Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Örülök. :inlove:

Én mérges vagyok, mert nem tegnap vettem meg, így ma nem tudom megvenni az ötven darabot megint, egy kis reménynek.... Ez így éppenséggel nem túl fair. :mad::mad:

Utoljára szerkesztett: 28.8.20
    Kukackukac, Kuzdern és Rékuci1111 kedveli ezt.
  2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) Reggel még azt írtad, hogy soha többé ;) tegnap jött 1 db, ma lehet, hogy nem kaptál volna egyet sem. 3 db meg csak abban az esetben jött volna, ha érkezik mellé még 10 db FA fa is :wuerg:
    Egyébként igazad van, ez a mai vásárlási lehetőség nem fair azokkal szemben, akik hajlandóak lettek volna kétszer is vásárolni, de csak ma kezdték el. Azzal szemben viszont kiszúrás, aki tegnap is és ma is vásárolt, de így sem jött össze 1 db virágfestés.

3. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Kiemeltem. :D
    Mindig adok második esélyt mindenkinek és mindennek, még ha azt is írom hogy soha. Ha az se jó, akkor tényleg soha. :D
    De ha nem adnak rá lehetőséget, akkor nekem marad több pénzem. :D ;)

GA-BI-O-Farm, Kukackukac és Rékuci1111 kedveli ezt.
  4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok!

Megvettem a második 50-es adagot, hát ha lesz belőle valami érdemleges..

Ezek maradtak meg a 100-ból.
    Varászfából 3 jött, a többi az megvolt. FAfa szintén megvolt. Sárki, Pegazus,Kerberosz, főnix ugye nem innen való.

Ennyi...
    Néhány pöttyös illetve pocok, de azok mentek a menübe, mert nem férek el
    saát100.png

5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Akkor velem kiszúrtak, mert sem tegnap, sem ma nem kaptam virágfestést :D

Nem tudom, hogy ki, hogy van vele, de én ettől függetlenül örülök azoknak amiket kaptam. Nem egészen egyezik az itt leírtakkal, hogy ki és minek is örült volna, de mivel számomra a tp fontos szerepet játszik a játékomban így nem érzem csalódásnak, hogy több is befutott belőle.
    Ma sikerült még nyitnom egy aranyfát, így az öröm kicsit nagyobb lett mutatom a képet:

Ha jól megnézitek van pár gyepek ura, aranyat adó dekorok, Ingrid és szupertrágyát és munkáskupont adó és PP-t adó dekor is. Ami egyedül hiányzik nekem a képről az a virágfestés... ami nem lett.
    Szóval nem vagyok elégedetlen. Lehetett volna jobb valamiből több vagy másik fajta? Igen, valószínűleg de most ez lett...

Visszakaptam a 78 csillagos érmémet, ennek most örülök, mert így feltehetem a pontot az event végére is :) Köszönöm :)

PS: ma csak 24 titkosra futotta a malacperselyből :D

GA-BI-O-Farm, Kukackukac, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én annyi pöttyöst eltudnák viselni, hogy azt sem bánnám, ha bárányhimlős lennék tőle. :D

7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia

Én a saját magam módján kísérletezek . :D Elsőre :inlove:

A második

A harmadik

A negyedik

Az ötödik

Ahogy nézem , egyre lejjebb adja . xD:cry:xD

GA-BI-O-Farm, Kukackukac, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

Szia!
    Még jó, hogy mindegyik mellé adott egy Pannikát. :D

9. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Lehet kirakok 198 páncél pannit a főfarmra, mellé egy piccolot, és mind az ötvenből FA fa lesz. xD:D:D
    (direkt nem zölddel írom xD)

GA-BI-O-Farm, Kukackukac, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

Egy próbát megér, mindenképpen! ;) én sem zölddel írom.. :D

11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Játszani jó:D :inlove:

GA-BI-O-Farm, Kukackukac, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Már tudom miért nem lesz újabb farmaranyfám:D Nincs 198 pannim.... öreg hiba mikor lesz már cserenap? xD:cry:xD
    Pannikat keresek (te sem kapsz(?):D. Na jó a tiédre még alszom egyet :D :inlove: mert a szavamat megtartom :inlove:)

13. zsani_apja

Jövő hónapban jön a csere és a napja is! ;)

14. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Bizony, főleg amikor csak a cserenap miatt, 24 órán keresztül tárgyalsz a sok-sok cserével kapcsolatban Facebookon, külföldi fórumon és Skypeon. :inlove::inlove:

Szia!
    Cserenapkor küldök mantarája-medencét, nekem nincs szükségem rá, csak porosodik. :) Ajándék. :)

GA-BI-O-Farm, Rékuci1111 és Kukackukac kedveli ezt.
  15. zsani_apja

Ma is megvettem az 1 db Piccolot, kiraktam, FA- val bontottam mind kettőt!

GA-BI-O-Farm és Rékuci1111 kedveli ezt.
  16. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    Gratu akiknek sikerült több aranyfa is,viszont áruljátok már el,miért vágytok oly sokan a virágfestés dekorra?

17. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Mert 5 db virágfestéssel bármilyen óllal tudsz 10 órán keresztül nulla percezni. 15 élete van. Azaz 150 óra ólas nulla percet lehet szerezni.

18. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Hát köszi,ott vagyok a szeren játék terén nagyon,gondolom 2db nem sokat ér?

GA-BI-O-Farm, Kukackukac és Ribiszke kedveli ezt.
  19. BackOffice

Kettő valóban nem. Arra ügyelj, hogy ne pazarold el! Ne arasd le véletlenül, ne töröld ki!

De valamiért az az érzésem, hogy ez a titokdekoros akció nem most van utoljára.

20. BackOffice

Valóban. A nulla lemaradt. Köszi!

GA-BI-O-Farm, Wolf[Black] és Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.