Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Én holnap küldöm a nyerteseknek az ajándékot!
    Zoli felfedte már magát?
    Előre is bocsi!

Fatther, cili53, meszimarsi és 8 más kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Imi*! :)
    Ez időtájt még nem, legalább is én nem tudok róla, mert én is érintett vagyok. :sleepy:
    Én amondó vagyok, - mert lehet, hogy most éppen nyaral.... stb.-
    ha hónap végéig nem jelentkezik egyikünknél sem, mert ez a plusz 2 hét maximális méltányosságot jelent, akkor tegyük ad acta a dolgot. 8)

Fatther, cili53, meszimarsi és 6 más kedveli ezt.
  3. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Már a tippelés kezdetén felmerült a neve ITT mikor Beko kérte, hogy mindenki a farmnevével regizzen, de erre sem reagált. Szerintem sosem tudjuk meg, hogy ki ez a rejtélyes idegen :)

Fatther, genka53, cili53 és 8 más kedveli ezt.
  4. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Én már sajnálom, hogy nem vagyok Zoli. xDxDxD
    Sőt, AnkaFD sem. :p:p:p De ilyen ez az új fórum: lehet álnevet használni. (Ami adott esetben lehet jó is. Máskor meg hátrány. A régi fórumon ez is másképp volt. :cry:)

Fatther, lukimi, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  5. ssasulka84

ssasulka84 Járnitanuló

Sziasztok! Köszönöm szépen a gratulációkat és az ajándékokat is! Pár napot korházban voltam infúzós kezelésen , az utolsó két tippelést is a lányom tippelte, de csak a tippelést csinálta semmi mást nem nézett meg így aztán nagyon meglepett mikor ma bejöttem a farmomra, sok ajándék, sok gratuláció csak úgy repkedett körülöttem. Tudom hogy voltam már második és harmadik is, de még álmomban sem gondoltam arra hogy a második helyen végzek.

Gratulálok cili53,|Tamás|,Coff66 és Zolinak, és minden francia zászló tulajdonosoknak is.

További sikeres játékot kívánok .
    Juliana

AnkaFD, Fatther, Imi* és 8 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Megtaláltam a zászlók végső paramétereinek a beállítási értékét :inlove:
    Gondolom nagyából ki lehet következtetni , hogy melyik ország melyik lehet . :p

-vadocka70-, AnkaFD, -ágianyu33- és 7 más kedveli ezt.
  7. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

A nyaralásom alatt nagyon keveset farmozom, a fórumokra pedig egyáltalán nem volt időm, de most megpróbálok egy kicsit bepótolni :) Gratulálok minden tippelőnek, a dobogósoknak pedig minden elismerésem, jó sok meccset eltaláltatok! :D
    Én ólakat ajánlottam fel, így majd csak cserenapkor tudom küldeni. A holtverseny miatt gondban vagyok, de majd a 2. és 3. helyezett díjait "elfelezem" valahogy a két második között :music:
    Abban tud esetleg valaki segíteni, hogy ki volt az a játékos, aki az összes meccsre tippelt (a legelsőre persze még nem lehetett, így azt kivéve) és a legkevesebb pontot érte el? Neki is van egy ajándékom :)

Kedves Beko :) köszönjük a tippelős weboldalt, legyen még ilyen, ha lesz valami nagy torna :D (én egy vízilabdának vagy kézilabdának is örülnék)

Folytatom az előző hozzászólásom :)

A felajánlásom alapján cserenapkor küldöm majd a neon ólakat:
    cili53 gazdának: béka, kutya, denevér
    ssasulka84 gazdának: pulyka, nyúl
    |Tamás| gazdának: pulyka, ló

Keresem továbbá azt a gazdát, aki tippelt mind a 63 meccsre, és kevesebb mint 31 pontja van. Bagolyban is jöhet a jelzés, van számára rózsa struccólam :)

Utoljára szerkesztett: 19.7.18
    genka53, cili53, -Fülemüle-70 és 8 más kedveli ezt.
  8. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Sok dolgom volt az elmúlt hetekben. Remélem, utolérem magam a visszaolvasással is.

