Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

1 hónapba normálba azt hiszem 30-31 ilyen ládád lehet ez kevés.
    Nem éri meg ha 1 FA újra lehet kezdeni is akkor sem fogja megérni xD.
    Bár ismerem a szokásaidat s a "cél kitűzéseidet" is de hasznosabb dolgokra is el tudod majd költeni:D.
    Normál menetbe talán igen de ez csak 60db növény megéri ????

Itt inkább az lehet a kulcs hogy egy napi mennyiséget,
    mármint Menyét Menyusnál megtudunk e csinálni csak piros kosár alól.
    Az talán hasznos lehet ha a szezonpontokat értelmes dolgokra lehet váltani majd. Ez havi szinten. 3390-3503 lehet.

De úgy ahogy nekem vastagon fogott a billentyűzet azt hiszem náluk meg a képzeletbeli toll .

Utoljára szerkesztett: 8.10.19
    genka53, strawberry49, DevilMókus és 6 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Egyszer vettem 20.000 db ládát , és kinyitva nem lettem boldogabb . De azt is hozzáteszem , több láda volt egyben .
    De ahogy látom , sok minden kell , irány a piac :D

Menyét menyus
    farmos növények 8. szintig
    • Búza
    • Répa
    • Saláta
    • Kerti zsázsa
    • Széna
    • Zab
    • Kukorica
    • Napraforgó
    Menyét menyus
    farmos növények 100. szintig
    • Cudar sok növény !!!!!:D
    Gézen Gúz
    farmos fák 20. szintig
    • Szilva
    • Dió
    • Szeder
    Pu Fó Ka
    farmos termények 20. szintig
    • Tojás
    • Angóra
    • Birka pulcsi
    • Festő ecset
    • Ékszer
    Pu Fó Ka
    farmos termények 49. szintig
    • Tojás
    • Angóra
    • Birka pulcsi
    • Festő ecset
    • Ékszer
    • Pehelytoll (elő a pörgetett ólakkal)
    • Szarvasgomba
    • Birka gyapjú
    • Tűzcsap
    • Létra

Robin Hód
    farmos állatok 20. szintig
    • Nyúl
    • Juh
    • Tyúk
    • Kacsa
    • Disznó
    • Pulyka
    • Tehén

3. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Én a helyedbe kivárnék s nem csinálnék nagy bevásárlást még.
    Korainak tartom ezért írtam a Piros kosárt.
    Állatokat egy-kettőt felhőről is lehet már szerezni bedobozolva is.
    Éles körülmények között talán többet fogunk tudni.
    Viszont nem szerettem az ilyen jellegű kommunikációt amit most is
    történik (nem a moderátorok), hiszen most sem tudunk még mindent.
    Értem én hogy kedved kell csinálni de könyörgöm nem gyerekek vagyunk.

genka53, DevilMókus, Melan és 4 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

Most éppen tartalékolok . Leírtam itt , hogy mit vennék . :inlove:
    Ha meg jön a tenyésztő event , megpróbálok párat kitenyészteni . :p

Melan és kovacsniki84 kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.:)
    Szia Niki. :) Olvastam a megrendelőket és nem találtam hozzá topicot, így most ide fogom leírni, de légyszi tegyétek át, ha van ilyen csevegő.
    Ebből az ismertetőből se tudtunk meg sok mindent, pl. mennyi állatot-fát kell beadni, változik-e a mennyiség beadásonként.... Ha 10 állatot fog kérni, akkor biztos hogy be se fogom dugni oda a csőrömet. Ha 2 db-t, akkor még elgondolkodok rajta. A szezonpontokat még mindig nem tudjuk mire lehet beváltani, úgy titkolják, mintha kivehetnénk 5-10 db FA-fát. :D:D A végén meg csak 5 db szupertápra lesz elég. Elsőre úgy jött le, hogy ez is olyan teljesíthetetlen lesz mint a régi, de ne legyen igazam.
    Nekem nem csináltak ezzel kedvet, sőt....mert nem lehet előre tervezni.
    Jó lenne egy csevegő, ahol meg tudnánk osztani hogy kitől mit kértek, akkor legalább lehetne előre gondolkodni.
    Sok sikert azoknak, akik ki fogják szolgálni a megrendelőket.

6. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Sok dologban egyetértek veletek.
    Szóvá tettük mi is (több ország moderátorával együtt), hogy már nem az első hirdetményt írjuk ki, amiben olyan infókat írunk bele, amiről nem nyilatkozhatunk. Abszurd.
    Hadd ne mondjam, milyen választ kaptunk erre.
    Szerintetek, amikor én már ilyen választ írok a nemzetközibe, akkor mennyire vagyok kibukva? "But it doesn't matter to me anymore."

Arról nem is beszélve, hogy milyen anyagokat kapunk és mindezek mellett mit találunk a teszteken. Nem hogy a darabszámok, de még a típusok sincsenek köszönő viszonyban sem a leírtakkal. Én ezek után nem adom a nevem olyan adatokhoz, amik vagy stimmelni fognak, vagy sem.
    Ha azt mondom, hogy durvára belefáradtam, akkor finom vagyok és nőies.

