Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. strawberry49

strawberry49 Rutinos

-W-595-, PalMa, Ribiszke és 16 más kedveli ezt.
  2. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Ha nem így látod és ennek hangot is adsz, akkor máris belementél, csak legfeljebb úgy, hogy nem szeretnéd, ha választ is kapnál.

Sauvage, -BombadilToma- és zsani_apja kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Nehezen , de összejött :D

strawberry49, Sauvage, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  4. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Elcseréltem a húsvéti dekorokat, ezért egy kicsit be kellett segítenem normál pörgetésekkel.
    Nyitottam 1477 db Meglepetések ládáját 200-asával. Összesítve az eredmény:

-W-595-, HéricsBáró, Sauvage és 4 más kedveli ezt.
  5. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

Hiányzott még 5db neon egérlyukam legyen némi alapanyag hozzá.

Utoljára szerkesztett: 12.4.20
    Kata_rzis, -W-595-, steve223 és 8 más kedveli ezt.
  6. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Mindig itt mesélem el, ha valami olyan történik velem, amit szeretnék világgá kiáltani, és semmi köze a farmhoz!
    Pontosan egy hónapja vagyok bezárva a 38 négyzetméteres lakásomban. Tudom, hogy ez így helyes, és az unokáimnak is megígértem, hogy vigyázok magamra. A családom mindennel ellát, szükséget nem szenvedek semmiben. Azt is tudomásul vettem, hogy az ünnepeket is egyedül töltöm (a húsvéti reggelire sem akartam készülni, az ugyanis világ életemben CSALÁDi esemény volt). Nem voltam kedvetlen, belenyugodtam, hogy majd jövőre... Földszinti lakásom ablaka nyitva van egész nap, hogy legalább a friss levegő bejöjjön. Éppen arattam, amikor az utcáról kórust hallottam: mamaaaaa, mamaaaa! Kinéztem az ablakon, és ott álltak nevetve a lányom, a vejem és az unokáim!!! Mindannyian maszkban, legalább 2 méterre az ablaktól. A kölcsönös öröm leírhatatlan volt. Láttam a Drágáimat, hogy jönnének egy ölelésre, de mindig megtorpantak, mert tudják a szabályt.
    Mindig kapnak tőlem az unokáim húsvétra nyuszi ajándékot, de most nem gondoltam rá. A lányom azonban igen. Hozott nekem egy kis húsvéti reggelit, és a csomagba elrejtett 3 csokikát, hogy ezt adjam oda az unokáimnak. A gyerekek arcán a meglepetést és az örömöt sose felejtem el. "Mama, te mégis kimentél vásárolni???" - szegezték nekem a keresztkérdést. A lányom segített ki: "Ugyan, dehogy! A nyuszi hozta!" Bár nyilván nagyok már az unokáim a nyuszi-meséhez, azt azért megértették ebből, hogy betartottam az ígéretemet. Aztán elmentek... Úgy, ahogy kell, kocsiba ültek, sehol nem álltak meg, egyenesen haza mentek.
    Öreg ember könnyen elérzékenyedik, még mindig könnyezem... Tudom, hogy soha eddig és feltehetően a maradék életemben sem lesz ilyen csodálatos húsvéti ajándékom!
    Az új banneremen láthatjátok is!!! :inlove::inlove::inlove:

7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Márti mama!
    Nagy örömérzés nekünk is, akik olvassuk az írásodat, és hogy megosztottad velünk az örömödet! :D
    Büszke lehetsz a családodra! Ilyen az, amikor a szeretet szembeszáll a vírussal és végül legyőzi azt! :inlove:
    Áldott, reményteli húsvétot kívánok én is mindenkinek! :inlove:

nolina1965, -W-595-, BriGitta75 és 12 más kedveli ezt.
  8. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Köszönöm! És köszönjük! :inlove:

-W-595-, Sali~*.*, jófarmerlány és 10 más kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hello Zsu!
    Nincs itt probléma, én pl. mindegy mi van írva, tudom, hogy nagypéntekről van szó. :D
    Már írni akartam neked este, mert nem látlak napok óta a falon. Örülök, hogy vagy!
    Hajrá nyuszi!! :D ;)

