Visszajelzés Benyomások a unity nyílt béta tesztjéről

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 28.9.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm, az egyetlen lehetőségem még a böngésző előzményének törlése van, megcsinálom és reménykedem benne, hogy tényleg megjavul tőle nálam is :)

PS: Töröltem a böngészők előzményeit is utána újraindítottam az egész számítógépet. Sajnos az érési fázisok most sem látszanak :) Kipróbáltam Chrome-ban és FOX-ban is egyikben sem azt látom amit kéne.:eek:

A gépet mosógépbe rakni nem szeretném, minden egyéb tisztítást (előzményt töröltem) kipróbáltam már. Kivárom hátha magától fog megjavulni előbb utóbb :D

Köszönöm, hogy foglalkoztál velem :D

Utoljára szerkesztett: 12.10.20
    GA-BI-O-Farm és HéricsBáró kedveli ezt.
  2. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Nálam is jó. :inlove::) Mutatja a növények érési állapotát. És a mamutfákét is. :) De az abiufa még mindig nem látszik, a fűvészkert kapujában sincs, pedig azt tettem az első helyre. o_O Ez azért nem akkora gond, mint amiket már megoldottak a fejlesztők, szóval csak így tovább. :)
    Megnéztem még egyszer a szédültön az eventnövényt, úgy tölt be, hogy egy pillanatra az elvetett kék mező látszik és utána az érésben levő.

GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Őszintén megmondom, nem tudom mi alapján van.
    Tesztfarmomon teljesen jó, megnéztem Nálad, úgy nem jó, illetve a saját privát farmomon sem jó (bár ott nincs növény, fákat tudtam megnézni).

GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Őszintén szólva feladtam, nem mérgesen, csendes derűvel.. béta teszt.. kiszámíthatatlan kinél, mikor miért pont az van ami... A játék még nem stabil, reméljük majd az lesz. Vasárnap játszani sem tudtam a bétán, ma mindent úgy csináltam, mintha nem lenne különbség a játékalapok között, leszámítva a grafikai, megjelenési hibákat. Változatlanul bízom benne, hogy a gyerekcipőt kinövi és egy nagyon jól játszható játék lesz a bétából :D.

-W-595-, GA-BI-O-Farm és HéricsBáró kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Csak most jöttem vissza. Ha még itt vagy, megpróbálhatjuk. Kilépek, takarítok.
    Gazda: -BombadilToma-
    ID: 18451170

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. |Tamás|

Kész
    szorítok...

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok!

Ha az animáció be van kapcsolva, látszanak az érési fázisok, ha ki van kapcsolva, akkor nem látszanak. Megjegyzem, szerintem ez már a tesztelés elején is így működött, valamint (szintén csak szerintem) a flash-ben is így kellene, de ott valamiért folyamatosan mutatja az érési fokozatokat.

-gyöngy-581, GA-BI-O-Farm és Ribiszke kedveli ezt.
  8. |Tamás|

Szia!

Ebben lehet valami, mert tesztfarmon tényleg be van kapcsolva, sajáton ki....

9. -BombadilToma-

Hát, valamit varázsoltál az biztos. Bent vagyok. A betöltés hosszabb ideig tartott, mint eddig, és miután bejött a farm, egy időre lemerevedett, és a fox jelezte, hogy "egy weboldal lelassítja..." Majd egy perc múltán eltűnt, bejött a Hírek ablak. Lekattintva minden működött... pár másodpercig, amikor újra lemerevedett; kb. eddig, amíg ezeket leírtam. És aztán újra. Pár másodpercig megy, de megint kifagy a sárga csíkkal... És most meg már jó, csak türelem kellett.
    Nem, mégsem, megint kifagyott. Aztán egy-két perc, és ismét működik.
    Aztán megint fagyás, annyira, hogy az újratöltés sem használható.
    Na, most újratölt, kíváncsi vagyok, mi lesz.
    Ugyanaz. Fagyás. Aztán jó. Aztán megint fagyás. Így egy kicsit hosszú lesz egy reggeli aratás. De biztosan javul még...

inanna11, -vadocka70-, vihence és 3 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    "egy weboldal lelassítja..." Én ezt már álmomban is mondogatom szerintem. :D Fel sem megyek már unityba. ;)

11. |Tamás|

Hmm, sárga csík az gép teljesítményi probléma. Itthon nem láttam még, de múltkor munkahelyen kellett belépnem oda, ott 10 alkalomból 1x dobta be. De hát ugye az a gép nem játékra van tervezve, hanem ... :D
    Fagyás az sok mindentől lehet. Gyöngynek hogy nézegettem a növényt, akkor pl a KK repülő fagyott a képernyőre, csak újratöltéssel tűnt el.
    Egyelőre ennyit tudtam varázsolni, semmi többet sajna :|