Sőt, folytatom: az egyéni véleményünket sose írhatjuk bele egy hivatalos bejelentésbe se. Szerencsére, mert a megrendelőkről sok mindent el tudnék mondani, de hogy egyetlen jó szót sem, az tuti.

A heti újdonságokról egy magyar mondás jutott eszembe: "halottról vagy jót, vagy semmit". Szóval inkább nem mondok semmit.

Bízom benne, hogy ti más szemüvegen át, nagyon optimistán és taktikusan fogjátok látni, átszámolni a dolgokat. Ha valaki ráakad valami jóra, megérősre, fontos taktikai elemre, kérem, hogy ossza itt meg velünk, hátha az én szemem is kinyílik.

Amennyiben kritikát fogalmaztok meg, ígérem - ahogy eddig is - továbbítani fogjuk.

7. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia Beko,

Kar erte, pedig erdeklodve vartam, hogy mit hoznak ki belole. Gondolom akkor a beadando cuccok es a jutalmak koszonoviszonyban sem lesznek:oops:

Ezek utan mar csak annyi kerdes marad, hogy a heti ujdonsagokba a kerekkerek valtozas is beletartozik-e;)xD

8. kukori80

Szia Beko. Tudom hogy ti mindent megtesztek értünk, nem is ezzel van a baj, hanem a Bp-el. Egyszerűen nem értem ezt a hozzáállást hogy eltitkolják a nyereményeket. Milyen egyszerű lett volna, ha kiírják egy táblázatban a szezonpontok nyereményeit. Ettől-eddig ennyi pontért ezeket lehet kiváltani, ettől-eddig meg ezeket a nyereményeket. Innen már mindenki látná hogy mennyi pontot szeretne, hogy megcsinálja-e a pénteki eventeket, vagy a megrendelőket teljesíti inkább. Most meg senki nem tud semmit hogy mennyi pontot is kellene szereznie, úgy érzi, hogyha nem szerez sok pontot, akkor le fog maradni valamiről. A másik csevegőben is leírtam hogy ez nem jó irány.
    Pár láda engem is érdekelne és ki is fogom próbálni, ha nem lesz külön csevegője, akkor majd ide leírom hogy mit kértek.

9. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Még a héten kimegy egy hivatalos a szezon eseményről. Ezen dolgozom éppen.
    Azt gondolom, hogy az eventkezdést senki ne tegye függővé a szezon-jutalompontoktól.
    Szezon-jutalompontokért semmit nem lehet "kiváltani". Olyasminek képzeld el, mint a TP. Szezon szinteket lehet lépni vele. Szintenként lesznek ajándékok. Megérős lesz-e? Majd ti eldöntitek.
    A megrendelőktől és az eventekből lehet szezon-jutalompontokat szerezni. Tehát nem "vagy-vagy", hanem "is-is" kellene ezeket csinálni, hogy valaki a szezon szintekkel tudjon/akarjon haladni. A szezon szintlépéshez szükséges szezon-jutalompont (SZJP) mennyiségek és maguk a jutalmak pontosan le lesznek írva.

Remélem, hogy lesznek itt olyanok, akik reálisan végiggondolják és kiszámolják, hogy a megrendelőknek leadott x pajtaérték ellenében kapott szezon-jutalompontok általi szintlépés megéri-e. Vagy nemes egyszerűséggel a beadandók piaci árán 10-szer annyi cseresznyés túrótortát, vagy csokis palacsintát vesz.

genka53, DevilMókus, nyuszi63 és 10 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Köszönjük. Óóóó, teljesen másképp képzeltem el a szezonpontokat, felnyitottad a szememet és rögtön le is csuktam. :D:D:D
    Megvárom az ismertetődet.
    A Megrendelőket holnap ki fogom próbálni pár napig, 2 láda érdekel, de ha sokat fog kérni, akkor el fogunk búcsúzni egymástól. Ráadásul több féléből is adhat nyereményt és az a tapasztalatom, hogy pont abból nem ad amiből szeretnék. De adok pár napig esélyt hogy összeszedjék magukat. :D:D

genka53, DevilMókus, Melan és 7 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Szia
    Én optimistán állok hozzá . :D Eddig nem adtak ládát , most fognak . :p

genka53, kovacsniki84 és Melan kedveli ezt.
  12. Melan

Melan Fórum admirálisa

Jo reggelt:)

Veheted elo a feher zsepidet es kezdhetsz integetni nekikxDxDxD

Bejott, amit Beko irt...

