Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt, picit bekukkantottam ide is. :)
    Szia Toma, szerintem inkább 40-45 lesz az átlag. Ma elég sokat nublonoztam és legtöbbször a 24-30 pengőt adta. Egy ideig számoltam, aztán már nem volt idegem hozzá. :D Végig csak Xl-est csináltam.
    Az egerek viszont nem adták 100 %-ban a felrepit még pannikkal sem, pedig a múltkor egy az egyben adták. Úgy látszik, hogy a nublonoknál visszavették.
    Összességében meg vagyok elégedve a végeredménnyel, csak ne jöjjön sűrűn ,mert csődbe megyek. :D
    Sok sikert mindenkinek.

2. Melan

Melan Fórum admirálisa

De jo volna tudni, hogy miert csiptek le a nublonokbol 16 orat az elozohoz kepest...

Biztos az a 16 ora fog hianyozni az olas nullaperchez:oops: a tobbi farmos szegenylegeny meg fozzon abbol a nublon aksibol ami a kevesebb ido alatt jut...

Lemondo sohaj...

Legkozelebb szerintem eleg ha 2 oras nublon eventet csinalnak, minek kell farasztani magukat.

Fatther, Kuzdern, jófarmerlány és 9 más kedveli ezt.
  3. kukori80

Szia Melan. :) Már eleve késett az egész, ráadásul berakták a karbantartást is. Nagyon hasonlít nekem a királynős eventre, olyan, mintha a fogukat húznák ki egyenként, érzéstelenítés nélkül. :D

steve223, Fatther, Kuzdern és 10 más kedveli ezt.
  4. Melan

Melan Fórum admirálisa

Ezert mondtam eleg betenni egy 12 orasat, nullpercezni annyi ido alatt is lehet, a tobbiek meg le vannak tojva magasrol, nekik nincs szukseguk FP-re:music: vigan el vannak nelkule is.

De mit panaszkodok... nekik ott van a szezon event, abban ki lehet szedni 15 FP-t:pxD

Fatther, Kuzdern, Kukackukac és 10 más kedveli ezt.
  5. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Alapvetően a mostani a leálásokkal kb olyan.:music:Csak az ne szerezhezesen Fp-t akinek egyébként is nehéz.:music:Olyan multi level rendszer lett, aki fent van annak termelik a bevételt a lentiek.o_OAzt csodálkozunk hogy a lentiek nem igazán kérnek belöle.:oops:
    Az tény hogy életszerű,csak nem igazán játékos.:music:

Utoljára szerkesztett: 4.11.19
    Fatther, Kuzdern és jófarmerlány kedveli ezt.
  6. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Nem igazán emlékszem, hogy ebben a topikban valaha is töröltem volna valamit, de a te írásodat úgy radíroznám, hogy csak úgy füstöl.
    Ez még itt sem fér el.

Értem és megértem, hogy annak, akinek az ólas nulla perc nem áll rendelkezésére, az igazságtalannak érzi, hogy másnak meg igen. Melan írása keserű. De legalább megfelelő stílussal és némi humorral ír.

Amit te írsz, az rosszindulatú, valótlan és csak a hangulatot gerjeszti.
    Kérem, hogy az ilyen megnyilvánulásoktól tartózkodj, ITT IS!

bota493, Kuzdern, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  7. Melan

Melan Fórum admirálisa

Nincs itt semmi tulkombinalva, csak valahol tenyleg nem ertem, hogy miert azokat kell meg tovabb buntetni a meg rovidebb nublonos idovel, akiknek amugy sincs lehetoseguk megszedni magukat.

Az olas nullperccel tok mindegy hogy 12 oras az event vagy 1 hetes. Azoknak nem mindegy akiknek nincs nullperc, de a BP inkabb oket bunteti meg tovabb.

Erre mondtam, hogy ez tenyleg lemondo sohaj...

Egyszeruen mar nem tudok mit mondani ra...

8. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

Majd kikapok hogy...
    Se kedvem se energiám nem volt összehangolni
    Ez sikerült most így csak. 3 raktárház(16neon+8rózsa)
    az elején bénáztam is egy picitxD
    1:1 adja a röpit 51 PP mellett.

steve223, PalMa, -vadocka70- és 6 más kedveli ezt.
  9. Melan

Melan Fórum admirálisa

Nem gondoltal meg ra, hogy nyitsz egy furoboltot?xDxDxD

Vagy inkabb egy barkacs aruhazat, van ott deszka, tegla, szog, minden ami ott kaphato:D:D

Fatther, jófarmerlány, Gio és 4 más kedveli ezt.
  10. DevilMókus

Szia! Ha gondolod töröld. Én kicsit furcsának találom de lehet nem látom át olyan színten mint te. Igyekszem nem negatívnak lenni.De sokszor nem az a hibás aki kimondja hogy a király meztelen, hanem az aki öltözteti.A rövid űrlények a 0 percnek kedveznek,kicsit furcsa pont most ,de lehet véletlen persze. Természetesen ez a te topicod ha úgy érzed hogy az én írásaim nem ide való azt tiszteletben tartom.
    Jó éjt.

11. kovacsniki84

Szia Melan.

Így hogy mondod gondolkodóba esek, de kispista vagyok csak.
    Inkább visszaadnám majd de azt hiszem esély sem lesz rá
    azért sem mert nem engedélyezik majd illetve még mindig úgy gondolom
    a Top nem fog érdekelni.

genka53, kukori80, Melan és még 1 ember kedveli ezt.
  12. BackOffice

Nincs ebben semmi büntetés. Egyszerűen az események között most ez így fért el.
    Valami technikai oka volt annak is, hogy az egyik (megszokott) hónapban nem jöttek. És annak is, hogy Valdi ilyen sokáig szabin van.
    Igen, emiatt írom, hogy túlkombinálod. Azért, mert mást akarsz belelátni.
    Hidd el, hogy ha arról lenne szó, amit te gondolsz, már verném az asztalt a nemzetköziben. Nem csak én, hanem a többi kolléga is.
    Én fodrászatot fogok nyitni. xD
    Én fésűt és ollót kaptam sokat.

13. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !

Nem fogja törölni, mert Ő egy úrinő, nem úgy mint Te. *

Ágianyu, maradj te is úrinő!:)
    Beko

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.11.19
  14. Melan

Melan Fórum admirálisa

Valami egyszer ugyis jo lesz:) mint a furesz a multkor, vagy kalapacs, vagy valamelyik.

Nem mondtam, hogy szandekosan buntetnek, de attol meg buntetnek-.-

Ertem, en hogy igy sikerult beszurni, bar meg mindig nem ertem miert kell szegenyeket ki paterolni ilyen gyorsan, maskor is volt mar ra pelda, hogy egybe folytak az event kezdessel, max kaptunk eventes felropit, meg aksit is.

Persze ha szegeny urlenyek felnek, hogy a vikingek megdobaljak oket baltaval, akkor mar megertemxDxD

Fatther, jófarmerlány, PalMa és 7 más kedveli ezt.
  15. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Sajnos nem sikerült a tervem, elég sok volt a hátráltató tényező :cry:

Elpörgettem 1000-t, az még összejött egy óra alatt, de az ólazásra már csak nettó ~40 perc jutott, ráadásul az is lassan ment :wuerg: Amikor csak a raktárházakban csücsültek a neon ólak, akkor ~3 másodperc volt egy kör, most teljes területtel inkább 7 másodperc :cry: pedig mindent kikapcsoltam...
    313 kör etetésre összejött 713.242 medve és 525.096 macska, és elment 12.520 illetve 12.207 táp, és érkezett 24.707 felröpi. Ezután még Krókusszal is szórakoztam egy kicsit...
    A nublonoknál csak az XL-be adtam be, átlagban 46 FP-t adott.