-W-595-, jófarmerlány, Gio és 2 más kedveli ezt.
  10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Békés Boldog Húsvétot. [​IMG]...;)

-W-595-, Sauvage, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  11. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Drága Márti Mama!
    Az én könnyeim is folynak, ahányszor csak olvasom az írásodat.
    Tudom, hiszen mondtad, hogy mennyire hiányoznak az unokáid és családod többi tagja. El tudom képzelni az örömödet, amikor megláttad őket.
    Minap beszéltem Teca mamával is. Ő is ugyanerről a "fizikai fájdalomról" beszél, amit az unokái hiánya okoz benne.

Nagyon büszke vagyok Rátok, hogy ilyen fegyelmezetten és okosan vigyáztok magatokra! Tartsatok ki és legyetek még nekünk itt sokáig!

Naaaaagy-nagy (virtuális) öleléssel hozom a gyerkőceim és a kollégáim üdvözletét neked/nektek!

bota493, -W-595-, nyuszi63 és 9 más kedveli ezt.
  12. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Azon szerencsések közé tartozom, aki home office-ban dolgozhat.
    Ebből viszont az következik, hogy non-stop a monitort nézem. Fáradt, gyulladt a szemem és munka után menekülnék a számítógéptől. :(
    A 7/7 nap 0-24-ben itthonlét elég sok HT (háztartás) eventet is előír, hiszen enni kell mindenkinek és valami furcsa okból kifolyólag a lakás is jobban koszosodik mostanában. 8)
    Alapvetően jól vagyok, köszönöm érdeklődésedet!

bota493, -W-595-, Ribiszke és 10 más kedveli ezt.
  13. Zotyó

Zotyó Törekvő

Mi a különbség közöttük?Mert annak idején én egyet kaptam kosárvásárlás után,valami tortabónuszt adott ha jól
    emlékszem.Aztán a múltkorinál lett mégegy ilyen tojásfőzés időzítő,az előzőből akkor lett a "(régi)",az nekem kint van a bahán.
    Az enyém sima deszkán áll nem ilyen kockás szőnyegen.Most cserenapon adtak volna pannit érte,de nem adtam
    jó az ott nekem úgy voltam vele.Most akkor 3 fajta van belőle?
    Van egy sima tojásfőzés időzítő az meg a felhőn van de az nem "(régi).xD

14. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Szép Húsvétot Mindenkinek:sleepy:! Moderátor, erre találták ki a dioptria mentes védőszemüveget amely a kék sugárzás ellen véd, ami benne van úgy a mobilokban mint a tv-ben és a monitorokban is, akármilyen modernek is:(. A mentora erről többet tudna mesélni vagy a gugliban is találhat róla leírást8). Mondanám, hogy az AliExpress-ben találhat olyan optikai céget ahol fillérekért vásárolhatna, de a kínai járvány sajnos sok mindent felülír-.-. Szemészek mondták anno a Maci barátomnak, hogy hagyja abba egy-két percre a munkát és próbáljon elnézni a monitor fölött a távolba:D - Jó ötlet mondta, fél méterre van a fal előttem. De majd elképzelem, hogy a természet lágy ölén pihenek:p. Próbálja ki hátha segít:).

Ribiszke kedveli ezt.
  15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Megkerestem a dekorokat, az érintett event-leírásokat, ebből magad is láthatod a "különbségeket", a tárgyak tulajdonságait.

együtt a 3 dekor.png A dekorok kondícióiban nincs különbség. Csak a megjelenés az, ami más és más.

