 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

1500 pörgetésből szerintem szereztem 10 rózsa ólat . Az jó ? :inlove:

Katka54 kedveli ezt.
  15. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Nézőpont kérdése, ha örülsz neki jó, ha mást vártál nem annyira

Kuzdern, genka53 és HéricsBáró kedveli ezt.
  16. DevilMókus

Szia! Tavaly borzasztóak voltak a ládák, ez sokakat visszatartott.Nem célom az 1000 ( nem is lennék rá jó), a 3000 - bőven elég lenne. Persze a jutik rengeteget számítanak...De igazából a probléma az olyasmi mint Makrogazdaságban a kettészakadás ami az egészségtelen társadalmak jellemzője.Aki lent van ., ott marad.Ennek a 0 nincs negatívuma.. Ilyen játékelem eddig nem volt.

Kuzdern kedveli ezt.
  17. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Jó reggelt.

Csak egy reggeli aratás szerényen, levetítve medve,egér,macskára. Tp-re
    (erdei tisztás bölcs tölgy 2/5)

Melan, genka53, Rékuci1111 és 3 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Azt már meg se említem , hogy plusz 500.000 tamarillót és 250.000 egeret szereztem . xD

Melan és Rékuci1111 kedveli ezt.
  19. DevilMókus

Ezért írtam a 2-3 milliárd pajta értéket;):pPersze az egeret érdemes átváltani tápra..

Kuzdern kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

Regisztáltam egy farmot , és megnézem mit tudok kihozni hírtelen belőle .
    Mivel dupla TP-t kapnak a növények , szerencse a mostani frisseség
    Aztán bementem Rackóhoz , és kiszedtem az első napi 5 db Zöld pörgetést
    Elpörgettem , és kaptam egy 25% TP bónuszt .

Ha így haladok , el tudom kezdeni az eventet . :D

Na jó , inkább a rendes farmommal játszok :inlove::inlove:

Melan, Kuzdern és DevilMókus kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.