Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ide hoztalak, ne hogy kokit kapjak amott. :D
    Szerintem az AB- n nem kell agyalni. Olyan, mint a csillagok, szerintem elférnek ott ahol vannak egyenlőre. Ez olyan, mint nálam a sok FA fa, azzal csak az a baj, hogy nem nálam van. :D ;)

2. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Oké, köszi :) Átmentem rögtön ezután egy másik topikba és ott is az arany banánok volt a téma. Láttam, hogy van akinek 9000 van már. Én meg a 230-at is soknak érzem :D
    Igen, elférnek, de... csak még egy kihasználatlan elem a játékban. És ez azért kicsit zavaró. Mert közben meg azt látni - vagy én legalábbis ezt látom - hogy a küldetések fejlesztése ezerrel megy. Új mechanikák, új ötletek. Ami nagyon nagyon jó, szükséges is. És értem, hogy nem lehet egyszerre mindent, irreális elvárás, hogy a fejlesztők az "alapokkal" is foglalkozzanak. Meg hát ugye ott van az is, hogy évek óta az a tendencia, hogy a játékos költsön és még ez is érthető. A játék hatalmas, ingyenes, rengeteg a felhasználó stb. valahol vissza kell jönnie a pénznek amit ráköltöttek. De közben valahol mégiscsak felemás érzés ez az egész.
    A sok akciós ajánlat, új titokfák/ólak stb. mellett azért szerintem beleférhetne egy-egy új növény és állat, amit ki lehet váltani a szigeten. (Ha jól emlékszem már meg lett jósolva a szeptemberi fejlesztés.)

3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Akkor megvárjuk, mindjárt itt lesz. ;)

^^Ayumi^^ és HéricsBáró kedveli ezt.
  4. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Ismét jó napot!

Konzultáltam minden hozzáértő kollégával.

A múlt hétvégi sms vásárlási probléma miatt újra írni kell a supportra. DE az Általános kérdések menüpontot választva, NEM a rendeléssel kapcsolatost. Itt magyarul tudó kollégák vannak, és nem kell űrlapot kitöltögetni.
    Nagyon fontos, hogy legyen megfelelő bizonyíték arra, hogy a pénzt a szolgáltató levonta. Ez lehet telefonszámla, online felületről letöltött bizonylat, de ha sms-ben jön az értesítés a pénzlevonásról, akkor az sms-ről készített képernyőfotó is megteszi.
    Bármi, amivel a központ számára egyértelműen tudjuk igazolni, hogy a játékost anyagi kár érte, mert nem kapta meg azt, amiért fizetett.

A kollégáim a supporton mindent megtesznek, hogy végre valahára rendeződjön ez a lehetetlen állapot.

PalMa, GA-BI-O-Farm, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Lett 2 db arany nyuszim . Neon ólat vagy rózsa ólat csináljak ha cserélni szeretném ? :inlove:

GA-BI-O-Farm, lukimi és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) hasznosság szempontjából szerintem sokkal jobb 2 db neonól, mint az állathoz tartozó rózsa terményese. Cserealapnak viszont többnyire jobb a rózsa terményes (gyanítom azért, mert nehezebb hozzájutni, és sokkal kevesebb van játékban, mint az adott neonólból).

Ha van konkrét valami, amit szeretnél érte, akkor tegyél ki egy ajánlatot. Például: 1 db Páncél Pannit szeretnék, cserébe tudok adni 2 db neon nyúlketrecet, vagy 1 db rózsaszín angórasimogatót.

Ha jelentkezik valaki akit ismersz, akkor egyezz meg vele, és csináld azt, amit kér. :)

GA-BI-O-Farm, HéricsBáró, PalMa és 2 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Kedves Máriusz!
    Valld be töredelmesen, hogy belenéztél a tükörbe :D és elégedett voltál a kényszerű látvánnyal :inlove::inlove: Az álava pedig jól illik jelenleg rád, majd elmúlik, mint minden az idő haladtával xD:cry:xD
    Szia Jancsika!
    Neon ólat és dobd át a kerítésen nekem, majd megbeszéljük az "árát"

GA-BI-O-Farm és HéricsBáró kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Oké , köszi , feltétlen szólok , ha az első jelentkező meglesz . :inlove: Habár ....
    Ipi apacc , te vagy az első. :D

GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. BackOffice

Sziasztok!

5 db Jószágok ládája

upload_2020-8-23_21-31-10.png

Én ezt a ládát nagyon szeretem. :inlove:

steve223, Havasi_Gyopár, PalMa és 7 más kedveli ezt.
  10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, nekem is teccene!xD

11. HéricsBáró

Szia
    És a mostani ládaválogatás ? :inlove:

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. Rékuci1111

Szia :) szerintem ezek között sincs olyan, amire érdemes lenne FA-t költeni. Aki nagyüzemben kergeti a TP-t, annak a ládás válogatások ládája még biztos megérős kategória, bár szerintem FA-t itt sem érdemes költeni, maximum a kicsi farmokon eljátszani az "ingyen" aranyakat.

13. BackOffice

Szia!

A mostani ládás válogatás semmiben nem különbözik az előzőtől.
    Ha az megérős volt, akkor ez is az. Ha az nem volt megérős, ez sem az.

Ez attól függ, hogy mi a célod és mekkora FA készlet áll rendelkezésedre.

