Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Azért azt vedd figyelembe, hogy a neonos nulla percezés elenyésző 10-20 játékosnak van össz-vissz.

2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) lehet, hogy nem tudnak több ezren 0 percezni az ólakkal, de biztos, hogy több, mint 20 játékosnak van ez a lehetőség (csak a magyarok között is van legalább 20). Viszont elég sokan vannak, akiknek van gesztenyés felhősoruk és észrevehető mennyiségben mamutfájuk ;) Mindegy, hogy ki mivel 0 percezik, a lényeg, hogy amennyi táp és vagy szupertrágyája van (volt) annyiszor 10.000 PÉ-ket tudott összehozni csak a fahéjrúddal...

genka53, Gio, HéricsBáró és 5 más kedveli ezt.
  3. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Én csak is a magyarokról beszéltem, a külföldiek nem érdekelnek, én a Magyaroknak szurkolok. :D
    Nem sok a táp ráfordítás egyébként? :D

Az viszont nagyon jó dolog a fejlesztők részékről, hogy a fahéjrúddal és egyebekkel elérhetővé tették azoknak is a top-ba jutást, akik alapból nem tudnának, mert nincs túl nagy pajtakészletük. :) Én ennek örülök, és van olyan ismerősöm, aki csak e-miatt van most a top 2000-be.

Ezzel az ólas nullpercezéssel azért a TOP-ot félig haza lehet / lehetett vágni. Tehát aki sok-sokat összegyűjtött ezekből, nagy előnnyel indult. Én nem sajnálom senkitől se, örülök hogy vannak magyaroknak is ez a lehetőség, megdolgoztak értük. De én nézek minden pontot, és annak kifejezetten örülök, hogy azok is kaptak lehetőséget, akiknek nincs nagyon pajtakészletük. Ismerősömnek van 15 mamutfája ami szupertrágyát ad, egész évben gyűjtögette, és most a top 1000-ben is benne lesz számításai szerint. Pedig a pajtakészlete nulla!

Utoljára szerkesztett: 17.11.19
    genka53, Gio, Kukackukac és 7 más kedveli ezt.
  4. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

nekem az a véleményem , hogy senkitől sem kell irigyelni az ólak null percezését.

az én meglátásom az , hogy akinek a gesztenyés felhősora megvan , és mondjuk elég magas szinten van egy jó pé növény kinemesítésével , több hasznát veszi .
    Nem kell táphoz kötni , mint az ólakat , sokkal magasabb a pé, és a nublonoktól szinte semmiért vehet annyi szupertrágyát , amennyit csak szeretne ./ és még mamutok sem kellenek hozzá /

ha véletlen tévednék , majd kijavítanak a nagy matekosok :)

genka53, cili53, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  5. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

De ahogy írtam, én nem is irigyelem senkitől. ;)

genka53, Kuzdern, Gio és 4 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Na ez elég durva adat .:D

cili53, Kuzdern és Rékuci1111 kedveli ezt.
  7. Alexa020975

Alexa020975 Junior szaki

sziasztok
    fantasztikus volt ez a TOP
    csak azt adtam be amit nullázás hozott.
    4 szintet léptem vele 3 nap alatt
    33 000fahéjrud ment bele
    a pajtám maradt ahogy volt

genka53, cili53, steve223 és 8 más kedveli ezt.
  8. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Szia! Itt szó sincs a rendszertől vásárlásról. Ilyet még nem is hallottam. Arra ott van a kosár mindenkinek. És nem véletlen van bekorlátozva.
    Ez meg amit írsz, most is ugyanígy van ennél a piacnál. Ha valami keresett nagyon sokszor belefuthatsz a kiírásba, hogy "erre már valaki lecsapott" És ez előfordulhat újra, meg újra és maradhatsz áru nélkül is, ha éppen kevés a kínálat. Most ha valaki rutinos piacozó, akkor lejjebb megy, nem a következőt akarja megvenni, hanem 2-3 kínálattal alá megy. Ugyan ez a megoldás ennél is, amit én írtam. Nem attól az eladótól kell újra, meg újra megpróbálni a vásárlást, hanem mondjuk a következőtől. Ez egy működő dolog.

genka53, cili53 és Kuzdern kedveli ezt.
  9. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia Réka.

Sajnálom hogy nem sikerült számodra :(
    Pedig mennyit noszogattál érte hogy induljak majd.
    Erre tessék :oops: .
    Nem csak remélem tudom is hogy jövőre erősebben fogsz visszatérni
    a TOP-ra s csak lessük a lábad nyomát, ;)
    amit kimerek jelenti bátran jobb játékos vagy mint én.

Utoljára szerkesztett: 18.11.19
    Imi*, genka53, cili53 és 9 más kedveli ezt.
  10. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Igazából, úgy voltam vele, nem fogok bedobni semmit se. De bedobtam a felreppenőket, meg pár dolgot, hogy +1 magyar legyen a rangsorba. ;)

Gratulálok mindenkinek!