Menyet Menyus: nevetseges, a magasabb szintu novenyekbol 350-350-350 db begonia, liliom, pazsitviola, ha csak ez az egy beadando lenne se adnam oda neki a ladaert-.- de akkor meg ott vannak az allatok is

Gezen Guz: ot kiprobaltam, beadtam, el tunt mit kert, ugyhogy nem tudom, de a proba kedveert megcsinaltam

Pufoka: 4-4 termek, de milyen, gordeszka, viaszgyertya, fekete ov... meg ha a ladabol kivennek a TP-t es a bajitalt, lehet meggondolnam

Lee Ba: nem tudom, sirjak vagy nevessek... regebbi titokfakbol 20-20 db (aranyeso, holyagfa, stb.), ez meg rendben, 5-5 db regebbi titokallat (farkas, jegmadar, teknos, roka), es akkor a hab a tortan, 5 teknos, 1 varangy, 5 csincsilla, 1 hangya:music:

Hod: 4 szellempava, 2 fozopocok

Bim Boo: szerszam nem veszes, de a lada is olyan amilyen

Miss Rofi: csak az erdekesebbek: 350 hogolyo, 350 vadrozsa, 350 szagos muge, lucerna, feher liliom

Bari Mari: egy raklap bahas noveny

Azt hiszem ez ennyi is volt. Eddig se latogattam oket, ez utan sem fogom, egy hatasa lehet az egesznek, a nem letezo piacom meg jobban leurul, mert ugyis lesznek, akik nem merlegelnek csak azt nezik mi kell:p

genka53, DevilMókus, Zatini és 7 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

Szia

Menyét menyus ládája : 3 szerszám

Bim Boo ládája : 15.000 TP

Miss röfi láda : 4 bájital

Bari Mari ládája : 5.000 BTP

Alszok még rá egyet hogy eldöntsem , hogy jó ez e .
    Habár , ha gondolkodnom kell pár napig , hogy jó ez e , akkor azt jelenti nem jó .
    De , ahhoz hogy eldöntsem , hogy ez nem jó , alszok rá pár napot .

:D:inlove:

genka53, Zatini, Rékuci1111 és 3 más kedveli ezt.
  14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia én még be se néztem hozzájuk elég ide beolvasni...az én porttékáimból sajna ők nem kapnak...
    200-220 szint felett ezek már nem ajándék tételek...vagyis számomra nem...

genka53, DevilMókus, Zatini és 2 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Így a top előtt egy kis pajtaürítés ...... :p

16. kukori80

Jóóó reggelt.:)
    Szia Melan :D:D:D:D:D
    Tegnap túl optimista voltam, mára elmúlt. :D Csak Lee-t és Robint szolgáltam ki, de ennyi elég is volt belőle. Holnap már nem kapnak tőlem semmit.
    Most már csak az a kérdés, hogy a szezonpontokért mivel fognak meglepni bennünket. :D

genka53, Zatini, Rékuci1111 és 4 más kedveli ezt.
  17. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Keresem a megújult megrendelőket de sehol nem találom őket, többszöri frissítés után sem...

genka53, BackOffice, Zatini és 4 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! Sziasztok! :)
    Leírtad a véleményemet és kb azt amit én akartam írni. Nálam a saját szintem növényeinek mennyisége verte ki kicsit a biztosítékot.. nem nagyon, mert annyira nem izgat, de arra jó volt, hogy azt mondhassam köszi ennyi elég volt.
    Amit nem írtál, mutatom én:
    [​IMG][​IMG] és [​IMG][​IMG]
    Sajnos nem mentettem amit Vuk Viki kért, de nem volt kevés az sem.. amit adott hát..
    A többit meg sem néztem. A tölgyön a rúnát és a szentélyben a két megrendelőt kiváltottam, mert zavart, hogy ott van két szobor az eddig üres szentélyemben.
    Arra jó, hogy más tanuljon belőle.. ennyit nincs az a láda ami megérne.. legalábbis számomra ebből a kínálatból.
    Én inkább a megrendelőket altatom, de ha igaz téli, nyári, őszi, tavaszi szóval ha lehetséges akár több éves álomba ringatva...

Utoljára szerkesztett: 9.10.19
  19. Melan

Melan Fórum admirálisa

Erre nem kell aludni semmit, ugy nem jo ahogy van

Ajandek tetelek... nekik:)

Amig nem olvastam Bekot, addig optimista voltam, hogy hoznak egy pozitiv valtozast. Utana mar nem, ugyhogy ma mar nem csalodtam.

Ezen a szezonpontok sem tudnak valtoztatni, hacsak nem FA fat, Pannit, pockos kutyut osztogatnak erte, minden ez alatt nem osztogatas, hanem fosztogatas:D

Nem megujultak, csak elkoltoztek, igy lett volna pontosabbxDxD

genka53, DevilMókus, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

És azt is hozzátenném, hogy nemcsak maguk a megrendelők lettek ... khmm... szóval semmivel sem jobbak, mint korábban; de sikerült valami jót is elrontani a bevezetésükkel. Kényelmes volt egy kattintással eljutni a gazdakörbe; na ennek annyi...

genka53, Anulu73, HéricsBáró és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.