Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Nem szereztem pontot mivel döntetlen lett, én meg Spanyol győzelemre tippeltem :)

Melan, rozo52, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nem szabad tippet adnunk, jobbak vagytok mint mi.:):inlove::music:

Melan, rozo52, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  3. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Nekem meg volt a döntetlen (mert mindkét csapatnak ez jó volt), de ilyen gyenge védelmet! Én 1:1-et tippeltem.

Melan, -ágianyu33-, Rékuci1111 és 5 más kedveli ezt.
  4. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Jók a női megérzések, ha jobban hallgatok rá, több pontom lehetne.
    Tudni nem lehet az eredményeket, csak megérezni

Melan, rozo52, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  5. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Szia:)
    A tipped akkor is ér 1 pontot, tehát nem gondolkodtál rosszul. Mind a kettő erős csapat és így utólag várható volt a döntetlen.
    Még mindig azt mondom a Portugáloknak piszok szerencséjük tud lenni (lásd EB, szerintem a Magyarok jobbak voltak).

Melan, szekulagábor, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  6. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Holnap tyúkszem fog nőni a fenekemen. 4 meccs lesz. A farmeráma is akadozik, nem tudok időben aratni.

Melan, szekulagábor, meszimarsi és 3 más kedveli ezt.
  7. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

A döntetlen valahol sejthető volt, de nem gondoltam volna hogy így meghajtják egymást, ezért tippeltem 1:2 -re.
    A 4 legjobb közé sokan tippelnek Franciaországra hogy bejut, sőt jó csapatuk is van.
    Ausztrália csapatáról semmit nem tudok.:(

Melan, szekulagábor, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  8. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Szia:)
    Sajna igen:( Szólni kellene nekik, már aki tud, hogy tippeljenek, mert így semmi értelme a regisztrációnak.
    Nem csak egyénileg van helyezés, hanem csapatként is.

Melan, -Fülemüle-70, Imi* és még 1 ember kedveli ezt.
  9. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Franciák nálam is titkos esélyesek

Melan, Imi*, meszimarsi és még 1 ember kedveli ezt.
  10. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Csak kérdés kikkel fogják majd Őket párosítani.
    Szerintem lesz itt még meglepetés sok.

Melan, asdfghjkl7373, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  11. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Eddig, azaz jelenleg:
    ¤ 69 fő regisztrált a Tippeldében a FarmeramaHun csoportban. Szerintem ez nem rossz, bár lehetne több is. ;)
    ¤ 49 fő legalább 1 pontot ért el.:D Közülük 5 fő 4 pontos, 4 fő 3 pontos, 18 fő 2 pontos , és a többi 1 pontos tippelő. :D
    ¤ 7 játékos
    jelenleg még 0 pontos :p, és végül
    ¤ 13 olyan játékos van, aki regizett, de nem tippelt, és akik közül 2 fő még ráadásul anonim. :wuerg:
    Nem értem, ha valaki már regisztrált, miért nem tippel? Előre úgysem látni más tippjét, csak ha már lefújták a meccset, ha nem az lenne a céljuk, hogy játsszanak a tippelős játékban is. :sleepy:

Nekem az oroszok játéka tetszett nagyon, az orosz medve megmutatta az erejét! Nem is tudom, miért emlegettek egyesek hátszelet meg télikabátot a tovább-juthatóság szükségleteként? Ez a csapat, ha nem veszít lendületéből, még okoz majd meglepetéseket - szerintem.
    Igen kedvtelve néztem a Portugália - Spanyolország meccset. Lehet Ronaldót nem szeretni, ettől ő még egy igen magasan képzett klasszis játékos. Nem csak szívvel-lélekkel, hanem ésszel is játszik. Viszont a legnagyobb elismeréssel tudok adózni a spanyolok labdakezelésének. Tudom, ezen a szinten már ez egy alapvető dolog, amitől a magyar játékosok még eléggé odébb vannak. A pontos passzok, a labdalevétel, és mintha a fejükön körbe-körbe lenne szemük, amivel látják melyik játékostársuk pillanatnyilag hol van, és hova lehet pozicionálni.
    Szerdáig betippeltem:), az utólagos változtatás jogának lehetőségével ;), bár igaza van Melannak, aki azt mondta, hogy az első gondolat a legjobb. Jó tippelést mindenkinek! :inlove:

12. szekulagábor

Azért írtam, hogy mindkét csapatnak jó a döntetlen, mert a másik két gyengébbet úgyis elverik és tovább jutnak, akkor kár az elején kihajtani magukat, esetleges sérülést kockáztatva.

meszimarsi, Imi*, Melan és 3 más kedveli ezt.
  13. szekulagábor

Most játszottunk velük, elég gyengék. Azért a szétesett magyarokat csak meg tudták verni.

meszimarsi, Imi*, Melan és 2 más kedveli ezt.
  14. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

meszimarsi, Imi*, Melan és 6 más kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szerintem hagyjátok a csapatversenyt. Ott a csapatok átlagpontszáma számít. Egy olyan nagy létszámú, és sok, alapvetően a foci iránt csak mérsékelten érdeklődő taggal rendelkező csoportnak, mint a miénk, eleve nem sok esélye van. Az egész csak arra jött létre, hogy egymás között szórakozzunk egy jót.
    Arról nem is beszélve, hogy már lemaradtunk az első meccsről, és a győztesre meg a gólkirályra sem tippelhettünk már.

-vadocka70-, meszimarsi, Imi* és 9 más kedveli ezt.
  16. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Szia :D A szorakozás és részvétel a lényeg :eek:

meszimarsi, Imi*, Melan és 7 más kedveli ezt.
  17. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Nagyon mérges vagyok magamra, még akkor is ha ez csak egy játékxD:mad:
    Mikor regiztem a játékba 3:3-at nyomtam a portugál-spanyol meccsre. Ezt nagyon éreztem akkor xDxD
    Erre tegnap a meccs előtt jött egy nagyon hülye ötletem... "áááá, tuti nem lesz ennyi, mit is gondolok" xD
    Erre megváltoztattam 2-3 spanyol , végül 1-2 spanyol győzelemre. Mivel én nekik szurkolok :) :p
    Többet ilyen hülyeséget nem csinálok, ettől kezdve minden marad úgy ahogy van :) Megtippeltem minden meccset amit csak lehetett :)
    Gratulálok azoknak akiknek bejött a tippelgetésük :) Én maradok a lista végén, ott is kell valakinek állni :)
    Én tv-t nem nézek, de örültem hogy itt is volt némi közvetítés, így képbe tudtam lenni a meccset illetően :) Köszönöm :)

meszimarsi, Imi*, Melan és 8 más kedveli ezt.
  18. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

19. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia moonubul! :)
    Hát HUN jártál, amikor Beko, alias Zsuzsa létrehozta? ;)xD:D:inlove:
    Ez a FarmeramaHUN csapat. :):D:inlove:
    Hajrá HUNok! :inlove::inlove::inlove:

meszimarsi, GA-BI-O-Farm, Imi* és 6 más kedveli ezt.
  20. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Hajrá franciák!!:)

meszimarsi, GA-BI-O-Farm, Imi* és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.