1 db party pörgetés 50 FP, vagyis ezer pörgetés kiváltásához kell 50.000 FP, ami közel 100.000 felröpi :wuerg: ennyit szerintem össze lehet hozni 2 nap alatt csak a 0 perces állatokkal is :music:a nublonoknak 1 feltöltéshez 7.895 medve kell, vagyis összesen kevesebb, mint 900.000 medve (amihez még neon ólakra sincs szükség). A többlet medve fedezi a 60.000 táp CSP-jét, vagyis "ingyen" (csak a ráfordított idő) lehet 1000-t pörgetni, és ami onnan jön, az mind nyereség :D
    Ezt még lehet színesíteni növény 0 percezéssel, ha valakinek van bőven mamutja... 8)

Már nekem is van 1 db :inlove:

A következő nublonozásra jobban készülök majd, és megoldom a nyugodt körülményeket :D

Fatther, genka53, Melan és 8 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Szia. Én egy picit másképp csináltam. Már tegnap este 7-kor elpörgettem 250 partyt, mert egyrészt kíváncsi voltam, hogy kapok-e bármilyen bónuszt és hogy tudok majd tervezni, másrészt tudtam hogy ma 2-kor el fogom kezdeni az eventet és belefér az időbe. A 250 partyból 3 db 100 % bónusz lett, a simákat ma délben pörgettem el, legalább 200-at, amiből semmi nem lett, sőt csak egyszer láttam ólbevételi bónuszt. 1 óráig egereztem, abból kiváltottam megint 150 partyt és elpörgettem, abból kaptam 4 db 100 %-os bónuszt, utána elkezdtem a hajdinával 0 percezni. Eljátszottam a nublonoknál , abból vettem sz.trágyát és megint 0 perceztem és ezt csináltam este 7-ig, amikor lejárt a 3 db bónusz. Utána már nem volt értelme 0 percezni, de holnap 4-ig maradt még 4 bónuszom, azt holnap még elegerészem.
    Az 1000 pörgetésből mennyi bónuszt kaptál?

Fatther, genka53, Melan és 7 más kedveli ezt.
  17. kovacsniki84

Egy kis statisztika 200 után. Egyenlőre ennyi, azt hiszem.

genka53, Melan, PalMa és 6 más kedveli ezt.
  18. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) nem néztem végig a bónuszokat, így csak közvetve vannak adataim. 1 fára adott 73-at, komfortra 282-t, és egy neonos raktárra több mint 600 medvét, sima ól volt 23 :oops:
    Ma este még nullázok egyet bónuszok nélkül., ha nem jön közbe valami. Nálam az volt a cél, hogy megnézzem, megoldható-e, hogy visszajöjjön annyi pörgetés, mint amennyit beleteszek. A táp CSP-ért van, a nublonoknak jó a medve is, így a maradék állatok és amit az 1000 pörgetés ad, az csupa haszon, nem is beszélve az egyéb bónuszos aratásokról :)

Fatther, genka53, kukori80 és 7 más kedveli ezt.
  19. DevilMókus

Szia! Szerintem valamit félre értesz.:music:Én nagyon tisztelem és elismerem Zsu munkáját és tevékénységét, és sajnálom ha úgy érezhető hogy a megjegyzésem ellene szól.Semmiképpen se annak szántam.o_O A Bp döntései néha érthetetlenek, és sajnos a Modiknak képviselniük kell ezt is. Mint írtam is lehet véletlen hogy ritka és rövid az Űrlényes és elfogadom ha túl gondolom.Azt viszont nem tudom mikor bántottam meg bárkit is, hogy ilyen szintű elenszenvet gyülöletett kelltsen.Ha igy van valamit újra kell gondolnom,lehet néha felületesen írok
    .Azt hiszem idén inkább már visszavonulok a forumtól.:oops:
    Kelllemes ünnepeket és sok síkert .

Fatther és PalMa kedveli ezt.
  20. BackOffice

Sziasztok!

Lehet, hogy szembe megyek az itt leírtakkal.
    Ezek inkább csak érzések, mint sem reális gondolatok.
    Igen, benne van az is, hogy mint moderátor, idén sem indulhatok a TOP-on és ezért nekem a magas pajtaértékű növényekkel való pajtatöltés nem fontos. De természetesen megértem azokat, akik így készülnek a TOP-ra. Nekik más a tét, mint nekem.