Hozom az aktuális frissítéseimet:
    - az aláírásomban lévő leltár táblázat naprakész (remélhetőleg)
    - a dekorlista szintén naprakész

Sokat dolgoztam a fás, ólas, ládás, felhős anyagokkal is.
    Sajnos a bónuszlexikon újabb átdolgozást igényel, mert annyi az új bónusz, hogy követhetetlen és lassan úgy érzem, hogy rendszerezhetetlen is.

strawberry49, genka53, cili53 és 10 más kedveli ezt.
  9. BackOffice

Sziasztok!

Megint "munka ügyben" jövök ide.

A napokban érkezett újdonságok rengeteg háttérmunkát adnak a fórum aktualizálásában. Kollégáimmal azon vagyunk, hogy ezt mielőbb megtegyük. Türelmeteket kérjük!
    Aki kicsit is átlátja az enciklopédiát, végig tudja gondolni, hogy mennyi mindenhez hozzá kell nyúlni a most érkező új dolgok miatt (pl. nem csak egy db tojgli tehető ki a tojástartóba, új gomb jelent meg az aratómunkásoknál stb.)

A nagy dekoros tábla is folyamatosan frissül. Időnként érdemes ránézni, hogy mikori az utolsó frissítés.
    A futtató beledolgozása, vagy a 100 gyár tulajdonságainak beírása folyamatban van.

Ezek mellett moderátori oldalról felmerült az igény egy újabb dekor listára.
    Olyan kitehetőket fogok kilistázni, amik az alap tp-n kívül valami pluszt adnak. Legyen ez bónusz, vagy egyéb (láda, szupertrágya, stb).
    Mivel a tojásokról és a speciális dekorokról van külön lista, azok tulajdonságait (egyelőre) nem fogom duplikálni ebben az anyagban. Ezek nélkül is több napos meló lesz. Valamint a csp-t adó dekorok sem lesznek benne.
    Valószínűleg majdnem üres/félkész állapotban is kikerül a fórumra, hogy lássátok, megszokjátok, tudjátok, hogy van egy hely, ahol ilyeneket megtaláltok. A formája még képlékeny. Az biztos, hogy fórumos táblázat lesz, nem online excel, mint a nagy dekoros anyag.

Kérem továbbra is jó szándékú, segítő jelzéseiteket bárhol, bármilyen pontatlanságot, elgépelést észleltek.

Marika312, strawberry49, mebajah és 14 más kedveli ezt.
  10. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Most láttam az M4-en, hogy Szepesi György halála emlékére (nyugodjon békében) a csatorna ma 21.30-kor leadja az 1953-as 6-3-as magyar-angol meccset. Hátha, más is bele akar nézni.

-Fülemüle-70, Marika312, Imi* és 8 más kedveli ezt.
  11. BackOffice

Szia Kata!

Ezt a topikot ismered? Nem olyan régen született. ;) Hátha neked is lesz kedved időnként ott olvasni és írni.

>>KATT<<

-Fülemüle-70, Imi*, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  12. BackOffice

Sziasztok!

Változott a plusz ajándékos dekorlista koncepciója.
    Mégis beleteszem a "tojglikat" is.
    A meghatározott számban aratható dekorokat továbbra sem, hiszen a plusz ajándék nem állandó.

A lista - remélhetőleg - teljes.
    Ez annyit jelent, hogy minden olyan dekor benne van, ami valami pluszt ad. Csak a név és az ajándék felsorolása van készen. A többi tulajdonsággal kiegészítgetem majd az anyagot, ahogy időm engedi.

>>ITT<< találjátok az említett listát.

Kérem hozzáértő és figyelmes ellenőrzéseteket, hogy minden benne legyen és ami ott van, az pontos legyen!
    Köszönöm segítségeteket!

mebajah, HéricsBáró, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  13. -Encyberama-

Szia Beko!