2017. február
    https://board-hu.farmerama.com/threads/sütis-event-2017.14797/
    Tojásfőzés-időzítő - Közepes és nagy event kosár tartalma
    cakesfeb2017eggtimer.png [​IMG]
    Terület igény: 1X1
    Érési idő: 6 óra
    Jutalom: 375 TP/BTP (+ event ideje alatt 2 db tortabónusz)
    Kihelyezhető: Minden területen
    Elérhető: 2-es szinttől

2017. július

https://board-hu.farmerama.com/threads/torta-rendelésre-2017-július.15277/
    Tojásfőzés-időzítő
    Csak kosár vásárlásával lehet hozzájutni: közepes és nagy kosár 1-1 darabot tartalmaz.

Érési idő: 06:00 óra
    Szükséges szint: 3.
    Tapasztalatpont: 375 tp vagy btp a kihelyezéstől függően
    Tárgy mérete: 1x1
    Kihelyezhető: minden területre (a teliholdas kertet kivéve)
    Az event ideje alatt beérve 1 db tortabónuszt ad.
    Az eventet követően ezt a tulajdonságát elveszíti, de továbbra is játékban marad és tp-t adó kitehetőként funkcionál tovább.

2019. január
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szülinapi-lakoma-event-2019-január.17563/

Tortabónuszt a Tojásfőzés-időzítő dekor is adományoz.
    Ilyen dekort a közepes, nagy, óriás cukrászkosár is tartalmazza.

Ez a dekor is lehet a menüben régebbről, de csak a 2019. évi elem használható az eventhez!

16. Zotyó

Zotyó Törekvő

mamarygen....nagyon szépen köszönöm a fáradozásodat!:inlove:

17. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Drága Zsu!

Letöltöttem az aláírásodból a leltártáblát. Igaz, hogy nekem is van egy saját, de a Tiéd sokkal jobb. Viszont - tekintve a táblázat elkészítésének dátumát (2019. október) - több új dolog hiányzik belőle (légbuborék, kövér labda, dobozhal, algaevő harcsa, újabb fatermések stb.). Tisztelettel érdeklődnék, hogy lesz-e valamikor egy kis időd ezt aktualizálni? (Persze magam is meg tudom csinálni, de gondolom, sokan hasznát vennék a friss leltártáblázatnak.)

Lenne egy további kérdésem is:
    " A legutolsó négy lapfül arra való, ha tájékozódni akarsz, melyik fa, állat, termény, tenyészállat éri meg legjobban egy pajtaürítős top esetén."
    Ez mire vonatkozik? Az általam letöltött táblázat lapfülei a rémtermékek összesítésénél véget érnek.

Nagyon köszi és vigyázz Magatokra!
    Üdv, Kata

Kuzdern és Sauvage kedveli ezt.
  18. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Mivel elég hamar bezárt a húsvéti event témája, így itt szeretném megköszönni a magyar játékosoknak, akik segítettek a kérdések összeállításában. Hihetetlen milyen gyorsan összehoztuk az összes kérdést.

A kvíztár oldala számomra meglepő adatokat produkált:
    • A kvíztárt 178.891 alkalommal nyitották meg, 2020.04.08. 10:00 és 04.15. 14:00 között (ebből kivonva az Én oldal látogatásaim).
    • A kvíztárban 267.437 szóra volt rákeresve 2020.04.08. 10:00 és 04.15. 14:00 között (ebből kivonva az Én kereséseim).
    • A kvíztárban a direkt linkes kérdésekre összesen 43.922 kattintottak.

Elképesztő számok.
    Boldoggá tesz és megtiszteltetve érzem magam, hogy ilyen sokan használtuk az oldalt. Köszönöm. :inlove::inlove:

Köszönöm mindenkinek a segítséget és remélhetőleg, a következő ilyen eventnél is visszatér a kvíztár.:inlove:

Csodás kép lett, gratulálok!:inlove:

19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia

Itt tartok , már csak az utolsó 250 csillagos van hátra az Édes illatnál . :inlove:

Sauvage, Kuzdern, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Jajj, de szerettem ezt a mesét nézni a gyerekekkel. :)
    Hakuna matata-milyen gyönyörű szó. Hakuna matata-nem ráz mégis jó. Csak annyit jelent: szép az élet itt lenn,.

-W-595-, Rozi472, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.