Szóval.
    Engem is elkapott a "lelkesedés" és tegnap este, sok munka után fáradtan, nekiálltam nulla percezni az ólakkal. Őszintén? Megbántam.
    Mondom is, miért.
    Elgondolkodtam Toma írásán, amikor azt írta, hogy "most kipróbálja a nagyok játékát".
    Tényleg nem akarok senkit megbántani, kérem, senki ne értse félre, amit írok, de ha ez a nagyok játéka, akkor "boldogok a kicsik".
    Hiszen miről szólt ez az idő?
    Az, hogy végeláthatatlanul, monoton módon kattintgattam hosszú-hosszú ideig. Tudom-tudom, nagyon komoly taktikai elemzések vannak mögötte és tényleg összeszedettség, odafigyelés és magas fokú játékismeret szükséges ahhoz, hogy - ebben a kiváltságos helyzetben - a játék adta minden apró lehetőséggel éljünk (lásd Toma precíz levezetése). De a végső feladat akkor is egy rossz értelemben vett "betanított gyári szalagmunka".

Igen, elgondolkodtam, hogy miért csinálom. Nekem van egy területnyi neon medvém, azzal vacakoltam. Megfájdult a szemem a lila vibrálástól. Elzsibbadt a kezem, kényelmetlen volt az egész helyzet fizikailag. És kimondottan rosszul éreztem magam. Pedig egy játéknak alapvetően szórakoztatónak, izgalmasnak, kikapcsolónak kellene lennie. A tegnap estém minden volt, csak ilyen nem.

És én nem pörgettem előtte, nem nulláztam utána növényekkel. Szóval a töredékét csináltam annak, amit a többiek. Mégis úgy éreztem, hogy "én nem vagyok normális".

Közben persze azzal vigasztaltam magam, hogy ez micsoda lehetőség és most kell ezt csinálni és milyen jó lesz az a sok farmpengő és állat, ami (talán) csp-re váltható. És itt megint megtorpantam. És mire lesz jó a sok farmpengő és a sok csp?
    És ennek mi az ára? Monoton órák, amiket elpazarolok az életemből és tényleg nem érzem, hogy itt az ár-érték arány annyira megérős lenne. És itt az ár, bizony "órák az életemből".

Persze, ezt valaki úgy is értheti, hogy na, a h....e, még sajnáltatja magát, hogy neki milyen rossz. Teljesen érthető ez a reakció is az írásomra.

És mindennek tetejébe még lelkiismeret-furdalásom is volt amiatt, hogy miközben én "szenvedek" (és most hisztizek), mások pont ezt a helyzetet irigylik (jó értelemben véve) és hányan cserélnének velem most. És persze azért is, hogy nekem most éppen el kellene mosogatnom és lenne még dolgom a háztartásban is, de én most ide vagyok ragasztva a géphez.

Tudjátok mi jutott még eszembe? Grizzlyng írása ebben a topikban.
    "Teljesen egyetértek azzal, hogy a játék számára hasznos, ha a lelkes játékosok önerőből plusz érdekességeket találnak illetve teremtenek benne."
    Igen, teremtettünk plusz érdekességet magunknak (már akinek sikerült a 20 neon dekor anno), de be kellett látnom, hogy most ez nekem egyáltalán nem szórakoztató.

Fogalmazgatom ezt magamban tegnap este óta és nem vagyok biztos abban, hogy jó, ha ezt kiírom a fórumra, de azt hiszem, vagyunk olyan viszonyban, hogy ezt itt megosszam veletek. Ez "a nem minden arany, ami fénylik" egyik esete volt az én tapasztalatom szerint.

Egy lendülettel begépeltem, nem töröm a fejem tovább, lenyomom a küldés gombot és gondoljatok rólam azt, amit akartok.
    Hogy szokták mondani? "Az éremnek nem csak egy oldala van." Ilyen az én érmém másik oldala.

Fatther, bota493, Gio és 21 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.