12. -gyöngy-581

Szia!
    Igazad volt bekapcsolt animációval mutatja az érési fázisokat, de remélem ez nem marad így mert nem bírom nézni a raktárházak vonaglását és lassítja is a gépet az animáció, köszönöm :)
    Szia Toma!
    Nálam ezt csinálta kb egy hétig szinte folyamatosan a Fox is és a Chrome is csak az egyik sárgán írt a másik meg normál színű betűkkel, hogy a program lelassítja a böngésző futását.. Mára megjavult..

Utoljára szerkesztett: 12.10.20
    -BombadilToma- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Olvasgatlak Titeket, nálam ugyan ezek a problémák. Viszont kipróbáltam kis farmon,ahol cirka van 5 terület, az se mind teljes.
    A nagy farmon van ugye 13 terület, teli menű, teli pajta stb. Úgy hiszem ezért van, hogy leugrál a sárga csík, egy weboldal blabla... , viszont a weboldal maga a Farmerama, én úgy gondolom, nem bírja betölteni folyamatosan.
    Ma már nincs türelmem, de holnap kipróbálom bekapcsolt animációval mit művel.
    Azért én is abba reménykedem,mire élesbe kerül a játék ezek a belassulások majd eltünnek.

rencsike982, -gyöngy-581 és Kuzdern kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

Az az érdekes, hogy pontosan ugyanezt csinálja egy gyengének egyáltalán nem mondható laptopon is. Nem is nyúlok hozzá, de látom a villanást, amikor bejön a sárga csík, és amikor eltűnik. Eddig, a legelső naptól kezdve ezen a gépen gond nélkül futott a játék Unity alatt.

|Tamás|, -gyöngy-581 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Ha teljesítményhiba lenne akkor nem tűnt volna el mára. A gépem nem változott ugyanaz és ugyanazt tudja mint tegnap. Persze lehet, hogy ebben tévedek, nem vagyok számítástechnikai szakember :)
    Az első héten nálam sem volt gond jól futott a játék utána pontosan ugyanezt láttam én is villanás, rándulás, fagyás, sárga üzenet, majd kis idő múlva újra elindult minden kb 10 percre, majd kezdődött elölről.

16. evakarma

evakarma Fórumszaki

Sziasztok. Valdemárnál a ládáknál nem lehetne,hogy a kulcs helyett a pénzérmét kelljen eltalálni? Csak mert azt én mindig elsőre eltalálom... :p:)

Ribiszke, tewo, Evita-55 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Juli64

Juli64 Fórum-zöldfülű

Kedves Kazimir!
    A Renzo Valdemár Muszklimérő játékával van gondom. A semmibe mennek el a zsetonjaim két napja. A mutató nem áll meg ott, ahol az egérrel kattintok, folyamatos mozgásban van a nyíl. Az első két nap szuperül működött.

18. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!
    Én nem sokat tudok elmondani, mert soha nem tölti be :( Minden alkalommal hibaüzenetet kapok. Viszont most éjjel 2-kor fent voltam, és láss csodát, betudtam lépni. :) Nappal már ismét sikertelenül próbálkoztam.:eek:

Kuzdern kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Sziasztok!

Gondolkodtam az animáció ki- és bekapcsolásával kapcsolatban a saját farmomon. Remélem nem fog így maradni, hogy minden animációnak élnie kell, ha látni szeretném a növények és fák érési folyamatát.

Gyönyörködöm a fáim érettségébe, szívesen nézem a beérő növényeket is, de a dekorok és a raktárházak animációját viszont nem igazán szeretném látni és ráadásul nagy mértékben le is lassította eddig a játékot. A raktárházak imbolygása, rángatózása pedig kimondottan zavar. Ezért is kapcsoltam ki. Nem szeretném újra nézni és változtatni ilyen szinten a játékomon, mert ha így marad a teljes farmot teleszórom fával és hetente fogok aratni, hogy ne szembesüljek folyamatosan a dekorok szemet rontó mozgásával.

Szia Tamás!
    Szerinted van rá esély, hogy majd később az animáció bekapcsolása nélkül is láthassuk majd az érési folyamatokat?

GA-BI-O-Farm és HéricsBáró kedveli ezt.
  20. |Tamás|

Szia!

50% esélyem van eltalálni. Jelenleg nem tudok rá mit mondani. Jeleztem/felvetettem, aztán mi lesz belőle....

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.