Találtam még pár kütyüt ami hiányzik a listából.

Víztartály - 12 óránként 5 víz (farmos)
    Baha-víztartály - 12 óránként 5 víz (bahás)
    charity: water kút - 12 óránként 10 víz (farmos)
    Kút - 8 óránként 5 víz (farmos, bahás)
    Varázsfa - 1 × Felröppenő
    Makkos mókus - + 50% TP tábla 15 percre 24 óránként

Utoljára szerkesztett: 26.7.18
    Fatther, mebajah, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  14. BackOffice

Szia Ency!
    Köszönöm, beleírtam mindegyiket.
    Találtál még más hiányzót?

15. -Encyberama-

Szívesen :) Mást nem találtam.

-Fülemüle-70, Imi* és BackOffice kedveli ezt.
  16. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Beko!
    Találtam a lista P-Z szakaszban két betűhibát --kérted ezt is jelezzük-- Postagalmb (postagalamb), Úrcsigusz (űrcsigusz..).
    A listát személy szerint köszönöm, szép nagy munka.

17. BackOffice

Szia!
    Törtem a fejem, hogy megszólítsalak-e a kérésemmel. :music:
    Megkérdeztem a kollégáimat is és egy kedves közös ismerősünket is, és mindannyian bátorítottak, hogy nyugodtan írjak neked.
    Sokat melóztam most a háttérben a fórumon (klasszikus back-office teendőim voltak) és a növényekkel való foglalatoskodás közben eszembe jutott valami. Tudod, hogy én mennyire tudom értékelni a mostani farmos grafikus művészek munkáját. Rácsodálkozok egy-egy szép háttérre, nagyokat nevetek a vicces dekorokon stb.
    Van valami, ami még ezeknél is nagyobb kedvencem: a rózsa, pontosabban a rózsák.
    Olyan sokféle rózsa van/volt a játékban már. :inlove:
    Te nagyon ügyesen keresel a régi anyagok között, ezt már többen és többször tapasztaltuk. ;)
    Azt szeretném kérni tőled, hogy csinálj nekem egy listát arról, hogy hány rózsa van játékban és hány volt eddig eventnövényként.
    Mondom pontosabban, hogy mire is gondolok.
    Csak a klasszikus rózsa formájú rózsákat szeretném kigyűjteni, bazsarózsát, őszirózsát pl nem. Tehát ami csak nevében rózsa, de virág formában nem, az nem értendő ide.
    Most is többféle színű van játékban, de pl eventnövényként volt már csokirózsa és kőrózsa is. De emlékeim szerint még ennél is több.
    Olyan szívesen látnám ebben a topikban egy hsz-ben összegyűjtve a rózsákat, nevekkel, linkekkel, képekkel/gifekkel.
    Ha hoznál egy listát nekem, akár eventlinkekkel, akkor ketten megcsinálhatnánk a teljes anyagot.
    (És ha jönne újabb, akár frissíteni is lehetne.)
    Kérhetem tőled ezt szülinapi ajándéknak? (3 hónap múlva lesz a szülinapom...)

genka53, -Fülemüle-70, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Itt az összes event növény neve kigyűjtve , ami eddig a játékban volt .
    Gondoltam egyszer jó lesz valamire
    Ha kell jobban , és részletesebben , akkor egyenként kiírom .

genka53, -Fülemüle-70, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  19. BackOffice

Köszi Marika!
    Pedig az úrcsigusz milyen jól hangzik. Nem? xDxD
    Javítom.

20. Marika312

Marika312 Fórum császára

Igen-igen, nagyon jól hangzik. / Kérdés: hogy hívják ? Válasz: Úrcsigusz vagyok. K= honnan jött ? V= Űrcsigusz kilövő állomásról. /
    Foci tippen helyezést ért el Zoli. Kiderült már, hogy mi a Gazdaneve? mert csak neki nem tudtam elküldeni a felajánlott ajándékom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.