Egy dolgot fontos figyelembe venni. Ahogy Máriusz már nagyon konkrétan elmondta, várható egy olyan esemény, ahol nagy mennyiségű, de limitált FA költhető el, megérősnek nevezhető, de véletlenszerű cuccra. Azt is világosan megírta Máriusz, hogy azon az eseményen van egy limit (igaz, magas, de akkor sem végtelen). Tehát hiába lenne neked sok-sok tízezer farmaranyad, nem tudnál mit kezdeni vele ott.

A ládás válogatásnak lehetnek előnyei és hátrányai is.
    • Hátránya az, hogy kétszer kell szerencsésnek lenned. Egyszer, hogy jó ládát kapj (nekem a jó láda a Ládás válogatások ládája), másodszor, hogy a ládából jót bonts (nekem a jó bontás a Virágos dallamok).
    • Hátránya továbbá az is, hogy nincs benne semmi új, kecsegtető dekor. Azok, amik vannak benne, kezdenek egyre értéktelenebbek lenni, mert egyre több kerül belőle játékba.

• Előnye lehet az, ha jól állítod össze a teljes válogatást, szert tehetsz még jó pár közepesen hasznosnak nevezhető ládára. Erre azt szoktam mondani, ha elég sok van belőle, akkor jókat lehet bontani belőle. Itt gondolok például a Felszereléses láda II-re, vagy a Meglepetések ládájára, amiből 3-3 db-ot kaphatsz a gyakori kategóriában.
    • Másik előny: amennyiben TP-re hajtasz/hajtanál innen tudod beszerezni a legjobb dekorokat (vagy cserenapon más értékes cuccért).
    • Előnye még mindig az, hogy a dekoroknak lehet jó ára cserenapon. Persze, az is kérdés, hogy kinek mi az értékes. Én (csakis a léghajón) Pannikra, pink terményesekre és neon ólakra cseréltem le a dekor készletemet. Nekem azok az értékes holmik.
    Rékuci például határozottan kijelentette, hogy a ládás válogatás nem megérős. Neki lehet, hogy nem az, de sztem sokan vitatkoznának vele. Azért, mert ahányan vagyunk, annyiféle céllal és anyagi lehetőségekkel játszunk.

Sokszor elmondjuk, még az eventcsevegőkben is, hogy a játékunk egyik legfontosabb alapja, hogy tisztában legyünk a saját lehetőségeinkkel és ehhez igazítsuk a céljainkat is.
    Ezt neked nem kell oldalakon keresztül kifejtenem, hiszen tudod, miről beszélek. Egy olyan farmer, aki semmit nem költ a játékra, naponta max 2-szer lép be és csak egy farmja van, ne akarjon versenyre kelni az élmezőnnyel stb stb stb.

-vadocka70-, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Szia
    Pont ezért kérdeztem , de akkor megnyugodtam . :inlove::inlove:

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. Rékuci1111

Szia :) egyedül a ládás válogatás ládájáról jelentettem ki, hogy megérős lehet (nekem nem, de van akinek az lehet) :) annyit tettem hozzá, hogy kis farmok segítségével célszerű begyűjteni a ládákat (illetve a kitehetőket). Tény, hogy erre időt kell szánni, viszont kíméli a pénztárcákat, de az anyagi lehetőségeket te is említetted :)

GA-BI-O-Farm és BackOffice kedveli ezt.
  16. BackOffice

Őszintén? Én a kisfarmokon lévő pár farmarannyal inkább várom a következő, ütősebb dekort. Hátha lesz valamikor ennél jobb.
    Ez nem pletyka, mert semmiféle infónk nincs erről, csak ezt már annyira "kifutó termék", hogy bizakodunk abban, hogy lesz itt valamiféle változás. Aztán, ha mégsem, akkor így jártam. xD

17. HéricsBáró

Ha regisztálsz egy friss farmot Szalma Pali oktatótol kapsz 30 farmaranyat .
    Ezt a láda válogatásban elköltve tudsz venni 10 válogatást .
    Hátránya , hogy minden új farmnál el kell végezni az oktató feladatot .

De ez lett a 10 válogatás eredménye

Kinyitva ezek lettek

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

A pörgetésekkel a Party-ban rögtön elsőre kiprögettem . Habár salátára , búzára nem tudom használni .

Zöld pörgetésnél ez lett : 180 CSP , Tavaszi kitűző .

Amúgy lehet elkerülte a figyelmemet , de mióta lehet új ólakat pörgetni a zöld keréken ? Ebben 3 is van . Igaz nem pörgettem ki .

3 xxl Barkácscucc egy piciny szelete : [​IMG]

Farmnév : simaügy , ID : 56434045

18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, sziasztok!

Mutatok én is eredményt, megjegyzést nem fűzök hozzá, aki akarja vonja le a saját következtetését, én megtettem:

2X100 láda adott: [​IMG]

A kép 244. szinten lévő farmon készült.

Kukackukac és HéricsBáró kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Csináltam még egy farmot Szalma Pali segítségével

Kinyitva a ládát , arra megállapításra jutottam , hogy a dekorral visszakapok 10 farmaranyat a 30-ból .

Farmnév : laposmacska , ID : 56434096

20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Most komolyan, honnan a szöszből szedted a farmnevet? Na még a simaügyet értem, na de a laposmacskán, kitört belőlem a vigyor xDxDxD
    Én 8*10 és 1*9 ládát indítottam, hogy kerek számú aranyam maradjon, mánia...;):)
    Azért most kicsit elégedetteb vagyok, mint a múltkor voltam, de igazán csak akkor lennék az, ha már azt a kis nyomorúlt "hoppácska" dekort be tudnám szerezni a hirtelen felindulásból megvásárolt felhőmre:p:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.