Lillapilla73, genka53, nyuszi63 és 9 más kedveli ezt.
  11. Rékuci1111

Szia :) a bátorsággal nincs gond ;) én szeretem, ha van egy kis tét 8)
    A jobb viszont TE vagy;) de fogunk még mi itt jókat szórakozni :D
    Szerintem még lehet feszegetni a határokat 8)
    A legnagyobb király, aki az 500. lett :inlove:

Imi*, genka53, nyuszi63 és 9 más kedveli ezt.
  12. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Nem tudom hogy számít-e , de nem véletlenül töled kértem tanácsot múltkor is.:music:Nálam is benne vagy a TOP 5 játékosban. Lehet azt is kellet volna megcéloznod. o_OAra gondolok ha nem taktikázom túl az ezret hanem megyek az 500-ért akkor az ezer sikerült volna. ;)o_OBár lehet akkor azért lennék csalodott;)xDxD

13. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Neeeeem! A legnagyobb király vízinyuszi a 498. helyen. :inlove::inlove:

De ha még egyszer ezt műveli velem, meg az idegeimmel, nem is tudom, mit csinálok vele. xDxDxD

genka53, vízinyuszi, nyuszi63 és 11 más kedveli ezt.
  14. BackOffice

Réka, ahogy írtam, vérzik érted (is) a szívem. Mindenféle galád szabálytalanságok eszembe jutottak: bemegyek hozzád és bedobálok. xDxDxD
    Na, akkor lett volna végünk mindkettőnknek. 8)

Sajnos nem voltam elég bátor, hogy megírjam, kalkuláljatok 1milliárddal. És fölé célozzatok jóval.
    Szombaton beszélgettünk Csocsoval, én már akkor milliárdos minimumot írtam neki.
    Annyira éreztem!

De egy modi nem írhat ki ilyet a fórumra. :(-.-
    ----------
    Gratuláltam ma egy szomszédomnak, aki a válaszlevelében ezt írta nekem:
    "Kár, hogy nem lehetett teljes a mezőny...."

Itt el merem mondani, hiszen magunk között vagyunk, sírva fakadtam ezen a mondaton..... :cry:
    Ismét ki kellett maradnom valamiből, amit régen szerettem nagyon.

Imi*, genka53, jófarmerlány és 19 más kedveli ezt.
  15. Rékuci1111

Szia :)
    Mind a ketten kimaradtunk a jóból :D
    Én igazából a végét élveztem volna:inlove: engem az hozott volna lázba :D

Így se volt rossz, de nekem legalább meg van az esély, hogy jövőre ott legyek a tutiban 8)
    Az én szívem értetek vérzik :inlove: számomra nem elfogadható, hogy TI ki vagytok zárva :( TI vagytok ennek a játéknak az alapjai :D
    Remélem itt leszek még, amikor leteszitek a lantot, és "egyszerű" játékosként villantok egyet xD
    Ha biztatsz, én kivárom;)

Imi*, genka53, jófarmerlány és 16 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Zsu!
    Mi csak köszönni tudjuk amit értünk tesztek.
    Sajnos ennél biztatóbbat vagy jobbat nem tudok írni. Remélem a játék valahol máshol kárpótlást nyújt ezért nektek.:inlove::inlove::inlove:

genka53, jófarmerlány, nyuszi63 és 10 más kedveli ezt.
  17. BackOffice

A minap fogalmaztam meg valakinek, ha nem lennék modi, már lehet, hogy nem is játszanék. :(
    Kutya kemény meló, de még mindig szeretem.:inlove:

A top idején nem tudok egy popsival két lovat megülni, még akkor sem, ha az említett testrészem jóóóó nagy. :D:D Ez van. De attól még sírdogálhatok, ha éppen úgy adódik. :)

genka53, jófarmerlány, nyuszi63 és 13 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Néha azt is szabad, megkönnyebbül tőle az ember lánya :inlove:

jófarmerlány, Kuzdern, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  19. Rékuci1111

Itthon sírdogálhatsz ;) de a kint TE legyél az egyik oszlopunk :inlove:

Imi*, genka53, jófarmerlány és 9 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Tényleg olyan nagy a baj , hogy jövőre beindul a banzáj , és már tényleg sok milliárd kell a buliba ? Akkor az annyira nem jó az .
    Igaz , addig még lesz sok új bónusz , másmilyen ládák , újfajta tojások .
    És mi a helyzet az amaránttal és hajdinával ? Olyan nagy kincs ?
    De egyszer megáll a számláló , mert egy bizonyos szint felett már nem lehet halmozni az élvezetet . Vagy igen , és lehet szó szerint végtelen pajta ? Mi a határ jelenleg ?

genka53, Kuzdern, cili53 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.