Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Ez biztos szabad ? És ha szabad , mit ad ? :inlove:

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Bucukipocica

Bucukipocica Junior szaki

Szia!
    60 szupertrágya, 30 KacsaKata, 3 partypörgetés. De felkiáltójel nélkül írd be.
    De hogy honnan jött, arról fogalmam sincs, mert a közlemények közt nem láttam.

HéricsBáró kedveli ezt.
  3. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

A mai napon arra az e-mail címre, ahová a farmotokat regisztráltátok, érkezett egy hírlevél.
    Ebben szerepel egy kód, aminek a magyar jelentése annyi, hogy "maradjatok otthon, farmerek".

Azért nincs róla közlemény, mert e-mailben érkezett a kód mindenkihez.
    Nem olyan, mint a szülinapi, ami farmonként egyedi kód volt, hanem most mindenki ugyanazt a szöveges kódot kapta.

Használjátok egészséggel! Most ez a szó külön hangsúlyt kap......

Váltsátok be a farmjaitokon és használjátok az ajándékokat az eredményes játékotokhoz!

strawberry49, steve223, PalMa és 10 más kedveli ezt.
  4. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Gondolkozz nagyba s taktikusan előre ;)

HéricsBáró kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

Szia
    20 db tojás az már 300% idő bónusz . Asszem .
    Berakok egy 200% termény bónuszt , és mivel 20 óra múlva beérik és használok dekor rövídítőt , akkor lesz 600% idő bónusz a 200%-os termény bónuszra .

Evvel a tojással lehet végtelen ideig a rekeszekbe valami ?

6. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Nem de 300% az egy növény vagy termésbónusznál + 3 nap lenne

HéricsBáró kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

Jól hangzik . :p

8. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    A 200 óra limit érvényes erre is ugyanúgy, mint ahogy a Pinkie Pie-re is. ;)
    Igazából azok tudják kihasználni, akiknek nincs sem Felhőpalotájuk, sem Pinkie Pie recepthez nem jutottak hozzá anno, és így nem tudják gyártani sem a pékség 5. szintjén.
    Idézet a leírásból:
    Gyakorlatban:
    Pinkie Pie sütihez hasonlítható azonban a Pinkie Pie 30%, ez pedig 15%.
    Amikor learatjuk a Húsvétipocok-lakot akkor éppen érvényes bónuszok kerülnek meghosszabbításra, de csak abban az esetben, ha még nem volt meghosszabbítva az ideje, illetve a 200 órás limit itt is él.
    Fontos információk
    A: van aktív bónuszunk, learatjuk a húsvéti pocok-lakot, kitolja az idejét, innentől kezdve viszont nem is enged pinkie pie sütit enni, amíg egy új bónusz nem kerül be a bónusz rekeszbe, és akkor is csak arra fog érvényes lenni.
    B: Van aktív bónuszunk, fogyasztunk rá Pinkei Pie sütit, azonban csak ez után aratjuk le a Húsvétipocok-lakot, akkor a pinkie pievel hosszabbított bónuszos termékre nem fejti ki hatását.

Röviden: vagy Pinkie Pie vagy Húsvétipocok-lak bónuszát lehet használni, egyszerre a kettőt nem tudjuk ugyanarra a bónuszra aktiválni.

9. HéricsBáró

10. HéricsBáró

Mit tud ez a dekor , hogy 32 pannit fizettél érte ? :D

zsani_apja kedveli ezt.
  11. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Csak ott lenni tud a menüdben.

CsakJucinak12, Imi*, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Édesanya szíve ugyan ez szerintem. Szoktam rakni ajánlatot a hajóra, tízenX fa vagy ól, de még mindig vissza kerültek hozzám. :D

13. HéricsBáró

Nálam ez a mai menü , erre éheztem meg :D Sültkrumplival isteni . :inlove::p

14. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

15. HéricsBáró

CsakJucinak12 és Sauvage kedveli ezt.
  16. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Persze, mert nem annyi az ára.
    Az ilyesmik ára mindig változó, soha nem szabott és majdnem mindig ráfizetéses.
    Viszont ha már egyszer megvan, nincs rá gondod,újabb pipád van a játékban és kereshetsz újabb kihívást.
    Egyébként meg nézőpont kérdése az egész, mivel itt bármid van, semmid sincs a szabályok alapján (minden a BP-é, te csak haszonélvező vagy), emiatt aztán mindent meg tudsz fizetni, hiszen semmivel fizetsz semmiért.

17. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Madárdalos szép reggelt kiváok![​IMG]

Legyen derűs és vidám az ünnepetek![​IMG]

jófarmerlány, nyuszi63, PalMa és 3 más kedveli ezt.
  18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Azért ezt nem teljesen így látom Sagi, de ebbe ne is menjünk bele. ;) ...,ha csak a saját ráfordításomra gondolok.
    Inkább hozok valamit. :D Szoktam nézegetni a régi dolgokat a hajón, mivel minden ott maradt a régi farmomon. Sok mindenre nem is emlékszek, csak mikor valahol belefutok.

Kata_rzis és Sauvage kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Sziasztok

Megvettem a Tutitojás felhőt . A pockos tojást , vagy mi fenét , azt nem vettem meg .

Majd az idő eldönti , hogy jól döntöttem e , habár kinyitottam az első Vagyonládát :inlove:

Ribiszke kedveli ezt.
  20. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) megnéztem és is 5000 db Trágyás láda III-t:

Gio, steve223, strawberry49 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.